תסתכל שנייה על המיקום של הליצן, התגובה האיטית שלו ועל הזינוק המוזר שלו (עם יד אחת, היד הימנית). http://www.youtube.com/watch?v=Cfl3RYWDg9o&feature=related
מה אלמוניה עשה שאתה קורא לו "ליצן"? את השערים הישירים שקיבלנו באשמת אלמוניה, אפשר לספור על יד אחת. אני מסכים שהוא לא שוער שמביא את הערך המוסף, אני מסכים שאנחנו צריכים, לקבוצה ברמה שלנו- שוער טוב יותר. אבל להפוך את אלמוניה לבדיחה- זה פשוט מגוחך. אתה רוצה להאשים, תאשים את ונגר שהוא זה שנותן לאלמוניה את אפודת השוער הראשון. אלמוניה עצמו, הוא לא שוער שהיכולות שלו מספיק טובות לקבוצת TOP 4 באנגליה, אבל הוא שוער סביר בהחלט שבקבוצת TOP 8\10 יכול להשתלב מצויין. זה שאתה הופך אותו למינימום שוער צ'מפיונשיפ, זאת בעיה שלך. ובהודעה הבאה שלך, בטח תביא לי עוד עובדות שאני מודע אליהן- כמו העבר ה"מפואר" של אלמוניה בקבוצתיו בעבר- אחלה. אז אני אענה לך כבר עכשיו: זה לא רלוונטי לעכשיו! לגבי השער הזה, כנראה שכבר לא נסכים. לדעתי, הוא פשוט לא יכל לעצור את הכדור הזה. וזה לא משנה איך הוא היה מזנק. ולאלמוניה בהחלט יש בעיה חמורה בכדורים חופשיים, אתה לא צריך לספר לי על כך. ציינתי זאת כבר כמה פעמים פה בפורום- אבל בבעיטה הספציפית הזאת,הוא לא אשם.
מה אתה תוקף בשעת לילה כל-כך מאוחרת? אני מסכים איתך ברמת העיקרון. כפי שציינת, הוא שוער טוב, אך קבוצה שרוצה לזכות באליפות צריכה שוער ברמה גבוהה יותר. וכן, אני מאשים את ונגר על כך שהוא נתן לאלמוניה את אפודת השוער הראשון, על כך שהוא לא החתים שוער בעל שיעור קומה הקיץ. אני קורא לו ליצן, כיוון שאני, באופן אישי, לא אוהב אותו (זכותי!), כשם שלא אהבתי את להמן. לגבי השער של מקפדן - אני לא מסכים איתך, אז נסכים שלא להסכים בהקשר הזה.
זה שאתה לא אוהב אותו, זה עדיין לא אומר שאתה צריך לקרוא לו "ליצן". כי הוא לא. אני קורא לאשלי קול בוגד, ולאדבאיור ופלאמיני רודפי בצע כי זה מה שהם. אלמוניה הוא ממש לא ליצן, הוא שוער סביר שפשוט לא מספיק טוב לארסנל. בכל מקרה, התקיפה הראשונית שלי הייתה על המשפט:"עם אלמוניה ארסנל לא תזכה בתארים"- משפט מטומטם שעדיף לזרוק לפסולת של הפורום. כאילו קבוצות בעבר לא זכו בתארים, עם שוערים הרבה פחות טובים מאלמוניה, או לכל הפחות, ברמתו. אבל מאחד שרשם גם את זה:"להמאן היה בשיא באליפות האחרונה שלכם וכהוכחה הוא גם הוזמן וכיכב בנבחרת."- אז אני לא מתפלא. ואני חושב שיש לנו עמדות יותר קריטיות משוער כרגע, ואם לונגר יש כסף מוגבל(ויש לו), וגם ככה כולנו יודעים עד כמה ונגר אוהב "להתפרע" בשוק ההעברות- עדיף מבחינתי שהכסף יוצע על עמדות אחרות. עמדת הקשר האחורי, למשל.
אלמוניה אשם בשער, אבל לא רק הוא, אלא גם מגיע "קרדיט" לחומה בראשות בנדטנר שפשוט עמדה במקום ולא קפצה. קפיצה קטנה של הדני, והכדור היה פוגע בו. אמרתי את דעתי על אלמוניה הרבה פעמים ואני נשאר בדעה שהוא שוער בינוני שלא מתאים לפתוח בהרכב של קבוצה כמו ארסנל. אם ונגר חושב שאלמוניה מתאים, אנחנו סומכים עליו ורק צריך לקוות שלא נאכל ממנו הרבה חצץ בעונה הקרובה. בקשר לווילשיר - ידיעה די משמחת מבחינתי שהוא נכלל בסגל לעונה. אני לא יודע כמה הוא יזכה לשחק, אבל טוב לדעת שיש לנו כשרון כמוהו על הספסל. דבר שהפתיע אותי אצלו זה שלמרות מידותיו הקטנים, הוא אגרסיבי בצורה בלתי רגילה. הקטנצ'יק נכנס למאבקים עם דיארה... רק שימשיך להפתיע.
