ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. אבו Member

קיבלנו את פלימות' בבית בגביע האנגלי, קבוצת מרכז טבלה+ בצ'מפיונשיפ. הגרלה מצויינת, בכל מקרה.

2. Rudess Member

פלימות' ארגייל, קבוצה חביבה, אימן אותם פעם איאן הולוואי ההזוי (אימן גם את ק.פ.ר בעבר). הגרלה בהחלט טובה.

ידעתם שונגר התעניין בקאלו?
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...n-salomon-kalou

Last edited: Dec 1, 2008
  3. Van Persie Member

אלמוניה.
    קלישי, דז'ורו, גאלאס, סאנייה.
    נאסרי, סונג, פברגאס, דנילסון.
    ואן פרסי, אדבאיור.

זה ההרכב שינסה להביא הצלחה בגשר!

4. elade91 Member

טל, זו לא הפעם הראשונה, שונגר מדבר על כך.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתיע הטיימינג שונגר מעלה את נושא קאלו...

דנילסון על הכנף יקצר לי את החיים, נקווה שלפחות הוא יסגור את קאשלי הנבלה כי לתפוקה התקפית אי אפשר לצפות ממנו משם. כשהוא בעמדה הטבעית שלו באמצע הוא בקושי תורם.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי זה 4:5:1 עם רובין בכנף, ודנילסון, ססק וסונג באמצע.

7. Rudess Member

אני יודע, לא אמרתי כלום לגבי הציטוט, רק הבאתי את דבריו של ונגר.

לגבי סיכום המחצית הראשונה, תיקו היה יותר משקף, כי אף אחת מהקבוצות לא גילתה עליונות מובהקת. יש שני אשמים לגול שארסנל חטפה, הראשון הוא אלמוניה עם שחרור כדור מאד לא מדויק, והשני דג'ורו שהבקיע את השער העצמי האומלל. כבר בקבוצות הילדים , מאמנים את השחקנים שכאשר מגיעה הגבהה פנימה מצד ימין, יותר טוב להרחיק את הכדור עם הרגל הנגדית (שמאל) כי יש יותר תנופה לבעיטה וגם הסיכוי שזה יגיע לשער שלך נמוך מאד. לצערי הרב, דג'ורו כושל בכל הזדמנות שהוא מקבל בארסנל ומוכיח שהוא פשוט לא מתאים לרמות האלה. מה שלא טוב מול ישראל (שני גולים באשמת דג'ורו פה ברמת גן) בטוח שלא יהיה טוב לפרמיירליג. חבל להמשיך ולתלות תקוות שדג'ורו יצמח להיות איזה בלם שיחזיק לנו את ההגנה כי הוא פשוט לא.

לגבי שאר השחקנים, דנילסון וססק ניסו קצת בבעיטות מחוץ לרחבה, ואן פרסי עם בעיטה אחת טובה, סונג עם כמה תיקולים טובים, נאסרי כרגיל לא מורגש על המגרש ולא עוזר בהובלת הכדור. אין ספק שהשחקנים יותר מתאמצים ממשחקים קודמים (לאור היריבה), אבל אנחנו פשוט לא מספיק טובים. נצטרך נס רציני כדי לצאת עם משהו מהמשחק הזה.

8. elade91 Member

בוסינגוה לא מפסיק לטייל בצד שמאל, נאסרי וקלישי עושים טובה שהם סוגרים אותו.
    טעות איומה של אלמוניה, למה לא להרגיע את המשחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

9. Jack Wilshere Member

איזה עצבים, בחיי.

עד שההגנה שלנו נראית טוב סך-הכל, ועוד נגד ההתקפה הטובה בליגה בחוץ, בא ראש ביצה ומבקיע שער עצמי. אלמוניה לא היה צריך למהר עם הוצאת הכדור. אלו היו דקות שצ'לסי לחצו, והיה מקום להחזיק את הכדור קצת. חבל מאוד. ולחשוב שבכל המשחקים האחרונים ונגר העדיף את סילבסטרה, ודווקא היום כשהוא מעדיף את ראש ביצה, האחרון מבקיע שער עצמי.

סך-הכל נראנו לא רע במחצית הראשונה. עד מתי דנילסון יקבל קרדיט? כל הבעיטות שלו מחוץ למסגרת. הוא גם הגיע למצב הבקעה מצויין בתוך הרחבה, אך העדיף לצלול בטיפשות. אין לנו מה להפסיד. זה באמת לא משנה אם נפסיד 1-0 או 4-0. אנחנו צריכים לנסות להשוות בכל הכוח. הייתי מאוד רוצה לראות את ווילשיר במקום דנילסון (נמאס לי ממנו כבר!), אך זה לא יקרה לצערי.

יותר מדי שריקות לטובת צ'לסי, בעוד שאדא נדחף בלי הפסקה, ולא מקבל אף שריקה לזכותו. דין נתן לצ'לסי מתנה בדמות בעיטה חופשית ממצב נוח. לא הייתה שום עבירה על קאלו.

10. Rudess Member

אלמוניה הוא כמו ביבי, לשניהם יש בעיה בשיקול דעת בקבלת החלטות, שניהם לא מתפקדים תחת לחץ ושניהם לא ראויים לעמוד (בשער ובראש המדינה).

11. דנידין Member

פה אני איתך :aaa021:

12. Red Left Winger Member

ברגע שאלמוניה ייצב את ארסנל מבחינה כלכלית, אפשר יהיה להתייחס לדברים שלך טל! :aaa021:

13. Rudess Member

ביבי רק הרס את המדינה מבחינה כלכלית, את התוצאות כולם רואים עכשיו. התורה הכלכלית של ביבי היא הקפיטליזם של ארה"ב, והתרחבות הפערים בין עשירים לעניים (כמו שקורה שם בדיוק), לכן גם מבחינה כלכלית ביבי הוא אסון.

לגבי המשחק של ארסנל, אפשר לתת את הכותרת עקיצה ב-180 שניות. טעות שיפוט גדולה של הקוון והשופט, החזירה את ארסנל למשחק משום מקום, הכניסה את צ'לסי להלם, ורובין ואן פרסי כמו גדול עקץ פעמיים בקרמלין. זה ההסבר היחיד לנצחון של ארסנל היום, כי מבחינת יכולת ,ארסנל לא התעלתה ולא הציגה משחק גדול. אני עדיין לא חושב שחזרנו למאבק האליפות, כי הנצחון הזה (להבדיל מהנצחון על יונייטד) הוא מקרי, ובעיקר נבע מטעות שיפוט (כמו נגד בולטון) שהחזירה את ארסנל משום מקום למשחק. החסרונות והחולשות של ארסנל עדיין ברורים (השוער, מרכז ההגנה, וחוסר היצירתיות של הקישור).

Last edited: Dec 1, 2008
  14. THE STRETFORD END Member

ביום שאני אחשוב כמו רודס על כלכלה וכדורגל,אני אדע שאני בצרות
    ועד אז,תודה על הניצחון שלכם נגד צ'לסי.

15. Jack Wilshere Member

יששששששש !

סוף סוף הצלחנו לנצח משחק עם השיניים. סוף סוף הצלחנו לשמור על תוצאה. סוף סוף אנחנו מבקיעים מכלום ושום-דבר. השמחה תהיה אפילו גדולה יותר אם השיוויון של רובין היה בנבדל! ולמרות השער העצמי של ז'ורו, ההגנה שלנו נראתה היום מצויין. אני אכתוב תגובה מפורטת יותר בהמשך. כרגע אני על הגג. שמישהו יבוא להוריד אותי משם.