ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

תירגע, זה רק הס*ן. אבל אל תחשוב שהוא יסיים אצלכם את הקריירה..

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמוך על פברגאס שהוא ימהר להכחיש גם את השמועה הזאת. אין שום סיכוי שהוא יתבטא בצורה כל כך בוטה בקשר לקריירה שלו בארסנל בדיוק עכשיו כשהוא קיבל את סרט הקפטן... הוא בטח אמר משהו כמו "אולי בסוף החוזה אשקול חזרה בספרד, אני לא שולל את זה" והעיתון המקולל הזה הפך את זה להודעה רשמית שלו שהוא עוזב בסוף החוזה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/08
  3. Gnus Avenue Member

אני גם לא חושב שהוא יסיים אצלנו את הקריירה,אבל אני בהחלט בטוח שהוא ישאר לפחות עד סוף העונה הבאה.

4. Rudess Member

5. Van Persie Member

ההרכב שפותח בסופו של דבר:

אלמוניה ©.
    דז'ורו, סילבסטרה, גאלאס, אבואה.
    דנילסון, סונג, דיאבי, ראמזי.
    ולה, בנדטנר.

פביאנסקי, ווילשייר, גיבס, הוייט, מרידה, רנאדל, סימפסון.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/08
  6. Gunner_ForeveR Member

ההרכב:

אלמוניה.
    ז'ורו, סילבסטרה, גאלאס, אבואה.
    דנילסון, סונג, דיאבי, ראמזי.
    בנדטנר, ולה.

ספסל: פאבי, ווילשייר, גיבס, הוייט, מרידה, ראנדל, סימפסון.

אין יותר מדי מה להוסיף, ונותר רק לומר - בהצלחה תותחנים!! :aaarse:

7. Jack Wilshere Member

אני לא משוכנע שהמערך הוא כמו שתיארתם אותו. יכול להיות שדנילסון ישחק במרכז השדה, בעוד שדיאבי ישחק באגף שמאל. כמו כן, יכול להיות שסילבסטרה ישחק כמגן שמאלי, בעוד שז'ורו במרכז ההגנה לצד גאלאס. מילא דנילסון באגף שמאל, אבל ז'ורו היה מצויין במרכז ההגנה במשחקים האחרונים, ואני לא מבין למה להסיט אותו לעמדת המגן השמאלי.

חבל שווילשיר לא פותח. הוא שחקן אגף טבעי, בעוד שדנילסון, ראמזי ודיאבי לא שחקני אגף טבעיים, ולא בדיוק הוכיחו את עצמם באגף עד היום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/08
  8. Gunner_ForeveR Member

אני לא יודע, אבל ככה uefa תיארו את המערך.

9. Rudess Member

חבל שאנחנו פותחים בקישור בלי שום שחקן אגף, דוגמת וילשייר. לגבי ההגנה, ייתכן ודג'ורו יהיה בלם וסילי-בסטרה מגן שמאלי.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/08
  10. Jack Wilshere Member

זה בדיוק מה שאני אומר, טל. ולכן, רציתי מאוד לראות את ווילשיר. הוא שחקן אגף טבעי, להבדיל מאלו שמשחקים הערב באגפים, שלא בדיוק הוכיחו את עצמם באגף עד היום. אני מקווה שילד הפלא יקבל לפחות 20 דקות.

11. Rudess Member

גם אני מקווה, כי עם כזאת חוליית קישור, באופן טבעי רוב הנסיונות יגיעו מן המרכז.

12. Rudess Member

גם אני מקווה, כי עם כזאת חוליית קישור, באופן טבעי רוב הנסיונות יגיעו מן המרכז.

13. Van Persie Member

אני צופה היום את אותו תסריט של השיעמומון של לפני שנתיים. אולי אפילו פורטו תצליח לעקוץ (לאחר שנתקלה ב-2 קורות במשחק הקודם בדרגאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx).

14. Rudess Member

עם כזה קישור, הכדורגל שלנו דומה למישהו עם עצירות. מנסים לצאת קדימה אבל לא מצליחים (בדיוק כמו מישהו עם עצירות שמנסה להוציא החוצה ולא מצליח). אי אפשר לצאת למתפרצות כשהכל הולך דרך המרכז ודיאבי מחזיק חצי שעה את הכדור, אי אפשר לייצר כלום כשאין אגפים בקישור ושהמגנים לא תוקפים (צד שמאל בכלל לא קיים).

אשמה מלאה של דיאבי בגול, שוב פעם שער בנגיחה בליגת האלופות באשמתו הבלעדית (למי ששכח את הנגיחה של אלכס מפ.ס.ו, שהעיפה אותנו מליגת האלופות לפני שנתיים).

15. אבו Member

אני לא מבין את ההרכבים האלה של ונגר. נכון, משחק שאמנם הוא לא קריטי במיוחד, אבל לפתוח עם קישור שמורכב כולם מקשרי מרכז שדה? פשוט לא מבין את זה, למה ונגר מצפה עם הרכבים כאלו. ווילשיר ומרידה היו מועילים הרבה יותר, על אף זה שאין להם ותק.

דיאבי במשחק רע מאוד, אבל לא להרוג אותו כי הוא רק חוזר מפציעה. אבל מה שכן, שום דבר לא מצדיק את השמירה הביזיונית בשער. מילא ברונו אלבש היה פשוט עולה מעליו ולוקח אותו בכדור גובה, אבל דיאבי אפילו לא היה שם בכלל. בנדטנר ממשיך את כושרו הרע, ולה לא מעורב מספיק במשחק וההרמות שלו רעות מאוד. וגם ווילי השמוק עם טעות שהייתה יכולה להסתיים בשער.