ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. DanieL S Member

וואלה איזה גאון אתה...ברור כיאלו דה יש את אלה בחיים בסרט..אבל זה די היה צפוי רק התחלשנו העונה ועונה שעברה לא זכינו לא היה סיכוי מתחילת העונה.

2. Gunner_ForeveR Member

תגיד, מה הקטע שלך? שמתי לב שאתה בא להגיב כאן רק כשארסנל מאכזבת ואז יש לך הזדמנות לעקוץ ולהאשים את ונגר והשחקנים.

Last edited by a moderator: Dec 27, 2008
  3. Rudess Member

המשחק היום הוכיח למה ארסנל נמצאת איפה שהיא נמצאת. הקבוצה חלשה מאד, חסרת עמוד שדרה , ונאיבית מאד (בפעם המי יודע כמה לא מסוגלים לשמור על שער נקי ולא לשמור אפילו על שני שערי יתרון).

את גאלאס צריך למכור לכל המרבה במחיר, ולהביא בלם רציני במקומו (לא להביא מישהו צרפתי בן 21 מהליגה השנייה הצרפתית). את סילבסטרה צריך להעיף לליגה למקומות עבודה, שם הוא יוכל לעמוד בקצב המשחק.

העונה גמורה אז אולי ונגר יואיל בטובו לתת לג'ק וילשייר וקרלוס ולה צ'אנסים בהרכב הראשון, את נאסרי יש להסיט למרכז השדה (לאור היעדרותו של פבריגאס) ואת דיאבי יש להסיט לספסל.

4. אבו Member

http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20081226/18/2886443385-soccer-barclays-premier-league-aston-villa-v-arsenal-villa-park.Xxx
    כמה חבל שאנחנו לא יכולים לפתוח עם הגנה של סאנייה---סאנייה---סאנייה----סאנייה. אני מניח שהיינו לוקחים אליפות בזחילה.

רק שיישאר כשיר. מגן אדיר.

5. DanieL S Member

כל מילה בסלע.
    ולהביא כמה שחקנים רצינים ולא איזה צרפתית או דרום אפרקאים מאיזה חור בצרפת.

6. AW forever Member

אחת מהשאלות שהכי מטרידות אותי העונה זה מה עובר על טורה?
    מבלם מהיר, עם תזמון מעולה בתאקלים ופיזיות ברחבה הוא הפך לבלם היסטרי ונראה כמו הצל של עצמו. בכדורי גובה הוא אף פעם לא היה מצטיין. אתמול היו לו כמה הרחקות שאללה יוסתור וגם החור שהוא השאיר בסיום עלה לנו בשער השיוויון.
    יש לנו צמד מגינים שהם טופ קלאס וצמד בלמים בינוני מינוס.
    עוד משהו, האם יש הסבר אמיתי ללמה וונגר פתח עם סילי-בסטרה אתמול ולא עם קלישי? אם זה משיקולי רוטציה אז אני מתקשה להבין למה לא לתת לקלישי לנוח במשחק שעל הנייר הוא קל יותר ובבית מול פורטסמות'.

7. אבו Member

זה פשוט מוזר שדווקא בגיל שקולו אמור להגיע לשיאו, הוא מתחיל בדרך ההפוכה. פשוט חבל, כי ללא ספק עד פברואר האחרון במשך 3-4 שנים הוא היה שחקן ההגנה הכי טוב שלנו. אבל פציעות,שיגעון של ונגר וירידה בכושר וביכולת, ובעיקר במהירות האדירה שהייתה לו- ועושה רושם שקולו מעבר לשיא.

בכל מקרה, כבר מחר יש עוד משחק. וכמובן, כמו למעשה כל משחק בשלב הזה, MUST WIN. מול פורטסמות' בבית.
    פורטסמות' בתקופה גרועה ונראית רע, אבל אנחנו ודאי לא קבוצה שיש לנו את הזכות לזלזל בכל קבוצה שהיא. ופרט לזה, לפומפי יש שחקנים מאוד איכותיים שיכולים לעשות לנו צרות. הלוואי שטוני ייצא מהמשבר הזה, אבל שלא יהיה מולנו.

עברתי על לוח המשחקים של אסטון וילה, ויותר מדי בשורות טובות אין משם. אם לא יהיו תקלות במשחקים מול קבוצות כמו ברומיץ', סנדרלנד, האל המדרדרת- וילה אמורה להמשיך בקצב צבירת נקודות קטלני. כך שאסור אסור למעוד עכשיו. וזה בלי לדבר על אברטון שנושפת בעורפנו. המצב קשה מאוד.

אדבאיור חוזר מחר, אבל אני כמעט בטוח שRVP מושעה. קלישי צריך לחזור להרכב, וצריך לפתוח בלית ברירה עם ההרכב של המחצית השנייה, פרט לשינויים בחוד וקלישי.

8. Gunner_ForeveR Member

אבו, למה RVP מושעה?

9. AW forever Member

אם אני לא טועה הצהוב שהוא קיבל אתמול היה הצהוב החמישי שלו.

10. Jack Wilshere Member

קולו בעייני לא היה אף פעם בלם גדול. הוא מהיר, חזק - אלו תכונות חיוניות לבלם, אבל הוא די טיפש ולא מספיק טוב בגובה, ולכן אף פעם לא יכול להיות בלם גדול. בעונה שעברה, עד חזרתו מאליפות אפריקה, הוא היה מצויין. אני חושב שהביטחון העצמי שלו נפגע במידה מסוימת. ובנוסף לכך, הוא נפצע לעיתים תכופות, מה שהקשה עליו לחזור למקסימום יכולת. אני בכל זאת חושב שאם יהיה לידו בלם Top Class (גבוה עם משחק ראש טוב, חכם, טכני), ובהנחה שקלישי וסאנייה ישארו, יכולה להיות לנו חולית הגנה אדירה.

11. אבו Member

לטעמי אלו שטויות. דיברת על בלם משלים לקולו- אז להזכירך, שקולו היה ליד סול, זה בהחלט היה צמד אדיר שהוביל אותנו לאליפות. קולו לא מושלם, אבל בשיאו הוא בהחלט לדעתי היה בלם מהרמה הראשונה.
    אפילו תקופה מסויימת ליד סנדרוס, שהוא גם כן עונה על תקן קמפבל(חזק, גבוה, משחק ראש)- קולו נראה מעולה. אבל זה היה תלוי בעיקר בתקופות הטובות של פיל.

12. Jack Wilshere Member

נו, סול השלים די טוב את קולו. נכון, אני מדבר על בלם משלים לקולו. קולו, למרות הליקויים שלו, יכול לתת משחקים גדולים אם יהיה לידו בלם משלים ברמה גבוהה.

13. בועז Member

עמדת הבלם לדעתי הייתה די זרה לקולו טורה כשהגיע לארסנל. אני זוכר אותו משחק כווינגר ימני והוא דווקא היה לא רע. ונגר אלוף האילתורים(דיאבי ווינגר,דנילסון ווינגר, אבואה קשר אמצע/ימין וכו' וכו') הוא זה שעשה לו את ההסבה לעמדת הבלם, בתקופה בה ארסנל סבלה מפציעות (קמפבל וכו'), והוא היה לא רע מה שגרם לוונגר להפוך אותו לבלם קבוע.

14. אבו Member

נכון, ב02\03 קולו היה שחקן כלבו- קשר אחורי, קשר ימיני ומה לא. לא הייתה לו עמדה ברורה. שנה לאחר מכן, הוא כבר החל להשתלב בחלק ההגנתי, וב03\04 הוא הפך לשחקן הרכב כמעט קבוע(קיאון שיחק בכמה משחקים, כולל ההוא באולד טראפורד) יחד עם סול, ונתן כמובן עונה ענקית. מאז עד אמצע העונה שעברה, הוא היה נהדר ואחד היציבים אצלנו גם בימים הקשים, עם שחקנים כמו סיגאן.

בכל מקרה, למרות שקולו זה לא קולו, ברור לחלוטין שעדיין קולו לא שווה את קולו שראינו אתמול. גם קולו של היום, הוא בלם הרבה יותר טוב מזה. כרגע זה פשוט כושר רע וחוסר ביטחון. בימים הטובים אגבונלהור אפילו לא היה מנסה לעבור את קולו כמו שעבר אתמול.

Last edited: Dec 27, 2008
  15. Rudess Member

מאז שהיה באליפות אפריקה וחלה במלריה, קולו טורה זה פשוט לא זה. זה נכון שמשחק ראש הוא היה החלק החלש שלו וגם אינטליגנציית משחק כבלם לא תמיד הייתה לו , אבל הוא חיפה על זה בהרבה נחישות, מוטיבציה, חוסן ומהירות. מאחר ואת גאלאס חייבים למכור, את טורה צריך להשאיר (גם אם זה אומר שיישב על הספסל). מלכתחילה, הציוות גאלאס/טורה היה שגוי מאחר ושניהם מאד דומים בתכונות שלהם ולא משלימים האחד את השני. טורה בלט מאד כששיחק יחד עם סנדרוס, אולי אם ביג פיל יחזור אז יהיה אפשר לשחזר את הימים היפים שהיו לנו בהגנה פעם.

אם ובהנחה... יש לך יותר מדי דרישות ידידי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx