נכון מאוד, הוא היה יכול להיות איכותי אם ראמזי היה משחק במקום דנילסון. ואל תגיד לי גיל שוב, כי ראמזי באופי משחק שלו יותר בוגר מ3 שחקנים מחוליית הקישור שלנו ביחד, בנוסף לזה שהיכולת שלו מרשימה ביותר.
מצטער, אני לא מרגיש צורך להתעדן בתגובותיי על מנת לקבל כבוד מאוהדי קבוצות אחרות, ובוודאי לא צריך להצטדק בפני שרי ההגנה של ונגר. אם לדעתי גאלאס הוא אפס מאופס, אז אני אגיד את זה. אם המצב בארסנל חרא וצריך להגיד את זה, אז זה ייאמר גם אם זה כואב. רוב האוהדים כבר לא סהרוריים, לרובם נמאס מארסן ונגר, שים לב איך משחקים שבעבר היו סולד אאוט לא נמכרים עד הרגע האחרון (טוטנהאם, וילה, אפילו וויגאן בגביע הליגה ועוד משחקים רבים אחרים), שים לב לבלוגים של אוהדי ארסנל - אמנם ההתפכחות התחילה מאוחר, אבל לפחות היא התחילה. הנקודה, אם לא הבנת עד עכשיו, היא שונגר Lost the plot , הוא לא מתאים את עצמו לכדורגל של 2008, הוא לא מבין שעם הכדורגל הזה גם עוד 20 שנה לא נזכה בתארים, הוא לא מבין שאי אפשר לקחת אליפות בלי קשר הגנתי, בלי בלמים ובלי שוער, ומעדיף להמשיך בדרכו היהירה והשחצנית.
רודס, העניין הוא שהדברים שלך לא אפקטיביים, כי ברור לנו שמה שלא יהיה, גם אם נסיים במקום שלא מוליך לליגת האלופות- ונגר יישאר. כך שאין טעם לחזור שוב ושוב על "Wenger has lost the plot".
זה בגלל שהחדרת לעצמך לראש שונגר הוא 'אל' ואי אפשר לסיים את תפקידו בשום אופן. אם ארסנל לא תסיים באחד מ-4 המקומות הראשונים בטבלה, זה יהיה זעזוע למועדון (פיננסי ומקצועי). לכן, יש ועוד איך טעם לחזור כמה שיותר פעמים, עד שכל האוהדים יפנימו וגם ההנהלה, שארסן ונגר צריך לסיים את תפקידו בארסנל.
קודם כל, אני לא. כתבתי פה על ונגר כ"כ הרבה ביקורות בשנה האחרונה, הוא רחוק מלהיות "פרה קדושה" מבחינתי, אבל אני בטח לא קיצוני ואומר שצריך "לפטר אותו". שנית, זה לא העניין של מה אני חושב. אתה הרי כתבת את זה פה מספר פעמים, עד כמה ההנהלה של ארסנל אדישה, על הגיבוי הבלתי נגמר שהם נותנים לונגר(ולדרך שלו), כך שבאמת אין שום סיכוי שההנהלה הזאת, בהנחה שלא נימכר לאיזה סעודי או אמריקאי, שההנהלה הזאת תפטר את ונגר.
אם הוא לא פרה קדושה, דהיינו שאפשר לפטר אותו (גם אם זה לא פופולארי מספיק להגיד את זה). ממש לא קיצוני להגיד לפטר את ונגר - עברו כבר מספיק עונות ללא תארים, הגיע הזמן לשינוי. זה ועוד איך מה שאתה חושב, כי רק אם אנחנו האוהדים נתחיל לייצר לחץ, שיגיע גם לתקשורת, ומשם גם להנהלה האדישה (זאת שדיברתי עליה), רק אז יבוא השינוי שארסנל צריכה. אם כל האוהדים פה ובעולם ימשיכו עם "עמדת הקונצנזוס" המזויפת כלפי ונגר והאשראי הבלתי נגמר, אז באמת שלא נראה שינוי. כמו שזה נראה כרגע, יותר ויותר אוהדים מואסים בדרך של ונגר ורוצים לראות שינוי.
אה, עכשיו הבנתי, אתה בעצם מנהל פה קמפיין! אני מניח שהצעד הבא זה פתיחת קבוצה בפייסבוק ומשם כבר הדרך קצרה לכבוש את העולם! אני מבטיח לך שעתידו של וונגר לא תלוי במה שנכתב או לא נכתב עליו בדיון של ארסנל באייסוקר. לעומת זאת, מה שכן קורה בדיון הזה זה שאתה מציף את הדיון בפוסטים של וונגר כישלון אחרי כל הפסד כאשר אין לקריאה הזו שום משמעות כרגע. שוב אני אומר- גם הנהלה אקטיבית תהיה הנהלה מתאבדת במידה והיא תפטר את וונגר עכשיו, אין בזה שום היגיון וזה למעשה הצעד הכי מטומטם והרסני שניתן לעשות למועדון. אז הבנתי שזו דעתך, אין טעם לחזור עליה כמו מנטרה, אני אשמח לקרוא עליה בפירוט בסוף העונה (שאז גם נדע בדיוק מה הושג ומה לא בעונה הזו).
