ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה זה אכפת לך, אם אתה יודע שארסנל לא תעלה לאף משחק השנה בהרכב שמתקרב למה שהיה היום?

עריכה : טעות שלי, פיספסתי מילה או שתיים ולא הבנתי על מה היה הדיון. הלאה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  2. Tony Adams Member

ההודעה של ה-10 שנים בהחלט היתה הזויה.
    בכל מקרה, ראיתי חלקים מהמשחק, ויחסית אהבתי את מה שראיתי. באמת שאין מה להוסיף הרבה. נשארו עוד 2 משחקים עד טוונטה, ואז סוף סוף מתחילה העונה.

COME ON GUNNERS! :aaarse:

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חייב להפסיק עם המנג'ר, זה לא בריא...

4. Gnus Avenue Member

לפי הפירסומים היום באנגליה,רובין רוצה חוזה חדש.אני חושב שאנחנו צריכים לתת לו.בסך הכול הוא מצליח יפה במועדון (בלי לחשב את הפציעות כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) חוץ מפרשת העונש ההיא אי שם ב2004,לרובין אין איזשהו מיקרה זכור של משמעת או משהו.יש לו טכניקה מצוינת,הוא יכול לשחק גם כ-פליימקיר ואני חושב שיש לנו סקורר מצוין.

על פי פירסומים באנגליה,החתמו את הוינגר הדני בן ה17,יונאס רסמוסן,סכום העברה לא פורסם.תודו שהחתמה מאוד מוזר.כאשר יש על העמדה הזאת של הוינגר את רוזיצקי,אבואה(לצערנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ),ולה ותיאו ועוד להוסיף וינגר? מי יודע,אולי ונגר רוצה שהוא ישחק בעונה הקרובה בהשאלה,ובעוד עונה שתיים,יחזור אלינו.אף אחד חוץ מהשם וונגר,לא יודעים מה קורה אצלו בראש...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/08
  5. Gnus Avenue Member

לפי הGooner Talk, גוראן אינלר,קשר השוויצרי של אונדיזה,אמור לחתום על חוזה אצלנו בשבוע הבאה.מי שלא מכיר,מדובר בקשר מרכזי,בעל טכניקה מצוינת.אני חושב שכנראה,שונגר ינסה לשחק איתו כקשר אחורי.בכול מקרה,הוא שחקן מצוין והוא יעלה, אם וכאשר ונגר יקנה אותו,בערך 6 מיליון פאונד.(באונדיזה הוא היה מספר 88.מעניין מה יקרה בארסנל...)

6. D.Irwin Member

אני לא יהיה בהלם אם ונגר גם חושב ככה.

7. elade91 Member

ונגר עוד 10 שנים עושה בטן גב בתאינלנד.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/08
  8. D.Irwin Member

בתאילנד הוא יהיה רק בגלל בעיית הפדופיליה שלו.

9. Dimitar Berbatov Member

ההרכב שלכם נגד אייאקס בטורניר אמסטרדם:
    אלמוניה, סאנייה, טורה, גאלאס, קלישי, דנילסון, פברגאס, אבואה, וולקוט, ואן פרסי ואדבאיור.

10. elade91 Member

קישור דחוף, אבל אחד שעובד?

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

12. elade91 Member

תודה אחי......שיחקת אותה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. alonje Member

אינעל העולם אנחנו מפסידים עכשיו לאייאקס, וזה עוד בהרכב הטוב שלנו! מה יהיה עם אלמוניה? ומה יהיה עם אבואה?? פשוט נמאס מהם...

14. Djourou Member

המשחק הזה נותן פשוט אופטימיות לעתיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx .

15. Jack Wilshere Member

נכון, זה רק טורניר הכנה, אבל נראנו רע במחצית הראשונה. אבואה לא פקטור בהתקפה. וולקוט ואבואה לא משתתפים כמעט בהנעת הכדור של הקבוצה (ועל כך מושתתת כל שיטת המשחק שלנו). אם בעונה שעברה חלב היה הפקטור המשמעותי ביותר בהנעת הכדור המהירה של הקבוצה, אני לא משוכנע שמישהו מסוגל להיכנס לנעלים שלו מהבחינה הזו (נאסרי?). ואן פרסי מאבד יותר מדי כדורים. אדאביור שחקן נהדר, אבל הוא לא סקורר, ולא יעזור בית דין (הוא היה חייב לכבוש בדקות הפתיחה). אם ונגר החליט שלא לחזק את ההגנה הקיץ (על אף שהתבקש לעשות כן), אז לפחות שיהיה לנו מעין בלם במרכז השדה (קשר אחורי), ולא איזה רכיכה העונה לשם דנילסון. לא רק שדנילסון לא תורם במאומה למשחק ההתקפה, הוא גם לא פקטור במשחק ההגנה. הציוות של טורה וגאלאס שוב לא מוכיח את עצמו (טורה יכול היה להרחיק יותר טוב, ובכך למנוע את השער הראשון של סוארז). בכלל, ההגנה שלנו חדירה מדי. אם נגד אייאקס ההגנה שלנו נראית ככה - מה יהיה נגד קבוצות חזקות יותר? אני יודע שזה רק קדם עונה, אבל זה לא נראה טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/08