ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

  1. Van Persie Member

    הצטרף ב:
    ‏25/11/07
    הודעות:
    549
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה שקרה במחצית הראשונה היה דבר צפוי מאוד, לפחות מבחינתי. אתה לא יכול לעשות משהו התקפי כשיש לך את דיאבי ביום כזה. אני לא רואה אותנו משתפרים במחצית השנייה, אבל יהיה מעניין לראות איך אנחנו נעלה ל-45 הדק' האחרונות.
     
  2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    רודס, בקשר לשער מול פ.ס.וו, אתה זוכר מי עשה את הפאול המפגר ליד הקרן, שגרם לבעיטה החופשית?

    בכל מקרה אתה צודק ואכן כיסוי גרוע של דיאבי בשער (ובכלל בינתיים תצוגה הגנתית לא משהו, מלבד דג'ורו וכמובן אלמוניה).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/12/08
  3. Jack Wilshere Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/07
    הודעות:
    5,112
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני כל-כך מאוכזב מהמחצית הזו. קישור אימפוטנטי, שלא מסוגל ליצור כלום עבור החלוצים. עד שהיה נדמה לי שההגנה שלנו נראית טוב, אנחנו סופגים שער מכלום ושום-דבר (דיאבי החמור היה צריך לקפוץ עם אלבס). גם ולה ובנדטנר מאכזבים בחוד.

    דיאבי הוא האכזבה הכי הכי גדולה מבחינתי. באמת ובתמים האמנתי שהעונה הוא יעשה התקדמות משמעותית. יש לו את הנתונים, אבל הוא שחקן טיפש. הוא משחק כמו בשכונה, לא יודע מתי לשחרר את הכדור, לא חושב מהר, לא רואה כמה מהלכים קדימה. תוסיפו לכך את העובדה שהוא לא מסוגל לחבר שלושה משחקים רצופים עקב פציעות ותקבלו שחקן שלא שווה להשקיע בו. אילו אני ונגר, אני חושב ברצינות למכור אותו.

    בכל המשחקים שראיתי את ראמזי במרכז השדה הוא היה מצויין. לעומת זאת, בכל המשחקים שהוא שיחק באגף ימין הוא היה חלש מאוד. אני לא מבין למה ונגר מתעקש להציב אותו באגף ימין. הוא לא שחקן אגף, נקודה. ווילשיר חייב לשחק באגף ימין!

    גאלאס עם טעות של טירון גרם לכך ששחקן של פורטו הגיע למצב בעיטה נוח.

    סונג ודנילסון היחידים שהיו סבירים במחצית האיומה הזו, אם כי דנילסון היה צריך לתרום יותר מבחינה התקפית.

    כן להרוג אותו. אתה יודע שאני האמנתי בו - להבדיל מאחרים - אבל הוא מאכזב פעם אחר פעם. נמאס כבר!
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/08
  4. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני תמיד צודק. בכל מקרה מה שמשנה הוא שדיאבי לא מפיק לקחים משגיאות עבר ולא יודע לסגור בכדורי גובה. הגול הזה אמנם לא יעיף אותנו הערב (כמו הגול אז שעשה תיקו). אגב, היה לי את "העונג" להיות באותו המשחק מול איינדהובן, והייתי מבין האחרונים שנשארו באצטדיון , ולא כמו שאר "אוהדי השמנת" שאחרי הגול של אלכס פשוט ברחו מהאצטדיון במקום להודות לשחקנים על הקמפיין בליגת האלופות.
     
  5. Djourou Member

    הצטרף ב:
    ‏2/7/07
    הודעות:
    758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגידו, נכון לעכשיו (דקה 74) בעטנו בכלל פעם אחת למסגרת? לדעתי לא. לפורטו מגיע להיות גם ב5-0.
     
  6. Van Persie Member

    הצטרף ב:
    ‏25/11/07
    הודעות:
    549
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מסגרת? אפילו לא בעטנו אל עבר השער... כמה שאני רוצה שנחטוף את השלישי, משחק כ"כ גרוע של ארסנל (באלופות) לא ראיתי מאז ההפסד 1-3 בסביליה.

    עריכה:

    ומי נכנס לעזור לנו? מארק רנדאל כמובן. outstanding לפי ארסן ונגר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/12/08
  7. Djourou Member

    הצטרף ב:
    ‏2/7/07
    הודעות:
    758
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נזכרתי. יש לנו בעיטה אחת למסגרת. הבעיטה המקרית של רמאזי. כל הכבוד לנו.
     
  8. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תודה לשופט היווני שגאל אותנו מהייסורים של הצפייה במשחק הקטסטרופאלי של ארסנל הערב. ארסנל אכזבה ונראתה רע מאד, אפשר להפסיד אבל לא להראות יכולת עלובה כמו של היום. כל מערכי הקבוצה נראו קטסטרופה (פרט לאלמוניה), ההתקפה לא ייצרה שום דבר, הקישור היה אנמי ושבלוני וחסר השראה, וההגנה נראתה כמו הצרות שלי (איך אפשר עדיין לתת לדבר הזה שנקרא גאלאס לשחק ולראש ביצה הצרפתי לראות דשא?). המשחק הזה הוא תוצאה של היהירות של ארסן ונגר, שלא מפנים את הלקחים ממשחקים קודמים שהוא ניסה את המערך ההזוי הזה בקישור, הוא באמת חושב שבלי שחקני אגף אפשר לייצר משהו? מעניין שכאשר וילשייר נכנס, התחלנו קצת לראות אותו נכנס לעומק עם הכדור בעזרת הרבה חוצפה חיובית. לא מובן מדוע הוא הוציא את סונג שנראה היחיד עם שיקול דעת בקישור, אבל זה לא השפיע על התוצאה. פורטו הייתה ראויה להבקיע עוד שערים, ולמזלנו ,רשלנות שלה מול השער, חסכה מאיתנו השפלה גם בתוצאה.