כולנו מנהלים את הקמפיין, וביחד נביא להצלחתו (כמו שנביא להצלחת בחירתה של לבני לראשות הממשלה, אבל זה עניין אחר כבר). אל תזלזל בפייסבוק, כלי שיווקי נהדר! עתידו של ונגר בהחלט יכול להיות תלוי ממה שנכתב פה ובעשרות פורומים אחרים, ולאחר מכן בלחץ שתפעיל עליו התקשורת, בסוף זה יגיע לראש הפירמידה ואז ההחלטה הנכונה (פיטורי ונגר) תתקבל. היו כל כך הרבה צעדים מטומטמים של ונגר בחצי שנה האחרונה, והגיע הזמן לתקן אותם עם החלטה טובה וחכמה. זאת לא רק דעתי, זאת דעתם של אלפי אוהדי ארסנל ברחבי העולם, אלפי אוהדים שנמאס להם לשבת בחיבוק ידיים או עם הראש באדמה ולראות את הקבוצה שלהם מידרדרת אל הלא נודע. לא צריך לחכות לסוף העונה , כבר עכשיו כולנו יודעים שאליפות אין (ככל הנראה גם בליגת האלופות ובגביע האנגלי לא נזכה כי אין לקבוצה אופי ויציבות) וחבל לתת לאשליות להימשך במפעלים אחרים ובלבד להצדיק בכל מחיר את האל הקדוש משטרסבורג.
חדשות רעות מאד. זה גם ייתן תירוץ לונגר להמשיך עם Silly-Vestre וגאלאס בהגנה ורוב הסיכויים שישים את טורה כמגן ימני (אלא אם כן יהיה נס בגזרת אבואה). החלמה מהירה לסאניה.
לא משנה עד כמה יום יכול להיות חרא, תמיד אני אופטימי כשאני יודע שאני יכול לבוא לדיון הזה ולקרוא את ההודעות של רודס! סתם הערת אגב, אתם יכולים להמשיך...
תראה, אני מבין את האכזבה שלך מהמכות הבלתי צפויות שוונגר הנחית על שני הקמפיינים הקודמים שלך- "פיליפ סנדרוס- בלם העתיד של ארסנל" ו- "אלכסנדר חלב- הכדורגלן הטוב ביקום" ואני מציע שתכין את עצמך לאכזבה נוספת. אם אתה חושב שלפטר את וונגר עכשיו, בנובמבר 2008, זה צעד חכם- אז אתה באמת הזוי ואני לא מבין את דרך המחשבה שלך. ודרך אגב, ברכות לרגל היכולת החדשה שגילית בעצמך- לראות את העתיד. אני אצור איתך קשר לקראת ההגרלת לוטו הבאה, בסדר?
פיטורי ונגר במישור התאורתי בעייתיים מאד לארסנל שכן זה תמיד נראה שהוא מוציא מהסגל יותר ממה שהוא שווה, דהיינו: השלם עולה על סך חלקיו. כולם יודעים שהקבוצה נבנתה בצלמו, אין לקבוצה ממש קראקים חוץ מססק ואולי אולי אדבאיור (בהתנהגותו בכל אופן), זה תמיד נראה שלא משנה איזה שחקן ונגר יעלה מדובר בשחקן שונגר מביא בשביל שיתאים לשיטה שלו. לא יודע אם מאמן אחר יכול להוציא מהסגל הזה יותר מונגר, אני דיי בטוח שלא. פיטורי ונגר בשלב זה של העונה הרסניים, כמובן שזה לא יקה, אך בכל זאת. גם פיטורי ונגר בסוף השנה בעייתים מאד, זה יצריך מהפכה רצינית בסגל שספק אם יש לארסנל המשאבים לעמוד בזה. בקיצור, ונגר מוציא מהסגל הנוכחי יותר ממה שהוא שווה לדעתי, הבעיה היא שהוא זה שהרכיב את הסגל וזה מה שהוא שווה כנראה, זה שונגר מעדיף לקנות צעירים אנונימיים ולא שחקנים מוכחים זה משהו אחר וזו בעיה.
אין שום קמפיינים קודמים, יש רק קמפיין אחד: ונגר הביתה. לפטר את ונגר זה הצעד הכי חכם, כי בלאו הכי לא נזכה בשום דבר העונה והקבוצה חייבת לעבור זעזוע. אני רואה את ההווה ובמשתמע מכך אפשר להבין את העתיד. ונגר חושב רק על העתיד, קונה כל הזמן שחקנים צעירים, בשביל זה אין לנו הווה וכנראה שגם לא יהיה עתיד, אם הוא ימשיך בתפקיד. אתה מוזמן ליצור קשר מתי שאתה רוצה, התיבה/פלאפון פתוחים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
באליפות כמובן שלא נזכה, אבל אני לא מבין איך אתה יכול לקבוע שלא נזכה בכלום? קבוצה הרבה פחות חזקות מארסנל של היום, זכו כבר בתארים וזה כולל את הצ'מפיונס ליג. אין ספק, אופי ויציבות לעונה שלמה כמובן שאין, בתוספת של בעיות ביכולת ומקצועיות. אבל ביום נתון ובמפעל נתון, מפעל נוק-אאוט שלא דורש יציבות מסויימת אלא התעלות ברגע נתון, אין לי ספק שאנחנו יכולים לגבור על כל קבוצה שהיא.