ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Number 8 Member

ראיתי את המחצית הראשונה נגד בארנט, יותר נכון עד השער שספגנו, וזה רק סימן לחרא שאנחנו הולכים לאכול מאלמוניה במשך העונה הקרובה. על המחצית השנייה החלטתי לוותר כאשר ראיתי שכל ההרכב הראשון(רק בנטנדר, אלמוניה ו-וולקוט מהבכירים) הוחלף, והמשחק הזה בשביל הצעירים.

ונגר משער שאדאביור לא יעזוב ומצפה ממנו להגיע לאימונים ביום שני.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_3839096,00.html
    אין משהו מיוחד בראיון, מלבד המשפט הבא -
    "Yes you can expect signings. I don't know where and how many, but we're in the market. If there's a good opportunity we'll take it."
    לפחות סימן חיים כלשהו בקשר להבאת שחקנים חדשים. צריך לקוות שזה לא עוד פישר קטן בן 17...

בנתיים ישנן פרסומים באיטליה שיובנטוס רוצה את ואן פרסי ומוכנה לשלם עבורו 15 מיליון יורו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/08
  2. Tony Adams Member

אהבתי את הציטוט של ונגר. הוא נותן טיפת אופטימיות. נכון, זה לא אומר כלום, ואלו רק הצהרות, אבל מי יודע? אולי סוף סוף AW הבין שהוא חייב להביא עוד רכש-שתיים. הראשון מביניהם חייב להיות בלם/שוער.

3. David Seaman Member

בקשר לאלמוניה, בעיטות חופשיות זה בעיה גדולה שלו וזה ידוע. בנוסף לגול נגד בארנט, הוא ספג השנה מבעיטות חופשיות נגד ליברפול, בירמינגהאם, התרנגולות ומאן יו. שלא לדבר על הגולים שחטפנו מיציאות שלו לכדורי גובה (יותר נכון חוסר יציאות).

בעבר תמכתי בו והבנתי למה ונגר נותן לו להיות שוער ראשון, אך אחרי מחשבה חוזרת, הבנתי שאלמוניה שוער בינוני לגמרי שהחסרונות שלו עלים על היתרונות.

4. Tony Adams Member

נגד היונייטד וליברפול השערים ממש לא היה באשמתו. למעשה המשחק באנפילד ב-1:1 היה המשחק הטוב ביותר של אלמוניה העונה לפי דעתי.

5. David Seaman Member

אז באשמת מי? בשער של ג'רארד זה בעיטה לפינה הקרובה, של השוער. על השער של יונייטד אפשר להתווכח אבל הוא היה יכול למנוע את זה.
    ובמשחק מול צ'לסי באמירייטס הוא היה ענק.

6. Tony Adams Member

הכדור הזה עבר די החומה. איך אתה מצפה שהוא יראה את הטיל הזה שג'רארד הוציא? אם מישהו אשם בשער הזה, זו החומה שהתפרקה ונתנה לכדור לעבור בתוכה. לאלמוניה לא היה שום סיכוי לעצור את זה.
    מול היונייטד הדיוק היה כל כך מדהים. לא היתה שום דרך לעצור את אחת מהבעיטות החופשיות הגדולות של העונה.

7. Nevermore Member

מסכים לגבי הגול של הארגריבס.
    ביצוע לא פחות גדול משל רונאלדו נגד פומפי, מה אלמוניה אמור לעשות?

8. David Seaman Member

בסדר אל תיתפסו לקטנות, בסה"כ התכוונתי שבעיטות חופשיות זה לא הצד החזק שלו.

9. Commander vimes Member

כלום, כי להמן היה השוער במשחק הזה.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם כן מצטרף לתקוות שהציטוט של ונגר מתייחס לאיזה שוער באופק. הייתי מתומכיו של אלמוניה בשנה שעברה כי בפועל הוא נתן תפוקה יותר טובה מינס והרוויח את הזכות לשחק ביושר, אבל לא הוא (וגם לא ינס בשנתיים-שלוש האחרונות) מתאימים להיות שוערים ראשונים של קבוצה שמתיימרת להיות בטופ של אנגליה והיבשת. אדווין ואן דר סאר, פטר צ'ך, מנואל אלמוניה, מצא את ההבדלים... או שאולי אנחנו לא מתיימרים בכלל להיות בטופ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx .

11. Number 8 Member

איך שלא תסתכלו על אלמוניה, פנדלים, בעיטות חופשיות, כדורי גובה או כל דבר אחר - אלמוניה הוא לא שוער ברמה של קבוצה כמו ארסנל שרצה על כל התארים בכל עונה. כמו שנייג'ל אמר, תשוו בין VDS, צ'ך, ריינה ואלמוניה ותמצאו את ההבדלים. אני מעדיף שוער כמו להאמן שמציל מספר גולים בטוחים בכל משחק עם הידיעה שאין לדעת איזו טעות הוא יעשה היום, מאשר שוער בינוני כמו אלמוניה.

אם ניקח בחשבון שונגר באמת מתכוון שאנחנו חזק בשוק ההעברות, לפי דעתי, העמדה הכי נחוצה היא קשר אחורי. פלאמיני עזב והשאיר חוק ענק בקישור. אני לא סומך על סוג ודיאבי. נכון שקיימת האפשרות שהם יצליחו בדיוק כמו פלאמיני, אבל עדיף ללכת על בטוח ולהביא קילר לאמצע שיצור עם ססק קישור אמצע אימתני. נכון שגם בלם חשוב, אבל טורה וגאלאס יותר טובים בהגנה מאשר סונג ודיאבי בקישור האחורי. אני לא רואה שום מצב שאלמוניה יעזוב... הוא קיבל את החולצה מספר 1 וזה רמז די עבה לכך שהוא יעמוד בשער בעונה הקרובה.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא יודע, כולכם כאן מאוכזבים מהקבוצה שלכם, מהשיחוררים, מהרכישות ובכלל מהפוליטיקה של המועדון. אולי אני צדיק בסדום ולמרות שאני לא אוהד של הקבוצה הזאת אני חייב להגיד שיש לי הערכה עצומה לארסנל, פשוט לא נגררים אחרי השוק המשוגע. ביננו לארסנל לא היה בעיה להשתגע, אבל הם לא עושים זאת וממשיכים וימשיכו לייצר כישרונות.
    רק שאדאביור הצבוע יעזוב כבר, אני איתכם העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. Tony Adams Member

בהודעה שלך תמונה הבעיה, לירן.
    הנה, שוב, אנחנו חביתת הקהל. עוד אחד שיסמפט אותנו בגלל השפיות של ונגר/ההנהלה, בגלל הרומנטיקה(?) שנשארה בקבוצה ובגלל הכדורגל היפה שהקבוצה משחקת. אבל מה יוצא לנו מזה בסופו של יום?
    נמאס מהתואר "חביבת הקהל". אני אוהב את הקבוצה שלי, אני מת על הצורת משחק שלהם, אבל בחייאת דינאק, תביאו תואר.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

האמתי שהרבה בגלל דניס ברגאמפ וחלב ( שכבר הספיק לעזוב, אבל אתם עשיתם ממנו מה שהוא).
    אני עדיין חושב שארסנל יכולה לתת פייט העונה.

15. Tony Adams Member

אלמוניה הוא בהחלט שוער שיכול להבריק פתאום ולתת רצף לא רע, אבל אני לא רואה אותו נותן עונה שלמה כשוער של אלופה.
    הקישור האחורי כרגע מאוד בעייתי, ובליגה האנגלית העמדה הזאת מאוד חשובה. תראה אלו שחקנים מאיישיים את העמדה הזאת אצל הגדולות (לפחות עד השנה): אלונסו, האגריבס, מקללה. סונג? לא חושב שהוא קשר אחורי לאליפות.
    בהגנה יש לנו בעיה כבר הרבה זמו, וכל מי שראה שניים-שלושה משחקים של ארסנל בשנה שעברה יכול להבין על מה אני מדבר. כל עוד אין לנו צמד טוב ויציב מאחורה אנחנו בבעיה.

עם כל זה, וללא רכש נראה לעין, אפשר לזכות באליפות?