מאוד יכול להיות שהפנדל לא היה נשרק אלמלא הוא היה באנפילד, כי ממבט ראשון של שופט זה דיי גבולי וברור שאם מבחינתו זו החלטה של 50-50 אז יותר קל לו להכנע ללחץ מהיציע. במבט שני וריפליי אני כמעט בטוח שהיה פנדל גם אם באבל הוסיף נפילה קטנה. לגבי ההמשך של ההודעה שלך, אני מסכים לגמרי. אבל בלי להוריד מהאיכות של ארסנל, בעקבות המצב של הפצועים - אני חושב שגם 5 נק' מתוך ה9 יכולות להיות טובות. אמנם לא מספיק טובות במובן של הישארות במאבק האליפות, אבל אם נסתכל נקודתית על המשחקים, נקודה מחר ועוד נקודה ביום שישי זה לא כזה רע כשאין לכם קשר בצד ימין. אגב, איך אתם חושבים שונגר יפתח מחר?
נדמה שוונגר משכלל את שיטות הלחץ שלו ומפעיל אותן על השחקנים של הקבוצה. וונגר התבטא ואמר שהשחקנים נמצאים במבחן להוכיח שאין כל צורך בחיזוק בינואר הקרוב ושסוגיית החיזוק תלויה ביכולת של שחקנים במשחקים הקרובים. מאחר ויש לנו את ליברפול מחר ואת וילה בחוץ בבוקסינג דיי, אני מסכים שהמפגשים הקרובים קריטיים להמשך העונה, אבל מוזר שוונגר מתעלם מהיכולת שהוצגה עד כה. הגיוני שהוא מאמין בשחקנים שלו, חלקם העונה קיבל קרדיט גדול מידיי לטעמי. אני מאוד מסוקרן לראות באיזה מצב הליגה תהיה ערב פתיחת חלון ההעברות.
אוי הפנדל שהיה על חלב,עצוב. אבל מה אתם חוזרים למשחק הארור ההוא! חבר'ה היום,אחד המשחקים היותר טובים העונה,ארסנל וליברפול,הן טהורות יותר משאר הטופ 4. המפגשים האלה תמיד חמים,האוהדים חמים,התקשורת חמה,מקווה שגם השחקנים שלנו! אסור לאבד את התקווה,המשחק הזה הוא בהחלט אחת ההזדמנויות האחרונות שלנו להוציא משהו בליגה הזאת העונה,אני עוד מאמין שזה אפשרי. אולי האובר אופטמיסטיות עולה על כל רף היום,אבל ארסנל-ליברפול: מ-ל-ח-מ-ה!!!! :aaarse: :aaarse: :aaarse: the pride of London!
הגיע הזמן קצת לחמם את האווירה לקראת המשחק: Sign on Sign On With a Pen in your hand And you'll NEVER GET A JOB YOU'LL NEVER GET A JOB כמעט 20 שנה עברו מהמשחק הגדול ההוא, תמיד כיף להיזכר: http://www.youtube.com/watch?v=bQmO3S2eLPE
חלון ההעברות אוטוטו נפתח, והעיתונים והאתרים השונים מתחילים להתפרע היום עם שמות כמו טבז(http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo6.Xxx) וארשבין(שיהיה...). נו טוב, מה לא עושים בשביל למכור עיתונים. ברור שבסופו של דבר זה יסתיים עם שחקן מהליגה הצרפתית השנייה, או מקסימום עם איזה אינלר.
לגבי שחקן מליגה צרפתית שנייה, שים לב להודעה שלי בראש העמוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx רואים גם לפי ההצהרות של ונגר שהוא בכל כוחו מנסה להוכיח את האמונה שלו בסגל החלש, ולכן אין מה לצפות לרכש מאסיבי ומשמעותי.
קשה לי להאמין שונגר לא ייכנע(מוזר לי להגיד את המילה הזאת בהקשר כל כך טוב) למצב הכלכלי הנהדר של הקבוצה אם אתם תאבדו 6 נק' נגדנו ונגד אסטון וילה. גם הוא יודע שפער של 11+ נק' מהמקום הראשון ופער של 7 נק' מאסטון וילה זה הפרש שיכול להיסגר רק עם חיזוק משמעותי בינואר. למרות שמצד שני ונגר כבר הוכיח שהיכולות שלו בלהישאר תקוע בהשקפה ודיעה מסוימת יותר גדולה מאשר זו של צ'מברלין לפני מלחמת העולם השנייה(היה מבחן גדול בהסטוריה היום, תנו קצת קרדיט).
קרדיט מגיע לך בהחלט, טוב לראות אנשים במדינה הזאת שמבינים את חשיבות לימודי ההסטוריה (לטעמי הסטוריה ואזרחות הם מקצועות לא פחות חשובים ממתמטיקה ופיזיקה). צ'מברליין היה ראש ממשלה מהגרועים בתולדות בריטניה, וארסן ונגר עדיין הוא המנג'ר הגדול ביותר בתולדות ארסנל ואחד הגדולים בתולדות המשחק, אבל ההשוואה לצ'מברליין בקטע של העקשנות זה נכון. אני מניח שאתה מתכוון לכך שצ'מברליין ראה את כל הסימנים בשטח לכך שהיטלר הולך לפלוש לצ'כוסלובקיה ועדיין הלך וחתם איתו על הסכם מינכן ב-1938 שבעצם אפשר להיטלר להשתלט על חבל הסודטים ולפלוש לצ'כוסלובקיה. בסופו של דבר צ'מברליין הכריז על מלחמה נגד גרמניה בספטמבר 1939 אחרי שגרמניה כבשה את פולין בבליצקריג.
הנה ההרכב שלנו להערב: אלמוניה סאניה-דג'ורו-גאלאס-קלישי דנילסון-פבריגאס-סונג-נאסרי אדבאיור-ואן פרסי ספסל: פביאנסקי ,דיאבי,ולה,רמזי,סילבסטרה,וילשייר,אבואה. שיהיה בהצלחה, יש לי הרגשה שאנחנו מנצחים היום.
אפשר היה להעלות את אבואה או וילשייר בצד ימין של הקישור במקום דנילסון האנמי, ואז ההרכב היה אופטימלי יותר.