    תיזהר, יש פה "אוהדים" שיגידו שאתה אוהד לא מספיק טוב אם אתה רוצה שהקבוצה תספוג שער (אני כמובן אומר זאת בציניות).
     
  9. elade91 Member

    הצטרף ב:
    ‏22/12/06
    הודעות:
    185
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Barcelona, here we come...... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  10. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    אין מה להכביד במילים על המשחק הזה, הם לא ראויים לזה פשוט. משחק עלוב, ובואו נודה על כך שלא יצאנו עם תבוסה של 4 או 5-0, שהיה בהחלט משקף את יחסי הכוחות והמצבים במגרש.

    מצד שני, גם שנה שעברה סיימנו מקום שני ועדיין ניצחנו בסאן סירו. אבל בכל זאת, הייתי מעדיף שההכרעה תיהיה אצלנו.
    האופציות: על ברצלונה אין מה להרחיב במילים, הם ברמה משלהם כרגע. אחריהם, לא הייתי רוצה לקבל את יובנטוס, הייתי מעדיף שלא.

    כל השאר, רומא, באיירן, פנא- כמובן שבאיירן הייתי פחות מעדיף.

    עכשיו למשימה האמיתית בבורו. אנחנו בצרות רציניות בקישור עם הפציעה של נאסרי. פרט לססק, אין לנו שום אופציה יצירתית בקישור. הולך להיות קשה מאוד.
     
  11. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עד פברואר-מרץ, אלוהים גדול וכמובן שהכל יכול להיות בליגת האלופות (לך תדע אם ארסנל באותה תקופה תוכל להתרכז רק בליגת האלופות ולהשקיע הכל, ואם ברצלונה למשל תציג את אותה יכולת שיא).

    אין ספק שיש לארסנל בעיה חמורה השנה ביצירתיות בקישור (אמרתי זאת הרבה פעמים ואמשיך להגיד), ולראיה ההבדל הכל כך בולט בין סגנון המשחק של שנה שעברה לשנה. השנה ברוב המשחקים, זה פשוט לא ארסנל וכשהכל נופל על פבריגאס, אז אין מה לעשות אלא להתבאס. הפציעה של נאסרי לא משנה, כי גם ככה התרומה שלו למשחק של ארסנל היא שולית ולא מורגשת. עדיף שונגר יזרוק את וילשייר להרכב בריברסייד, יעיף את דיאבי לספסל, ומצידי שישים את אבואה כקשר ימני.

    אגב, אני זוכר הרבה הפסדים של ארסנל בליגת האלופות, יצא לי אפילו להיות בתבוסה הביתית בהייבורי לאינטר 3:0, גם אז במשחק ההוא, הגענו להרבה מצבים ואינטר פשוט עקצו אותנו עם מרטינס ואנדי ואן דר מיידה. גם ב-3:1 מול סביליה נראינו טוב בתחילת המשחק ואפילו הובלנו. היום, נאדה, נראינו כמו שום דבר.

    אגב הקבוצות שאנחנו יכולים לקבל: פנאתינייקוס, רומא,ברצלונה,באיירן, יובנטוס. ברור שהקבוצה הכי "נוחה" היא פנאתינייקוס עם מיודעינו ג'ילברטו סילבה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/12/08
  12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    אני לא מבין מה ההתרגשות ובטח לא מבין את כל ההודעות הציניות כלפי הקבוצה. עלינו בהרכב שני, נראינו רע, אנחנו בשלב הבא. יכולנו לסיים ראשונים ולקבל את ריאל מדריד או אינטר. בקיצור לא עקרוני, העיקר שכמה שחקנים זכו לשחק ולקבל ניסיון, וזהו.
     
  13. Nevermore Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/06
    הודעות:
    1,841
    לייקים שהתקבלו:
    41
    אני מסכים עם ברגקאמפ. חוץ מברצלונה, ולכו תדעו איך דברים ייראו אצלה בפברואר, אין ממש הבדלים תהומיים בין הדרג הראשון לדרג השני. כמה קבוצות טובות, כמה קבוצות נוחות(ואת הקבוצה הנוחה ביותר, פאו, התותחנים יכולים לקבל)...וזהו.

    שיחקנו רע מאוד אבל צריך לשכוח והפנים לריברסייד עם הרכב אחר לגמרי...
     
  14. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה נכון שצריך לשכוח כזה משחק עלוב, אבל זה לא משנה את העובדה שאי אפשר להתעלם מהבעיות המהותיות בסגל של הקבוצה.

    אם מישהו פינטז על שוייני בארסנל, אז כנראה שזה כבר לא יקרה. הגרמני האריך את החוזה שלו בבאיירן עד 2012. עדיין אפשר לנסות להביא את דייגו קאפל (למרות שבאופן טבעי הסיכויים גדולים יותר שירצה לשחק בריאל מדריד אצל ראמוס).
     
  15. ארסנל ונגר Member

    הצטרף ב:
    ‏5/11/08
    הודעות:
    913
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צודק בהחלט.

    אני לא יודע כמה אפשר להגיע רחוק בליגת האלופות,
    כשעל ספסל המחליפים יושבים שחקנים בממוצע גילאים
    של נבחרת נוער.

    אני קצת חושש מההגרלה ביום שישי הבא...