ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    בבקשה תגיד לי שזה היה בציניות.

אגב יש פה איזה אוהד מילאן שיוכל לומר לנו באמת איך סנדרוס משחק אצלם?

2. George Best Member

אני רחוק מלהיות אוהד מילאן, אבל יצא לי לראות שני משחקים שלהם באופ"א, מול בראגה בבית ופומפי בחוץ - ואני בהחלט יכול לומר שיש שינוי ביכולת של סנדרוס.
    לרעה, למרות שזה נראה בלתי אפשרי.
    במשחק מול בראגה בבית הוא הכין לפחות שני שערים בטוחים לשחקנים אורחים, אחת מתצוגות ההגנה המחפירות שראיתי,
    מול פומפי שער ישיר באשמתו ועוד ועוד טעויות, אחד הבלמים הכי חלשים באירופה.

3. Van Persie Member

ואן פרסי לא מושעה. ההרכב צפוי להראות כך:

אלמוניה.
    קלישי, גאלאס, טורה, סאנייה.
    נאסרי, דיאבי, דנילסון, אבואה.
    ואן פרסי, אדבאיור.

4. Rudess Member

אולי נראה את הזיווג "המדהים" בהגנה של גאלאס וסילי-בסטרה, אי אפשר לדעת אצל ונגר. בכל מקרה, אני מקווה מחר להנות במשחק ולהמשיך את המסורת שכל עונה יוצא לי להיות במשחק הבית מול פורטסמות'.

5. Djourou Member

טל, אתה בלונדון כרגע? או שמחר אתה טס?

6. Rudess Member

אני בלונדון.

7. ARSI Member

מחר טוני והפומפות מגיעות ללונדון. הזדמנות מצויינת לפרק אותם אחרי שקיבלו רביעייה בבית מול ווסטהאם.
    אדבאיור חוזר, הלוואי שגם יחזור לכבוש. לדעתי כדאי לתת הפעם לדיאבי להיות העושה משחק במקום דנילסון האנמי. לצרפתי יהיה יותר נוח באמצע, שם יש שטח רחב יותר לכידרורים שלו ופחות לחץ משחקני היריבה.

8. alonje Member

באמצע יהיה לו יותר מקום?! שם זה המקום הכי מסוכן לכדרורים המטופשים שלו. בכל זאת עדיין לא ניסינו אותו שם, ויתכן שנראה אותו דווקא מצליח בעמדה הזאת בעקבות הפיזיות שלו.

9. ARSI Member

באמצע יהיה לו יותר מרחב מאשר על הקו, שם בצד אחד יש את האוואט ומולו עומד מגן מהיר.
    דיאבי גם לא מפחד לתאקל (ולשבור רגליים) ככה שהוא יעשה את המרכז שלנו קשוח יותר מאשר כשדנילסון או ססק משחקים שם.

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בכלל על מה לדבר אחרי התצוגות של דנילסון מאז הפציעה של ססק. הוא חייב להיות שם כי אין מה להשוות בינו לבין דיאבי בכל הנוגע לאחריות, הנעת כדור וראיית משחק. אני בכלל חושב שראמזי צריך לפתוח ליד הברזילאי במשחק הקרוב.

11. Pipe Member

הוא עוד לא שיחק בליגה בגלל פציעה ופרט למשחקים ספורים זניחים באירופה אי אפשר להתרשם ממנו לכאן או לכאן.

אבל בכל מקרה למה אתה כבר מצפה? שחקן גמלוני, איטי וטיפש ישאר כזה בכל ליגה ובכל קבוצה. גם כשהוא יחזור הוא לא יהפוך לאיזה קנאבארו. אם כבר ההפך הוא רק יתדרדר - בארסנל לפחות שיחקו איתו שחקנים מהירים שיכלו לכפות עליו, במילאן הוא משחק עם הגנה עם גיל ממוצע של 50...

בקשר לנושא הקישור, אני אצטט את עצמי מדיון המחזור אתמול:
    "המשחק הזה עומד בסימן חוסר הבגרות וסף השבירה הנמוך של שחקני ארסנל. ארבעים דקות ראשונות עם שליטה אבסולוטית של וילה בשדה. אחרי השער המקרי של דנילסון שנבע תודות לטיפשות של ריאו קוקר ולתגובה האיטית של דייויס, מרכז המגרש של ארסנל קיבל ביטחון. הילדים התחילו להניע כדור, לדייק במסירות, לשחק לעומק והם גררו את זה איתם עד לדקה ה60 והוסיפו 2 שערים שיכלו להפוך גם ל4. אחרי הפנדל המקרי הם נשברו וחזרו להיות הקבוצה של 40 הדקות הראשונות, עד שנייט סוף סוף מצא את הרשת והרוויח נקודה לוילה שהייתה ראויה ל3."

הנעת הכדור, המסירות הקצרות, התנועה ללא כדור, המשחק לעומק, הרי זה מה שהם עובדים עליו באימונים וזה סימן ההיכר של הקבוצה. גם אתמול בלי ססק ועם דנילסון ודיאבי (לא לחינם רק לפני כמה ימים הגנתי עליו ואמרתי שאם יציבו אותו בעמדה שמתאימה לו הוא יהיה יעיל) זה עבד לפרקים. הכל ענין של ביטחון, ושוב הכל חוזר לנושא חוסר הניסיון, חוסר המנהיגות וחוסר הבגרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/12/08
  12. yonmu Member

הוא כמעט ולא משחק, וכשהוא משחק הוא מזעזע. לפני שהוא עבר למילאן הוא היה אחד השחקנים הכי שנואים עלי (מבחינת כדורגל, לא מבחינת אישיות), ועכשיו אני פשוט מחכה שהוא יעוף. שחקן איטי, מסורבל וטיפש.

13. Gnus Avenue Member

אגב,מישהו שמע את השיר שהאוהדים שרו לסאנייה? לכול האנשים שלא שמעו הינה הוא:

Sagna!
    Sagna!
    Bacary Sagna!
    He's got dodgy hair,
    But we don't care,
    Bacary Sagna!

14. Jack Wilshere Member

סנדרוס אומנם מוגבל מבחינה טכנית, גמלוני משהו ואיטי (אם כי הוא מצליח לחפות על האיטיות היחסית שלו), אבל הוא בודאי לא טיפש. על הליקויים שלו הוא מצליח לחפות, במידה מסוימת, באמצעות חוכמת משחק. כדי למנוע ויכוח די צפוי בנושא אקדים ואומר שסנדרוס לא היה סיפור הצלחה אצלנו (היו לו יותר מדי טעויות קריטיות, אם כי היו לו גם תקופות יפות), והשאלתו למילאן היא הוכחה חותכת לכך (יהיה מעניין לראות אם הוא יחזור מהשאלה). עם זאת, אני מזכיר לכולכם שסנדרוס בן 23 בסך-הכל. כמה מהבלמים הטובים בעולם כיום נראו כגרוטאות בגילו. עבור בלם ניסיון הוא אחד הפרמטרים החשובים, אם לא החשוב מביניהם, וזו גם הסיבה שבלמים - בדרך-כלל - פורצים בגיל מבוגר יחסית, כך שלא הייתי פוסל אפשרות שהוא יעשה התקדמות משמעותית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/12/08
  15. Rudess Member

מי שדובר כל כך הרבה שפות כמו סנדרוס, יש לו אינטליגנציה גבוהה מאד. האינטליגנציה הגבוהה שלו מתבטאת לדוגמא גם במשחק בתיאום מלכודות נבדל מצוינות (משהו שדג'ורו למשל לא יודע לעשות).
    כשסנדרוס קיבל ריצה של הרבה משחקים רצופים בהרכב הוא היה מצוין, ולכן הכל זה עניין של בטחון. כשמשתמשים בשחקן פעם פה ופעם שם ולא באופן קבוע, אז אי אפשר לתת לו לבטא את היכולת והפוטנציאל. ההשאלה של סנדרוס בקיץ הייתה עוד אחת מהטעויות הקשות של ונגר, כי היה מקום אחרי היכולת הנהדרת של סנדרוס כשטורה נעדר, לתת לו את הצ'אנס לפתוח קבוע בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/08