ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. AW forever Member

http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4546908,00.html

ראין מעניין עם פטי. הוא טוען שיש לעיתונות הבריטית הצהובה אג'נדה נגד שחקנים צרפתים (או זרים) ויכול להיות שיש בזה משהו, שנאת זרים תמיד עוזרת למכור עוד כמה גליונות של רפש.
    פטי אומר שלאור ההפסדים של ארסנל למועדון אין סיכוי לזכות באליפות.
    עוד דבר מעניין שהוא אומר (וזה בשבילך רודס) שלא ניתן לעשות את החיבור בין היכולת של שנה שעברה לשנה, שהעונה הזו הקבוצה נראית "בינונית" וזה תלוי בכושר של עוד שחקנים מלבד גאלאס. מן הסתם זה גם קשור לכך שלא הגיעו מחליפים ראויים לשחקנים שעזבו.

Last edited: Nov 26, 2008
  2. Rudess Member

תודה, קראתי את זה האמת אחרי ששמת אתמול כמדומני לינק נוסף מ-Teamtalk לכתבה אחרת.
    ברור שהצהובונים מומחים בלייצר לכלוך,ספקולציות וסכסוכים, אבל במקרה של גאלאס מדובר בשחקן שבאופן שיטתי "משתף פעולה" איתם. בדיוק כמו שיש פוליטיקאים שמדליפים לתקשורת. העניין הוא שגאלאס לא צפה את התגובה של המועדון הפעם.

3. Gunner_ForeveR Member

ההרכב להיום:

-----------אלמוניה
    קלישי--סילבסט--גאלאס--ז'ורו
    ראמזי--סונג--פברגאס--דנילסון
    -------ולה---ואן פרסי

ספסל: פאבי, ווילשייר, בנדטנר, גיבס, הוייט, מרידה, סימפסון.

סוף סוף ונגר עושה בשכל, ופותח עם קרלוס הנהדר ולא עם בנדטנר החלש!
    לדעתי, זה ההרכב הכי חזק שהיינו יכולים להעמיד עם הסגל שעומד לרשותנו, לאור רשימת הפצועים הארוכה. כמובן, שהספסל הוא חלש מאוד אבל אין ברירה...

יהיה מעניין גם לראות איך הקהל יקבל את גאלאס.

COME ON GUNNERS :aaarse:

Last edited by a moderator: Nov 26, 2008
  4. AW forever Member

shimon_r

קשה לי להאמין שזה יהיה המבנה שבו נשחק, אני מאמין שזה יהיה 4-5-1 כאשר ואן פרסי בחוד ו-ולה בצד. כמו כן אני מאמין שראמזי או סונג יהיו בצד ימין של הקישור לעזור למי שיהיה המגן הימני שלנו (דג'ורו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx )

COME ON ARSENAL

5. Rudess Member

סה"כ דומה מאד להרכב שחשבתי שיהיה ואני מאמין שננצח היום. מעניין יהיה לראות את ההתייחסות של הקהל לגאלאס ואם תהיה איזה אינטראקציה בין הקפטן החדש לישן במהלך המשחק.

לפי ESPN, ראמזי אמור לשחק בצד שמאל של הקישור ואילו דנילסון בצד ימין כאשר ססק וסונג במרכז. לפי מה שמצויין שם, ולה פותח כחלוץ וזה מערך 4-4-2 , אבל נראה על הדשא בדיוק איך זה יהיה.

אני מקווה לראות במחצית השנייה (בלי קשר לתוצאה) את פראן מרידה וג'ק וילשייר הנהדרים.

Last edited: Nov 26, 2008
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שארסנל-קייב זה לא הכי אולטימטיבי לשידור.
    אבל באטה-ריאל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

7. A. Arshavin Member

8. Rudess Member

יכולת פושרת מאד של ארסנל, שלא מצליחה לפצח את ההגנה האוקראינית. אין כמעט תחכום במשחק של ארסנל פרט לנסיונות אישיים של ולה וקצת ואן פרסי. דנילסון לא מתאים לאגף ולא תורם, קצב המשחק של ארסנל נמוך מאד בהשוואה למה שאנחנו רגילים ואוהבים, וארסנל חייבת במחצית השנייה לשפר בצורה משמעותית את הקצב ואיכות המשחק.

בהגנה, טעות עלובה של גאלאס שכמעט עלתה לנו ביוקר, למזלנו בנגורה פספס.

9. Jack Wilshere Member

הקבוצה כבויה כל-כך... קישור אנמי לגמרי. כמה קרדיט אפשר לתת לדנילסון, ריבונו של עולם! ראמזי אכזב אותי במחצית הזו. לא הגענו לאף הזדמנות משמעותית. מאכזב מאוד. נקווה לניצחון.

10. AW forever Member

מחצית באמירויות, 0-0.

כצפוי, ארסנל חסרה שטף במשחק כתוצאה מההרכב החסר והלא מתואם.
    אני מתנצל מראש בפני המשתמש דניס ברגקאמפ אבל אני פשוט לא מבין מה דנילסון עושה על המגרש חוץ מלאבד כדורים ומסור מסירות חסרות תכלית. ססק נסגר בצורה טובה ע"י ההגנה של דינאמו ואין אף אחד בקישור שיכול לעזור לו בניהול משחק מהיר. ואן פרסי משחק רחוק מידיי מהשער, אבל בהתאם למצב האמור משחק סביר שלו ושל ולה עד כה.
    אם ארסנל לא תכניס יותר נמרצות למשחק והנעת כדור יותר מהירה ושוטפת המשחק עלול להתפתח לכיוונים מתסכלים ודינאמו יכולים גם (לפי התסריט הכ"כ מוכר) גם לגנוב גול.
    אין שום אופציה מעניינת על הספסל לחילוף, השחקנים על המגרש צריכים פשוט לשדרג את המשחק שלהם.
    השידור של שכנר ושירזי מזעזע, שני טיפשים שלא עשו טיפת הכנה לקראת השידור. עד כדי כך ששירזי מצפה לראות היום את פאביאנסקי משותף בהמשך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. Rudess Member

אתה צודק מאד רפאל. כמו שעדי מאירי אמר, אם לדנילסון היו קוראים ג'ו סמית' הוא בטח היה משחק בהאדרספילד ולא בארסנל.

12. Rudess Member

מסירה אחת גאונית של פבריגאס, מספיקה לנו כדי לגנוב שער ולנצח. ציון של מספיק בקושי עבור המשחק הזה. אני מקווה שבמשחק הבא מול פורטו לא נחזה באותו סוג של משחק לפני שנתיים (גם אז זה היה המשחק שסגר את שלב הבתים).

13. אבו Member

אין חדש, המשבר ממשיך. קיוויתי שלפחות המשחק הזה יחזיר לנו קצת ביטחון, אבל היכולת המזעזעת נמשכת.
    רבאק, עברנו משברים בעבר, אבל לפחות ראינו מפגן יפה של החמצות וכאלה...אנחנו פשוט לא משחקים כדורגל. חסר לונגר שהוא לא מביא לקבוצה הזאת חיזוק, פשוט קבוצה חלשה.

גנבנו ניצחון היום, עם שער ככל הנראה שהתחיל ביד. משחק פשוט חלש עם אווירה שקטה.

הקטע היחיד שחייכתי במשחק הזה(לא חייכתי בגול בכלל, משחק מזעזע שכזה...) הייתה הצגה המשעשעת של אליאב, אהבתי. :aaarofl:

ביכולת הזאת, אין לנו מה לחפש בברידג' בכלל. תיקו יהיה מצויין פשוט.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש בזה משהו. ממה ששמעתי מאנגליה, בשידור היום קולימור (למה נותנים לו לפרשן?) טען שהעבירה על רונאלדו שגרמה להרחקה של שחקן ויאריאל לא היתה שווה אפילו צהוב. ומה היתה תגובתם לצלילה המגעילה של רוני? צחקו שהוא לא יודע לצלול. תחשוב מה היה קורה לו זה היה הפוך.

15. Number 8 Member

משחק חלש אבל בסופו של דבר ניצחנו וגם את זה חשוב לעשות. אנחנו יותר מדי רגילים לנצח בדרך יפה אבל לפעמים צריך להיות "רעים" ולדעת גם לקחת נקודות למרות שלא הכי מגיע לנו. היינו עם הרכב די הזוי ששני הקיצוניים הם למעשה קשרים אחוריים. הניצחון הזה חשוב מאוד כי א' זה חסך לנו תסביך בעוד שבועיים וב' אולי יתן ביטחון לשחקנים ויוציא אותנו לדרך חדשה.