ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. AW forever Member

כמו שדניס העיר בדיון של יונייטד, מגיעה מילה טובה לאוהדים שלנו היום בגשר- דחפו את הקבוצה בצורה יוצאת מהכלל, לדעתי העידוד היה חלק ממה שהעיר את אדבאיור כאשר שרו לו את השיר שלו, השדר האנגלי שיבח את אוהדי ארסנל כמה פעמים במהלך השידור, השחקנים ידעו להעריך את זה ונשארו להודות לאוהדים בסיום. מחמם את הלב.

2. אבו Member

רפאל, אפשר הסבר איך "גנבנו" ניצחון? אפשר לחשוב שעברנו במהלך המשחק את החצי 3 פעמים. שיחקנו נהדר היום, נטרלנו את צ'לסי בצורה טובה ברוב המשחק והגענו לכמה מצבים מסוכנים. תיקו היה משקף יותר, אבל "גניבה" גדולה לא הייתה פה, לטעמי. תסתכל רק על הסטטיסטיקה של המשחק, ותראה שהיה משחק שקול גם במצבים.

אגב, לגבי האופסייד היום, אז סוף סוף אנחנו מקבלים החזר על ההיסטוריה המרה שיש לנו בקטע הזה עם צ'לסי בשנים האחרונות-
    ב-05\06, למרבה האירוניה, אותו רובין ואן פרסי כבש שער חוקי לחלוטין והעלה אותנו ל1-0 בהייבורי, רק שאז הקוון הרים את הדגל ופסל שער חוקי לחלוטין.
    06\07- שער השוויון של אסיין בברידג', אחרי עבירה ברורה של קאשלי על חלב.
    07\08- בעונה שעברה, שער בנבדל(לא ברור כמו הנבדל היום, אבל עדיין) של דרוגבה, שער השוויון בברידג'.

סוף סוף טעות שיפוט משמעותית לטובתנו ובברידג', תענוג. :aaarse:

בשבוע הבא(כאשר יש עוד גביע הליגה באמצע), אחד מהמבחנים הגדולים שלנו העונה- וויגאן בבית. איבוד נקודות שוב, אחרי שאנחנו מנצחים קבוצה גדולה ובחוץ הפעם, יהיה פשוט מפדח ובאמת מתסכל. חייבים לנצח את המשחק הזה. אני לא אבכה יותר מדי על איבוד נקודות בריברסייד, כי זה באמת מגרש קשה, אבל אם לא ננצח את וויגאן, נוכיח שוב עד כמה אנחנו קבוצה של התעלות רגעית וזהו.

ססק היה טוב מאוד היום. אין ספק, כצפוי, סרט הקפטן נתן לו פוש רציני בקטע המקצועי. ססק ששיחק נגד אסטון וילה, היה פשוט מזעזע. אבל ססק של שני המשחקים האחרונים(אולי הבודד מול קייב שהיה טוב)- מזכיר את ססק של הימים היפים. עדיין אני מצפה ממנו ליותר גיחות לתוך רחבת היריב שאפיינו אותו. היו לו כמה תאקלים גדולים היום. אל קפיטן!

3. AW forever Member

ההסבר הוא ששתי הקבוצות לא הגיעו ליותר מידיי מצבים, המשחק שוחק בעיקר באמצע המגרש. הכנסנו גול מאופסייד והגול השני הגיע עדיין מתוך ההלם של צ'לסי על הגול הראשון (בנוסף, אני לא בטוח שהייתה עבירה שהצדיקה כדור חופשי לארסנל, למרות שהשריקה הזו התקזזה עם המון שריקות 50-50 שהלכו לטובת צ'לסי) שתי הקבוצות יותר התגוששו אחת עם השניה מאשר שיחקו כדורגל, אי אפשר לומר שראינו היום את המשחק הצירופים של ארסנל או שהקישור או ההתקפה הבריקו. כן, תיקו היה מייצג יותר אבל who gives a f*ck. אגב, היה מצחיק שסקולארי התלונן גם על כך שבמחצית הראשונה נשרק נבדל לקאלו שלא היה כאשר ממילא קאלו המשיך לשחק ואלמוניה הציל ממנו הצלה אדירה. אולי לסקולארי היו חסרים מצבים בסטטיסטיקה או נתונים של בעיטות למסגרת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם רוצה לציין שאיבאנוביץ' היה צריך לסיים את המשחק עם אדום, לדעתי. ובכל זאת כמו שציין ערן, תענוג לכבוש נגד צ'לסי באופסייד, אני אישית חושב שדיפלקשן היה יכול להיות אירוני יותר, אבל גם זה מעולה.

ואני לא מאמין שהצלחתי להחזיק את עצמי נוכח הדברים הגועליים שרשמתם על דנילסון. באמת שזה לא במקום. בישל היום שער, נלחם כמו אריה, אמנם לא שיחק טוב היום אבל מה ציפיתם שיעשה באגף הימני? מעצבן שאל דנילסון אתם תמיד יודעים לבוא בטענות, אבל אם הייתי שם את ססק באגף, והוא היה מציג בדיוק את אותה היכולת, הייתם אומרים שזה לא הוגן לשפוט אותו בגלל זה.

5. אבו Member

בני, אם נעזוב רגע את העיניינים המקצועיים, לדנילסון מגיעות מילים גועליות על ההתחזות המגעילה שעשה במחצית הראשונה, אחרי שלקח חזרה את הכדור מקאשלי ופשוט התחזה בצורה...תבחר אתה את המילה.

זאת פעם ראשונה שאני רואה את דנילסון עושה משהו מהסוג הזה, ומאוד מקווה שזה חד פעמי. לא רוצה צוללנים בקבוצה.

6. Rudess Member

אוהדי החוץ שלנו תמיד נותנים תצוגות נהדרות מן הסיבה הפשוטה שמדובר פשוט באוהדים הכי שרופים שהולכים אחרי הקבוצה לכל מגרש באנגליה ובאירופה. בבית, מרבית האוהדים הם אוהדים מפונקים שהפרוטה נמצאת בכיסם והם לא באים למשחק כדי לעודד אלא יותר בשביל ה-SHOW.

האמת, אני חושב שלצ'לסי יש אוהדים די גרועים ויחסית לקבוצות אחרות יש להם רפרטואר שירים ממש דל. לפני 3 שנים הייתי בקרמלין במשחק שהפסדנו 1:0 מהברך הפוקסיונרית של דרוגבה, וכל המשחק הקהל של ארסנל עשה לצ'לסי בית ספר.

7. AW forever Member

דניס,
    כשהמרגרינה הברזילאית תציג במשחק אחד חצי מהיכולת של ססק, אז אולי הוא גם יקבל את אותו הקרדיט. רשמתי שהוא שיחק מחוץ לעמדה שלו, ושנקווה שמגיפת הפצועים תיגמר במהרה והוא יוכל לחזור לעמדה הטבעית שלו, הספסל.

8. Rudess Member

9. Number 8 Member

אשכרה מתגעגעים לאבואה... דנילסון פשוט נורא. כמעט ולא ראיתי ממנו דברים טובים, אבל מה שכן הוא נתן את המסירה לואן פרסי, למרות שהיה נבדל.
    אפרופו ואן פרסי, אני בדעה שאם הוא נמצא בכושר רצוף ולא נותן משחק טוב פה משחק טוב, הוא אחד החלוצים הטובים בעולם וקשה מאוד לעצור אותו. יש לו רגל שמאל אדירה, ואתמול גיליתי שרגל ימין שלו לא פחות חזרה משמאל. הבעיה שלו היא שהוא לא יציב... אם זה מבחינת פציעות, שטויות כמו ההרחקה שלו נגד סטוק או משחקים חלשים מבחינה מקצועים.

קודם כל, הכי חשוב לנצח את וויגאן בבית. אם נעבור את זה בשלום, מידלסבורו מחכה לנו בריברסייד ואז עונה משחק עונה(בתקווה שניקח 6 נקודות משני המשחקים), הפעם נגד ליברפול. הכריסמס(ואני יהיה שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) הולך להיות קשה עם משחק בוילה פארק, שיכול גם להיות מאבק על המקום הרביעי, וטוני אדאמס מגיע לאמירויות. לא משחקים ממש קשים, אלא יותר בכיוון של מוקשים. אם נעבור את החודש הזה בהצלחה, זאת אומרת לקחת כמעט את כל הנקודות, והקבוצות האחרות יעשו במכנסיים, נהיה חזק בתמונה.

אבל כמובן שזה רחוק... כאמור הכי חשוב לנצח את וויגאן ביום שבת.

Last edited: Dec 1, 2008
  10. Rudess Member

אפרופו וויגאן, יש עדיין כרטיסים למשחק.

11. Gnus Avenue Member

מסכים. אם לא ננצח את וויגאן,הניצחון אתמול לא עזר בכלל.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשכרה ארתור פינקלשטיין... תגיד לי מה אתה מנסה להוכיח עם ההודעות החוזרות האלה? שאוהדי ארסנל נוטשים את הקבוצה? אתה חושב שאתה מצליח לעבוד על מישהו?

וכמובן שנכנסתי לארסנל.קום לבדוק את דבריך, ושוב רשום שהמשחק מול וויגאן סולד אאוט.

13. אבו Member

מה גם שבסופו של דבר, לא היה משחק העונה(כולל גביע הליגה!) שבסיום המשחק באיימירטס, שהופיע מספר הצופים, הקידומת לא הייתה 60(ואם 59 אז זה בגלל קהל חוץ), כך שבאמת האיימירטס מלא באופן קבוע. אז רודס, מה באמת הקטע...יכול להיות שיש מעט פחות ביקוש מהעונה שעברה, אבל בשורה התחתונה- לא רלוונטי.

14. Rudess Member

ברור שרשום, כי יודעים שטיפשים כמוך מאמינים לכל מה שכתוב. מי שיש לו Membership יודע שיש כרטיסים למשחק ב- Tickets Hub. משעשע שאתה מזכיר את ארתור פינקלשטיין, כאשר אתה לא מפסיק לחפור לנו ולעשות שטיפת מוח על דנילסון "הכוכב" , שבכל משחק אתה מכתיר אותו ל-MVP על המגרש.

אבו, הוכח כבר לא מעט פעמים בעבר שההנהלה של ארסנל משקרת ומפיצה נתוני קהל שגויים. לא צריך להגן על ההנהלה בכל מחיר ובחירוף נפש. זה שהביקוש בקרוב האוהדים (לא בקרב התאילנדים והתיירים) ירד זה ברור, מאחר והקבוצה לא אטרקטיבית כמו בעונה הקודמת.

Last edited: Dec 2, 2008
  15. AW forever Member

רגע, עכשיו אני מבולבל- אנחנו מדברים על אותה הנהלה שלטענתך צריך להאמין כשהיא טוענת שיש לוונגר כסף לרכש?