מה שקרה במחצית הראשונה היה דבר צפוי מאוד, לפחות מבחינתי. אתה לא יכול לעשות משהו התקפי כשיש לך את דיאבי ביום כזה. אני לא רואה אותנו משתפרים במחצית השנייה, אבל יהיה מעניין לראות איך אנחנו נעלה ל-45 הדק' האחרונות.
רודס, בקשר לשער מול פ.ס.וו, אתה זוכר מי עשה את הפאול המפגר ליד הקרן, שגרם לבעיטה החופשית? בכל מקרה אתה צודק ואכן כיסוי גרוע של דיאבי בשער (ובכלל בינתיים תצוגה הגנתית לא משהו, מלבד דג'ורו וכמובן אלמוניה).
אני כל-כך מאוכזב מהמחצית הזו. קישור אימפוטנטי, שלא מסוגל ליצור כלום עבור החלוצים. עד שהיה נדמה לי שההגנה שלנו נראית טוב, אנחנו סופגים שער מכלום ושום-דבר (דיאבי החמור היה צריך לקפוץ עם אלבס). גם ולה ובנדטנר מאכזבים בחוד. דיאבי הוא האכזבה הכי הכי גדולה מבחינתי. באמת ובתמים האמנתי שהעונה הוא יעשה התקדמות משמעותית. יש לו את הנתונים, אבל הוא שחקן טיפש. הוא משחק כמו בשכונה, לא יודע מתי לשחרר את הכדור, לא חושב מהר, לא רואה כמה מהלכים קדימה. תוסיפו לכך את העובדה שהוא לא מסוגל לחבר שלושה משחקים רצופים עקב פציעות ותקבלו שחקן שלא שווה להשקיע בו. אילו אני ונגר, אני חושב ברצינות למכור אותו. בכל המשחקים שראיתי את ראמזי במרכז השדה הוא היה מצויין. לעומת זאת, בכל המשחקים שהוא שיחק באגף ימין הוא היה חלש מאוד. אני לא מבין למה ונגר מתעקש להציב אותו באגף ימין. הוא לא שחקן אגף, נקודה. ווילשיר חייב לשחק באגף ימין! גאלאס עם טעות של טירון גרם לכך ששחקן של פורטו הגיע למצב בעיטה נוח. סונג ודנילסון היחידים שהיו סבירים במחצית האיומה הזו, אם כי דנילסון היה צריך לתרום יותר מבחינה התקפית. כן להרוג אותו. אתה יודע שאני האמנתי בו - להבדיל מאחרים - אבל הוא מאכזב פעם אחר פעם. נמאס כבר!
אני תמיד צודק. בכל מקרה מה שמשנה הוא שדיאבי לא מפיק לקחים משגיאות עבר ולא יודע לסגור בכדורי גובה. הגול הזה אמנם לא יעיף אותנו הערב (כמו הגול אז שעשה תיקו). אגב, היה לי את "העונג" להיות באותו המשחק מול איינדהובן, והייתי מבין האחרונים שנשארו באצטדיון , ולא כמו שאר "אוהדי השמנת" שאחרי הגול של אלכס פשוט ברחו מהאצטדיון במקום להודות לשחקנים על הקמפיין בליגת האלופות.
מסגרת? אפילו לא בעטנו אל עבר השער... כמה שאני רוצה שנחטוף את השלישי, משחק כ"כ גרוע של ארסנל (באלופות) לא ראיתי מאז ההפסד 1-3 בסביליה. עריכה: ומי נכנס לעזור לנו? מארק רנדאל כמובן. outstanding לפי ארסן ונגר.
תודה לשופט היווני שגאל אותנו מהייסורים של הצפייה במשחק הקטסטרופאלי של ארסנל הערב. ארסנל אכזבה ונראתה רע מאד, אפשר להפסיד אבל לא להראות יכולת עלובה כמו של היום. כל מערכי הקבוצה נראו קטסטרופה (פרט לאלמוניה), ההתקפה לא ייצרה שום דבר, הקישור היה אנמי ושבלוני וחסר השראה, וההגנה נראתה כמו הצרות שלי (איך אפשר עדיין לתת לדבר הזה שנקרא גאלאס לשחק ולראש ביצה הצרפתי לראות דשא?). המשחק הזה הוא תוצאה של היהירות של ארסן ונגר, שלא מפנים את הלקחים ממשחקים קודמים שהוא ניסה את המערך ההזוי הזה בקישור, הוא באמת חושב שבלי שחקני אגף אפשר לייצר משהו? מעניין שכאשר וילשייר נכנס, התחלנו קצת לראות אותו נכנס לעומק עם הכדור בעזרת הרבה חוצפה חיובית. לא מובן מדוע הוא הוציא את סונג שנראה היחיד עם שיקול דעת בקישור, אבל זה לא השפיע על התוצאה. פורטו הייתה ראויה להבקיע עוד שערים, ולמזלנו ,רשלנות שלה מול השער, חסכה מאיתנו השפלה גם בתוצאה. תיזהר, יש פה "אוהדים" שיגידו שאתה אוהד לא מספיק טוב אם אתה רוצה שהקבוצה תספוג שער (אני כמובן אומר זאת בציניות).
