ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

או... finally... כבר חודש שאנחנו מחכים להודעה באתר הרשמי שלנו. אפילו אתרים מהימנים כמו BBC וסקיי כבר דיברו על העיסקה הזו כגמורה כבר מזמן. אני מאוד מקווה שה-undisclosed fee ששולם בעבורו לא יעלה על מה שנקבל מבארסה על חלב, אחרת זה יהיה מגוחך, למרות שאני ממש לא מחסידיו של סשה. ושלא יהיו לך ספקות רודס, הוא עוזב, לדעתי כל ההתמהמהות והסחבת בגיזרת נאסרי היו כדי לראות לאן פניו של חלב מועדות הקיץ.

2. SAMIR NARSI 8 Member

דיווח:ארסנל אמרה למילאן שהמסכימים למכור את אדא בתמורה ל30 ויוהן "מי זה לעזאזל" קורקוף:My Webpage

3. Rudess Member

זה אחרי שלא הסכמנו למכור את אדבאיור בפחות מ-30 מיליון פאונד, אז ארסנל הסכימה תמורת 30 מיליון יורו + ג'ורקוף?

אם זה נכון, ארסנל ממש הולכת מדחי לדחי. מעניין מה ונגר יעשה אם סכום כסף נכבד שכזה במידה ואדבאיור אכן יימכר.

4. Van Persie Member

אם נרכוש לאחר מכן את פאלקאו, ללא ספק הרווחנו בגדול.

5. Number 8 Member

לכל אותם אנשים שהיו ספקים בקשר לכך שנאסרי הובא במקומו של חלב - נאסרי חתם רשמית בזמן שחלב קרוב מתמיד לחתימה בברצלונה. בארסנל לא היו בטוחים שחלב אכן יעזוב את הקבוצה, ולכן שמו על הולד את נאסרי. ברגע שסגרו את העברתו של חלב, זה נתן להם את האות להחתים את נאסרי.

חלב עזב, נאסרי הגיע במקומו. פלאמיני עזב, ראמזי הובא במקומו{?) דיאבי או סונג... אנערף}. אלמוניה יהיה השוער הראשון, אני לא סמוך יותר מדי על טורה וגאלאס(ראה עונה שעברה) והשארותו של אדא בספק. בטוח שלא התחזקנו, אלא יותר בכיוון של התחלשנו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/08
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עיתונות,שטויות!
    רשמו את המחיר שרץ על אדביאור בזמן האחרון והוסיפו לו טרייד של הצרפתי היחידי במילאן,כי פלאמיני לא מתאים לעסקה כן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. SAMIR NARSI 8 Member

אבל מי זה לעזאזל יוהן קורקוף?! לפני כמה זמן רק שמעתי שמילאן השאילה אותו לבורדו אבל לא יותר מזה.אגב,יש כאן מישהו שמעדיף את פאלקו על אדביור?

עריכה:השמועות גם מקשרות אותנו להונטלר אם אדא יעזוב:My Webpage

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/08
  8. David Seaman Member

אתה זה שתמיד אומר שלא צריך להתייחס לשטויות של התקשורת, זה נכון גם במקרה הזה, הידיעה הזאת מופרכת לגמרי ולא שווה להתייחס אליה.

נ.ב. פירס נבחר למספר 6 ב"50 התוחנים הכי טובים". הימור שלי לטופ 5: רייט, ויירה, הנרי, ברגקאמפ, סיגאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/08
  9. אבו Member

הוא נחשב לאחד השחקנים המוכשרים לגילו לפני שנתיים, אבל עדיין לא מצליח למצות מעצמו יותר מידי במילאן.

לגבי נאסרי, אגב, הסכום שפורסם בזמנו על 16 מיליון פאונד היה מוגזם, ובסופו של דבר זה נסגר על 12- סכום כבר הרבה יותר הגיוני וראוי על נאסרי.
    נותר להמתין לעזיבה הרשמית של חלב, שתיהיה אולי אפילו היום, ואם לא היום אז ביום שני, ומה יהיו הצעדים הבאים של ונגר- עד אז, ניתן לו ת'קרדיט.

10. SAMIR NARSI 8 Member

שכחתה את קאשלי ואת הפלאפון שלו..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. 亚历山大帕托 Member

לגורקוף יש כישרון ענק ברגליים, רק שבמילאן הוא לא הצליח להשתלב. בכל פעם שהוא נגע בכדור בהזדמנויות שניתנו לו, הוא נראה כמו בתול ברגע של שפיכה מוקדמת. אין לי ספק שבאווירה כמו בארסנל ועם מאמן כמו וונגר הוא יוכל לממש את עצמו ולהפוך לאחד הקשרים ההתקפיים הגדולים בעולם. בנימה אישית, חבל לי מאוד.

אגב, הוא ישחק בבורדו בעונה הבאה, וגם אם העסקה ההזויה הזאת תצא לפועל, הוא יצטרף לשורות ארסנל רק ב-2009.

12. Rudess Member

קאשלי הוא ממש לא בין 5 התותחנים הכי חשובים.

זה בטח יהיה רייט,ויירה,הנרי,ברגקאמפ וטוני אדאמס.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/08
  13. SAMIR NARSI 8 Member

זה היה בציניות.....

14. Tony Adams Member

במילה אחת: הללויה.
    יותר מחודש אנחנו מחכים כבר לחתימה הרשמית. זה התחיל המפרסום שהוא יתחום עוד לפני היורו, אח"כ פורסם שמיד אחריו, והגיע לשיא שנאסרי פירסם באתר שהוא חתם, והסוכן הכחיש. קשים חיינו, אבל תודה לאל בסופו של דבר הסאגה נגמרה ויש לנו את נאסרי ביד.
    אני מאוד שמח על ההחתמה הזו. נאסרי יתן עוד מהירות ועוד חוכמת משחק לצדו של ססק. כל מה שרוזיצקי לא הצליח לעשות בשנתיים האחרונות, נאסרי אמור לעשות עכשיו. אני רק מקווה שלא ניפול איתו כמו עם רוזיצקי.

נ.ב
    איזה מספר חולצה הוא קיבל?

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך באמת עם כל השחקנים שאמורים לעזוב/עוזבים אותנו דווקא מקומו של רוזיצקי השניצלון הזה נראה בטוח מתמיד? שמועה אחת על עזיבה שלו עוד לא ראיתי הקיץ, ודווקא ממנו ממש הייתי שמח להיפטר...