"תודה" לונגר שעשה חילוף רק בדקה ה -80, כנראה הוא היה כל כך מרוצה מהתצוגה "הגדולה" של התותחנים. שבוע הבא ליברפול, בטח ננצח...
דנילסון - פשוט להעיף אותו מהקבוצה, כבר נמאס לי ממנו. כמה איבודי כדור, כמה כדורים לא מדוייקים, לא תורם שום-דבר להתקפה. דנילסון, הביתה! (כמובן שעם ונגר זה לא ייקרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx )
איזה משחק מתסכל, לא להאמין... שיחקנו טוב לדעתי, היינו צריכים לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה עם 3-0. פשוט חבל, אין עוד מה להגיד אחרי משחק מתסכל שכזה.
יכולת חלשה מאוד. אלוהים כמה שסונג ודנילסון חלשים, אבל בעיקר דנילסון, אין לי מושג מה שחקן ברמתו עושה בארסנל, פשוט בושה שהוא משחק אצלנו. כאמור גם סונג חלש, מיליון איבודי כדור, מסירות לא מדוייקות ועובר הרבה זמן עד שהוא יוצא להפסקה. מי אם לא גאלאס אשם בשער של אליאדייר, סאנייה וקלישי במשחק די פושר, ואן פרסי לא קיים, ורק אלמוניה, פבראגס ואדאביור ראויים למילים טובות. צריך להתפלל לתוצאות רעות מצד צ'לסי וליברפול, למרות שאני לא רואה את זה קורה, אחרת הסיכויים שלנו לזכות באליפות שוב יפחתו, לא שהם היו גבוהים לפני היום.
חבל מאוד, אבל ארסנל של השנה 3 ניצחונות רצופים? yeah right. בכל מקרה, היינו יותר טובים מבורו ולדעתי היינו ראויים לניצחון. לא הגענו ליותר מדי מצבים במחצית השנייה, אבל למספיק בשביל לכבוש לפחות שער אחד. בנדטנר בדקה ה-88, אם היה מוסר- שער בטוח. אבל הוא העדיף לבעוט מזווית קשה בטיפשות. על שער החובה, אין יותר מדי מה להרחיב, כרגיל נאיביות, כרגיל משום מקום דווקא בדקות טובות שלנו. אין מה יותר מדי לטחון מים. אני מרחם על ססק, שבאמת הקריב את עצמו ונתן הכל, והיה לו גם משחק מצויין, אני מרחם עליו שאחרי כל מהלך אומן שלו, הקשרים האחרים שצריכים לקבל את הכדור הם שחקנים מוגבלים כמו דיאבי ודנילסון, שחקנים שבמקור הם בכלל שחקני מרכז מגרש. ואן פרסי, ממשיך עם החוסר יציבות שלו. משחק גדול מול צ'לסי, יום החמצות בשבוע שעבר, עוד כמה החמצות קורצות היום. הוא בחיים לא יוכל להתקדם לרמה הגבוהה ביותר כל עוד הוא ימשיך ככה. חוסר היציבות נמשך. נקווה שבשבוע הבא הביקור של ליברפול בלונדון יוציא כדורגל טוב מהחבר'ה האלה.
עזבו אותכם שטויות אנחנו עלובים פשוט נקודה. לגבי המשחק חבל שקיבלנו את הגול הזה ההינו סבירים לגמרי חבל כמה החטאות של ואן מיותרות ותחכה כל שניה בעיטה ליידים של השוער! דנילסון הוא סביר בעמדה שלא שלו רואים את זה גם : הוא לא רץ לאגף נכנס לאמצע נוותר לו זה לא העמדה שלו פפשוט ככה. אני לא מבין לא אבואה משחק שהוא כשיר ובספסל מאשר דנילסון באגף וגם דיאבי איזה איטי גוף גדול מוח קטן. וכל חסידי ססק הוא פשוט משחק רע. אדא כרגיל טוב מאוד. זורו סביר וגלאס גם. אולי ננצח את ליברפול ונשלים 3 נצחונות על 3 הגדולות אבל מזה עוזר לנו?! בקיצור עד שלא שיבוא בלם,קיצוני אפילו 2,וקשר אחורי אנחנו קבוצה 4-7 נקודה מה שהכי עצבן אותי שונגר "רק" דקה 80 הכניס את ניקולאס שרק נכנס 2 הזדמניות פשוט טימטום לא מובן. נשאר לנו עוד 5 חודשים לסבול עד לעונה הבאה בערך..