אין מה להכביד במילים על המשחק הזה, הם לא ראויים לזה פשוט. משחק עלוב, ובואו נודה על כך שלא יצאנו עם תבוסה של 4 או 5-0, שהיה בהחלט משקף את יחסי הכוחות והמצבים במגרש. מצד שני, גם שנה שעברה סיימנו מקום שני ועדיין ניצחנו בסאן סירו. אבל בכל זאת, הייתי מעדיף שההכרעה תיהיה אצלנו. האופציות: על ברצלונה אין מה להרחיב במילים, הם ברמה משלהם כרגע. אחריהם, לא הייתי רוצה לקבל את יובנטוס, הייתי מעדיף שלא. כל השאר, רומא, באיירן, פנא- כמובן שבאיירן הייתי פחות מעדיף. עכשיו למשימה האמיתית בבורו. אנחנו בצרות רציניות בקישור עם הפציעה של נאסרי. פרט לססק, אין לנו שום אופציה יצירתית בקישור. הולך להיות קשה מאוד.
עד פברואר-מרץ, אלוהים גדול וכמובן שהכל יכול להיות בליגת האלופות (לך תדע אם ארסנל באותה תקופה תוכל להתרכז רק בליגת האלופות ולהשקיע הכל, ואם ברצלונה למשל תציג את אותה יכולת שיא). אין ספק שיש לארסנל בעיה חמורה השנה ביצירתיות בקישור (אמרתי זאת הרבה פעמים ואמשיך להגיד), ולראיה ההבדל הכל כך בולט בין סגנון המשחק של שנה שעברה לשנה. השנה ברוב המשחקים, זה פשוט לא ארסנל וכשהכל נופל על פבריגאס, אז אין מה לעשות אלא להתבאס. הפציעה של נאסרי לא משנה, כי גם ככה התרומה שלו למשחק של ארסנל היא שולית ולא מורגשת. עדיף שונגר יזרוק את וילשייר להרכב בריברסייד, יעיף את דיאבי לספסל, ומצידי שישים את אבואה כקשר ימני. אגב, אני זוכר הרבה הפסדים של ארסנל בליגת האלופות, יצא לי אפילו להיות בתבוסה הביתית בהייבורי לאינטר 3:0, גם אז במשחק ההוא, הגענו להרבה מצבים ואינטר פשוט עקצו אותנו עם מרטינס ואנדי ואן דר מיידה. גם ב-3:1 מול סביליה נראינו טוב בתחילת המשחק ואפילו הובלנו. היום, נאדה, נראינו כמו שום דבר. אגב הקבוצות שאנחנו יכולים לקבל: פנאתינייקוס, רומא,ברצלונה,באיירן, יובנטוס. ברור שהקבוצה הכי "נוחה" היא פנאתינייקוס עם מיודעינו ג'ילברטו סילבה.
אני לא מבין מה ההתרגשות ובטח לא מבין את כל ההודעות הציניות כלפי הקבוצה. עלינו בהרכב שני, נראינו רע, אנחנו בשלב הבא. יכולנו לסיים ראשונים ולקבל את ריאל מדריד או אינטר. בקיצור לא עקרוני, העיקר שכמה שחקנים זכו לשחק ולקבל ניסיון, וזהו.
אני מסכים עם ברגקאמפ. חוץ מברצלונה, ולכו תדעו איך דברים ייראו אצלה בפברואר, אין ממש הבדלים תהומיים בין הדרג הראשון לדרג השני. כמה קבוצות טובות, כמה קבוצות נוחות(ואת הקבוצה הנוחה ביותר, פאו, התותחנים יכולים לקבל)...וזהו. שיחקנו רע מאוד אבל צריך לשכוח והפנים לריברסייד עם הרכב אחר לגמרי...
זה נכון שצריך לשכוח כזה משחק עלוב, אבל זה לא משנה את העובדה שאי אפשר להתעלם מהבעיות המהותיות בסגל של הקבוצה. אם מישהו פינטז על שוייני בארסנל, אז כנראה שזה כבר לא יקרה. הגרמני האריך את החוזה שלו בבאיירן עד 2012. עדיין אפשר לנסות להביא את דייגו קאפל (למרות שבאופן טבעי הסיכויים גדולים יותר שירצה לשחק בריאל מדריד אצל ראמוס).
צודק בהחלט. אני לא יודע כמה אפשר להגיע רחוק בליגת האלופות, כשעל ספסל המחליפים יושבים שחקנים בממוצע גילאים של נבחרת נוער. אני קצת חושש מההגרלה ביום שישי הבא...