רודס,שנינות אנגלית מצויינת....רגע,במקרה שלך אתה בטח מתכוון ברצינות לגבי סנדרוס... רודס,טרגדיה אנגלית מבית היוצר של הבי בי סי כמו שרק הם יודעים לייצר. לגבי הקפטן, כל השמות שהזכרתם,הכל טוב ויפה אבל אתם מדברים מהצד של האוהדים, הקפטן צריך להיות זה שכל שאר השחקנים מכבדים אותו,מקשיבים לו, זה שיש לו כימיה טובה עם הצוות המקצועי,אחד שמוסכם על כולם ולא רק על צד אחד, מי זה? רק בחדר ההלבשה יודעים.
אני אהיה בעמדת מיעוט פה ואגיד שאני רוצה את קולו טורה כקפטן. סביר להניח שזה לא יקרה, כי קולו היה מועמד לסרט הקפטן גם בפעם שעברה וונגר העדיף את גאלאס חסר הקשר למועדון עליו, ככה שכנראה הוא לא מעריך את קולו מספיק. אבל אני מעריך אותו. מבחינה מקצועית אני משוכנע שהוא יכול לחזור מהתקופה הקשה שעוברת עליו, ומבחינת אהבה למועדון ומעמד בקרב השחקנים אני בספק אם יש מישהו שעדיף עליו. הוא אומנם לא אנגלי, אבל הוא הדבר הכי קרוב שיש לנו לשחקן בית ותיק בימים אלה, faithfull servant של ארסנל שעשה את כל הקריירה האירופית שלו בהייבורי, התקדם מהמילואים לספסל ומהספסל להרכב, טעם את טעמה של אליפות (ועוד איזו אליפות) בניגוד ליתר הסגל הנוכחי שלנו. ססק נשמע לי הימור מסוכן. ברור שבשלב מסוים של הקריירה שלו הוא יעבור לבארסה או לריאל, הוא אפילו לא מנסה להסתיר את זה, השאלה היא רק מתי. אני רוצה שהקפטן הבא שלנו יהיה מישהו לטווח הארוך, לא פתרון זמני לשנה שנתיים שחושב שארסנל זו תחנת מעבר בדרך לגדולות של אירופה, אלא מישהו שמאמין שאנחנו בעצמנו אחת הגדולות באירופה. King Kolo למרות הכל! :aaa8:
ע"פ פיטר היל-ווד, "לגאלאס יש בעיה" וההנהלה נותנת גיבוי לונגר במידה והוא ירצה למכור את הצרפתי. היל-ווד צפוי לדון עם ונגר בנושא אחרי המשחק מול קייב. האם אלו סימנים ראשונים לסוף האדישות בהנהלה של ארסנל? http://sports.setanta.com/en/Sport/News/Fo...space/football/
עדכון מהגנון של וונגר: לפי הגארדיאן גאלאס התנצל בפני הקבוצה על ההתבטאויות שלו, אבל לא מוכן להתנצל באופן אישי בפניי מי שהתייחס אליו בעקיפין (נאסרי וככל הנראה ואן פרסי). וונגר התבטא שיש אפשרות שגאלאס ישותף מחר במשחק.
אהא, הוא התנצל? יפה מאוד, אני ממש בטוח שעכשיו האווירה בחדר ההלבשה שלנו תיהיה נהדרת וגאלאס יהיה אהוב השחקנים. את הנזק שלו הוא עשה וזה בלתי אפשרי לתיקון, שום התנצלות לא תעזור פה. גאלאס אידיוט ואף אחד לא אוהב אותו בחדר ההלבשה בצדק. טור טוב בוואלה, מזדהה בעיקר עם הקטע הזה: "לפעמים נדמה כי ונגר חי בעולם משלו, בו יופי הוא מטרה עליונה והאלמנט הפיסי של המשחק אינו נחשב. "ונגר איש מקסים", אומר ווינטר, "פגשתי אותו מספר פעמים באירועים מחוץ לעולם הכדורגל והיה מרתק לדבר אתו, אבל הוא לא מסוגל להעיף כוסות תה בהפסקה כמו אלכס פרגוסון. הבעיה שהוא אדם עקשן שמתחפר בדעותיו כלל שהביקורת גוברת. הוא זקוק לקפטן חדש, בלם וקשר אחורי, אבל הוא מתעקש לעשות זאת בדרכו. הכסף מוכן, יש לו 35 מיליון ליש"ט לקניות, אבל הוא רוצה להכשיר מישהו לתפקיד ולא לקנות מהמוכן". זה נכון מאוד, עם כל הצער.
אם לא היה ציטוט של ונגר עצמו בכתבה אז עדיין לא הייתי קונה את זה, אבל שהוא אומר בפירוש שזה יהיה פאברגס- אז כן, אפשר לומר מזל טוב לספרדי הצעיר. ססק יכול להיות קפטן עצום ללא מעט שנים(כמו שהוא גם יכול להתרסק תחת העומס שמופעל עליו), ואחרי שהוא מונה לקפטן אני לא רואה אותו עוזב הקיץ. בכל מקרה, אם עד עכשיו היה ברור שזאת הקבוצה של ססק. אז עכשיו הוא מקבל רשמית את המושכות, והלחץ עליו גדל כפליים. שיהיה לו בהצלחה.
שיהיה המון בהצלחה לססק, בחירה ראויה מבחינה מקצועית ומנטלית שיכול להיות קפטן אצלנו לעוד הרבה שנים. רק שיישאר אצלנו הרבה שנים... אני מאוד מקווה שלא ניכווה אחרי שהוא יחזור לספרד בקיץ הקרוב בחיפוש אחר תארים. להיות קפטן בארסנל זה כבוד עצום, אבל אני בטוח שהילד ירצה לזכות באליפות/צ'מפיונס ליג מתישהו. נקווה שנוכל להעמיד בקרוב קבוצה שמסוגלת לעשות את זה, אחרת הוא ילך כמו שהאחרים הלכו.
האישור הרשמי: פאברגס הקפטן החדש. http://www.arsenal.com/news/news-archive/f...arsenal-captain לקראת קייב: דיאבי ונאסרי פצועים ולא ישחקו, ססק וגאלאס( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) חוזרים. http://www.arsenal.com/news/news-archive/d...namo-kyiv-clash מעניין איך ססק יתפקד שגאלאס עדיין נמצא בקבוצה. הרי מדובר באותו אחד, שאמר לנאסרי בקיץ:" אתה רק בן 20, מה אתה פונה אליי בכלל?". מעניין, כי ססק רק בן 21. אני באמת לא יודע מה תיהיה ההתנהלות בקבוצה. הבלאגן חוגג, בכל מקרה. מישהו באמת יכול לדמיין את גאלאס המנופח מקבל הוראות מססק?
מזל טוב לכם ולפברגאס. אין מישהו יותר ראוי ממנו בסגל שלכם. לא הקפטן האידיאלי, אבל כן מנהיג שרוב שחקני הקבוצה מחזיקים ממנו מאוד וגם יקשיבו לו(למעט גאלאס כמו שאבו אמר מעליי).