מעניין מאוד לראות את התגובה של AW לראיון הזה. גאלאס שם אותו במצב מאוד לא נעים- הרי אני בטוח שוונגר לא רוצה להמשיך את הקרקס הזה של הודעות לתקשורת ופתרון בעיות פנימיות של הקבוצה לעיניי כל, ומצד שני וונגר לא יכול להתעלם מהשאלות שיופנו אליו בנושא. בנוגע לפצועים מחר- שלושת השחקנים ששיחקו העונה כמגינים ימניים פצועים, לא ברור לי מי יוצב שם- אלכס סונג?
רפאל, ווילשיר הרבה יותר גבר מרוב השחקנים בהרכב שלנו. לא יודע כמה פעמים יצא לך לראות אותו, אבל אני כבר ראיתי אותו מכניס את הרגלים למקומות לא חביבים. הוא סופר אגרסיבי, ולבטח יותר אגרסיבי מכמה משחקני החמאה בקישור שלנו. סביר להניח שז'ורו או סונג יפתחו בעמדת המגן הימני, מה שאומר שסילבסטרה ימשיך לפתוח במרכז ההגנה לעזאזל(!).
ונגר,כרגיל, ינסה להתעלם כמה שאפשר, כמו שהתעלם עד כה מהמינוי השערורייתי מלכתחילה של גאלאס לקפטן. מינוי אשר היו לו שיקולים פסולים מראש (ואמרתי זאת מזמן). גאלאס בכל פעם תופס את ונגר בביצים וונגר נכנע לו ונותן לו גיבוי ויהי מה. הצעד שדרוש הוא לקיחת סרט הקפטן מגאלאס והצבתו ברשימת ההעברות לקראת ינואר הקרוב, אבל אני לא מאמין שונגר יעשה כאלה צעדים, אחרי הכל, גם גאלאס דובר צרפתית.
הייתי פותח מחר עם השלישיה ההגנתית כמו שפתחנו נגד וויגאן בגביע הליגה + קלישי. בקישור את דנילסון וראמזי, ולה ונאסרי. ואדאביור ורובין. קצת נתפרע, אין מה לעשות.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_4529201,00.html צירוף מקרים שהוא מגבה אותו דווקא היום? כן, ממש. האווירה שלנו בחדר ההלבשה, כך אפשר להתרשם, מסריחה. גאלאס האידיוט הוציא את זה לאור(מה הוא חשב לעצמו?!!), אבל עכשיו זה כבר ברור. אין ספק שונגר צריך לעשות משהו. עוד הפסד מחר ואולי נראה שחזור של בלאגנים סטייל אדבאיור-בנדטנר.
כולם התחרפנו לגמרי. על סמך האירועים האחרונים אפשר לראות שיש לנו בעיות רציניות בחדר ההלבשה ובמרקם החברתי, ובהחלט יש מקום להעיף את השחקנים שאחראיים לכך. אני לא רוצה לקבוע בנחרצות מי השחקנים הללו, רק לפי הכתבות ב'סאן', אבל אין ספק שהמצב מחייב את ונגר לפעול. אגב דיברתי על הבעיות של ארסנל שלא קשורות לצד המקצועי אלא לבעיות בראש (וכאן אני מכניס גם את המרקם החברתי של הקבוצה), אם שרשרת המשחקים האחרונים היא זו שתגרום לנו למצוא את הגורם לכל החרא הזה, ולסלק אותו, אז אולי זה לטובה. נקווה לטוב.
כמו שנייג'ל אמר, צעקות בחדר ההלבשה, ויכוחים ואינטריגות יש בכל קבוצת כדורגל. אפילו הייתי אומר שכל אלו בריאים לקבוצת כדורגל תחרותית. השאלה היא שאלה של כמות. אני לא יודע אם דברים יצאו מפרופורציה, אבל אני יודע שגאלאס חטא ברגע שהוא כיבס את הכבסה המלוכלכת בתקשורת. יש לך מה לומר, תגיד לשחקנים, תגיד לונגר, ראבק. כבר בקיץ כתבתי שסרט הקפטן צריך לעבור למישהו אחר (אני תמכתי בפברגאס). בכל מקרה, גאלאס, כמדומני, מסיים חוזה בסוף העונה, כך שאם ונגר יאריך את חוזהו - זו תהיה החלטה שערורייתית. לעזאזל, בטח סילבסטרה יקבל את סרט הקפטן בעונה הבאה.
יאיר, זה לא העניין של הצעקות בחדר הלבשה. זה עוד באמת יכול לקרות. זה הציטוט בקטע של רובין(גאלאס כ"כ טיפש), שאתה קורא ששחקנים מתלוננים על שחקנים אחרים, פה כבר יש משהו מסריח. לטעמי. לא נראה לי שגאלאס מסיים השנה חוזה, אבל הלוואי. אני עוד הייתי מאלה שנתן לגאלאס עוד צ'אנס השנה, אבל זהו, הוא סיים את הסיפור אצלי. מקווה שונגר יזרוק אותו בסוף השנה הזאת, נמאס לי ממנו.
אפרופו גאלאס, אז ה"קפטן" טוען כי הוא ירצה לגמור את הקריירה בצרפת. מצידי, שיעזוב כבר בינואר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_4529704,00.html
הלוואי, הלוואי שזה נכון. מצידי שסילבסטרה יהיה קפטן לפניו, מצידי שכל אחד יהיה פרט לאתם יודעים מי. גאלאס מוזמן לארוז את המזוודות לPSG כבר היום.
טוב לא להתחיל להגזים. גם אני אשמח לראות את ונגר מעיף את גאלאס לכל הרוחות, אחרי ההתנהגות הביזיונית שלו, אבל הוא עדיין בלם מצוין, ולמען האמת אם אכן הוא יסולק מהקבוצה, חייבים לארגן לו מחליף ברמה גבוהה. כל כך מעצבן, דווקא אחרי רצף משחקים שבהם הייתי מאד מרוצה מהתפקוד שלו, ככה הוא מתנהג...
השמועות על זה שגאלאס הניח את המפתחות מתחזקות, אם כי עדיין לא מדובר במקורות חזקים מספיק. להחזיק אצבעות!!!