ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה בוגרים מה התחלקתם על השכל?
    עוד עונה ברסרבה\youth,עונה אחר כך להשאיל לקבוצה בינונית מהפריימר\מהליגה הראשונה.
    ואז נראה מה הוא באמת שווה.

2. John Arne Riise Member

אני אומר שישחק במילואים שנה ויעלה מדי פעם בגביע וכולי..ואז אולי לנסות אותו..

ד"א פאברגס באולמפדיה?לא הבנתי לא הוא לא במשחק מול ריאל ? או בכלל..למרות שראיתי תמונות שהוא מתאמן עם הקבוצה..

3. Dimitar Berbatov Member

ספרד לא באולימפיאדה.
    אני לא שמעתי שהוא נפצע, אז אני מניח שזאת החלטה מקצועית ושונגר מעדיף לתת לצעירים צ'אנס.

Last edited by a moderator: Aug 5, 2008
  4. Djourou Member

ססק הקשיש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

5. Gnus Avenue Member

כנראה ונגר רוצה "לשמור" אותו לפתיחת הליגה.

6. Tony Adams Member

לא... לא התחלקנו על השכל. נכון, הוא לא ברמה של הבוגרים, ואין שחקן שהוא יכול להוציא מההרכב. אבל הוא בהחלט יכול לקבל ניסיון באימונים איתם, ובמשחקים מול נמושות הליגה.

7. John Arne Riise Member

תודה..
    ולגבי ווילשר..הוא לא צריך להיות בבגורות עדיין..זאת דעתי לפחות וגם עדיף להשאיל איתו...או שישחק במילואים..

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו קצת כבוד,אנחנו ארסנל,אבל אין לנו 4 אליפויות ברציפות.
    אגב,אותן ''נמושות הליגה'' שהזכרת אלה הקבוצות שגנבו את הנקודות במחזורי הסיום והרסו את האליפות.

9. k_700 Member

למשל ברמינגהאם, וויגן.
    אמרתי בעונה שעברה שעם אלמוניה לא תיקחו תארים וצדקתי השער שהוא ספג ממקפאדן עדיין לא יוצא לי מהראש(תודות לצ'רלטון שמראים אותו בלי סוף).

10. אבו Member

מקפדן? היו כמה טעויות לאלמוניה בעונה שעברה, הבעיטה החופשית המושלמת הזאת היא ממש לא אחת מהן.

"עם אלמוניה לא תיקחו תארים"- את המשפט "אלמוניה\כל אחד אחר (לא) שוער שמביא נקודות" אני עוד יכול להבין- אבל בחייאת- ברצלונה לקחה שתי אליפיות ספרד רצופות ואליפות אירופה, עם שוער שהוא לכל היותר במעט טוב מאלמוניה. אז די עם הקלישאות המיותרות האלו.
    גם את האליפות האחרונה שלנו, לקחנו עם להמן בינוני.

לגבי ססק, סביר להניח שהוא לא שותף בטורניר האמיריות רק כי יומיים לפני הוא רק חזר לאימונים. הוא עדיין לא בכושר מינמלי אפילו למשחקי ידידות, היה לפחות. אולי נראה אותו מול האדרספילד. בטורניר אמסטרדם בטוח נראה אותו.

11. Jack Wilshere Member

אתה טועה (קוטל החרקים צודק). לאלמוניה היה חלק בשער הטרגי של מקפדן. שוער צריך לדעת לסדר היטב את החומה, ואם הכדור עובר את החומה - הוא צריך להגיב מהר. החומה לא עמדה מספיק טוב, ואלמוניה - מצידו - הגיב באיטיות. משום מה, הוא גם זינק לעבר הכדור של מקפדן עם ידו הימנית, מה שהקשה עליו להגיע לכדור. כמעט בכל הבעיטות החופשיות בעונה שעברה, הכדור עבר את החומה, מה שאומר שאלמוניה לא יודע להעמיד חומה כמו שצריך. אחרי שהכדור עובר את החומה, הוא מגיב כמו צב. בין היתר, הוא הגיב כמו צב לבעיטה החופשית של בייל בלול, לבעיטה החופשית של מקפדן, לבעיטה החופשית במשחק ההכנה נגד בארנט. הבנת את הפואנטה...

