ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצדי לעלות מול פורטו עם הנערים ג'!
    בשנים האחרונות למדנו שכבר מקום ראשון או שני בבית לא משנה כבר,תמיד ההגרלה תיהיה קשה,הרבה גדולות מסיימות גם במקום השני,והרבה פעמים 2 גדולות עולות מבית אחד.

כולם מנוחה בפורטו,אסור להרשות לעצמנו עוד פציעה אחת!

2. Number 8 Member

אני לא בדעה הזו. יש למקום הראשון מספיק חשיבות. סיום במקום השני נותן יותר אפשרויות להגרלת קבוצות קשות. נכון שגם במקום הראשון אנחנו עלולים לקבל את ריאל מדריד/יובנטוס ואתלטיקו מדריד, אבל שם יש יותר אופציות "נוחות" במרכאות כפולות. מה שכן, אני חושב שצריך להעלות עם הרכב משני, כי בכל זאת המקום שלנו מובטח ותיקו בדרגו ואנחנו במקום הראשון אבל עם הרכב שלישי זה יותר מדי מוגזם... אני מאמין שיפתח הרכב סביר בלי הגדולים.

ונגר אומר שאדאביור, סאנייה ונאסרי עלולים להיות בסגל נגד צ'לסי וכרגע הסיכויים שלהם הם 50:50.
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/i...or-chelsea-trip

3. אבו Member

אולי אפילו ברצלונה תסיים במקום השני. בכל מקרה, הייתי רוצה שנסיים ראש בית בעיקר בגלל שמפגש השני בשמינית יהיה בבית וזה יתרון מסויים לדעתי.

מילה על הצ'מפיונס ליג- המפעל הזה ממשיך להידרדר. כאילו שלא מספיק ההידרדרות החדה ברמה של הטורניר הזה בשנים האחרונות, עכשיו גם אפילו טיפת מתח אין, כאשר אתמול בכל ארבעת הבתים(!) נגמר סיפור העולות. עצוב מה ניהיה מהמפעל הזה שבפעם היה עילאי.

4. A. Arshavin Member

זה אחד המינוסים של שיתוף קבוצות קטנות.

5. AW forever Member

בשעה טובה ומוצלחת, סוף סוף מינוי של מנכ"ל חדש לקבוצה:
    http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4551508,00.html

גזידיס מגיע מרקע סופר מקצועני עם המון הבנה בספורט, בכדורגל ובעיקר בנושא של חוזים והסכמים עם שחקנים (הוא בעצמו עו"ד בהשכלתו). לפי היל-ווד, הוא בעצם יחזיק את התפקיד של אדלמן ושל דיוויד דין ביחד והתפקיד שלו יהיה לנהל את הקבוצה וגם להיות הנציג במו"מ מול שחקנים ומועדונים אחרים.
    שימו לב לתגובה של ארגון האוהדים למינוי:
    "His experience of international sports marketing should help the club to grow its income stream and we also note his experience in managing player contracts, a skill set we hope he will soon put to use at Arsenal."

רמז "דק" לגביי הציפיות של האוהדים לקראת ינואר הקרוב... כולנו חושבים ככה.
    שיהיה לו בהצלחה!

6. Rudess Member

מגיע אלינו מה-MLS, שם הוא מכהן כרגע כסגן הקומישינר של הליגה.

המינוי נשמע מבטיח מאד מבחינת המקצועיות והיכולות שלו, הגיע הזמן שיהיה לנו מנכ"ל חדש ואני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם!

ראיון ראשון איתו (ניתן לצפייה בחינם):
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/f...ew-with-gazidis

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/08
  7. רמי Member

אני לא ממש מצליח להבין את הביקרות על המשחק אתמול. ברור שזה משחק מזעזע וחלש מאוד. אבל ראיתם את ההרכב? התחשבתם במה שעובר על הקבוצה הזו לאחרונה? גם במחינת כדורגל נטו וגם מבחינה מנטאלית?

דינאמו סגרו את המשחק מעולה, שחקו מצוין (יש להם חלק הגנתי טקטי מאוד וחזק מאוד) ויצאו למתפרצות.
    עם איזה כלים בדיוק רצינו לפרוץ אותם? ואני מדבר פה בעיקר על הצעירים שמאיישים לרב את הספסל=ולה,ראמזי,דג'ורו כששניים מהם בכלל לא שחקו בתפקידים המקוריים שלהם.
    זה היה משחק עם הרכב הזוי שלקבוצות תחתית ומרכז טבלה בליגה היה עלול לחטוף בראש בלי יותר מדי בעיות. הרכב רך ובלי תיאום. זה שניצחנו את המשחק הזה זה הפתעה מבחינתי, לאור מה שעובר על הקבוצה לאחרונה מכל הבחינות, ולאור כמות הפצועים הלא נורמלית שיש לנו.

לקראת יום ראשון באמת שצריך לקוות שכמה שיותר פצועים יחזרו, מישהו יודע כרגע מי בוודאות חוזר (אם יש כזה)?

עוד כמה דברים:
    1. גלאס צריך לעוף מהקבוצה הזו, אלא אם הוא כן הוא יתחנן בשידור חי להשאר ויבקש סליחה על היותו אדיוט מהקהל. אני לא מבין מה הוא עשה בהרכב. מצידי לשחק עם ילד בן 7 ולא איתו. מה עם התנצלות פומבית לכל הקבוצה, ההנהלה, כל הארגון? וונגר פשוט מבזה את כל הקבוצה ומראה שיש שחקנים שיכולים להשתין עליו בקשת ועוד אחרי זה לצחוק כל הדרך להרכב. בושה.
    2. ססק הקפטן האידאלי לקבוצה שלנו.
    3. כולם כבר לוקחים את זה כמובן מאליו, ויש סיבות אחרות לכושר הרע שלנו אבל איכשהו נדמה לי שלא מבינים כמה שחקנים חסרים לנו: סניאה, אדביור, קולו, נאסרי, ווקלוט, אבואה, ואלה 6 שהם שחקנים הרכב מתחילת העונה. ואני בכלל לא מתחיל לדבר על אדוארדו ועל רוזיצקי. מבחינתי דווקא סאניה הוא האבדה הקשה ביותר. הוא השחק האהוב עלי בקבוצה. הוא לא טועה. והוא עוזר בכל מקום. רק חזר מפציעה וכבר נפצע שוב, כמה חוסר מזל.

עם הרכב מלא, אני בטוח שהכל היה נראה אחרת. פשוט חבל.

8. Rudess Member

1. אתה צודק במאה אחוז. כתבתי זאת בעצמי כשהפרשה התפוצצה עוד לפני שונגר קיבל החלטותיו, שיש לקחת לגאלאס את סרט הקפטן, להקפיא אותו (לא לתת לו לשחק עד ינואר) ואז למכור אותו בחלון ההעברות הקרוב.

2. נכון, אין עוד מלבדו.

3. צפיתי הערב במשחק הפנטסטי של ברצלונה, והתגעגתי לארסנל שרק בעונה שעברה שיחקה כזה כדורגל מלהיב, יצירתי,סקסי,הרפתקני. במקרה באותה ברצלונה שיחק הערב אלכסנדר חלב, כל נגיעה בכדור פשוט תענוג. היה איזה מהלך קצת אחרי שהתחילה המחצית השנייה שהוא קיבל כדור בין דבוקה של 3-4 שחקנים והצליח שם להשחיל אותם על 20 ס"מ עם שליטה מדהימה בשתי הרגליים, פשוט גאון כדורגל!
    אם רק היה לנו את חלב העונה, דברים היו יכולים להיראות אחרת לגמרי!

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/08
  9. AW forever Member

רודס,
    חלב הוא כפוי טובה וחמדן, רנט-בוי שחיפש את המועדון שייתן לו הכי הרבה כסף, עם אפס הכרת תודה לוונגר ולארסנל שהפכו אותו מעוד שחקן בבונדסליגה לקשר מבוקש ע"י קבוצות הצמרת של אירופה. וונגר היה סבלני איתו גם כשהוא שיחק נורא, גם כשהוא לא התחבר, גם כשהקהל התחרפן מחוסר התכליתיות שלו- וזו הדרך שבה הוא בחר לגמול לוונגר. מצידי שיירקב.

10. Rudess Member

במקום להאשים את חלב (כשעיר לעזאזל כמו שאתה ואחרים עשיתם אותו), תאשים את ההנהלה הרקובה והמנג'ר שלך שנתנו לחלב ללכת בלי להתאמץ להשאיר אותו ועוד מכרו אותו במחיר מגוחך. מעניין שלכוכב על (ויש היגידו השחקן הכי משמעותי בעונה הקודמת) כמו חלב לא היה כסף לשלם יותר מאשר 30,000 פאונד בשבוע (משכורת בדיחה) אבל לסילבסטרה יש לשלם 60,000 פאונד בשבוע, את המסקנות תסיק בעצמך. זה מצטרף לשאר השחקנים שעזבו כמו פלאמיני, שיכלו להציע לו חוזה משודרג לאור היכולת שלו (והגיע לו מאד חוזה כזה). ההנהלה והמנג'ר הם אלו שמתנהגים בצורה כפוית טובה לכוכבים שלהם, לא פלא שהכוכבים עוזבים את המועדון אחד אחרי השני (אם ונגר חושב שסרט הקפטן ישאיר את פבריגאס הוא טועה, כי אחרי שלא נזכה בכלום העונה, גם פבריגאס יעזוב).
    חלב היה שחקן גדול כבר לפני שהגיע לארסנל (הוא לא איזה תגלית של ונגר), כך שזה לא ונגר שהפך אותו למה שהוא, אלא חלב עצמו עם היכולת הפנומנאלית שהתאימה מאד לקבוצה ולסגנון משחקה. הקהל יכול "להתחרפן" עד מחר- העונה, גם הטפשים שבאוהדים (אלו שלא הוקירו ולא הבינו את תרומת הבלארוסי), מבינים עד כמה הוא היה חלק אינטגרלי משמעותי מסגנון המשחק של הקבוצה.

11. אבו Member

12. Rudess Member

כל עוד אני לא חסיד עיוור של ונגר , מצבי טוב. זה סתם מיותר לתת להכהונה של ונגר ולסבל של האוהדים להימשך, כי הרי בכל מקרה יצטרכו לפטר אותו. הקבוצה הזאת חלשה משמעותית מהקבוצה האיכותית של שנה שעברה ומי שאחראי לכך בצורה ישירה הוא המנג'ר.

13. AW forever Member

רודס אולי לא יודה בזה, אבל לי זה ברור שהפרידה בקיץ משני החביבים עליו חלב וסנדרוס היא זו שהובילה למרמור שלו כלפיי וונגר. שני שחקנים שאף פעם לא הבנתי מה רודס כ"כ מתלהב מהם.

מה שהיל-ווד אומר זה שלאבד אמון במאמן כמו וונגר אחרי רצף של כמה תוצאות רעות זה אבסורדי, איך רודס לא רואה את האבסורד הזה אני לא מבין.
    נכון שנעשו כמה טעויות בבניה של הקבוצה, אבל המבחן היחידי הוא המבחן על הדשא.
    הרי בקיץ שעבר חלק מהאוהדים (ורודס דווקא לא היה בינהם) הסבירו איזה טעויות נעשו בבנייה של הקבוצה: בלי מחליף ראוי להנרי, בלי קשר אחורי- שתי טענות שנשעות היום מצחיקות לאור היכולת של פלאמיני והכיבושים של אדבאיור בעונה שעברה. אז אולי יש טעם להירגע מכל ביקורת ה"מומחים" הזו, לתת לתוצאות על הדשא להגיע (או לא להגיע) ואז לראות. אני מסכים שהעונה הזו היא עונת מפתח בכל הנוגע ל"דרכו של וונגר".

14. קינג לדלי Member

לא מסכים.

כל הכשרונות הגדולים שוונגר גילה יככבו בעוד שנה שנתיים.
    וולה,ווילשייר,ראמזי ושאר הצעירים זה לא דרכו של וונגר ?

15. Rudess Member

האבסורד היחיד הוא הדרך הקלוקלת בה המועדון מתנהל. המועדון לא זכה בכלום בשנים האחרונות וגם לא יזכה בכלום אם ימשיך להתנהל בדרך הנוכחית.

נעשו יותר מדי טעויות ולכן המנג'ר צריך לסיים את תפקידו כי הוא אחראי להן.
    בקיץ שעבר היה לך עדיין בקבוצה את חלב,פלאמיני,ג'ילברטו,להמן, העונה הזאת אין לך ואם על שחקנים כמו דנילסון או נאסרי אנחנו צריכים לבנות, מצבנו גרוע. חוץ מזה לא היה צריך אז להיכנס לפאניקה מהעזיבה של הנרי, שגם כך היה מעבר לשיאו.
    אני שמח שלפחות אתה מסכים שהעונה הזו היא עונת מפתח בכל הנוגע לדרכו של ונגר, זאת כבר התקדמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx