אין לכם יד בנעשה בקבוצה. אין לכם אפשרות לשנות באמת. כל מה שנשאר לכם הוא להיאחז, להאמין ולרצות. זוהי מהות האהדה, ובמיוחד ברגעים כאלו. אם הייתם יכולים לשנות משהו, הייתי מצפה מכם להתנהג אחרת, אבל לבוא ולומר בפעם המי יודע כמה "להתראות בעונה הבאה", בטח לא יוביל אתכם לשום מקום.
אתה יותר פאתטי מהתירוצים של ונגר. אין לך צבא מחר? יש אפשרות לשנות, לחץ רב של אוהדים יכול להוביל ללחץ תקשורתי ולחץ על ההנהלה שתוביל לקבלת החלטות בנוגע לעתיד הקבוצה. לשבת בבית ולתת לונגר אמון עיוור, בוודאי לא יקדם אותנו. זה לא משנה אם מישהו אומר "להתראות בעונה הבאה" כי העונה גם ככה גמורה.
טל, זכותך לבחור באיזו דרך שתרצה. את הביקורת שלי העברתי ואין לי עוד מה להוסיף לדיון, מחכה לי משחק בוילה פארק.
אנחנו תמיד ניהיה עם הקבוצה גם אם תירד לליגה ה-4, אין לזה שום קשר להעברת ביקורות והכרת במציאות, שהעונה הזאת(נו שיהיה, בליגה) היא פשוט אסון. בואו נודה על האמת, המצב בטבלה כרגע מאוד מחמיא לנו. עם 5 הפסדים בשלב הזה של העונה, היינו אמורים להיות כבר לפחות 5-6 נקודות מהמקום ה-4. והנה השלישי, אוי איזו השפלה מביכה. נראה לי שזה הולך להיות הינואר הסוער ביותר בתולדות ארסנל.
חכה עם ינואר, עוד לא הגענו לדצמבר. אין ספק שעם ונגר לא הייתה לנו כזאת פתיחת עונה איומה. לא סתם אמרתי שונגר לא הפנים את הלקחים מהעונות הקודמות. בכל העונות מאז ונגר הגיע (עד האליפות הראשונה של צ'לסי עם מוריניו) לא היינו מסיימים מתחת למקום השני, מאז האליפויות של צ'לסי ויונייטד אנחנו מסיימים בקושי ברביעייה הראשונה והעונה זה נראה שאפילו זה לא יקרה. כל הקבוצות התחזקו באופן יחסי חוץ מארסנל עם ונגר שממשיך בדרכו העקשנית ולא מבין שאי אפשר ככה להגיע להישגים ולתארים.
לא ציפיתי ליותר מדי מההרכב הזה, אבל גם לא לתבוסה. פשוט ביזיון שאין לתאר. הלכה האליפות וכנראה שגם העונה(תעשו לי טובה). הפעם חייבים ללבוש בגדים חמים לים...
ההרכב זה לא תירוץ,בטח ובטח לא ל3-0! הרכב שני גם ניצח 3-0 הרכב ראשון של קבוצת פריימר. וגם אם מפסידים,צריך לדעת שהקבוצה שיחקה ונתנה באמת הכל,ולא ראינו משהו קרוב לזה היום. ראו שהקבוצה הכי זוהרת באנגליה אפורה,כבוייה,משהו עובר עלינו. אבל שוב בחזרה למשחק מול וויגאן,נקודת אור לא קטנה,גם צריך לזכור שרק לפני שבוע ניצחנו את מנצ'סטר. בהחלט מכה,אבל בהחלט אפשר לצאת מזה,אם לא ניקח אליפות השנה,ארסנל,בבקשה תחזרי לשחק את הכדורגל היפה של שנה שעברה,שהשנה הצגת אותו אולי ב3-2 משחקים.
העונה לא גמורה ולא נעליים. הכל נראה שחור מאוד, אין ספק. אבל יש עוד מטרה העונה והיא לסיים במקום ה-4. אנחנו פשוט לא יכולים להרשות לעצמנו לסיים בכל מקום אחר, כי זאת תיהיה פגיעה כלכלית קשה במועדון. ראשית, קודם כל, אין ספק שיש בעיה מנטלית בקבוצה. אם תהינו איך הבגידה של ה"קפטן" המהולל שלנו תשפיע על הקבוצה, אז זה מה שנראה היום על כר הדשא. אם כי, אמרתי גם לפני המשחק, עם כל הכבוד למנטליות, ביטחון וכו'- היום באמת לא היינו מספיק טובים והגיע לנו להפסיד. ונגר צריך לנסות ראשית, לשקם את המנטליות במועדון הזה. יש משחק ביום שלישי בליגת האלופות, בבית, וזאת הזדמנות טובה להחזיר מעט מעט ביטחון לקבוצה. עד ינואר, צריך לשרוד עם מה שיש, ולקוות שכמה שיותר מהפצועים יחזרו ונוכל להישאר במקום יציב במאבק על המקום ה-4. אבל, בינואר, אין מנוס לונגר. באמת, הפעם, שום דבר פשוט לא יתקבל על הדעת אם ונגר לא מביא לקבוצה הזאת חיזוק, שחקנים מנוסים, שחקנים טובים, אין פה תירוצים הפעם. האגו של ונגר ענקי וזה ברור, אבל הוא צריך להבין שהוא נכשל לחלוטין בבנייה הנוכחית של הקבוצה. מהאופי וכמובן עד לנסיבות המקצועיות, עם כל המגרעות שיש בקבוצה הזאת. כפי שאמרתי, אני מצפה מאוד מההנהלה ללחוץ על ונגר לשנות את המדיניות שלו. כי ככה זה פשוט לא יכול להימשך. צריך פה זעזוע, צריך פה שינוי בכל היבט של הקבוצה, מהאופי, ההגנה וכל השאר. בכל מקרה, אי אפשר לחשוב על "יאללה שתזדיין הליגה, אנחנו הולכים על הגביעים", כי זה לא מצב אפשרי שאנחנו בנובמבר. אין ספק, השנה החשיבות של הגביעים מקבלים אצלנו חשיבות עלינו נכון לרגע זה. אבל יש מאבק על מקום 4 ואי אפשר להזניח את החשיבות של הדבר הזה. הייתי מצפה מונגר להעלות הרכבים חזקים בגביע הליגה בחצי הגמר, אם נגיע לשם, כי זה באמת תואר ריאלי שיש לנו סיכוי להשיג. אבל הסיכוי שזה ייקרה הוא אפסי, כי המדיניות של ונגר בנושא הזה ברורה. ועם כל הכבוד לצעירים המוכשרים, הם לא מסוגלים לנצח הרכב מלא של טוטנהאם או את מנצ'סטר יונייטד(שתיהן יעפילו לשלב הבא). ברור שגביע הליגה לא יעשה את ההבדל בין כישלון להצלחה, אבל זה עדיין יהיה משהו. המצב קשה מאוד, אבל לא צריך להשתגע כי פיטורים של ונגר לא יעשו את המצב לטוב יותר. ונגר הוא האיש שיוציא אותנו מהמשבר והתקופה הנוראית הזאת. עוד משהו לגבי המאבק על המקום ה-4, יש לנו מזל גדול מאוד שהשנה אין קבוצה סטייל טוטנהאם 05\06, או אברטון בזמנו, קבוצה חזקה מחוץ לטופ 4 שאפשר להצביע עלייה. אם הייתה, לדעתי אנחנו מסיימים את העונה הזאת במקום 5\6. אבל הליגה צמודה ועדיין יש לנו סיכוי טוב לסיים במקום ה-4. ושלא יובן לא נכון, אסטון וילה ואברטון קבוצות מצויינות שיכולות לסיים במקום ה-4, אבל לדעתי אם היינו בעונה מעט מעט יציבה, ולא כ"כ עלובה, אז לא היה להן סיכוי. בקיצור, זה אנחנו חלשים. Arsenal till i die.
אני מאוד מאוכזב. אפשר להפסיד לסיטי בחוץ, בודאי ובודאי - בהרכב חסר מאוד, אבל בשום פנים ואופן אי-אפשר להפסיד בצורה הזו. בלי להבקיע, בלי לתת פייט. הציונים כדלקמן: אלמוניה: סך-הכל בסדר, אם כי במחצית השנייה הוא השמיט כדור בצורה רשלנית, דבר שאפשר לרוביניו לכבוש את השער שנפסל (אני לא בטוח שבצדק); הויט: ההשקעה בו היא בזבוז זמן ואנרגיה. אין בו שום-דבר מיוחד. לא טכניקה, לא מהירות. כלום. התפוח לא נופל רחוק מהעץ. במשחק היום הוא היה סביר, אם כי בשער השני של הסיטי יש לו חלק; ז'ורו: היה סביר, אם כי במשחק בו אנו סופגים שלושה שערים קשה לי לדבר על שחקן הגנה שבלט. אני בכל זאת בדעה שעם הזמן הוא יכול להתפתח לבלם מצויין; סילבסטרה: יחד עם קלישי יש לו חלק בשער הראשון של הסיטי. מה הוא עשה שם? לא ברור. בכל מקרה, אני לא מחזיק ממנו. הוא לא השחקן שישדרג את מרכז ההגנה שלנו; קלישי: יותר מדי טעויות הוא מבצע לאחרונה. הוא האשם העיקרי בשער הראשון של הסיטי (למה את הטעויות שלו הוא תמיד מבצע ברגעים קריטיים?). ואסל הצליח לגנוב לו כדור שכמעט עלה לנו בשער. גם בהתקפה הוא לא תרם מאומה. משחק חלש מאוד שלו; דנילסון: לא מבין למה ונגר ממשיך לתת לו קרדיט במרכז השדה. הוא מרגרינה. עוברים אותו בקלות במרכז השדה, הוא לא מחלץ מספיק כדורים, לא מבצע עבירות חכמות. גם בהתקפה הוא לא תרם היום יותר מדי. ונגר חייב לנסות את ראמזי לצד ססק, וממילא בינואר ונגר חייב לשפוך כסף על קשר אחורי מוכח; דיאבי: ונגר היה צריך להוציא אותו במחצית. הוא לא מעורב מספיק. לא משחרר כדור בזמן, ולכן מאבד יותר מדי כדורים. אולי ונגר נכשל עם דיאבי. הוא לא מצליח להפוך לשחקן שונגר ציפה, הוא לא מצליח לשמור על יציבות ביכולתו, כך שאולי יש מקום למכור אותו. נאסרי: במחצית הראשונה הוא היה בסדר, אך במחצית השנייה הוא נעלם לגמרי. כמו תמיד, הוא לא מעורב מספיק במשחק, לא מספיק תכליתי (נמאס כבר מחילופי המסירות בינו לבין קלישי באגף השמאלי. חילופי המסירות ביניהם לא הניבו שום מהלך תכליתי עד עכשיו). סונג: לאחר הבעיטה החופשית המצויינת של נאסרי, בנדטנר הכין לו כדור לגול, אך הוא בעט ברשלנות. בכל מקרה, הוא לא מספיק מדויק ולא מספיק טכני, ובכל זאת - אני בדעה שגם הוא עדיף על-פני דנילסון במרכז השדה, מכיוון שהוא עושה עבירות שצריך, לא פוחד להכניס את הרגלים שלו למקומות מסוכנים ולא עוברים אותו בקלות. בנדטנר: הוא כבש שער ליגה אחד בלבד העונה, וזה מעט מאוד יחסית למספר הדקות שהוא שיחק. היום הוא איבד המון כדורים, בזבז את ההזדמנות הטובה ביותר שלנו במשחק (משך את הכדור יותר מדי ימינה, ולכן היה לו קשה להבקיע). הוא לא מספיק טכני, ולכן הוא לא יהפוך לשחקן הרכב קבוע אצלנו, כך שאני לא מבין למה ונגר ממשיך להאמין בו. אנחנו צריכים לגזור עליו קופון. אני מאוד מקווה שונגר מבין שהקבוצה לא טובה מספיק, ולכן הוא מתכוון לחזק את הקבוצה בינואר. לא צריך להתפרע בשוק ההעברות. יש לנו תשתית נהדרת, כך ששני שחקנים ברמה גבוהה, ובעמדות הנכונות, יספיקו. הגיע גם הזמן שונגר יוריד לחץ מהשחקנים במשחקי הליגה. אנחנו כבר לא נזכה באליפות העונה, ואני מעריך שהקבוצה תשחק בצורה יותר משוחררת אם השחקנים יפנימו זאת. ונגר צריך גם לחשוב בצורה מחושבת כבר עכשיו על העונה הבאה. לדאוג לכך ששחקני המפתח ישארו בקבוצה ולבנות סביבם את הקבוצה. לדאוג לכך שיימצאו בקבוצה שחקני אופי ומנהיגים. זה המבחן הגדול של ונגר.
את החיזוק ונגר היה צריך להביא בקיץ אך לא הביא, הוא לא מבין שהקבוצה חלשה ולא טובה מספיק אם שחקנים כמו דנילסון,סילבסטרה ואלמוניה ממשיכים להיות בהרכב כל הזמן. לדאוג ששחקני המפתח יישארו בקבוצה? נו באמת, הרי ברור לכולם שפבריגאס יעזוב בסוף העונה הזאת, הוא כבר כמה עונות דוחה את הקץ הבלתי נמנע. לפני שמביאים שחקנים חדשים, צריך קודם מנג'ר חדש.
אוי, נו. אני לא מסוגל לראות אף מאמן אחר על הקווים. מעדיף שנמשיך להיכשל עם ונגר. זה מועדון הכדורגל של AW. אני אמשיך להיות מהופנט מכל מהלך שלו, גם אם זה אומר לא לרכוש אף שחקן.
בסדר, ואני לא מסוגל לראות את הקבוצה ממשיכה ונכשלת בגלל ארסן ונגר, שיילך הביתה לצרפת ושייקח איתו בדרך את גאלאס.
לאיזה מצב הגעתם שסיטי מביסה אתכם 3-0 וזה אפילו היה צפוי, הרבה הימרו 3-1 וגם אני הימרתי שסיטי ינצחו 3-1. לא ראיתי את המשחק ככה שאני לא יכול לכתוב על המשחק.. מקווה לראות את סיטי חוזרת לאט לאט למעלה.. מזל לונגר שהצ'לסי וליברפול לא ניצחו
ההחלטה הכי טובה של ונגר העונה היא לקחת מגאלאס את סרט הקפטן. אגב, יש עדיין כרטיסים ב- General Sale למשחק מול קייב, לא זכור לי שהיה מצב כזה באף אחת מהעונות שכרטיסים בליגת האלופות מגיעים למכירה כללית לציבור. זה ממשיך את העובדה שמול טוטנהאם גם היו כרטיסים יומיים לפני המשחק ועוד הרבה משחקים רבים העונה בקושי הגיעו ל-SOLD OUT אם בכלל.