לגבי ווילשיר, ראיתי יחסית הרבה כדורגלנים, אבל שחקן כל-כך צעיר וכל כך בוגר במשחק שלו לא ראיתי הרבה זמן, וגם ונגר אמר זאת. הגיל לא צריך להוות פקטור (מי כמו ונגר יודע זאת), כך שהוא צריך להיות בסגל הבוגר, חד-משמעית. למעשה, אם הוא יגלה יכולת טובה יותר מוולקוט ונאסרי, אני לא רואה שום דבר פסול אפילו אם הוא יפתח בהרכב על חשבונם.

Last edited by a moderator: Aug 5, 2008
  12. Tony Adams Member

נמושות הליגה אלו האל, סטוק, ו-ווסט ברום בעיקרון.

13. k_700 Member

מה גם שהוא זינק עם יד אחת ושיפשף את הכדור.
    לא מזנקים עם יד אחת.
    ABU, ולדס שוער בינוני? וואלה ממש לא.
    להמאן היה בשיא באליפות האחרונה שלכם וכהוכחה הוא גם הוזמן וכיכב בנבחרת.
    פשוט תשלים עם זה שעם אלמוניה לא תזכו בתארים. ההגנה שלכם גם ככה חלשה וחסרת ביטחון וכשיש לך שוער כזה בשער זה רק מזיק.

14. Jack Wilshere Member

דווקא לגבי ולדז ולהמן אני מסכים עם Abu. ולדז לא שוער גדול, אם כי הוא עשה התקדמות יפה בשנתיים האחרונות. ולהמן בעונת האליפות האחרונה עשה לא מעט טעויות. אני, באופן אישי, מעולם לא אהבתי אותו.

אתה מגזים שאתה אומר שההגנה שלנו חלשה. היא חלשה ביחס להגנה שלכם. ביחס להגנה של צ'לסי וליברפול היא לא חלשה, לפחות נוכח המספרים בעונה החולפת. יש גם נסיבות מקלות, והן שטורה חזר בכושר בינוני מאליפות אפריקה, ולאחר מכן הוא נפצע, וכן סאנייה נפצע בשלהי העונה. אם ונגר היה מחתים שוער בעל שיעור קומה, ההגנה שלנו הייתה נראית הרבה-הרבה יותר טוב. אם, אם ואם...

15. אבו Member

השער של מקפדן היה פשוט נהדר. הבעיטה החופשית הייתה מ-18 מטר, מקפדן סובב בצורה מושלמת לפינה של החומה, מה אלמוניה יכל לעשות?!
    האשם בשער הזה הוא בכלל מת'יו פלא-מאני, שעשה את העבירה הטיפשית שהוליכה לשער, כאשר את מקפדן הקיפו 3 שחקנים, והוא בכלל לא איים על השער.
    לרמות הגבוהות(על זה אנחנו מדברים פה, כן?)- ואלדז הוא בהחלט שוער בינוני. יש לו אינסטינקטים נהדרים, אבל לצד זה הוא עושה גם יותר מדי טעויות, ויש לו את החסרונות שלו.
    די עם הקשקוש הזה. מעניין אם אמרת את זה גם בפברואר של העונה שעברה, כאשר הובלנו ב-5 נקודות את הליגה, עם אלמוניה בשער. וזה לא שבגללו הפסדנו את האליפות- היו בעיות חמורות ממנו, כמו מרכז הגנה חלש ונרפה, וטעויות של ונגר.
    http://i31.tinypic.com/epnj3t.Xxx