רודס, מי הם באמת שחקני המפתח שעושים רעשים של חוסר שביעות רצון...? אני דיי בטוח שהכוונה במשפט הזה הייתה אל אדבאיור וחלב, ככה שזה ממש לא משפט חסר בסיס, כי הם באמת עושים רעש של חוסר שביעות רצון.
העניין הוא שהוא כתב "חלב ואדבאיור בדרך החוצה ושחקנים אחרים עושים קולות של אי שביעות רצון". מיהם אותם שחקנים אחרים? למיטב ידיעתי, שחקני המפתח היחידים שעושים קולות של אי-שביעות רצון הם חלב ואדא. חוץ מהם, אף שחקן לא עושה קולות של אי-שביעות רצון. לכן, טל צודק כשהוא אומר שהכתב סתם זורק משפט מפוצץ, שאין לו עוגן במציאות.
אף אחד לא חשב שאדביור שווה סכום כזה כמו ששטוטגארט אמרו שגומז שווה 50 מיליון יורו. זה סוג של ניסיון לעשות פירסומת לשחקן ולקבל עליו קצת יותר כסף. משא ומתן "קשוח". תורגם מהדיילי מייל
דיברנו על זה כבר פה בנושא סוכנו של חלב, ואני חוזר שוב - לא צריך להקטין את הראש כשזה מגיע להתבטאויות של סוכן השחקן! הסוכן הוא הנציג שלו מול המועדונים והתקשורת, וכל הפעולות שלהם מתואמות לגמרי. זה נוח להפיל הכל על הסוכן במקרה שהתכנית נכשלת, אבל זה גם אומר שאתם עוצמים עיניים על הכוונות האמיתיות של אדא.
מילת המפתח היא "לפי הסאן". בכל מקרה, אם חלב יבוא, אז יהיה נחמד לראות את ארשבין בקבוצה. אם חלב ישאר, אני לא חושב שאנחנו ממש צריכים אותו. לא אם רוזיצקי נשאר. אני לא רואה את ונגר מייבש את רוזיצקי, ואני לא רואה אותו מייבש את נאסרי.
די עם התמימות, מה נראה לכם, שב"מקרה" שאחרי שבארסה רוכשת את סשה חלב, אז ב"מקרה" יומיים אחרי ארשבין וסוכנו מתחילים עם האוננות לונגר, סגנון המשחק של ארסנל, הסטייל של ארסנל? הכל פה מחושב ומתוכנן- ארשבין לא בתוכניות של ברצלונה, חלב כן. אז ארשבין הולך על האופצייה השנייה, מנסה לפחות. זניט, אגב, דחתה את הידיעות על זה שהוגשה הצעה של 19 מיליון פאונד מקבוצת טופ 4, ידיעה שהופצה ע"י הסוכן של ארשבין- הסוכנים של היום: בא לי להקיא. - פאדי ויירה מקום 5 בגרייטסט אבר. אני חושב שמגיע לו המקום לפני איאן רייט, אבל ווטאבר. - בואו נקווה שסאגת הגאושו, שאמורה להגיע לסיומה ב-48 השעות הקרובות, תסתיים עם חתימה במילאנו- מה שיגדיל משמעותית את הסיכויים שמילאן תרד מאדא. אדא עצבן אותי בקיץ הזה ואיבדתי הרבה מהריסקפט שהיה לי אליו, אבל אני עדיין מעדיף שהוא יישאר- מהסיבה הפשוטה שאני יודע שונגר לא יביא מחליף ראוי.
לא יודע אבו, אם במסגרת העיסקה אטו עובר אליכם לדעתי כדי לסוגר ומהר. לא סובל שחקנים שמנצלים קבוצות בשביל לעבור לקבוצות אחרות\לקבל חוזים טובים יותר. פשוט צביעות לשמה. מקווה שאדבאיור ישלם את המחיר הזה בשלב זה או אחר. מעניין איך הוא שכח איפה הוא היה עונה שעברה ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אדבאיור צריך לשלם וביוקר, השתן עלה לו לראש מהר מאוד אחרי כמה גולים נגד דרבי קאונטי. התנהגות מגעילה מצידו. אטו לא עבר למילאן בגלל דרישות השכר שלו. וונגר אמור לשבור את תקרת השכר של ארסנל בשבילו?
אני מכיר את ונגר, הוא לא ייקח את אטו. השמועות האחרונות אומרות 15 מיליון פאונד+הסמואל- חתיכת עסקה, אבל ונגר יסרב בתוקף. זה עוד כלום, לעומת ההצהרות שלו בקיץ וההשוואות לשחקנים כמו הנרי, שאדא עדיין לא קרוב לצחצח לו את הסולייה השמאלית בשביל לדרוש את השכר שהנרי, דניס, פאדי, פרדי וכל השחקנים שעשו כ"כ הרבה למועדון במשך שנים קיבלו. תאמין לי, גם אני לא גאה בזה שאני רוצה שהוא יישאר, אבל אחרי שעזבו אותנו כבר 2 שחקנים חשובים- אני חושב פה על טובת הקבוצה.
לא עושה רושם שהם מתכוונים להציע את הסכומים שיש סיכוי שנמכור את אדא- עם קידומת של 3, לפחות. כך שאני מאמין שהם יירדו ממנו.
15 מליון + אטו? אני מעדיף את אטו על אדביור(שלא יהיה למישהו ספק כשהשניים בשיאם מי טוב יותר ברמה וחצי לפחות)... איזו שמועה מטופשת.