ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. DanieL S Member

זהו אני מסכים איתך. הוא פשוט ירצה לחזור לברצלונה מתי שהוא זה הקבוצה היחידה שהוא יעדיף על פנינו אבל הוא קיבל את סרט הקפטן ואני מקווה שהוא יחשוב טוב וישאר איתנו.
    ובראסה זה שדרוג גם לדעתי..אבל מקומו לא מובטח בהרכב עם שחקנים כמו:מסי,צאבי,איינסטה שגם הם שחקני בית שם.

2. Rudess Member

אני מסכים עם Arsi. הנרי אמר שזה יהיה החוזה האחרון שלו בחיים (כשחתם בארסנל על הארכת החוזה), וכולנו יודעים איך זה יסתיים. לססק יש אפילו יותר מוטיבציה טבעית לחזור לברצלונה, וזה יתחזק בקיץ הקרוב אם ארסנל לא תזכה בשום דבר. הרי כל קיץ סוגיית פבריגאס עולה מחדש, וססק מוכיח מחויבות ורצון להישאר בארסנל, בסוף גם הסבלנות של ססק תיגמר (ואין לזה קשר לסרט הקפטן).

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/08
  3. אבו Member

http://www.setanta.com//uk/Articles/Footba...est/gnid-30187/
    עם כל השחקנים הגדולים(היום, או לשעבר כמו רונאלדיניו) שלא החתמנו למרות שהם היו קרובים מאוד, היה כבר אפשר ליצור את חוליית ההתקפה הטובה בהיסטוריה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/08
  4. Number 8 Member

“I was just an inch away from signing for Arsenal.”
    המשפט שאומר את הכל. חבל מאוד... פספוס ענק.

מצב פצועים לפני וויגאן - גאלאס בחוץ אבל טורה חוזר, כנראה גם אבואה. דג'ורו כשיר וכנראה ימשיך לפתוח בהגנה, השאלה מי יהיה לצידו, טורה או סילבסטרה.
    אסור שסילבסטרה יפתח, לא זכור לי משחק אחד טוב שלו מאז שהגיע, וגם שלשום היה קטסטרופה. נראה שהוא מרגל ומשרת את היונייטד גם אצלנו... טורה חייב להיות לפניו. ישנן גם שמועות שאדוארדו ישב על הספסל, אבל כנראה שהן רק שמועות, לא יותר מזה.

5. Rudess Member

אדוארדו שותף לפני שבוע במשחק מיוחד שאורגן לקבוצת המילואים מול נוטינגהם פורסט (נדמה לי שכתבתי על זה), אבל לא פורסם רשמית לגבי חזרה שלו לפרמיירליג, אלא רק דברים של ונגר שאמר שחזרתו של אדוארדו למגרשים, קרובה מאד.

אני מקווה שנראה מחר את ההרכב הבא:

אלמוניה
    סאניה-טורה-דג'ורו-קלישי
    אבואה-פבריגאס-סונג-נאסרי
    ואן פרסי-אדבאיור

הגיע הזמן להחזיר את דנילסון למקומו הטבעי (ספסל).

6. Jack Wilshere Member

מסכים עם ההרכב שלך לגמרי. עם זאת, אני חושש שדנילסון יפתח במקום אבואה וסילבסטרה יפתח במקום טורה.

זאקי ישחק מחר בסופו של דבר בשורות וויגאן.

7. DanieL S Member

ההרכב שלי:
    קלישי-טורה-זורו-סאנייה
    נאסרי-דינלסון-ססק-ולה
    פרסי-אדא.

חייבים שחקן אגף דחוף אבואה חזר מפציעה לא נראלי נכון ישר להרכב..וולה יכול לשחק באגף..או יותר טוב בנטדר להרכב ופרסי לאגף.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך הגענו למצב שבו אוהדים קוראים להחזרתו של אבואה לקישור הימני? אותו אבואה שלדעתי הרוויח בעונה שעברה ביושר את תואר הקשר הכי גרוע בתולדות ארסנל (לפחות שיצא לי לראות, ולא שאני מאשים אותו, הבנאדם מגן)?
    זה רק מראה עד כמה מצבנו חמור... ונצחונות אחת לכמה זמן על קבוצה גדולה לא ישנו את זה.

9. Gunner_ForeveR Member

אתה מעדיף את דנילסון שישוטט באגפים כהרגלו? אבואה עדיף לדעתי, מה גם שתפקידו הטבעי הוא לשחק באגפים להבדיל מדנילסון שתפקידו הטבעי הוא לשחק באמצע.

אגב, דנילסון לא רחוק מלגנוב לו את התואר הזה.

סרטון (הצפייה חינם) של עשרת השערים הגדולים ביותר של פירס האגדי במדי התותחנים, באדיבות 'Arsenal TV'. תבלו.
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/t...-10-pires-goals

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/12/08
  10. ARSI Member

:aaarofl:

אני לא בטוח שהייתי רוצה אותו בארסנל. גדול ככל שיהיה, יש לרונאלדו אופי דוחה. ההתחזויות, השחצנות, התעבת בצע והפזילה הקבועה לריאל מדריד. עוד עונה אחת גדולה והאיש יתחיל להאמין שהוא אל.

בקשר למשחק מול וויגאן, אז הייתי רוצה מאוד לראות את רובין ממשיך את יכולת ההבקעה שלו, אבל אין לנו שחקן אגף נורמלי למעט נאסרי, וההעדפה שלי היא שההולנדי ימלא את המקום הזה.
    בחוד ניתן אשראי לבנדטנר יחד עם אדבאיור, שמאז המשחק מול ווסטהאם לא כבש.
    גם לדעתי סילבסטרה צריך להשאר על הספסל, הבחור לא מאופס ועדיף שז'ורו את טורה ייאישו את עמדות הבלמים.
    שיהיה בהצלחה ושיהיה ניצחון.

11. DanieL S Member

אופי דוחה אז?!
    תראה איך פרוגסון הגאון הצליח להשאיר אותו ועכשיו גם ריאל לא רוצים אותו.
    אופי דוחה והיינו מפוצצים בתארים חח

12. אבו Member

אכן מצב מביך, אבל זאת באמת כנראה האופציה הריאלית הטובה ביותר שעומדת לרשותנו, בהנחה שיהיה בכשירות לשחק.
    לא הרבה זוכרים, אבל אבואה דווקא פתח לא רע בכלל את העונה, היו לו כמה משחקים מצויינים ומהעונה שעברה הוא נראה בטוח הרבה יותר טוב. ואז הגיעה הפציעה. אם זה היה תלוי בי, קרלוס ולה היה משחק באגף, בוודאי מול וויגאן בבית, אבל זאת לא אופציה ריאלית כך שאבואה הכי טוב שיש לנו להציע.

בבקשה ונגר וארסנל, לא שוב צעד קדימה 3 אחורה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

חסר לונגר שהוא פותח מחר עם סילבסטרה ולא עם קולו, זה יהיה פשוט מבזה. קולו גם עם שמינית רגל, עדיף על סילבסטרה. דג'ורו כמובן חייב לשמור על מקומו בהרכב. הוא היה פנטסטי מול וויגאן בקארלינג, הוא היה טוב מול צ'לסי, על אף השער העצמי, והוא צריך להישאר בהרכב. לו לפחות יש עתיד, לסילבסטרה אין הווה ואין עתיד.

13. DanieL S Member

אבל לפחות לסילבסטרה היה עבר..לדעתי זורו גם לא הכי טוב אבל עדיף על סילבסטרה המגושם הזה!
    טורה באמת חייב לשחק אבל אני לא הופתע עם סילבסטרה ישחק זה צ-פ-ו-י
    זה מחזור שיכול להחזיר אותנו לתמונה אם ננצח , אני מאמין שליברפול מנצסטר וצלסי לפחות אחד מהם תאבד נקודות יש להם משחקים לא קלים בוא נגיד כך.

14. אבו Member

ואם להתרכז במטרה האמיתית ולא בשטויות כמו אליפות(כמה אפשר כבר עם המנטרה הזאת? לא נכוויתם מספיק מהקבוצה הזאת? זה לא ריאלי, נקודה), אז ביום ראשון יש משחק בגודיסון בין אברטון לוילה, שתי היריבות שלנו על המקום ה-4- תיקו יהיה מצויין, אם ניצחון למישהי אז עדיף שיהיה לאברטון. זאת הזדמנות טובה לפתוח פער לפחות מאחת מהן, אולי גם משתיהן.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/08
  15. AW forever Member

נייג'ל, עצוב זה נכון וזה המצב שהקשר ההימני הצעיר והמבטיח שלך שכל הסימנים הראו שהעונה הוא יעשה את הפריצה שלו נפצע באימון לפני משחק ידידות של הנבחרת.
    אז חוזרים לאופציות של סתימת החורים והפתרונות הזמניים. אבואה בצד ימין היה תוקע את ההתקפה ועם קבלת החלטות שערורייתית, אבל לפחות היה עוזר כמו שצריך לסאנייה בסגירות באגף ולא מלווה במבט הדבילי שלו את שחקני היריבה. נקווה שסונג, שנתן הופעה סולידית ואחראית מול צ'לסי ימשיך לקבל הרכב.
    בנוגע למרכז ההגנה, אני מרגיש לגמריי מרומה עם הסילי-בסטרה הזה. שהוא הגיע, כולנו הסברנו לעצמנו שנוא נגיע להיות הגיבוי, המחליף של קלישי כל עוד טראורה מושאל. פתאום החייזר הזה מקבל דקות וקרדיט, ומזכיר לכולנו למה היינו צוחקים על יונייטד שיש להם ליצן כזה בהרכב. הגיע הזמן שהבדיחה תיגמר, וקולו יחזור להרכב.
    אבו, אני לא מבין מה אתה רוצה, על אף כל איבודי הנקודות אנחנו נמצאים במיקום ריאלי מאליפות, אף אחת מהיריבות שלנו לא נראית בלתי ניתנת לפגיעה, אני חותם לך כבר מעכשיו שהעונה הזו תירשם כעונה עם הכי הרבה הפסדים לקבצות הטופ 4 מאז קום הפריימרליג. אם יקרה הנס וארסנל תצליח למצוא יציבות אז הכל פתוח. כל רצף צריך להתחיל באיזשהי נקודה. אני מקווה שכבר ירדנו מספיק נמוך העונה כדי שמעכשיו רק נטפס ונעלה למעלה.