ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. AW forever Member

כולם חושבים שזה ואן פרסי, אין עוד הרבה אופציות של בני 25 בסגל של ארסנל. גאלאס הוא חתיכת אידיוט. אם הוא היה חכם מספיק להגיד לשחקנים שאת הריבים בינהם לא פותרים במהלך המחצית אלא אחרי המשחק, איך זה שאת השכל לא לפתור ריבים בקבוצה מעל דפי העיתון אין לו?
    המינוי ההזוי של הקפטן הכי גרוע שאני ראיתי בארסנל מוליד כישלון אחרי כישלון. נפטרנו מחלאה אנוכית ורודפת בצע (קאשלי) וקיבלנו במקומו טיפש מטופש.

2. Arsenali Member

נראה לי שזאת רק שאלה של זמן מתי שיזרקו אותו.
    לקפטן בחיים אסור להתנהג ככה , טיפש.

3. AW forever Member

וולקוט יעבור ניתוח בכתף הפגועה ויעדר בין 3 ל5 חודשים. זה מה שנקרא: נבחרת אנגליה נתנה, נבחרת אנגליה לקחה. פציעה כזו יכולה להחזיר את ת'יאו אחורה מבחינת ההתפתחות כשחקן. כל המומנטום של הביטחון הולך לפח והשיקום כולל חזרה בשלהי העונה אם בכלל- שאלה גדולה של אופי.
    כיוון שהשחקנים האנגלים מבוטחים מפני פציעה כאשר הם בנבחרת, ארסנל תוכל לקבל בסביבות 1.5 מיליון פאונד לפי חישוב של 50,000 לשבוע בשבועיים הראשונים של היעדרות השחקן, ו100,000 פאונד לשבוע מהשבוע השלישי ואילך עד למקסימום של 100 שבועות.

4. Rudess Member

זה יכול להיות גם סאניה, אבל הגיוני שזה יהיה ואן-פרסי, כי להולנדי יש פיוז קצר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בפעם המי יודע כמה, גאלאס מוציא את "הכביסה" המלוכלכת לעיתונים (גם כשהיה בצ'לסי הוא הרי עשה זאת), לא סתם אמרתי שאסור לתת לו את סרט הקפטן, מדובר בבן אדם כל כך לא לויאלי, בדיוק ההיפך ממה שקפטן צריך להיות.

5. אבו Member

אני אתחפש רגע לרודס(אל תיעלב, כן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) ויגיד על דבריו של גאלאס:" FUCK OFF".
    כמה כבר אפשר לקשקש בתקשורת, כל פעם מחדש. להעביר ביקורת בלי סוף, על המועדון שאתה משחק בו(!), נשבר ממנו כבר. פשוט ככה. לא רק שאני לא רוצה לראות אותו קפטן בעונה הבאה, כמובן. אני גם לא רוצה לראות אותו בארסנל בכלל. וזה פחות דווקא בגלל היכולת המקצועית(הוא בעונה סבירה, לדעתי), אלא בגלל דברים כאלה. רבאק, אתה קפטן, ובמקום להתעסק בתפקידך כקפטן, אתה מקשקש כרגיל בתקשורת אחרי הפסדים, על הדרך, האופי ומה לא...ולמי אכפת אם חלק מהדברים הנכונים, הם בחיים לא היו צריכים להיאמר בתקשורת.

שמוק.

6. Jack Wilshere Member

ARSI,

אני משוכנע מכיוון שאני בדעה שווילשיר וראמזי יותר מוכשרים מוולקוט, בעיקר מכיוון ששניהם אינטילגנטים יותר, מבינים את המשחק יותר. התחושה שלי היא שעם ווילשיר/ראמזי המשחק שלנו יהיה שוטף יותר. שטף המשחק הוא עניין מהותי בשיטת המשחק הונגרית. לא בכדי דווקא בדקות הטובות ביותר של הקבוצה העונה - המשחק נגד ניוקאסל, המחצית הראשונה בריבוק, חלק מהמחצית השנייה באפטון פארק - וולקוט לא היה על המגרש. עובדתית, וולקוט לא משתתף מספיק בהנעת הכדור כיאה לקשר, מייד לאחר שהוא מקבל את הכדור הוא דוהר איתו קדימה בלי לראות אף שחקן ממטר, הוא לא מנתב את הכדורים בחוכמה. לאור אלו המשחק שלנו לא שוטף מספיק. מי שעוקב אחר הודעותיי יודע שכבר בעונה שעברה הטלתי ספק באשר ליכולת של וולקוט לעשות את קפיצת המדרגה המשמעותית, בעיקר מכיוון שאני בדעה שחוכמת משחק זו איננה תכונה נרכשת. אומנם לא כל שחקן הוא פברגאס, במובן הזה שכבר בגיל 17 אפשר היה לזהות במשחק שלו גאונות של ממש, כך שיש שחקנים שעם הזמן המשחק שלהם הופך מחוכם יותר, אך אצל וולקוט, וזה העיקר, לא ניכר אפילו שיפור יחסי באספקט הזה. יכולת קבלת ההחלטות שלו לא מספיק טובה, הפריצות שלו על הקו בדרך-כלל לא מניבות פרי (כמדומני יש לו בישול אחד בלבד העונה!), מכיוון שהוא דוהר עם הכדור בצורה מפוזרת. ונגר מכיר את הליקויים במשחק של וולקוט. בפתיחת העונה הוא אמר שלוולקוט יש עדיין הרבה מה לשפר מבחינה קבוצתית, אך הוא צריך זמן ודקות משחק. השאלה כמה זמן נצטרך לחכות. בכל מקרה, אני רוצה להאמין שמתישהו הוא כן יעשה את קפיצת המדרגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/11/08
  7. AW forever Member

מכל השחקנים בקבוצה קשה לי ליפול דווקא על וולקוט. הוא צעיר, הוא לא באמת קיבל הרבה צ'אנסים בשנה שעברה כמו שנדמה לנו, פשוט יש זרקור מטורף של התקשורת האנגלית שמופנה אליו ומנתח כל פיפס שלו. הוא נתן הצגה שהדהימה את אנגליה מול קרואטיה וכתוצאה מכך עלה לו הביטחון משמעותית ועם הביטחון באו גם תצוגות טובות יותר. מראמזי אני מצפה פחות או יותר את מה שציפיתי מת'יאו בעונה שעברה, שזה לא יותר מידיי. ווילשייר? אני באמת חושב שזה מוקדם מידיי, לא בגלל היכולת אלא נטו בגלל הגיל. כדורגל זה משחק של גברים, משחק לפעמים קשוח. ווילשייר ילמד את הקצב והעוצמה של הכדורגל האנגלי העונה, זה יותר חשוב עבורו מכל דבר אחר. אני לא רואה מנוס מלקנות ווינגר בינואר, הסבירות שזה יקרה היא אפסית.

8. Rudess Member

ממה שראיתי את וילשייר, הוא דווקא ממש לא מפחד להיכנס לתיקולים חזקים, זכור לי במיוחד אחד כזה מהמשחק מול יובנטוס או ריאל מדריד בטורניר האמירויות. אני בעד שיקבל צ'אנסים השנה כקשר/ווינגר שמאלי.

9. קינג לדלי Member

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...icle1955180.ece

זה מהסאן אז אם תרצו תקראו.
    בכל מקרה העימות היה כנראה בין וולקוט לואן פרסי.מה שבטוח שגאלאס אומר "אף אחד בקבוצה לא אוהב אותו",אני בטוח שהוא מדבר על ההולנדי.
    אפשר לחוש דרך המסך כמה הוא טיפוס מסריח.משחק במין דאווין מעצבן כזה וגם עושה הצגות וקם בפנים מופתעות שלא שורקים לו.
    בכל משחק יש איזה שחקן יריב שרק מחכה לשבור לו את הרגל.

בדרבי הוא כבש את הרביעי שלכם,כולם רצו אליו ואף אחד לא חיבק אותו...
    איכס.

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1715376/

הנה תבדקו בלינק,גם תוכלו לראות את זה וגם לעקל שוב את הלקרדה של אארון הקטן...

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/08
  10. Rudess Member

בתחתית הכתבה כתוב שהאפס הצרפתי הוציא אוטוביוגרפיה בצרפת. בד"כ מוציאים דבר כזה אחרי שמסיימים קריירה, אולי הגיע הזמן שיסיים את הקריירה ויעוף לנו מהעיניים.

11. AW forever Member

טל, מה הבלוגרים החביבים עלייך חושבים על הראיון הזה של גאלאס?

12. ARSI Member

לוולקוט אין אינטלינציית משחק גבוהה, אבל הוא היחידי בארסנל שעושה את מה שמצפים מקיצוני לעשות:
    דוהר על הקו, נותן כדורי רוחב והגבהות ובועט לעיתים. לא סתם הוא בנבחרת אנגליה. הוא גם הצדיק לחלוטין את המקום הקבוע בהרכב שונגר נתן לו העונה. כמה זמן נצטרך לחכות? יש לך כבר עכשיו קיצוני ראוי, והוא כולה בן 19.
    יש לו עדיין הרבה מה לשפר (בעיטה לשער בעיקר) אבל מדובר בשחקן מצויין. ראמזי וולישיר עוד לא קרעו זוג נעליים. אתה לא יכול לזרוק אותם ככה למים העמוקים. אבואה אפילו עדיף במקרה הזה.

בקשר לגאלאס, אז אולי הגיע הזמן שונגר יפסיק להיות כ"כ סלחן כלפיו. שישטוף אותו בשיחה קשה, ויוריד אותו לספסל במשחק הקרוב או שהמועדון יקנוס אותו. זה כ"כ לא לעניין מה שהוא עשה, בטח שלא בתור קפטן. בעונה שעברה הוא אמר שאין לו חברים בארסנל, מעניין למה......

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/08
  13. Gunner_ForeveR Member

זהו כבר לא העימות הראשון בין השניים, כנראה שהיחסים ביניהם לא משהו, וחייבים לסדר את זה.
    נשאר זכר מההתנהגות של ואן פרסי בפיינורד...

14. Rudess Member

15. Number 8 Member

מסתבר שהפציעה של טורה באימון חוף השנהב רצינית והוא יחמיץ את סיטי, כמו וולקוט, סאנייה, אבואה ופבראגס שישב בחוץ בגלל צהובים.
    מה שכן, ואן פרסי חוזר לאחר שריצה עונש הרחקה משלוש משחקים בגלל אדום טיפשי. בשלושת המשחקים האחרונים בלעדיו, ההתקפה שלנו הייתה אנמית ולא הגענו להזדמנויות(בניצחון נגד היונייטד רק הקישור עבד) והוא יוסיף הרבה פלפל. אולי גם שני השערים שלו בהולנד יוסיפו לו ביטחון.