ארסנל חלשה מדי להתמודד על האליפות העונה, היא מחליפה את ליברפול של השנים האחרונות שכבר בקריסמס מבחינתה זה נגמר וחבל... כדאי לונגר להתרכז בליגת האלופות כי שם מספיק כמה משחקים טובים לזכייה מאשר עונה שצריך לשמור על יציבות והמשכיות ולארסנל יש בעיה לאורך זמן
פשוט חבל. היה משחק חוץ לא רע בכלל שלנו. אי אפשר להגיד שהייתה יכולת גבוהה אבל למשחק חוץ בבורו זה היה בהחלט סביר. סונג היה חלש מאוד היום. פרט לכמה מהלכים בודדים שבהם הוא דחף קדימה וחלץ כדורים הוא הפסיד בכל קרב פיזי לדיגארד(שאם הייתה לו אינטילגנציית משחק מינמלית היה שחקן ענק). על דנילסון מה כבר אפשר להגיד שלא נאמר? יכולת מחפירה, עלוב הופתאטית. לזכותו שוב ייאמר שהוא משחק באגף אבל עדין. אין לו ראיית משחק בכלל, אין לו יכולת להבין בכלל מתי למסור ומתי לא. פשוט שומדבר כבר. בחיי שזו תעודת עניות למועדון ששחקן כמוהו בכלל בסגל שלנו. ססק ואדביור היו היחידים שניסו ושחקו לא רע. אלמוניה ביציאה אחת ממש הציל אותנו וגם היה בסדר. בנדטנר הוסיף לנו קצת רעננות בכניסה שלו וחבל שלא נכנס מוקדם יותר. האמת חשבתי על זה היום, אם צריך לחפש ברירת מחדל לעמדה של הקשר הימני אני כבר מעדיף אותו על פני דנילסון. למרות שאין לא טכניקה לעמדה הזו הוא פיזי ומהיר. בעצם כל שחקן עדיף דנילסון, גם קלישי כקשר ימני עדיף.
חבל מאוד. אפשר לנצח שלא מגיע, אבל אנחנו לא מסוגלים לעשות כן. השער הראשון במשחקים מן הסוג הזה הוא קריטי, ולכן חבל מאוד שספגנו את שער השיוויון המיותר הזה. אני לא מאשים את קלישי. קלישי ניסה להרחיק (מה שצריך היה לעשות), אך הכדור במקרה הגיע לטונצ'אי. אני מאשים את ואן פרסי ודיאבי שצילמו את טונצ'אי במקום להסתער על הכדור. בכל מקרה, הגיע הזמן לומר את האמת בקשר לקלישי: הוא שחקן די טיפש. כל משחק כמעט הוא עושה טעות קריטית. אומנם יש לו הרבה מעלות במשחק שלו, אבל יכולת קבלת ההחלטות שלו לא טובה מספיק, והדבר בא לידי ביטוי ביותר מדי הגבהות סתמיות, היום הוא הכשיל בטיפשות את אדם ג'ונסון בתוך הרחבה (השופט היה צריך לשרוק לפנדל), איבודי כדור מיותרים. למרות הכל, ברור שקלישי הוא לא הבעיה שלנו. גם לגאלאס יש חלק בשער של בורו, בכך שאפשר לאלידאייר לנגוח. הכתובת, מבחינתי, הייתה על הקיר. קישור כל-כך אנמי לא מסוגל ליצור יותר מדי עבור החלוצים. דיאבי לא תרם מאומה. לא היה מספיק מעורב בהנעת הכדור, החמיץ (אדא השאיר אותו לבד מול השוער במחצית הראשונה), גילה אנוכיות (במחצית הראשונה הוא היה חייב למסור לאדא ימינה, אך במקום זאת הוא בעט ברשלנות מעל השער). גם דנילסון לא תרם כלום. שום מסירה חכמה, הגבהה טובה לרחבה, דריבל. שום כלום. את כל ההזדמנויות (והיו מעט כאלה) יצר כמובן ססק. סונג לא היה מספיק מדויק. עם ווילשיר בקישור יכול להיות גרוע יותר מזה? לדעתי לא, ולכן מאז הפציעה של ת'יאו אני קורא להרכיב אותו. ואן פרסי היה צריך להבקיע לפחות שער אחד (במחצית הראשונה אדא נתן לו כדור רוחב מצויין ובמחצית השנייה דיאבי שלח אותו בחוכמה מול השוער, אך את שתי ההזדמנויות רובין לא השכיל לנצל). בנדטנר היה צריך להוציא כדור רוחב לאדא, אך במקום זאת הוא העדיף לבעוט מעמדה לא נוחה. שוב הוכח שהקבוצה לא מסוגלת לחבר יותר משלושה ניצחונות רצופים. אני כל-כך מאוכזב מהשחקנים, מונגר. בלי לרכוש 2-3 שחקנים ברמה גבוהה בחלון ההעברות בינואר, אני מעריך שנסיים עוד עונה בלי תואר, ואולי אפילו מחוץ ל-TOP4. נ.ב. תענוג היה לשמוע את נייג'ל ווינטרברן מפרשן את המשחק. אגב, הוא אמר חד-משמעית, בלי קשר לתוצאת המשחק, שהקבוצה לא מספיק טובה כדי להיאבק על תואר האליפות, ובצדק גמור לדעתי.
לא מדויק, אני חושב שלדנילסון היה משחק רע היום, אבל כן, אני חושב שחלק גדול מהטענות כלפיו לא מוצדקות. מעניין איך אף אחד לא בא אחרי המשחק נגד פורטו, ואמר משהו על דנילסון. זה כמו שהיום, אחרי שאלמוניה נותן משחק ענק, אף אחד מהמבקרים שלו לא אומר כלום. כשאני חושב ששחקן הוא טוב, אני אגיד את זה גם אחרי משחקים גרועים שלו וגם אחרי משחקים טובים, ולא כמו חצי פורום פה, שצץ מחוץ לחורים מתי שנוח לו. בלי קשר, אני אתמצת - אין משחק אגפים, ניהול משחק רע מאד של ונגר, חוסר מזל מבחינתנו בגול (וחוסר אחריות של דיאבי, שהיה זוועתי), ואכזבה מהאופי החלש של השחקנים, שבקושי ניסו בדקות האחרונות להשוות.
כן, אין לנו משחק אגפים בכלל. אני פשוט לא מבין איך ונגר בנה את הסגל הזה, ששני הקשרים ההתקפיים ברמה גבוהה, היחידים שיש לנו, הם תיאו' ונאסרי. וגם הם, כרגע, לא יותר מרמה גבוהה סבירה. לא יותר מזה. אבל בכל מקרה, זה לא יכול להיות שכמה פציעות פשוט מחרבות לנו את כל האיזון למשחק. אין לי ספק שאם הם היו כשירים היום, היינו מנצחים, כי באמת שיחקנו טוב היום והיה חסר לנו הגרוש ללירה. מה שאני עוד לא מבין לגבי ונגר, זה לגבי המחליפים של הפצועים באגפים- לא עדיף לפתוח שמה, אם כבר, עם שחקני התקפה שיש להם טכניקה מינמלית לשחק באגף? רובין ואן פרסי, קרלוס ולה? הם באמת יכלו לפחות ליצור מהלכים טובים. דיאבי ודנילסון שחקני מרכז שדה וחבל שונגר לא מבין את זה. באמת? גאון הדור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx די כבר עם השטויות על אליפות, בבקשה. הקבוצה הזאת לא יכולה ליצור 3 ניצחונות רצוף, אליפות? אני מעדיף להתרכז במטרה הריאלית של להשיג את המקום ה-4. בולטון פותחת טוב בוילה פארק, ונקווה לפחות שנישאר במקום ה-4 אחרי השבוע.
שמעו עכשיו בא לי להאבד תראו מזה אנחנו 1-1... ליברפול כרגע בפיגור 2-0 אתה מבינים למה אנחנו לוזרים אחושרמוטה!!!!!!!! שמעו כל אשמת ונגר