ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. אבו Member

כמו שאמרתי, אדא רצה להגדיל את הנתח שלו בחגיגה, אבל הבעיה הייתה הדרך, הסכומים העצומים והתפיסה מעצמו כאילו מדובר באיזה סופרסטאר.
    ואיך אפשר לייחס חשיבות לדברים שלו עדיין? אחרי שהשתין על האוהדים בקשת בקיץ הזה?
    זה לא משנה בכלל היכולת המקצועית, שיבקיע גם 40 גולים, זה לא ישנה ולא ימעיט ולא ישכיח את ההתנהגות המבזה שלו הקיץ הזה.
    שוב אני אומר, זה שהוא חותם על חוזה חדש בסופו של דבר, זה לא אומר כלום!אין לי ספק בכלל, שאם ברצלונה ומילאן היו בעניין, אדא היה מנסה לקפל את עצמו מארסנל. אבל הן לא רוצות אותו, אז אדא נאלץ להתפשר על ארסנל.

ולגבי היחס מהקהל- אני באמת מקווה, שלחבר'ה בגרוב יש קצת שכל וכבוד עצמי, למועדון ולעצמם.
    אני די אתחרפן אם אני שומע היום את השיר שלו, אחרי שכל הקיץ זילזל במועדון ובאוהדים- זה יהיה אחד הדברים הפאתטיים לשיר לרודף בצע הזה אחרי כל מה שעולל הקיץ.
    אדבאיור פשוט צבוע ושקרן. ראיתי את הראיון שלו בATVO, מנסה לקנות את האוהדים עם משפטים כמו:"הייתי בחופשה, אני לא יודע מאיפה כל הידיעות האלו הגיעו"- פשוט פאתטי. מעניין שגם ססק פאברגס היה בחופשה שהידיעות על ריאל מדריד יצאו לאור, והוא עדיין יצא להכחיש אותם כעבור פחות מ-24 שעות. מי שרוצה להיות תמים ולהאמין לו, בבקשה.

2. The_Arsenal Member

אבו, אין לך ברירה אלא להאמין לו. בכל מקרה, אם השנה הוא יתן 40 גולים ונקח תארים אתה תשכח לו הכל. ביננו, הקהל צריך אותו, יותר מאשר הוא צריך את הקהל, מהסיבה הפשוטה שבלי יכולת שיא שלו העונה אין לנו מה לחפש בטופ 2, אם בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/08
  3. George Best Member

מה זה "אנחנו צריכים אותו יותר"?
    אני מעדיף בקבוצה שלי שחקן טיפה פחות מוכשר אך נאמן לקבוצה, מאשר שחקן סטייל אדביור(ורונאלדו!).
    אין כזה דבר "צריך אותו יותר" ודומיהם,
    שחקנים צריכים להיות גאים להיות במועדון גדול כמו ארסנל, ולא להיפך.

4. The_Arsenal Member

ברור שאני מעדיף שחקן נאמן, אך כשאתה ארסנל ולא יונייטד, כרגע אין לך את הפריוויליגיה להרוס את השלד שנבנה לחלוטין! יונייטד יכולים עוד איכשהו להתגבר על עזיבת רונאלדו. אנחנו, אם אדבאיור ישוחרר, נאבד כל סיכוי לעשות משהו השנה בליגה, גם מכיוון שהמאמן שלנו לא יביא איזה סופרסטאר במקומו (בניגוד לפרגוסון שיפציץ עם איזה שם במקרה שרונאלדו עוזב).

ברור שאדבאיור לא יחזור להיות מה שהוא היה פעם בעיני הקהל, אך לטובת הקבוצה, עדיף קצת להחליק לו את זה, ולפי ההתבטאויות האחרונות של ונגר, גם ה'בוס' מבין את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/08
  5. Fernando Torres9 Member

זה שאחרים עושים זאת מעיד על היותם קטנים, זה שהוא חוזר אחריהם באותו המעשה - מעיד על היותו קטן עוד יותר ואני לא מדבר על יכולות מקצועיות, ללא שום קשר.
    זה לא מכובד ולא מקצועי. זאת דרך-לא-דרך.

6. A. Arshavin Member

אבו\כל בעלי מינוי ל-Arsenal TV, מישהו יכול לסכם את הראיון הזה עם אדבאיור?

7. Jack Wilshere Member

הנה עיקרי הדברים שאדא אמר בראיון אתמול.

הדבר הכי מעניין שונגר אמר אתמול במסיבת העיתונאים לקראת טורניר האמירויות:

"
    Flamini was not planned to play it in [Emirates Tournament] it was Diaby who was planned to play last year, at the same period he got injured just before the Emirates, Flamini came in and played the whole season
    "

רמז עבה לכך שדיאבי הולך לקבל הזדמנות במרכז השדה לצד פברגאס. אני מקווה שאם תינתן לו ההזדמנות, הוא יקח אותה בשתי ידיו.

8. אבו Member

הרוב מופיע בלינק שיאיר נתן.
    "היחסים עם ונגר מצויינים ותמיד היו"
    "בעונה שעברה היינו קרובים מאוד, והשנה אנחנו רוצים לעשות צעד קדימה"
    "הייתי בחופשה ואני לא יודע מאיפה הגיעו כל הידיעות"(כן אה? אז איפה היית בדיוק בחודש האחרון כדי להכחיש אותם? צבוע)

בכל מקרה, זה לא מעניין מה הוא אמר. גם כך מילה של אדא שווה לקליפת השום.

9. אבו Member

ג'ק ווילשר פותח בהרכב. זה אמנם משחק ידידות, אבל ברור שמשחק ידידות במגרש הביתי, לעיניי 60 אלף צופים- זה לא עוד משחק ידידות. שיהיה בהצלחה לג'ק.
    שאר ההרכב- די משני, רובו ככולו. ולה ובנדטנר בחוד.

10. Jack Wilshere Member

איזו מחצית משעממת...

על אף שיובנטוס מובילה (שער שהובקע מנבדל ברור), הם נראים כמו הצרות שלי.

נמאס לי כבר מאבואה. שום מסירה שלו לא מגיעה לכתובת.

בנדטנר לא צריך לבעוט בעיטות חופשיות. אין לו שום טכניקה בבעיטה.

הויט משוטט באגף כמו צלם חתונות.

למה ואן פרסי לא בסגל? אני מאוד מקווה שהוא לא בדרך ליובנטוס, כפי שהתקשורת באיטליה טוענת.

11. Number 8 Member

אבואה עושה פעולות טובות, אבל כל מסירה שלו מגיעה לכתובת הלא נכונה.

בורינג...

12. Jack Wilshere Member

שיפסיק לעשות "פעולות טובות" ויתחיל למסור לרגל.

משחק טוב סך-הכל של הילדים, אבל הם לא סיכנו את השער.

אם ואן פרסי לא יהיה בסגל גם למחר, אז הוא בדרך ליובנטוס... (או שהוא פצוע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx )

13. AW forever Member

מאיפה הבאת את השמועה הזו?

14. A. Arshavin Member

רצה שמועה כזאת בתקשורת האיטלקית כבר כמה זמן.

15. Tony Adams Member

ואן פרסי לא הולך לשום מקום. אני יכול להשים את כספי על כך. ונגר התבטא בשבוע שעבר ואמר "no more strikers" לדעתי הוא התכוון שלא רק שהוא לא יביא עוד חלוצים, אלא הוא משאיר את החלק ההתקפי כמו שהוא לעונה הקרובה.

לא ראיתי את המשחק, אני רק יודע שהפסדנו 1:0. לא מפתיע יותר מדי, האמת. מישהו יכול לסכם בשבילי?