ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Jack Wilshere Member

הנה סיכום המשחק שלי:

במחצית הראשונה הילדים שיחקו טוב, אך לא הגיעו להזדמנויות. גם במחצית השנייה, למרות החילופים הרבים, לא יצרנו מספיק מצבי הבקעה. מיותר לציין שהשער הובקע מנבדל ברור. בחלק ההתקפי, ולה לא בא מספיק לידי ביטוי (ובכל זאת, הייתי רוצה לראות אותו גם במחצית השנייה. השילוב של בנדטנר ואדא לא הוכיח את עצמו, ולהערכתי - גם לא יוכיח). בנדטנר לא צריך לבעוט בעיטות חופשיות (אין לו טכניקה בבעיטה). בכלל, משחק חלש למדי של בנדטנר. אבואה מתחכם יותר מדי, ולכן אף מסירה שלו לא הגיעה לכתובת. דנילסון יותר מדי פעמים הולך על המסירה הבטוחה. קשר התקפי צריך לחפש את המסירה המתוחכמת. ווילשיר ורמאזי (בעט כמו חלושס במקום להבקיע) היו טובים. וולקוט ניסה. אדא לא חד עדיין. ויותר מכל - נאסרי אכזב מאוד. הוא לא בא כמעט לידי ביטוי. הוא הפסיד כל מאבק על הכדור, ולא בכדי. הוא יהיה חייב להתחזק כדי להתמודד עם הפיזיות בליגה האנגלית. הלוואי והוא יצליח להשפיע על המשחק שלנו כשם שחלב השפיע (אני חותם עכשיו על כך שהוא יבקיע 3 שערי ליגה בסך-הכל, אך ישפיע על המשחק שלנו כשם שחלב השפיע). גם אחרי המשחק, אני לא משוכנע שדיאבי מתאים לתפקיד הקשר האחורי. בכל מקרה, צריך לבחון איך הוא משחק לצד פברגאס, ולא לצד דנילסון האנמי. בכלל, הגיע הזמן שונגר יתחיל להריץ את ההרכב שהוא בונה עליו, כך שהוא ידע איפה נקודות החולשה של הקבוצה. בחלק ההגנתי הויט התרוצץ כמו צלם חתונות. יותר מדי פעמים הוא שכח שהוא צריך לשים עין על שחקני ההתקפה של יובנטוס. בנוסף לכך, ההגבהות שלו לא מדויקות. בסך-הכל, חוליית ההגנה הייתה בסדר גמור, לרבות השוער. נהנתי במיוחד מהמשחק של גיבס. ככל שאני רואה את פביאנסקי יותר, התחושה שלי שהוא צריך להיות השוער הראשון - מתחזקת. למה ואן פרסי לא בסגל? פצוע? בדרך ליובנטוס? ונגר שומר אותו למחר? אם הוא לא ישחק גם מחר, זה לא כזה מופרך שהוא בדרך ליובנטוס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/08
  2. Gnus Avenue Member

יאיר,

קצת מוזר שבחור אינטיליגנטי כמוך יאמין לשמועה מgoal,שהוא בערך כמו ONE האיטלקי\אנגלי (לא משנה).ואן פרסי אמר לפני בערך שבוע שהוא רוצה עונה נקייה מפציעות.כאשר שאלו אותו על עזיבה אפשרית,הוא אמר שהוא לא יעזוב לפני שהוא יזכה בנעל הזהב (חלום שלו עוד מילדות).

3. Jack Wilshere Member

א' - מי שאמר לך שאני אינטילגנט עבד עליך. אינטילגנט לא מכלה את זמנו מול המחשב כל היום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ב' - לא אמרתי שאני מאמין לידיעה מ-Lie.com, אלא תהיתי למה ואן פרסי לא בסגל... ציינתי גם את האפשרות שונגר שומר אותו למחר או שהוא פצוע, כרגיל.

4. Tony Adams Member

אגב, לא ראיתי שצינו פה, אבל הסקיי פירסם בשישי שונגר מתכוון לקנות עוד שחקן אחד לפני תום מועד העברות.

5. Gnus Avenue Member

למעשה,ונגר אמר שאולי הוא יחתים עוד שחקן.זה אומר שהוא לא יחתים שחקן חדש ב100 אחוז.
    אם הוא בכול זאת יחתים,אני חושב שזה יהיה קשר דפנסיבי שמאוד חסר לנו.

6. AW forever Member

עפ"י הטימטוק, אדבאיור זכה לשריקות בוז כאשר נכנס כמחליף במשחק מול יובנטוס. אין בזה שום רע שהקהל שלנו יעשה לו קצת חיים קשים, כמו שאמרתי- את האמון ואת האהדה של הקהל הוא יוכל לרכוש דרך עבודה קשה על המגרש ויכולת טובה בעונה הקרובה.

7. Gnus Avenue Member

אין מה להאמין לידיעות מהטימטוק.הוא סתם מנסה לסכסך.

:aa1: חלוץ נבחרת רוסיה פאבל פליביצ'נקו,אמר שהוא מאוד ישמח לשחק בארסנל או בצ'לסי.ונגר לצומת ליבך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/08
  8. Tony Adams Member

היום המשחק השני בטורניר האמרויות מול ריאל. עוד משחק שבו נוכל לקבל קצת אינדיקציה לגבי ההמשך. אני חושב שהיום ונגר יריץ יותר את שחקני ההרכב הראשון, כי בעוד שבוע וחצי מגיע כבר המשחק הרשמי הראשון.

9. A. Arshavin Member

עזרא, דווקא ע"פ YoungGuns מזכה לראות עוד צעירים במשחק היום מול ריאל.

My Webpage

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד נחמד לראות את הצעירים,אבל אולי כדאי שונגר יתחיל לבדוק את ההרכב הסופי לעונה הקרבה?

11. John Arne Riise Member

מסכים איתך,לא נשאר עוד הרבה זמן עד שיתחילו המשחקים הרישמיים והוא עדיין לא בחן את ההרכב הראשון.

12. Number 8 Member

אלמוניה,
    סאנייה, גאלאס, סנדרוס,קלישי
    וולקוט, דיאבי, דנילסון, נאסרי
    ואן פרסי ואדאביור

ההרכב הכי חזק מלבד טורה הפצוע וססק שמקבל מנוחה.
    רוב ההרכב שהיה אתמול נמצא היום על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/08
  13. AW forever Member

אם זה יהיה ההרכב שירוץ העונה אז יש שני סימני שאלה משמעותיים- האם דיאבי יעמוד באתגר ויראה שהוא לא רק נראה כמו פאדי אלא גם משחק כמוהו? והשני, עד כמה נאסרי&וולקוט יהיו אפקטיביים בקישור שלנו, והאם זה לא קישור רך מידיי וחסר רוע? על הספסל מחכים תומס "הרוצח" רוסיצקי ועוד שלל ילדודס- אני מודאג מהאפקטיביות שלהם בזמנים שצריך בהם גול.

14. zivmay Member

למישהו יש לינק למשחק?
    תודה מראש.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי