ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותבוא אחרת,לא חסרים עיתונאים משועממים ולחלון העברות יש עוד זמן.

2. SAMIR NARSI 8 Member

ה"סוכן" של אדא.הוא סוכן סטייל פיני זהבי,שרק מנסה לקשר בין אדא למילאן וברסה.כול מה שהוא רוצה זה כמו כול הסוכנים של היום,זה לעשות כסף.למשל,אם רונלדו אכן יעבור לריאל,הסוכן שלו יקבל 10 מיליון פאונד!
    בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאם אדא יעזוב,לסוכן שלו יש לפחות 90 אחוז בשיכנוע,ה10 האחרים זה של גליאני או לאפורטה...

אגב,ברבאקוף,אותו שחקן שאני מפנטז עליו כמחליף מצוין לאדא,כנראה בדרכו לשדונים,אחרי שהם הציעו לו חוזה של 80 אלף פאונד בשבוע.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. ALVARO ARBELOA Member

ומי אמור להיות כעת במרכז השדה של התותחנים? לא נראה לי רציני שסונג(למרות הפוטנציאל הרב) או ז'יורו, יפתחו כי זאת תיהיה התאבדות מצדו של ונגר. אולי הוא בונה על ראמזי? רשום שהכיניו שלו זה 'רמבו' - אולי הוא יתגלה כמחליף של פלאמיני, הוא קיבל כבר את המספר שלו. בכול אופן לדעתי אתם יכולים להיות יותר ממרוצים אם דיאבי יקבל את המשבצת הנוחה לו(הוא שיחק בה באוקזר). לדעתי, ממה שראיתי ממנו מדובר בשחקן עם איכויות משחק נדירות, מאוד מזכיר את ויירה. לא יודע כמה הוא מתאים עם ססק, אבל זה שווה את הסיכון, כי אם זה מצליח, זה יכול שילוב שיגיע רחוק, שני שחקנים פשוט מעולים.

4. k_700 Member

ראמזי משחק באגף(בעל רגל ימנית) הוא ממש לא בנוי למשחק באמצע.
    בכלל הנער הזה עוד צריך להתפתח ואני מקווה שוונגר יעבוד איתו על זה.

גם אני מסכים לגבי הפיסקה האחרונה שלך. דיאבי מאוד מזכיר את ווירה, שווה לנסות.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

הוא משחק באמצע ויכול לשחק באמצע הוא פשוט סוג של צ'אבי אנגלי מבחינת חוזק במרכז הקישור ככה שהוא צריך קשר הורס לידו אם ארסנל תרצה לשלוט בכדור ואם המהירות שלו טובה הוא יוכל לשחק באגף, וככה יהיה לו יותר קל להתמודד.

6. Tony Adams Member

לא! אוף... damn it! עוד שנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

בנודע לראמזי, הוא קשר, שכנראה שיחק באמצע לצדו של ססק, זאת לפחות ההערכה שלי.

7. SAMIR NARSI 8 Member

לאחר פרישת מילאן מהמרוץ,ברצלונה הגישה לתותחנים הצעה בגובה של 27 מיליון יורו.אם ההצעה,תיתדחה,ברצלונה יעזבו את אדביור.(הלוואי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ):

My Webpage

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/7/08
  8. Tony Adams Member

לדעתי ארסנל מציבה סכום מאוד גבוה על מנת להרתיע את הקבוצות האחרות, ואם לא להרתיע, אז לפחות לקבל סכום כסף נכבד עבורו.
    אדביור אולי לא שווה באמת 30 מיליון, אבל לארסנל לא שווה למכור אותו בפחות כי הם לא ירוויחו כלום למעשה.

9. SAMIR NARSI 8 Member

לפי המירור,עמנואל אדביור יגיע היום לאימונים של ארסנל ויגלה,שהוא לא מתכוון לעבור לא למילאן ולא לברסה:

My Webpage

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/08
  10. 亚历山大帕托 Member

אם זה נכון ובארסה לא תיקח אותו (מילאן בוודאות הולכת על דיניו), אז אדבאיור יוצא אחד הטיפשים. אם הייתי אוהד ארסנל לא הייתי מעודד אותו יותר כי הוא די הבהיר שהוא מעדיף להיות במועדון גדול יותר, ופתאום זה התפוצץ לו בפנים, ומה עכשיו? הוא יתנהג כאילו תמיד רצה להישאר בארסנל?

11. Rudess Member

הוא לא הבהיר, לא צריך להאמין לכל נפיחה שמיוחסת בתקשורת לשחקן או לסוכנו. במקרה הזה, הסוכנים תאבי הבצע יעשו הכל כדי לעזור לשחקן לעבור קבוצה, המטרה מקדשת את האמצעים, כי הם הרי רוצים לגזור את הקופון.

12. Djourou Member

מסכים עם טל. מאיפה בדיוק לקחת שהוא רצה בכלל לעזוב? את הריאיון היחיד שהיה איתו, הוא אמר שטוב לו, והוא רוצה להשאר. זה שבכל אתר מצוטטים אותו שבא לו לעזוב וכדומה, זה כבר שטויות. אף אחד לא יכול לדעת מה באמת קורה.

13. David Seaman Member

14. דנידין Member

15. Rudess Member

בשביל מה יש את האולימפיאדה הטפשית הזאת בחודשים האלה? פעם זה היה מתחיל בתחילת יולי. מפעל כל כך מיותר.

יש דברים נכונים בכתבה הזאת וגם לא נכונים. הכתב קצת מנסה לייצר תמונת מצב היסטרית של אקסודוס עם המון אינפורמציה שקרית.

" ושחקני מפתח אחרים עושים רעשים של חוסר שביעות רצון. "
    העיקר לזרוק משפטים מפוצצים אך חסרי בסיס. מיהם שחקני המפתח שעושים רעשים של חוסר שביעות רצון?! בולשיט

"ונגר, שצריך להחליט גם אם לשחרר את ג'ילברטו סילבה לפנאתינייקוס, נחשב לדמות רומנטית. אדם בעל עקרונות שלא נכנע לגחמות של הכדורגל של המאה ה-21. הוא לא מוכן לקנות כוכב על ב-30 מיליון ליש"ט כמו שצ'לסי עושה, וגם לא מאמין שאדבאיור צריך להרוויח 100 אלף ליש"ט לשבוע אחרי עונה טובה אחת. אבל יש בוונגר גם צד פרגמטי, בו הוא משתמש לשחקנים מסוימים. עבור ויירה והנרי הוא העלה את רף השכר שלו."

אדבאיור לא צריך אמנם להרוויח 100 , אבל 70-80 בהחלט מגיע לו.

"פיטר הילל-וודס, יו"ר ארסנל, חוזר ואומר שמאז המעבר לאמירויות, שנבנה תמורת 375 מיליון ליש"ט, יש לוונגר אפשרות להוציא יותר כסף על רכש. הקבוצה לקחה הלוואה של 260 מיליון ליש"ט בריבית שנתית של 5.3%, עסקה מצוינת בשוק הנוכחי, ומחזירה סכום סביר של 13.78 מיליון ליש"ט לעונה. למעלה מ-90% מהמתחם בהייבורי נמכר לבנייה ובסיומו תרוויח ארסנל 300 מיליון ליש"ט, שלא לדבר על כך שבאיצטדיון החדש ההכנסה ממשחק כפולה מאשר בהייבורי."

הילל-וודס?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בכל מקרה, זה בדיוק מה שאמרתי פה כבר לא מעט פעמים. היל-ווד אומר לונגר יש לך כסף לבזבז, וזה ונגר שלא מבזבז (רפאל, אתה בזמנו אמרת לי שההנהלה קמצנית, אז מתברר שצדקתי והיא לא).