ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Jack Wilshere Member

כן, אנחנו לא מספיק טובים, כך שונגר צריך לנסות להשתמש בכלים חדשים, ויש לו כאלה. כשאני מדבר על זעזוע אני מתכוון, בין היתר, לכך:

1) ז'ורו צריך לקבל יותר הזדמנויות. הוא היה מצויין במשחקים בהם הוא שיחק העונה. יש לו משחק ראש מצויין, הוא חזק מאוד, טכני ועוד.
    2) השילוב בין פברגאס לדנילסון לא מניב פירות. ראמזי היה מצויין בכל המשחקים בהם הוא שיחק העונה. הוא יותר אגרסיבי מדנילסון, בעיטה טובה יותר, רואה משחק לא פחות טוב ממנו, כך שיש מקום לבחון את השילוב בינו לבין פברגאס. אני משוכנע שהשילוב בין ראמזי לפברגאס יעבוד היטב. גם סונג לא קיבל מספיק הזדמנויות לצד פברגאס.
    3) וולקוט לא חיבר העונה שני משחקים טובים, לא בישל יותר מדי (אם בכלל). אני בדעה שהוא פוגע בשטף המשחק שלנו. וולקוט לא משתתף בהנעת הכדור, כך שאיתו אנחנו משחקים עם קשר פחות (כאשר נאסרי לא מגלה יכולת טובה, דבר שקורה לעיתים תכופות, החולשה שלנו בקישור זועקת לשמים). אין לי ספק שהוא יכול להבריק, כפי שהוא כבר עשה כמה פעמים, אבל הסגנון שלו לא מתאים לקשר בשיטה של ונגר. מצידי ונגר יכול לנסות אותו כחלוץ. אני בדעה שהוא יותר חלוץ, ופחות קשר. אני משוכנע שווילשיר או ראמזי יוסיפו לשטף המשחק שלנו יותר, וזה העיקר מבחינתי.
    4) אין לי בעיה בחוד שכולל את רובין ואדא, אבל ולה צריך לשחק יותר מעשר דקות, וממילא צריך להיות לפני בנדטנר ברוטציה. מוטי איווניר אמר שולה כבר עכשיו הוא אחד החלוצים הטובים בעולם, והוא צודק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/11/08
  2. Rudess Member

אם כך אז אנחנו די מסכימים.

3. elade91 Member

אני מסכים איתך, וולקוט בכושר הנוכחי לא שווה הרכב ראשון, למעט הבלחות פה ושם הוא לא עוזר במהומה. עד שהוא לא ישפר את אופן קבלת החלטות שלו, הוא יכול לשכוח מהרכב הראשון. הפתיחת מבערים הזאת אחרי כל נגיעה בכדור לא מניבה כלום( ואל תביאו לי כדוגמה את המשחק אשתקד נגד ליברפול). אני הייתי מציב במקומו את דיאבי, אפילו ווילשיר יכול להחשב כאופציה כמו שציינת.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/08
  4. דנידין Member

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לנצח כל הזמן ואין קבוצה שנמצאת תמיד בטופ.
    לאלכס פרגוסון היו עונות שחונות, הוא במשך ארבע שנים לקח גביע וגביע ליגה בעוד ונגר לא לקח כלום בארבע עונות שכאלה, אך גם הן היו שנים טובות פחות מאלה שקדמו להן. איפה מנצ'סטר יונייטד היום עם אותו פרגוסון?

כאוהד טוטנהאם אני יכול לומר שפרק הזמן של הארי רדנאפ, אף שאינו מבריק (הוא מבריק בתוצאות אך לא הרבה מעבר) עם אותו סגל שאיתו ראמוס, מאמן טוב כשלעצמו לא הצליח לגרד ניצחון ליגה אחד הוכיח לי בדיוק כמה עוצמה, וכמה חשיבות יש לתפקיד הזה שנקרא מאמן.

היום אני קונה מאמן שיהיה טוב לעשר שנים בקבוצה ויביא פירות, גם אם בתווך יחכו כמה עונות שחונות. אני קונה את זה על פני כל שחקן בעולם, ועל פני כל תקציב רכש שיהיה.

6. Jack Wilshere Member

השרשרת שלנו (הקבוצה) גדולה מסך חלקיה (השחקנים), כך שפלאמיני צודק. אין לנו שמות כמו מילאן, אבל זה בשום פנים ואופן לא אומר שמילאן קבוצה טובה יותר. כדורגל משחקים על כר הדשא, ולא על הנייר. מי כמו פלאמיני צריך לדעת זאת. הוא בעצמו היה אחד מאותם שחקנים צעירים שהוא מדבר עליהם. עוד יותר מכך, הוא היה אחד הצעירים הכי פחות מוכשרים בסגל, אך ונגר נתן לו הרבה קרדיט במרוצת השנים (ויש שיגידו שלא בצדק), ובסופו של דבר הפך אותו משחקן מוגבל לקשר אחורי מצויין.

7. Rudess Member

בהקשר למה שפלאמיני אמר, צריך לקחת את הכל בערבון מוגבל כמדובר בציטוט מאיזה ראיון שאותו אף אחד מאיתנו לא ראה. יכול מאד להיות שפלאמיני אמר משהו דומה והתקשורת כדי שיהיו כותרות עסיסיות יותר, קצת שינתה את הניסוח. אנשים קוראים משהו בתקשורת וישר מאמינים כאילו מדובר בתורה מסיני. במיוחד כשאין לנו את המקור עצמו מול העיניים, צריך לקחת את הדברים בשיקול דעת, שכן יכול מאד להיות שפלאמיני אמר דברים אחרים. בכל מקרה, אני לא מגן על פלאמיני, רק קורא לכולם באופן כללי לא להאמין אוטומטית לכל כותרת ומשפט שמפורסמים. כבר נוכחנו בעבר על כתבות שציינו שונגר אמר "קניתי את אוברמארס מברצלונה..." וכו'.

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו הלך לקבל את טורה ואבואה בשדה תעופה?

אני לא מאמין שפיספסתי את זה!

רציתי כל כך ללכת,פשוט לא ידעתי שהם נוחתים היום..

9. Jack Wilshere Member

בזמנים קשים (באופן יחסי) תמיד טוב להיזכר בכמה מהמהלכים הקבוצתיים המרהיבים ביותר של הקבוצה בעידן ונגר.

http://www.youtube.com/watch?v=0habEZozCAk

10. Rudess Member

כן בהחלט טוב להיזכר.

11. Rudess Member

בזמנים קשים טוב להיזכר שפעם היה לנו גם שוער אגדי בשער:
    http://www.youtube.com/watch?v=6odhj-JlULw

שוער שהביא לנו גם את התואר האחרון שזכינו בו.

12. Tony Adams Member

בזמנים קשים צריך להרים את הראש ולראות מה יש מקדימה. נכון, תמיד קל וכיף להתסכל אחורה ולהגיד ש"אלו היו זמנים".
    אבל צריך עכשיו לצאת מהמצב הלא נעים הזה, ולהתקדם.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בע"ה בע"ה בע"ה סיכוי טוב שאני יקבל את החולצה של טורה או אבוה מהמשחק!
    חבר קרוב שלי אח של יואב זיו,הוא מכיר אותי,הוא ידבר איתו שישתדל להחליף עם אחד מהשנים.
    באמת הוא מבין כמה שחשוב לי העניין הזה,יש לו כבר חולצות של אוואן,היגוואין ועוד הרבה.
    אבל הוא יודע שחולצה של שחקן ארסנל באמת צריכה להגיע אלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Rudess Member

למזלך בן-דיין נפצע אתמול במשחק של נתניה, אחרת ליואב זיו לא הייתה הזדמנות להחליף חולצה.

15. Gnus Avenue Member

זה לא קשור. גם משומר מגן שמאלי טוב,וגם הוא יכול לשחק מחר במקום זיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/11/08