ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. אבו Member

בנדטנר יכול לשגע פילים עם השטויות שלו לפעמים, יאללה שאדוארדו יחזור כבר ושיהיה לנו חלוץ מחליף ראוי.

היינו צריכים לכבוש לפחות שני שערים במחצית הראשונה, החמצות מזעזעות אחת אחרי השנייה. למחצית השנייה ארסנל לא עלתה בכלל והשער השני חיסל את המשחק סופית.

סילבסטרה- אפילו ברנלי משפילים אותו, משחק גרוע מאוד.
    גיבס- מוכשר ביותר, לדעתי יש לו עתיד אצלנו כשחקן סגל, לפחות. אבל הוא עדיין צריך לשמור על התפקיד שלו באגף, מפקיר אותו יותר מדי.
    ראמזי- משחק לא אופייני, יותר מדי איבודי כדור. עדיין היו לו כמה נגיעות קסם בכדור.
    ראנדאל- עייפתי כבר ממנו, אין לו עבר, אין לו הווה ואין לו עתיד בארסנל, אני בספק אם בפרמייר ליג. הקרדיט של ונגר פשוט לא מובן.

בנדטנר- כפי שאמרתי, הוא יכול לשגע פילים עם השטויות שלו לפעמים. רע, רע מאוד. הוא כ"כ איטי בפעולות שלו, וההחמצות המזוויעות האלה שהיו יכולות לשנות את המשחק לטובתנו. פרט לשער המזליקי מול קייב, הוא בתקופה גרועה מאוד. אדוארדו דחוף.

שורה תחתונה- נהניתי מאוד ממשחקי גביע הליגה שלנו השנה, שני המשחקים הקודמים היו פשוט תענוג עם כדורגל פנטסטי.
    אפשר להצביע על ווילשיר, ולה, ראמזי, פביאנסקי שבוודאות יש להם עתיד בארסנל. שלושת הראשונים, יהיו כוכבים לדעתי.
    סימני השאלה הם עדיין, גיבס, סימפסון, מרידה והוייט. אני עדיין לא בטוח לגביהם.

אף פעם לא נעים לראות את ארסנל מפסידה, לא משנה איפה ובייחוד לקבוצת צ'מפיונשיפ. אבל עדיף להפסיד עכשיו מאשר לחצי גמר, שזה מפגש כפול וחתיכת סיפור שכבר דפק אותנו בעבר, בייחוד בעונה שעברה באופן משמעותי- ועם הסגל הקצר שלנו, זה גם היה פוגע בנו השנה, אני מניח.
    את המשחק היום הפסדנו בגלל הגנה גרועה, זה היה פשוט צפוי כי ההגנה הזאת לא שיחקה אף פעם ביחד, ובגלל החמצות גדולות של ההתקפה שהייתה צריכה לכבוש שני שערים לפחות.

עכשיו לדבר האמיתי, ההפסד הזה כמובן לא אמור להשפיע ברמה המנטלית על ארסנל A, משחק קריטי מול וויגאן בפרמייר ליג בשבת.

2. Van Persie Member

אני לא לוקח את ההפסד הזה ברצינות, כי כמו שהוזכר מעליי, עדיף להפסיד כבר עכשיו מאשר בחצי הגמר או בגמר...
    יש כמה שחקנים שפשוט צריכים לבטל להם את החוזה כבר מחר בבוקר, ואני מדבר על רנדאל, רודג'רס והוייט. לשחקנים האלה בשום פנים ואופן אין עתיד בארסנל, אז למה להשקיע בהם? אין להם טכניקה, הם לא חכמים ופשוט לא שווים את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/08
  3. Rudess Member

הגול השני שחטפנו הוא באשמה הבלעדית של רנדל, איזה רכות בלתי נסבלת בכיסוי על מקדונלד - נתן לו לעבור והסתכל עליו כאילו הוא רואה את ישו הולך על מי הכנרת.

אבו, אני חושב שגם למרידה יש עתיד מזהיר בארסנל. הויט (התפוח לא נופל רחוק מהעץ),סימפסון,רודג'רס, גיבס,רנדל - אפשר את כולם למכור.

4. Jack Wilshere Member

אמרתם הכל... התחושה שלי היא שזה עתה הודחנו מהמפעל היחיד שהיה לנו סיכוי לזכות בו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני מקווה שאני טועה. כמו שנאמר, ווילשיר, ולה וראמזי יכולים לפרוץ להרכב הראשון בעונה הבאה או בעונה שלאחר מכן. באשר ליתר השחקנים אני לא משוכנע כלל. פביאנסקי יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לקבל את אפודת השוער הראשון אצלנו. למרות משחק קרקע מצויין, הוא עוד לא הוכיח שהוא מסוגל להתמודד עם כדורי גובה. היום הוא האשם העיקרי בשער הראשון של ברנלי (לא היה שום צורך לצאת מהשער). גיבס, לטעמי, הוא לא מגן. בכל משחק שראיתי אותו (וראיתי אותו במספיק משחקים) הוא לא סוגר מספיק טוב את האגף השמאלי, כך שמרבית הצרות מגיעות משם. הוא גם לא מספיק טוב, להערכתי, כדי לפרוץ להרכב הראשון כקשר, למרות שהוא טכני ומהיר מאוד. למרידה יש אומנם Football Brain, אבל יש לי תחושה שהוא יפרוץ בגיל מאוחר יותר.

5. Rudess Member

גיבס הוא קשר שמאלי התקפי שונגר מנסה (ללא הצלחה) להפוך למגן שמאלי.

6. Rudess Member

7. Rudess Member

8. alonje Member

לדעתי הציפיות אדוארדו מוגזמות. אנשים מדברים עליו כאילו הוא איזה רוד ואן ניסטלרוי או אינזאגי בימיו הטובים. הבחור יודע להקיע, זה נכון, אבל כמה משחקים טובים הוא כבר שיחק? הוא התחיל לשחק אחרי שאדבאיור ו-ואן פרסי נפצעו לתקופה של לא יותר שמונה תשעה משחקים בהם הוא נתן יכולת לא רעה בכלל. בכל זאת לא ניתן לשפוט שחקן - לרעה או לטובה ע"פ כמות משחקים קטנה כזו. לדעתי הוא לעולם לא יחזור לשחזר את היכולת מהתקופה הזו, והשנה הוא ייתן תצוגות משחק מאכזבות - פחות או יות כמו בנדטנר.

9. Rudess Member

להשוות את אדוארדו לאינזגי ובנדטנר זה ממש עלבון לאינטליגנציה. אדוארדו הוא הסקורר והחלוץ הכי טוב שיש לארסנל בסגל (יותר מאדבאיור,ואן פרסי,בנדטנר וקרלוס ולה), יכולת ניצול המצבים שלו היא משהו שארסנל שיוועה אליו כל השנים מאז שאיאן רייט עזב. אני מחכה בקוצר רוח לחזרתו לפעולה בהרכב הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/08
  10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנרי? ברקאמפ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. Rudess Member

להנרי וברגקאמפ היה את הגאונות והקלאס שלהם, אבל אחוז ניצול מצבים כמו שיש לאדוארדו לא היה להם.

12. elade91 Member

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/08
  13. Gnus Avenue Member

זה שחקן אמתי. לפני בערך חמש שעות פורסם בסאן שהוא אמר שהחלום שלו זה לשחק במילאן. עכשיו,הוא כבר מכחיש. שחקן פשוט- :aaa8:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/12/08
  14. Van Persie Member

הוא לא הכחיש. להפך, הוא הודה על כך שהוא מחבב את מילאן, אבל למרות זאת, הוא מודיע על נאמנותו למועדון. כל הכבוד.

15. ARSI Member

אין מה להתייחס להודעה הזאת יותר מידי ברצינות. גם הנרי בזמנו אמר דברים דומים ובסופו של דבר עזב לבארסה. ססק גדל באותו מועדון, ואני כמעט בטוח שהוא ירצה לחזור לשם מתישהו.
    מה גם שמדובר בשידרוג (נכון לעכשיו). הקאטלונים יותר טובים מאיתנו, עשירים מאיתנו, ומשחקים באיצטדיון אולי המרשים בעולם (ונדמה לי שגם הם מועדון גדול יותר מבחינה לקיחת תארים).