ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

אם זה כשלון חרוץ והדבר יפגע בנו מבחינה כלכלית ומקצועית, מאיפה אתה מביא שנהיה חזקים כבר מאד בעונה הבאה ? הרי אם נסיים מחוץ לרביעייה הראשונה יהיה לנו פחות כסף, השחקנים טובים שנשארו לנו יעזבו אותנו, שחקנים אחרים לא ירצו לבוא אלינו.

הוא לא מבין איפה הוא טעה ומה חסר לנו העונה, הוא חושב שזה סגל מצוין (חי באשליות), ושתמיד אנחנו חסרי מזל במשחקים, תמיד השופטים מקפחים אותנו, תמיד היריבות מתגוננות ולא נותנות לנו לשחק, תמיד אותם תירוצי ונגר. עייפנו מהתירוצים שלו.

אם על טעויות משלמים, אז ונגר צריך להיות הראשון שישלם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/08
  2. Jack Wilshere Member

אם זה נכון, אז אתה צודק. לכן כתבתי שרק אם ונגר מבין איפה הוא טעה, מבין מה חסר לנו העונה, אז אני די בטוח שנהיה חזקים מאוד בעונה הבאה. ההתנהלות של ונגר בחלון ההעברות בינואר ובקיץ תדבר בעד עצמה, שהרי לפיה ניתן יהיה לדעת האם הוא מבין איפה הוא טעה, האם הוא מבין מה חסר לנו העונה. זה בעייני המבחן הגדול של ונגר.

3. אבו Member

הצהרה קצת לא ברורה של ונגר, הוא מכין את הקרקע לשנה הראשונה שלו בארסנל שלא בTOP 4? עם כל הכבוד, להשוות בינינו לבין מילאן זה לא לעניין, אין לנו את העוצמה הכלכלית שיש להם, ואצלנו הנזק יכול להיות עצום בהרבה.

4. Rudess Member

אני מקווה שההגעה של גאזידיס אולי תשפר את נושא חיזוק הקבוצה.

5. Jack Wilshere Member

ההרכב להיום (4:5:1):

----------אלמוניה
    סילבסטרה--ז'ורו--גאלאס--סאנייה
    נאסרי--סונג--דנילסון--אבואה---
    ----------דיאבי----------------
    ----------ואן פרסי-------------

ספסל: טורה, קלישי, בנדטנר, ווילשיר, ולה, ראמזי ופביאנסקי.

מוזר שקלישי לא בהרכב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/12/08
  6. A. Arshavin Member

לפי דעתי דווקא דיאבי בימין ונאסרי מאחורי החלוץ.

7. Jack Wilshere Member

כן, דיאבי בשמאל ונאסרי מתחת לחלוץ זו גם אפשרות.

יכול להיות שונגר רוצה שקלישי ישב קצת על הספסל, נוכח הטעויות שלו לאחרונה? מעניין..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/12/08
  8. Gunner_ForeveR Member

יכול להיות שזה בגלל הפציעה הקלה שהוא ספג במשחק מול ליברפול, או שהוא פשוט נותן לו מנוחה.
    בכל מקרה ההרכב הזה די מפחיד אותי... בעיקר הקישור.

נקווה לטוב, יאללה ארסנל!!! :aaarse:

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי מדובר בפציעה מהמשחק מול ליברפול. בכל מקרה מדובר בחדשות נוראיות ונקווה שאוניל לא יעלה על זה וישים את יאנג בימין שידרוס את סילבסטרה (אולי את מילנר הוא יצליח לעצור). אם כבר ונגר החליט לשחק 4:5:1 במשחק הזה, אז זה די ההרכב האופטימלי, כשלדעתי היה אפשר לשקול שילוב של ולה או ראמזי במקום דיאבי האסון (אולי הוא יתפקד בצורה סבירה כי העמדה שבה הוא פותח היום יותר נוחה לו מאשר עמדת הקשר השמאלי). רובין חלוץ בודד... זה לא נראה טוב לצערי. נצטרך איזו עקיצה של רובין ומשחק מלא הקרבה מצד כולם. ושימות האווארד ווב.

10. Jack Wilshere Member

ההרכב הזה די בינוני, אבל אין לנו יותר מדי אפשרויות. אני מאמין שאפשר לנצח בוילה פארק גם עם ההרכב הזה, זה לא בשמים, ובכל מקרה - תיקו זו תוצאה טובה.

11. Gunner_ForeveR Member

שני הבלמים הקבועים של הוילאנס לא פותחים היום, אז זה יכול להקל עלינו ובמיוחד על ואן פרסי.

12. אבו Member

אלוהים אדירים. המשחק ליגה הבא שלנו אחרי פורטסמות' זה ב-10 בינואר מול בולטון, ואם עד אז ונגר לא מביא חיזוק, אני אהיה עדין ואגיד שאהיה מאוכזב.
    עצוב וכואב לי לראות את ארסנל ככה, כ"כ חלשה ונרפית, וזה לא משנה בכלל איך ייגמר המשחק הזה, בין אם נפסיד כמו שאנחנו אמורים, או נשדוד תיקו\ניצחון- הקבוצה הזאת פשוט חלשה.

ונגר צריך להבין ש"דור 3.0" הוא כישלון, הגיע הזמן לשנות גישה. אי אפשר להמשיך ככה, אי אפשר לתת למועדון הגדול שלנו להיראות כמו שאנחנו נראים.

13. Rudess Member

שוד לאור הבוקסינג דיי במחצית. וילה עם 2 משקופים,קורה ועוד הצלה וירטואוזית של סאניה מהקו. לא ייצרנו כלום ואנחנו עדיין כבשנו משום מקום. אין ממש הסבר ואין מה להתלונן על היכולת החלשה כל עוד התוצאה תישמר.

14. AW forever Member

רציתי לכתוב שזו כנראה המחצית הגרועה ביותר שלנו שזכורה לי בפריימרליג, ואז דנילסון משום כלום הצליח לגנוב שער ולהמתיק במעט את החוויה הנוראית של לצפות בארסנל האובדת עצות, הרכה בהגנה, עם שוער שטועה על ימין ועל שמאל. לא ברור לי עם מה נצא מהמשחק הזה, אם המזל לא יגיע לוילה או אולי נראה ארסנל אחרת במחצית השניה אבל המצב נראה עגום ביותר. קרדיט לוילה, קבוצה פשוט נהדרת.

15. Jack Wilshere Member

כ"כ לא מגיע לנו להוביל. משקופים, קורות, הצלות מהקו, ובכל זאת אנחנו מובילים כתוצאה מאיזו שטות של ריו קוקר.

מה יהיה עם דיאבי? עד מתי הוא יקבל הזדמנויות? די, נמאס כבר. אם ונגר שם את ווילשיר במקומו, אני משוכנע שאנחנו נראה הרבה יותר טוב. בדקה השלישית נאסרי נתן לדיאבי כדור מצויין ברחבה, אך דיאבי החמור בזבז את ההזדמנות.

כל כדור גובה לרחבה שלנו גורם לי להתקף לב, בעיקר מכיוון שטורה לא פקטור בגובה. בכלל, טורה נראה חלוד מאוד. לא תקף מספיק פעמים את אגבונלהאור.

סילבסטרה הוא בדיחה מהלכת. כ"כ הרבה חורים מהאגף שלו. הוא לא מסתדר עם המהירות של אגבונלהאור. אם קלישי כשיר, הוא צריך להיכנס.

נאסרי כרגיל מאבד כמעט כל כדור שמגיע אליו.

רובין לא יכול לשחק כחלוץ בודד. חלוץ בודד, לטעמי, צריך להיות חלוץ מטרה. הייתי מכניס את בנדטנר במחצית השנייה.

אם אנחנו מנצחים היום, אני תורם את ביתי לנזקקים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx