ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Jul 5, 2008.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Pipe Member

למה הדברים שלו מפתיעים מישהו?
    לגאלאס עוד בצ'לסי היה פה באורך של הנילוס והוא נהג להשתמש בו לעתים תכופות. כבר שכחתם מה קדם למעבר שלו לארסנל?

Last edited by a moderator: Nov 22, 2008
  3. AW forever Member

לא שאני מזלזל בתפקידו של הקפטן בקבוצה (מסורתית הקפטנים של ארסנל היו השחקנים הנערצים והמוערכים על ידי יותר מכולם), אבל הקרנבל הטיפשי הזה פוגע בקבוצה שגם ככה לא במצב מי יודע כמה לאור פתיחת העונה הזו ולאור הפציעות. מעניין עם איזה ראש ואיזה ריכוז יעלו השחקנים מול סיטי. מרגיז ביותר כל הסיפור הזה.

4. אבו Member

חשבתם שהוא סיים? אז לא. הנה עוד מטעמים מגאלאס. הפעם הקורבן הוא סמיר נאסרי.

"Are you speaking to me? Who do you take yourself for? You're only 20 ... I am not your friend," Gallas says he told the player.

אין מילים, האיש פשוט התחרפן. עוד בדיווח, גם בצרפת מדווחים שגאלאס זרק את סרט הקפטן.

Last edited: Nov 22, 2008
  5. AW forever Member

איך אתה יודע שזה נאסרי?
    פורסם שהויכוח היה במהלך היורו האחרון, עם שחקן צעיר מהסגל של נבחרת צרפת. הוא לא ציין אף שם, נאסרי הוא אפשרות, אבל היו בסגל עוד כמה שחקנים צעירים (גומיס למשל) והשיוך לנאסרי הוא ספקולטיבי.

6. Jack Wilshere Member

נראה לי שאלו כבר לא שמועות... הרבה מאוד מקורות מפרסמים שונגר שלל מגאלאס את סרט הקפטן, וכן שגאלאס לא יצא עם הקבוצה למנצ'סטר.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...s-Football.html

יותר פירוט יש כאן: http://goonertalk.com/2008/11/21/exclusive...d-of-captaincy/

כנראה שקלישי או אלמוניה יקבלו את סרט הקפטן למחר.

הבלאגן בקבוצה חוגג. חייבים ניצחון מחר להרגיע את המערכת.

Last edited by a moderator: Nov 22, 2008
  7. Pipe Member

היו שני שחקנים בני 20 בסגל של צרפת ליורו - נאסרי ובנזמה. נטען שבאוטוביוגרפיה שלו הוא סיפר שהשחקן הוא קשר, לכן המסקנה המתבקשת היא שהוא דיבר על נאסרי.

בכל אופן, אני סקרן באשר לעתידו במועדון. התפרצות כזו היא לא out of character מבחינתו, אך עדין מענין לראות האם ונגר יסתפק בנזיפה מאחורי הקלעים ושלילת סרט הקפטן או יסלק אותו לחלוטין כבר בינואר.
    יש לי תחושה שגאלאס נשאר במועדון עד לסיום העונה.

8. ARSI Member

פששששש איזה אקשן. אם זה נכון, אז יש כאן גם טוב וגם רע. הצעד הנכון הוא להוציא את גאלאס מהסגל לקראת המשחק מחר, וטעות לשלול ממנו את סרט הקפטן. זה רק ימרמר אותו יותר, וזה עשוי להשפיע על היכולת שלו במגרש. תיזכרו שההגנה שלנו גם ככה מקרטעת וחטפנו הרבה שערים.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים נראה שונגר ירגיע הכל מאחורי הקלעים ויעיף לעזאזל את ווילי בחזרה לצרפת בינואר. כנראה שלא נדרוש סכום גבוה מדי בשבילו, והרבה קבוצות צרפתיות ודאי ירצו שחקן ברמה שלו.

10. THE STRETFORD END Member

לפי סקאיי ניוז גאלאס כבר לא הקפטן ולא ישחק מחר נגד שיטי.

אני מאמין שבפתיחת חלון העברות בינואר גאלאס יעזוב את ארסנל.

11. Gunner_ForeveR Member

גם ב-BBC פרסמו על כך. ככל שהזמן עובר, זה נראה יותר רציני.

12. Van Persie Member

העונה הזאת נראית פשוט גמורה... גם המערכת בקרשים, גם הסיכויים לתארים הולכים ופוחתים, גם השחקנים כבר לא במצב רוח...

אני מקווה שניצחון מחר ייתן טיפה טיפה ביטחון לשחקנים, בתקווה לתקופה מוצלחת יותר.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי... איזה קרקס. ה"מנהיגים" של ארסנל גורמים לאולמרט ואהוד ברק להיראות טוב...

אולי נקנה כבר שחקנים אנגליים?! או לפחות שחקנים זרים אבל עם אופי? הקבוצה שלנו רקובה יותר ממה שחשבתי.

14. קינג לדלי Member

שנים אני אומר לכם שאין תחליף ללב אנגלי.החלטתם ללכת על קבוצה עם אוריינטציה צרפתית והמון זרים ? סבבה.רק הייתם צריכים לבנות את עצמכם עם לפחות שני אנגלים משפיעים בהרכב כמו טרי ולמפארד בצ'לסי או ג'רארד וקראגר בליברפול או כמו פרדיננד,סקולס,נוויל ביונייטד.

אני בטוח שעם כמה אנגלים לא הייתם עוברים שלוש עונות ללא תואר.
    מישהו צריך לעדן את הארוגנטיות הצרפתית וההולנדית.

15. AW forever Member

יופי, באמת כבר שלושה עמודים בדיון לא דיברנו על השחקנים האנגלים שאינם בארסנל, איזו הזדמנות מצויינת לשמוע קצת דעות על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

וונגר בראיון לarsenal.com התייחס כמובן רק למשחק, הוא כמובן לא התייאש ומדגיש שוב את החשיבות ביציבות ובעקביות. השחקנים גם ככה מתודלקים ומקרה גאלאס יכניס להם עוד מוטיבציה למשחק, מעניין מה יהיה כי סיטי לא באים להיות התפאורה לפתרון הבעיות של ארסנל.