רציתי לשבח את הקהל על תצוגת העידוד המצוינת היום, אבל עכשיו בא לי להקיא מכל מי שהגיע לאמירייטס היום. שריקות בוז דוחות לאבואה, חבורה של אפסים, הלוואי שהקהל באמירויות היה מתקרב לקהל שבא למשחקי חוץ. לסכם את המשחק בקצרה, שיחקנו טוב, הגענו להמון מצבים ולא מימשנו אותם, אבל אפשר להבין את זה לאור זה שלא היו לנו שחקני אגף היום (אבואה בשמאל ודנילסון בימין זה מראש דבר רע). סה"כ כולנו חששנו מהמשחק הזה ויצאנו עם שלוש נקודות חשובות, למרות שיש עוד הרבה מה לשפר, כי ההיסטריה הזו לא מתאימה לקבוצה כמו ארסנל במשחק כזה בבית.
פשוט גועל נפש השריקות הבוז לאבואה, היה מגיע לנו לספוג רק בגלל זה. כל הרחמים על אבואה, חוזר מפציעה, נותן משחק סולידי, נכון עשה 2-3 טעויות, אבל באמת לא מגיע לו שריקות הבוז האלה. היה משחק טוב שלנו בסה"כ עם הרבה חוסר מזל בהתקפה, ומזל גדול בהגנה שלא ספגנו לקראת הסיום. נקווה שנאסרי לא נפצע קשה מדי.
הבנתי שונגר הוציא אותו למרות שהוא עצמו נכנס כמחליף? ועוד בגלל שריקות הבוז? תתכוננו לאבואה חלש בהרבה מהרגיל במשחקיו הקרובים אם זה באמת נכון...
אני חושב שנתכונן יותר ללא לראות אותו במגרשים בזמן הקרוב. גועל נפש מה שהם עשו. חבל שלא הכניס שער עצמי בשביל לעשות דווקא לאוהדים ששרקו לו בוז. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
סקאוזר טומי, אי אפשר להיות יותר חלש ממה שהוא היה עד עכשיו. לאוהד יונייטד, אולי הוא לא הכניס גול עצמי, אבל הוא חטף לטורה והוציא את וויגאן להתקפה מתפרצת עם יתרון מספרי. וכל זה דקה 88-9.
הוא לא הוציא אותו בגלל שריקות הבוז, כשהוא החליף אותו אז הקהל שרק לו בוז. זה באמת היה מגעיל, ממש ריחמתי על אבואה המסכן באותו רגע, הוא היה ממש שבור מזה ואדבאיור ניסה לנחם אותו בדרך החוצה.
במאש לא שמעו את שריקות הבוז לאבואה, חשבתי שהחילוף של וונגר היה טעות, אנחנו (כמה שזה עצוב להודות בזה) זקוקים לאבואה לאור הפציעה של וולקוט, בסה"כ הוא שיחק לאחר פציעה ולא בעמדה שלט. חילוף מתאים יותר היה להוציא את דנילסון ולהעביר את אבואה בחזרה לצד ימין. בנוגע למשחק, תצוגה מאוד סולידית, היה חשוב סוף סוף לא לספוג וצמד הבלמים נתן משחק טוב ושקט. 3 נקודות חשובות, במיוחד לאור העובדה שהרוסים וליברפול ניצחו ובהנחה שיונייטד תטייל מול סנדרלנד בבית אז טוב שנשמר הסטטוס קוו בצמרת.
אתה צודק במאה אחוז, התנהגות מגעילה וכפויית טובה של אוהדי ארסנל. גם אם אבואה איבד 3 כדורים בצורה רשלנית מאד, זה פשוט גועל נפש לשרוק לו בוז. זה לא כל כך מפתיע בהתחשב שרוב האוהדים שמגיעים למשחקים האלה הם אוהדי "שמנת" ולא האוהדים האמיתיים שבאמת אוהבים את הקבוצה והיא חלק אינטגרלי מהחיים שלהם. לגבי המשחק, שיחקנו טוב אבל לא יותר מדי טוב מבחינת שטף של קצב המשחק. הגענו ללא מעט מצבים, אדבאיור ודנילסון עם קורות, עוד הזדמנות של אדבאיור שקירקלנד לקח ובעיטה של רובין שחלפה סנטימטרים ליד הקורה. מן הצד השני הראינו פאניקה בהגנה (במיוחד ברבע השעה האחרונה ומאז שזאקי נכנס כמחליף) ויכולת טובה של אלמוניה שעצר נגיחה אחת של הסקי ועוד כדור של מלחיוט מתיבת ה-5 אחרי קרן. אני חושב שכולם רואים שסונג נותן לפבריגאס מרחב פעולה קדימה , וזה נותן לפבריגאס לחלק מסירות נהדרות קדימה לחלוצים. טוב שטורה שיחק היום ולא סילבסטרה (אני מקווה שטורה יחזור לעצמו מבחינת כושר ויכולת).
