מאד הגיוני שזה יקרה, כמו שאנחנו נראים עכשיו. חבל שמר ונגר לא מבין זאת, כי לא להיות בליגת האלופות, יהיה גם נזק כלכלי עצום למועדון שיאבד זכויות שידור, חסויות ועוד.
טוב חלאס לזיין את השכל. המצב לא טוב אבל מי שיקרא את התחרות הזאת ביניכם, מי כותב הודעה יותר דרמטית, יחשוב שהקבוצה עוד שניה יורדת ליגה. מה עוד שאני בספק אם רובכם רואים כרגע את המשחק בכלל.
היה כמעט 3:0, השמטה עלובה של אלמוניה, אבל רוביניו היה בנבדל. עכשיו ונגר נזכר להכניס את ולה במקום דיאבי, 20 דקות לסיום המשחק. העונה הזאת בליגה הולכת להיות יותר גרועה אפילו מהעונה של 05/06, שבקושי תפסנו את המקום הרביעי בליגה בשנייה האחרונה.
אוי, אתם פשוט חבורה של אפסים. ולא, אני לא מצטער על המילה. התבוסתנות הזאת לא מוסיפה לכם כבוד. אם היינו רואים מכם הודעות של "ניקח מהמשחק הזה את הדברים הטובים", או "נשתפר איפה שצריך להשתפר", עוד הייתי יכול לכבד את ארסנל ואת האוהדים שלה בפורום, למרות השנאה. אבל גם את זה לא רואים מכם, כי כנראה שזהו האופי שגיבשתם לעצמכם בעונות האחרונות, עם הכשלונות. במקום לנסות לקום, אתם נתקעים למטה. ונכון שההשפעה שלכם, האוהדים, על הקבוצה היא לא ישירה, אבל לפחות תנו לנו לראות את האמונה שלכם במישהו. בונגר, בסמל.
חלאס עם ההתייפיפות הזאת. גם לאוהדים נגמרת הסבלנות מתישהו. אחרי 4 שנים של שתיקה יחסית, גם לאוהדים נמאס.
אנחנו לא ארסן ונגר שצריך לתרץ את היכולת העלובה בתירוצים פאתטיים, אנחנו אוהדים וזכותנו להביע את הביקורת המרה והקשה על היכולת של הקבוצה. הקבוצה נראית כמו עדר ללא רועה וללא ספק הכי רע תחת שרביטו של ונגר אי פעם. הבעיות בקבוצה הזאת הן כל כך מבניות והתרענו עליהם כבר בקיץ, שדרוש זעזוע רציני ואפילו מהפכה. לכן, זכותנו להביע ולהגיד מה שבא לנו, כי כמו שאמר דניאל, גם הסבלנות של האוהדים נגמרה!
תעשה לי טובה. יש לך עוד שלושה מפעלים העונה, ותראה את התגובות בדף הקודם, אם זו לא תבוסתנות אז מהי תבוסתנות? באמת סליחה שמצפים מהאוהדים לתמוך בקבוצה ברגעים הקשים.
כן הכל יחסי. אי אפשר להגיד כל הזמן ב'עונה הבאה'. זה מתחיל להמאס. אם שנה שעברה היינו במרחק נגיעה מהאליפות, אז השנה שוב פעם יורדים למקום ה5. זה הופך לבלתי נסבל. עוד כמה שנים נצטרך לגמור את הליגה בדצמבר, ולהתרכז בגביע הליגה?
דווקא רוב האוהדים תומכים ולכן רוצים שינוי וזעזוע. אם הם היו כמוך , מגנים על ונגר בכל מחיר ולא מבינים את משמעות מצבה החמור של הקבוצה, אז היה אפשר באמת להעביר ביקורת על האוהדים. בסופו של דבר הביקורת הקשה על הקבוצה וארסן ונגר, נובעת מכך שלאוהדים איכפת מאד ממצבה של הקבוצה. מי שלא איכפת לו, הם אלו שתוקעים את ראשם באדמה כמו בת יענה ומסרבים לראות את המציאות המרה.
עד כמה שיש משהו מאוס בהתבכיינות וההכאה העצמית הזאת אפשר להבין אותם. אנחנו מתעסקים בכדורגל שבתחום האהדה לא אמור להיות ראציונלי או אובייקטיבי. הקבוצה שלהם לא זכתה בכלום כבר ארבע שנים והם מבינים שהדרך של "ארסנל 3" של ונגר לא נכונה. גם אוהדי ליברפול כתבו בכל הודעה שניה ביקורות על בניטז ושיטת הרוטציה שלו, והנה הוא הפסיק ( לא שיש קשר להודעות). אם הייתי אוהד ארסנל הייתי רוצה שיעבור על ונגר שינוי דומה.
רודס, מה נכנסת לדיון? אני מדבר על אוהדי ארסנל, לא על אנשים ששמחים אחרי שבולטון כובשים שער נגדנו, ואומרים "הלוואי שארסנל תפסיד". מזל שיש אוהדים תומכים כמוך באמת, אין לך בושה הא?