הכתבה שהביאו כאן לפני שני עמודים,והכתבה עכשיו בשער בוואן,על זה שפאברגס הודיע שהוא ירצה לחתום במועדון ספרדי בתום החוזה. זה אמיתי הכל? אני כמעט בטוח שעיוותו את כל מה שהוא אמר,יכול להיות שהוא אמר שהוא רוצה לסיים את הקריירה במועדון ספרדי,אני לא יודע למה לחשוב. מישהו יודע מה הסיפור,!?!
גם אם הדברים נכונים, החוזה של ססק מסתיים ב-2014. לך תדע איך העניינים יראו אז. בקיצור, במקרה הכי גרוע, יש לנו אותו לעוד חמש שנים, איך שזה נראה.
אני מאמין שאם לא נזכה בשום דבר השנה, פבריגאס יעזוב בסוף העונה. קץ העזיבה שלו נדחה כל פעם מחדש כי הוא באמת אוהב את המועדון, אבל גם האהבה הזאת תיגמר לו כשיבין שהמועדון לא מסוגל להגיע להישגים בהתנהלות הנוכחית.
בגדול אני מסכים עם טל. חשבתי כמוהו עד שססק קיבל את סרט הקפטן וזה שינה את דעתי. אם הוא לא היה מקבל את סרט הקפטן ואנחנו לא זוכים העונה בשום דבר, כמעט בטוח שהיה עוזב. אבל כאמור כיום הוא הקפטן שלנו ולפי דעתי שגם אם לא נזכה בעונה בתואר, בכל זאת הוא ישאר, אבל ישאיר את העונה הבאה לקריטית ביותר עבורו. לא ראיתי את המשחק אתמול אבל פתחתי את הטלויזיה בסביבות הדקה ה-80 ושמעתי את אלון חזן אומר שארסנל הייתה קטסטרופה, השחקנים לא עשו כלום וצריכים להתבייש, וזה לא משחק שונגר ירצה לזכור. על פי התקציר נראה שפורטו הייתה יכולה להוביל בקלות רבה ארבע או חמש אפס, בעוד שאנחנו בעטנו רק פעם אחת. היכולת העלובה מראה רק דבר אחד - אין לנו עומק על הספסל בשיט.
רוצים לשאול את ונגר מה הוא הולך לעשות מבחינת רכש? או כל שאלה אחרת שעולה בראשכם? http://www.arsenal.com/assets/_files/images/dec_08/gun__1229075338_wenger_webchat.Xxx אני כבר שלחתי את השאלה שלי למר ונגר בנוגע לרכש הדרוש. http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-webchat
לפי דעתי ססק פירש את כהונתו כקפטן בצורה שונה ממה שוונגר התכוון. יכול להיות שססק חושב שהכתרתו כקפטן היא מעין הכרזה של,הינה פאברגס הוא הקפטן שיהיה כאן לאורך שנים,הצעיר,הוא יחזיק אותנו,הוא המושיע וכו' וכו',כנראה זה הדליק אצלו נורה אדומה,שעכשיו אוהדי ארסנל יראו בו שחקן שמחוייב למועדון עד לסיום הקריירה,סה''כ הוא בא להודיע לנו שזה לא יהיה ככה,שהוא הקפטן נכון,אבל הוא לא הולך לגמור את הקריירה אצלנו,הוא לא ינסה להיות..איך אני ינסח את זה בצורה הטובה ביותר? לא משנה בעצם,כל צורה שאני יתאר אתם תתקפו אותי,אם זה כמו ג'רארד בליברפול או דאז פרננדו טורס באתלטיקו (שגם הוא חתך בסוף). ססק כנראה לא מאמין מספיק בארסנל,הוא ירצה בסופו של דבר לחזור לארץ מולדתו,לככב,להיות בברצלונה או ריאל,שם הוא מעדיף להיות הקשר לאורך השנים,לא כאן בארסנל.
ניקלאס בנדטנר הוכיח מספר פעמים שהוא עדיין לא ברמה של חלוץ בארסנל, ולה די איכזב נגד קייב, בארנלי ופורטו, ואפילו שחקנים שפותחים בהרכב שיחקו חלש מאוד בדרגאו כמו דנילסון. את האמת, מראש ידעתי שאין לנו ספסל מספיק חזק, אבל ההפסד והיכולת הזועתית נגד פורטו הוכיחו זאת עוד יותר.
ההרכב שלנו: אלמוניה, קלישי, ז'ורו, גאלאס, סאנייה, דנילסון, ססק, סונג, דיאבי, רובין ואדא. על הספסל פביאנסקי, ולה, ווילשיר, בנדטנר, אבואה, ראמזי וסילבסטרה. סביר להניח שדיאבי ישחק באגף שמאל, כאשר דנילסון באגף ימין. אין לנו אף שחקן אגף טבעי, וחבל שכך.
למה לעזאזל לא להשתמש באבואה וג'ק וילשייר בהרכב? כמה משחקים ונגר עוד צריך כדי להבין שאי אפשר ליצר בקישור שמורכב כולו משחקני אמצע?! נמאס
בהחלט נמאס. איזה קישור אנמי, בחיי. חוץ מססק אני לא רואה אף שחקן שמסוגל ליצור משהו מבחינה התקפית. אולי דיאבי אם סוף-כל-סוף הוא ישחק בצורה קבוצתית, ולא שכונתית, היינו - ישחרר את הכדור בזמן, לא יכדרר יותר מדי.
דיברת על דיאבי, היה לו בתחילת המשחק מצב שחטף כדור במרכז המגרש התקדם יפה ובמקום למסור לאדבאיור שהיה חופשי לגמרי, הוא בעט החוצה ברשלנות. 10 דקות אחרי זה דיאבי קיבל כדור נהדר ברחבה ובמקום לתת רוחב לואן פרסי עם רגל שמאל, נתן בעיטת פס שרוס טרנבול הדף בלי בעיות. הגענו למצב אחד יפה של ואן פרסי מצירופים של אדבאיור ופבריגאס מחוץ לרחבה ,שער בנגיחה של אדבאיור כשהות' נרדם בשמירה והחמצה ענקית של ואן פרסי אחרי רוחב של אדבאיור (המשותף לכל המהלכים האלה זה שפבריגאס היה אחראי להם במסירות נהדרות(. מעבר לזה, מידלסברו נלחמים יפה מאד למרות ההרכב החסר, הגיעו ל-4 קרנות כבר ב-12 דקות הראשונות (רובם עקב חוסר תיאום בין אלמוניה וההגנה) והשוו עם שער באמת יפה של אליאדייר שניצל את איטיות התגובה של גאלאס (רק נגדנו הוא כובש, גם שנה שעברה באמירויות למי ששכח) מבישול של טונצ'אי התחבולן. אחרי זה בורו לחצו וגרמו להגנה להיראות בפאניקה, קלישי עשה פנדל ברור על ג'ונסון שלמזלנו וולטון לא שרק. המגנים שלנו לא עולים למעלה כי אין להם עם מי לשחק באגפים של הקישור, ובהגנה דאונינג וג'ונסון עושים הרבה צרות. חייבים להוציא החוצה את דנילסון ודיאבי ולהכניס את אבואה וג'ק וילשייר כדי שנתחיל לראות משחק אגפים ותמיכה של המגנים.
מחצית די מאכזבת. השער הראשון בכאלה משחקים הוא כ"כ חשוב, בד"כ הקבוצה שמבקיעה אותו גם מנצחת. אסור היה לנו לספוג את שער השיוויון המטופש הזה. אני דווקא לא מאשים את קלישי בגול. הוא הרחיק כמו שצריך, אך הכדור פגע בשחקן של בורו והגיע לטונצ'אי. הבעיה היא שואן פרסי ודיאבי היה צריכים להסתער על הכדור, אך במקום זאת שניהם צילמו אותו! וגם לגאלאס יש חלק בשער, כשאפשר לאלידאייר לנגוח. לא רק שדיאבי לא מספיק מעורב, אלא הוא גם החמיץ שני מצבים נוחים ובעט באנוכיות כשהיה צריך למסור לאדא. דיאבי איבד אצלי את כל הקרדיט שנתתי לו. ואן פרסי היה חייב להבקיע לאחר כדור רוחב מצויין של אדא. סונג לא מדויק. ווילשיר חייב להיכנס במקום דנילסון או דיאבי. הייתי גם זורק את בנדטנר למגרש. ההגנה של בורו לא מסתדרת עם מצבים נייחים, כך שאולי הוא יכול לנצל זאת. חייבים לנצח!