ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. The_Arsenal Member

למישהו יש לינקים טובים למשחק? מצאתי רק את סטרים 2 בלייבפוטי והוא לא משהו. את הלינקים מ-MYP2P אני לא מצליח להביא. עזרה, מישהו?

2. Tony Adams Member

WTF?!
    2 אליפויות, אחת מהם בקלות, לא נחשב להצלחה?
    ריאל מצליחה מאוד בזירה המקומית בשנתיים האחרונות. נכון, באירופה היא נופלת פעם אחר פעם, אבל בכל זאת. ריאל לא מצליחה ארסנל? נו, באמת.

3. אבו Member

איזה משחק משעשע. אולי נשבור את ה10-1 מול בארנט לפני כמה שנים.
    ובכל זאת, לראות את ניקלאס בנדטנר כובש שלושער?! הללויה!

עד עכשיו המשחקים היו בעיקר בשביל כושר משחק ושום דבר מעבר לזה, אולי פרט לצעירים כמו ג'ק וולשיר. אבל ביום רביעי מתחילים את המשחקים שיהיה אפשר להסיק מהם באמת משהו(שטוטגרט, משודר בספורט 2 אגב).

4. Tony Adams Member

נו, באמת.
    האמת לא ציפיתי ליותר מקבוצה ששמה ארץ הבורגרים, אבל 6:0 אחרי 32 דק'. זה בהחלט יכול להיות שבירת שיא.
    כמו שלא התייחסנו ביתר רצינות לתיקו 1 במשחק הקודם, כך גם לא צריך להתייחס למשחק הזה. זה עוד משחק להכניס את השחקנים לכושר וביום רביעי, כמו שאבו אמר, יהיה את המבחן האמיתי.
    ארסנל מול להאמן!

5. David Seaman Member

בנדטנר כבר עם רביעייה.
    ג'ק ווילשייר פשוט מדהים... אין דברים כאלה.

6. The_Arsenal Member

ג'ק ווילשייר זה שחקן שתוך שנתיים גג עולה על חלב לדעתי. הוא מזכיר את חלב בקלות שהוא עובר שחקנים, אבל תוסיפו לזה י-ע-י-ל-ו-ת. הבחור משחק לעומק, בניגוד מוחלט לסשה. שניהם לא פיסיים במיוחד כך שגם פה אני רואה את הדמיון. ווילשייר זה חלב משודרג בכמה אספקטים של המשחק. הרווחנו שחקן אדיר, סופרסטאר אמיתי, ואני לא נסחף.

אני לא יכול לחכות לראות אותו נגד שטוטגארט ברביעי, ונגד הגדולות בכלל. זה יהיה מרתק לראות איך הוא ישתלב. במידה שזה מצליח, אני לא שולל השתלבות בסגל הבוגר כבר השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/08
  7. Tony Adams Member

לא יודע אם בתוך שנתיים, אבל הוא בהחלט שחקן גדול שעוד נראה השנה בקארלינג קאפ. אולי בשנה הבאה הוא יתחיל לקבל צ'אנסים גם בליגה, אבל נראה לי שנצטרך לחכות עוד קצת.

8. The_Arsenal Member

תגידו לי שסימפסון לא באמת החטיא את זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

9. David Seaman Member

נכון, זה היה משחק נגד קונוסים (ואפילו נגדם ספגנו פעמיים), אבל אני חייב להגיד שנהניתי מכל שנייה. במיוחד במחצית הראשונה. אין לי הרבה מה לכתוב על המשחק, רק מזל טוב לולה וראמזי על שער הבכורה שלהם בקבוצה. אהבתי את השירה הסוחפת בערך בדקה ה-35, "You won the Lueage in black & white", היה נחמד לשמוע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ג'ק ווילשייר- כישרון כזה הרבה זמן לא ראיתי. מישהו ספר על כמה מהגולים היום הוא היה אחראי? בימין, בשמאל, במרכז, איפה שהוא לא משחק הוא נראה מצויין. כל מסירה שלו מגיעה בדיוק לאיפה שהוא רוצה, והוא עובר שחקנים בקלילות. אולי אני קצת מגזים, אבל אנחנו חייבים לשמור עליו בכפפות של משי, ולשלב אותו, אולי לא העונה, כי הוא בכל זאת בן 15, אבל בשנתיים הקרובות.

10. k_700 Member

לא יודע אבל כשיש לך תקציב בלתי נגמר וכסף בכיס להציע על רונאלדו 100 מיליון ליש"ט ובין היתר קאדר שחקנים שכולל:
    רוביניו, ראול, קאסיאס, גוטי, רובן, סניידר, ראמוס, מצדלר, פפה,ואן ניסטרלוי, דיארה,קאנאברו,גאגו,היגווין ומחליפים כמו באטיסטה, סביולה.
    עזוב רגע הכל בצד. כל שחקן פה ברשימה עלה להם מעל 15 מיליון יורו למעט סביולה שלפי דעתי הוא תמיד היה חלוץ איכותי שלא הצליח. בהתחשב בעובדה שהשחקן הכי יקר שקנה ונגר הוא ב17 מיליון אתה מבין שההבדלים לא כל כך גדולים.
    מקבוצה עם תקציב כמו של ריאל מדריד אני לא מצפה לזכות בליגה שאין בה תחרות ועניין(בוא נודה שבארסה לא נתנה פייט העונה , ולנסיה נראתה כמו קבוצה מליגה שלישית, סביליה לא הרשימה והיחידה שהרשימה- ויריאל, לא יכולה לקרוא תיגר על אליפות), אני מצפה מקבוצה כזאת להגיע לפחות לחצי גמר.
    מבחינת כדורגל ארסנל אותי יותר הרשימה בעונה החולפת.

11. Tony Adams Member

אתה מודד הצלחה לפי השקעה-זכיות?
    אם כך, באמת ריאל משלמת המון, ודי מצפה לזכות בעוד דברים, אבל מבחינת אליפויות אין להם על מה להתלונן. 2 אליפויות ברציפות זה משהו שלא בא ברגל.

12. אבו Member

כפי שציינתי בקטנה בדיון של טוטנהאם.
    אם אכן ההעברה של בנטלי תיסגר על הסכום המדובר, 17 מיליון פאונד, אנחנו נקבל סכום מכובד מהעסקה, כ-6 מיליון פאונד. אני מקווה שזה יעזור לונגר בקניית שחקן נוסף.

אם לא יהיו הפתעות, להמן היום אמור לעמוד בשערה של שטוטגרט.
    טוב, זה יהיה מוזר.

13. zivmay Member

תגידו..
    למישהו יש תקציר של המשחק של ארסנל מאתמול?

14. David Seaman Member

15. George Best Member

לא כתבת 25%?
    זה בדיוק 4 ורבע מליון פאונד.