ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Jack Wilshere Member

כל-כך הרבה קשרים לא יכללו בסגל למשחק נגד קייב, כך שונגר חייב לתת הזדמנות לולה, ווילשיר, ראמזי או אפילו מרידה. אני מקווה שלפחות שנים מתוך הארבעה יקבלו הזדמנות בהרכב מחר, ואף יקחו אותה בשתי ידיים. תענוג יהיה לראות קישור שכולל את פברגאס, ראמזי, ווילשיר וקרליטוס. מבחינתי, אם הם ירשימו מחר, הם יכולים לפתוח גם בקרמלין בראשון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/11/08
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קישור כל כך רך בחיים לא יעמוד בכוח של הקישור של צ'לסי. זאת תהיה מתכונת בטוחה ללקבל בראש שם. האמת שכרגע אני לא מצליח לחשוב על אופציות יותר טובות כי אני לא מכיר מספיק את הקבוצה, אבל לדעתי שווה אפילו להסיט את אחד הבלמים הכושלים שלכם להיות קשר אחורי רק בשביל להתמודד עם הפיזיות של אובי מיקל, באלאק או אפילו למפארד. לפתוח עם מרכז קישור של ססק וראמזי זה פשוט לתת לצ'לסי את המשחק...

3. Jack Wilshere Member

קודם כל, וכפי שכתבת, אין לנו יותר מדי אופציות. מכל מקום, ראמזי הרבה יותר אגרסיבי מדנילסון המרגרינה. בנוסף לכך, ווילשיר יותר אגרסיבי מוולקוט ונאסרי ביחד. הגיל אינו אינדיקציה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/11/08
  4. Rudess Member

מזל טוב לססק, אבל לדעתי אם בסוף העונה לא נזכה בכלום הוא יעזוב בכל מקרה.

איך אפשר לתת לגאלאס לשחק? אני בטוח שהוא ינסה להבקיע שער עצמי בדיוק כמו שרצה לעשות למוריניו בצ'לסי.

5. AW forever Member

כבוד גדול מאוד לספרדי הצעיר, שמו יירשם בתולדות המועדון לצד שחקנים גדולים מהחיים שזכו להנהיג את הקבוצה בעבר. אני מצטרף לנייג'ל בתקווה שהוא יהיה הקפטן של המועדון לשנים רבות. ססק זכה לראות ולחוות בעצמו את המנהיגות של ויירה כקפטן של ארסנל, אני מקווה שהוא ייקח את הדוגמא הזו כמודל למנהיגות ולא את הדוגמא הרעה שגאלאס נתן בתור קפטן כושל.
    בנוגע להרכב מחר, וואו כמה פצועים. ולה חייב לפתוח באגף שמאל, קשה לי להאמין שוונגר יפתח עם ווילשיר כקשר הימני, אין לי מושג מי יכול להיות אופציה ראויה שם. יכול להיות שואן פרסי יוסט לקישור וראמזי דנילסון וססק יחזיקו את האמצע. המשחק של ארסנל מאוד מבוסס על שטף ותיאום בהתקפה, וכשיש הרכבים כאלה מוזרים אז המשחק עלול להיתקע. נקווה שלא.

6. AW forever Member

טור נהדר מטימטוק

ציטוטים נבחרים: "Arsenal need Wenger. For heaven's sake, English football needs the manager who has done more than anyone to promote reason and good husbandry in the money-mad world of the Premier League"

מעבר להתייחסות לכך שוונגר חייב להישאר מאמן ארסנל, הכותב מתייחס לכך שססק הוא לא הטיפוס המתאים להיות הקפטן של ארסנל, מה שאני לא ממש מסכים.

הכותב מסכם את המאמר בשורה הבאה: It is time for trust, not change.

7. George Best Member

גם אלוהים כבר התייאש ממך.
    לכתוב שגאלאס ינסה להבקיע שערים עצמיים...
    כן, אין ספק.
    הוא ישחק גרוע בכוונה, ונגר יראה זאת, יהיה מרוצה(הרי ונגר איבד את השפיות וצריך לעוף לכל הרוחות), ימשיך לתת לו הרכב ולא יפול בפח ויעיף אותו להתאמן עם הנוער(צעד מעורר רחמים),
    גאלאס יראה זאת בעין יפה, ואף יתחיל לכבוש שערים עצמיים, שלבטח ירשימו לטובה את כל הקבוצות המעוניינות בו.
    הגיוני?בערך כמו המייל מונגר.
    serenity now, insanity later

http://www.sploofus.com/shimages/qimages/60218.Xxx

8. Gnus Avenue Member

חשבתי קצל על סוגיית הקשר האחורי,ומצאתי שחקן שיכול להיות לנו מצוין:מארק המשיק מנאפולי. הוא גם צעיר,גם אם טכניקה מצוינת,וגם מבקיע שערים. בדיוק מה שחסר לנו אם בסונג.

9. Rudess Member

עוד ציטוטים נבחרים
    Arsenal have not won anything for more than three years. Already this season they have lost to Fulham, Stoke, Hull, been taken apart at home by Aston Villa and on Saturday they were thrashed by Manchester City.

For all their eye-pleasing passing it is blindingly obvious that they lack the steely presence at the heart of the team which is essential in the Premier League.

Gilberto, Mathieu Flamini, Alexander Hleb have all gone without being replaced

טוקבק מצוין של אחד האוהדים שם:

10. 亚历山大帕托 Member

ומה יש לו לחפש בארסל שאין לו בנאפולי? בשיא הרצינות, היום אין שום הבדל.

לגבי ססק - מינוי בלית ברירה לא מבטיח הרבה לגבי נאמנותו לקבוצה בעתיד. בכללי, הוא לא ראוי להיות קפטן, אבל מה שעצוב הוא שאין מישהו אחר בקבוצה שיוכל לקחת על עצמו את התפקיד.

11. אבו Member

ומה יש לך לחפש פה חוץ מלבלבל את השכל? בשיא הרצינות.

12. Number 8 Member

מזל טוב לססקי. יש לו מספיק תכונות כדי להפוך לקפטן גדול. אין זמן יותר טוב מזה לדחוף את הקבוצה קדימה ולהוציא אותה לדרך חדשה.

13. Rudess Member

איך לדעתכם ייראה ההרכב הערב?

אני מהמר על:

אלמוניה
    סאניה-סילבסטרה-גאלאס-קלישי
    דנילסון-פבריגאס-סונג-ואן פרסי
    אדבאיור-בנדטנר

ספסל לדעתי: פביאנסקי,דג'ורו,הויט,וילשייר,ולה,סימפסון,מרידה, ראמזי

14. zivmay Member

נראה לי ראמזי וולה יפתחו. ההרכב יהיה כך-
    קלישי סונג גאלאס סאניה
    ולה ראמזי ססק רובין
    אדבאיור ניקלאס

ולה ורובין כנראה יחליפו בינהם צדדים במהלך המשחק, לדעתי ולה בימין זהיכול להיות קטלני, מאוד מזכיר במהירות הרגליים שלא את מסי, וכאמור יש לו בעיטה אדירה וסיומת נהדרת. הוא יכול להשתלב בצורה טובה בצד ימין.

15. David Seaman Member

אהמ, סאנייה פצוע עד דצמבר ואדבאיור גם...
    ההרכב יהיה כזה לדעתי:

אלמוניה
    קלישי, גאלאס, ז'ורו, סונג/הויט
    ולה, קפטן ססק, דנילסון, ראמזי
    ואן פרסי, בנדטנר