קודם כל, נתחיל מכך שראיתי רק את ה78 דקות הראשונות, וזה בגלל שתקפה אותי הפסקת חשמל קטלנית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx לגבי ה-78 דקות שראיתי, אז קודם כל יש לציין שוויגאן קבוצה קשה עם חלק התקפי מצויין, קבוצה לא קלה לשחק נגדה. קולו, יחסית לאחד שעדיין לא בכושר מלא וחוזר מפציעה- היה נהדר. אין בכלל מה להשוות בינו לבין סילבסטרה, ואני שמח שסוף סוף נפל לונגר האסימון. קולו זה קולו! עדיין, הקישור שלנו פשוט חלש מאוד. אם עד הפציעה של נאסרי הייתה הנעת כדור טובה, אז מאז פשוט נעלם לנו הקישור, ולא סתם, אלא בגלל שפרט לססק, כל שאר הקישור בעונה שעברה היה אולי קישור ששייך לקארלינג. לחשוב שהיה לנו קישור של פלאמיני, ססק, חלב ורוזיצקי, ומהשלמות הזאת לאן הדרדרנו..דנילסון ואבואה באגפים, וואוו. מזעזע. מחצית שנייה כבר הייתה טובה יותר, עם שלל החמצות וחוסר מזל עם הקורות, היינו צריכים לסגור את זה הרבה יותר מוקדם- אבל כרגיל, נאיביות. רובין היה עם משחק טוב למרות חוסר דיוק בנגיעה האחרונה, אדבאיור לא מזכיר את השחקן שהיה בעונה שעברה, וססק היה די טוב. אלמוניה עם משחק פנטסטי, הציל אותנו. אם מישהו יוכל לספר מה היה ברבע שעה האחרונה, אודה לו מאוד. מה שכן, שמעתי שהיינו בפניקה. ועל השריקות בוז של אבואה- אין מה לומר, מביש פשוט. אוהדים מגעילים. ניצחון שני ברציפות! דבר נדיר מאוד במחזותינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx שייגמר תיקו מחר בגודיסון בבקשה.
ערן, גם בעונה שעברה הידרדרנו לזנות באגפים עם אבואה ודיאבי, בגלל הפציעות האלה. בכל מקרה זה בהחלט לא הקישור האידיאלי, בלשון המעטה. קרדיט גדול לסונג ואלמוניה על הופעות נהדרות היום.
אגב, משהו שלא ציינו פה, העבירה של פלאסיוס על נאסרי מחייבת לדעתי כרטיס אדום. הוא פשוט עשה לו "מספריים" עם שתי הרגליים על הרגל של נאסרי, שום סיכוי להגיע לכדור, עבירה שכל מטרתה היא לפצוע שחקן. חבל שהשיפוט לא מרתיע כנגד "עבריינים" כאלה.
התגובה המלאה של ונגר מהאתר הרשמי, כולל על החילוף של אבואה. במשפט אחד- ונגר מסביר שהוא שם את טובת הקבוצה לפני טובת השחקן, וזהו. בכל מקרה, אני לא מבין למה ונגר לא עשה שום חילוף התקפי עם ולה, בנדטנר וגם ראמזי על הספסל. לא מובן למה הוא לא ריענן את השורות, חבל מאוד. ונגר גם אומר שלססק יש פציעה קלה, ויש סיכוי שהוא לא ישחק מול פורטו ביום רביעי.
אם וכאשר ססק אכן לא ישחק מול פורטו ורביעי, יהיה מעניין לראות מי יקבל את סרט הקפטן. אתם חושבים שקיים סיכוי שגאלאס יקבל את הסרט? או שאלמוניה יקבל אותו כרגיל?
אני חושב שאנחנו יכולים לשחק במשחק הזה בהרכב של הגביע. לא צריך לייחס לו חשיבות גדולה,כי הוא גם ככה לפרוטוקול.
שני דברים: 1. תקטין את החתימה שלך, היא תופסת עמוד שלם. 2. לפרוטוקול? אני מסכים שחייבים לעשות רוטציות, כי בשבת יש את בורו הנאחסים ועוד בחוץ, אבל לפרוטוקול זה בטוח לא- רק לחשוב על האפשרות לפגוש את ברצלונה..וואלה, לא ממש מתאים לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx