ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. SZC Member

אל תדאג בקרוב מאוד הוא חוזר להפציץ, אבל בינתיים, לפחות תביאו רב

http://img70.imageshack.us/img70/9012/n6226122504752426353io5.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/08
  2. קינג לדלי Member

אני לא בטוח שהוא יצליח לחזור לפתיחת הליגה.
    זאת פציעה שאחרי שהיא מתאחה עוד צריך חדשיים לפחות של אימונים וחזרה לכושר משחק.
    אני חושב שאלטמן מסביר את זה נהדר.
    הרגל צריכה רמונט.

http://www.youtube.com/watch?v=C9bAVNABErc&feature=related

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/08
  3. Raulito Madridista

לפנות בוקר שודר בערוץ ספורט 5 HD גמר ליגת האלופות של עונת 06\2005 - ארסנל נגד ברצלונה. אם ארסנל הייתה מנצחת באותו משחק(ולפי דעתי בהחלט הגיע לה, למרות ההרחקה של להאמן היא שלטה במשחק והגיעה להמון הזדמנויות, אבל הנרי באחד מהימים הפחות טובים שלו מבחינת הסיומת, לא הפסיק להחמיץ. אחת ההחמצות שלו מול וואלדז הייתה בידיוק כמה דקות לפני השיוויון של ברצלונה), הכל היה נראה אחרת לפי דעתי, גם בקשר לעזיבה של הנרי.
    בכל אופן, עלו בי שתי תהיות לא בהכרח בגלל המשחק אמש:
    נקודה ראשונה - רובר פירס. הוא פתח בהרכב והוחלף מוקדם עקב ההרחקה של להאמן. הוא עזב את ארסנל בתום אותה עונה שהייתה החלשה ביותר שלו במדי התותחנים. רציתי לשאול מה דעתכם בקשר אליו. לפי דעתי זה היה צעד נמהר של ארסנל לוותר עליו לטובת ויאריאל. את העונה הראשונה שלו בספרד הוא החמיץ בגלל פציעה ארוכה, אבל בשנה שעברה הוא הצטיין והיה אחד הקשרים הטובים בליגה. אני מאמין שהוא שחקן טוב יותר מחלב למשל ושהוא היה יכול להועיל מאוד לארסנל בעונה החולפת. יש לי תחושה כזאת שארסנל מוותרת בקלות מידי על שחקנים שבסביבות גיל 30 ונותנים עונה אחת רעה, זה גם דומה לסיפור של ווירה ואולי ליונברג.
    נקודה שנייה - סול קמפבל. עבר עונה רעה מאוד בארסנל ולא הזכיר את היכולת שלו מהעונות הקודמות. הוא היה זה שכבש את השער נגד ברצלונה וכמה שמחתי. זכור לי סיפור עליו שבאחד המשחקים, נגד ווסטהאם בבית, הוא עשה טעות וביקש מוונגר להתחלף או משהו כזה ואח"כ נעלם לכמה ימים. בכל אופן, בשנתיים האחרונות הוא היה לא רע. האם כגיבוי מהספסל הוא היה יכול להיות אופצייה מעניינת לדעתכם?
    נקודה אחרונה - עמדת המגן הימני. אבואה היה זה ששיחק באותו גמר. הוא הציג יכולת נהדרת והיה אחד המגנים הטובים בעולם. הוא אדיר בחלק ההגנתי ומבחינה התקפית הוא בעל פוטנציאל עצום, אם כי הוא רץ עם הראש בקיר לפעמים ומשחק בפזיזות. אני חושב שהוא מגן יותר טוב מסאנייה. מה עמדתכם בהקשר אליו.
    סתם דבר שרציתי להוסיף - בגמר ההוא ארסנל ספגה שני שערים שלדעתי שוער טוב יותר מאלמונייה היה מונע לפחות אחד.

4. אבו Member

חברך המנדריל רפא נדאל שיחק לפנות בוקר את אחד המשחקים הטובים השנה, וזה מה שאתה רואה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

לא מצאתי את הקשר בין עזיבת הנרי להפסד בגמר האלופות. הוא עזב בכלל קיץ אחרי, לא נראה לי שזה היה פקטור בעזיבה שלו.
    פירס- מסכים איתך. שחקן שהיה לו עדיין מה לתת, גם אם זה פחות כדורים ברשת.
    יש 2 סיבות מרכזיות לעזיבה שלו:
    1. היותר מרכזית- ונגר עשה טעות שהסכים להאריך לו את החוזה למקסימום שנה, כאשר פירס דרש לשנתיים. אם ונגר היה מסכים להעריך לו את החוזה לשנתיים, פירס היה נשאר.
    אגב, גם בעונה הזאת, הכי פחות טובה שלו בארסנל, הוא כבש יותר שערים ממה שחלב כבש ב-3 העונות שלו בארסנל ביחד.
    2. החילוף שהזכרת בגמר האלופות- דיבר על כך כבר בעבר. כל המשפחה באיצטדיון, להיות מוחלף בשלב כ"כ מוקדם במעמד כזה. זה היה קשה.

לגבי סול, פה העניין כבר יותר מורכב, וזה היה בלתי נמנע לשחרר אותו אחרי מה שקרה בעונתו האחרונה.
    ליונברג- היה שחקן ענק, אבל לא יכל לתרום מקצועית יותר לארסנל ברמה המינמלית ששחקן שנמצא בארסנל צריך לתרום. גם זה היה בלתי נמנע.
    ויירה- אימלא שחרורו, ססק פאברגס לא היה מתפתח בחיים במהירות כזאת למה שהוא התפתח. ונגר ידע למה הוא משחרר אותו ומה יש לו ביד במקומו.

לגבי אבואה, הוא אכן היה נהדר, אבל רק בעונה הזאת שהזכרת. בעונה לאחר מכן, הוא היה נפילה יחסית ועשה יותר מדי טעויות. סאנייה הובא במקומו, ונתן עונה ראשונה טובה מאוד באנגליה- הוא עדיף עליו בהרבה כרגע.

5. A. Arshavin Member

לגבי אבואה, הוא לא יודע ולא יכול לשחק כקשר ימני, אבל אני מאמין שהוא עדיין יכול לשחזר את היכולות הנהדרות שהציג בצד ימין של ההגנה, ללא ספק, בשיאו הוא היה אחד המגנים הטובים בעולם.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק,הוא היה פשוט סיוט של הקשרים השמאליים בעונת 05-06,אבל וונגר עקשן,ואחרי העונה הטובה של סאנייה הוא שוב ירצה את שניהם בהרכב,אני הייתי אומר ביניהם רוטציות על עמדת המגן ווולקוט כבר יקבל הרכב כקשר שמאלי.

7. A. Arshavin Member

יש עוד אופציה אך היא מאוד לא ריאלית. סאנייה יעבור לשחק כבלם, הוא יכול לשחק בעמדה זאת, ואבואה יחזור לצד ימין בהגנה.
    בהנחה ששילוב סאנייה & טורה יתגלה כאיכותי, נחסכו הוצאות על בלם, וגם נרוויח מחדש את אבואה.

אך לדעתי הסיכויים הם אפסיים.

8. Number 8 Member

קרע את התחת אה... קיבל מספיק הזדמנויות במשך שלוש שנים, הוכיח כמה הוא שחקן בינוני ומטה, ואין אחד בעונה שעברה שלא דרש ממנו לעזוב ודפק את הראש כל פעם שונגר נתן לו מקום בהרכב(דרך אגב, שנה שעברה זה היה פלאמיני, העונה אבואה. מי הבא בתור?). רק אלוהים יודע איך הוא הצליח בעונה שעברה, הצליח בענק, וזה בדיוק מוכיח את הטענה שלנו - פלאמיני עשה עונה אחת טובה ודרש מחירים מוגזמים. אני גם בדעה שהוא לא יגיע רחוק בלי הנגיעה של ונגר.

amirsagiv,
    האופצייה שלך לא ריאלית, כך שחבל לדון עליה אפילו. סאנייה ישאר כמגן הימני ויצטרך להוכיח שהעונה שעברה לא הייתה מקרה חד פעמי והעתיד של אבואה בהרכב מעורפל.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/08
  9. A. Arshavin Member

ניוקאסל הגישה הצעה על סך 4 מיליון פאונד על סנדרוס. נהדר, אולי משהו חיובי יצא מהקיץ הזה.
    My Webpage

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/08
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

חחחחחח......
    אבל אם גם הוא הולך אתם ממש חייבים בלם ברמה.
    או שסונג הולך לשחק שני תפקידים על הדשא...?

11. Arsenali Member

מישהו יכול לעדכן אותי אם היה משהו חשוב בתאריכים 19-26 לחודש? פשוט לא הייתי בארץ ואני לא מעודכן , תודה .

12. 亚历山大帕托 Member

ארסנל לא קיבלה אגורה ממילאן, ובהתחשב בכך שפלאמיני היה אחד משלושת השחקנים הכי טובים של התותחנים בעונה שעברה, הייתי אומר שהם הפסידו ובגדול.

13. wolf89 Member

בלי שום קשר לכדורגל,
    בישראל אין HD אמיתי בערוצי הטלוויזיה שלנו. זה רק איכות DVD משופרת(שעדיין מעולה!), אבל ממש רחוק מHD אמיתי וזה שקר כלפי הצרכנים.

14. Tony Adams Member

raulito,
    לגבי פירס אני עד היום מצטער שהוא עזב. עקבתי אחריו השנה בויאריאל וכל משחק שראיתי שלו פשוט הצטערתי שהוא לא בארסנל. עדין יש לו את הטאצ' הנפלא, והמסירות המצוינות. אבל לשחקנים יש את הרגע ללכת. וכנראה שזה היה הרגע של פירס.

על סול קמפבל אני לא מצער. יופי של בלם שתרם לא מעט לקבוצה אבל זמנו בקבוצה תם. זה היה באויר וזה היה צריך להגיע. סול היה צריך מקום חדש, וארסנל היתה צריכה רענון מאחורה. חבל שהרענון שקיבלנו היה גאלאס, אבל בכל זאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

15. xavi6 Member

דווקא פירס לדעתי הוא שחקן מאוש חשוב בויאריאל, ואם אינני טועה הוא היה פצוע לתקופה מסוימת. אין לי כל ספק שהעונה הוא יהיה פי כמה וכמה יותר משמעותי. אני זוכר אותו בארסנל כשחקן שתמיד חיבבתי, אבל כל פעם הייתי מסתכל עליו ואומר לעצמי "לא, זה לא זה, חסר לו משהו", ודווקא בויאריאל הוא עושה רושם של שחקן אחר לגמרי ולאט לאט נהפך לקראק אמיתי. העונה אין לי כל ספק שנראה ממנו משחקים יוצאים מן הכלל. לצערי מול ברסה הוא תמיד מיתעורר, כאילו שהוא מנסה לנקום על איזה משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/08