סתם כי אני אוהב את ויקי שלי-ואלדז בדרך להיות שוער ענק. אני לא יודע כמה ראיתם אותו העונה אבל בקושי ראיתי ממנו טעויות. הוא נבחר אם אינני טועה פעמיים לשחקן החודש בברסה. ושוב-במעמדים הגדולים בינוני? אני מסתפק ב-3 הצלות מול הנרי, במעמד הכי גדול שהוא היה בו. שלא נדבר על עוד כמה הצלות מול צ'לסי, בנפיקה (במיוחד בסיום!) ומילאן. הוא נתן את התפוקה שלו, בוודאי יותר משאר השוערים שהיו לו אז. בנוגע ללאהמן-לדעתי שוער אדיר, באמת שוער מצוין, אבל בשנים האחרונות הוא טועה ברגעים מכריעים. ויקטור ואלדס, קה בוניטו אס!
חוזה חדש לארמנד טראורה אני מחבב את השחקן הזה. הוא אמנם היה בוסרי מאוד בעונה האחרונה בהזדמנויות שקיבל, אבל לילד הזה יש המון כדורגל ועל זה אין ויכוח. אני מקווה שתהליך ההתבגרות שלו יימשך העונה והוא יאפשר לאחד השחקנים היציבים שלנו בעונה החולפת (קלישי) דקות של מנוחה.
אגב קלישי. אני חייב להגיד שאני קצת מואכזב ממנו הגנתית. כן, התקפית הוא גדול. הוא מהיר, יש לו מסירות טובות, וגם ירידה טובה חזרה למטה. אבל בהגנה הוא נותן לשחקנים לעבור אותו די בקלות. אם מיצ'ל סלגאדו עובר אותך, אז אתה בבעיה. זכורים לי כמה שערים שספגנו אחרי טעויות של קלישי בהגנה. הבולטת מביניהם, השער של הסיטי ב-3:1.
אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. כן, בעונה שעברה היו לו כמה רגעים בהם הוא איבד ריכוז (ועונה לפני זה הוא היה כמעט מושלם לאורך כל העונה), ומסר בטעות לשחקן יריב, אבל שעוברים אותו בקלות?? הוא מתקל אדיר ומצליח לחלץ כדורים גם משחקנים ששוקלים פי שניים ממנו. הוא המגן השמאלי הכי טוב באירופה לדעתי. לא רק המשחק שלו, אלא גם הגישה, הבגרות, הנאמנות, לקיחת האחריות, מדובר בנכס עבורנו, אני באמת לא מבין אותך.
אני חושב שהבולטת מכל הטעויות היא האיבוד כדור נגד בירמינגהאם בדקה התשעים, איבוד כדור שהוביל לפנדל ומאותו משחק התחלנו להדרדר עד אובדן האליפות.
לא חושב שקלישי חלש הגנתית, אולי פה ושם הוא מאבד ריכוז אבל הוא עדיין בסדר גמור בהגנה ובהתקפה כמובן שאין מילים. הכי טוב באירופה?אברה.
דווקא הייתי אומר שהטעות הבולטת ביותר היא במשחק שהוציא לכם את האוויר מהבלון נגד בירמינגהאם - הפנדל שנתן. בכל מקרה, אני מסכים איתך. הוא צריך להשתפר הגנתית אבל קשה לי לראות את זה קורה כשהמאמן שלו אוהב משחק התקפי ושחקנים שרוקדים עם הכדור (לא שזה רע אבל יש חסרונות).
קודם כל, מי שמשתק את מסי הוא באמת לא בינוני. אבל, בניגוד לארבלואה שעשה את זה בשני משחקים, קלישי עושה את זה כבר שתי עונות ברציפות, כלומר,יש עקביות. וחוץ מזה, רונאלדו שחקן יותר טוב (לדעתי) ויותר פיזי (עובדתית) ממסי, כך שיותר קשה לשמור עליו. אבל אבל אבל, הכי חשוב לסיום, ביום שארבלואה ישלב עם היכולת ההגנתית שלו, אחוז מהיכולת ההתקפית של גייל, אז תשווה ביניהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx