הנשים הובסו 6:0 במשחק הגומלין מול UMEA, שהתקיים בטמפרטורה של מינוס 4 , לאחר שניצחו במשחק הראשון 3:2. לשבדיות כבשו דה סילבה (אין קשר לאדוארדו) עם רביעייה, רונלונד וליונברג (קשר משפחתי לפרדי?) ויק אייקרס מנג'ר הנשים: Its disappointing obviously for me on a personal note. I go out [of managing the team] at the end of this year with a 6 goal defeat. I finish at the end of this season and its not the way I would have liked to gone out of this competition especially.
כאשר משחקים 4-5-1, ולה בצד אחד ו-וולקוט בצד השני, זה בעצם 4-3-3, זה אומר אגפים מאוד מהירים וטכניים. נשמע כמו תאווה לעיניים.
אני יודע שמשחק במעפל זניח כמו גביע הליגה לא אמור להשפיע יותר מידי, אך בכל זאת קשה להתעלם מההצגה של קרלוס ולה שלשום. המקסיקני עשה כל מה שרצה על המגרש, כל פעם שהכדור היה אצלו הייתה תחושה שמשהו טוב הולך לקרות בהתקפה של ארסנל, ולראייה הבישול שלו לסימפסון אחרי שהשאיר את המגן שלו בקלילות ממש, וכמובן השער היפה שכבש. יש שחקנים מהירים שיודעים לרוץ, לרוץ ולרוץ ולא חושבים יותר מידי או שעם הכדור הם מסורבלים, אצל ולה הדבר הזה לא קיים, הוא שולט בכדור ברמה גבוהה מאוד. אני חושב שולה יותר קיצוני מאשר חלוץ. מעניין אם המשחק הזה שינה משהו בחשיבה של וונגר כלפיו. עד עכשיו ולה מיעט לקבל הזדמנויות. במשחק נגד סטוק סיטי למשל, כאשר וולקוט, נאסרי וואן פרסי פתחו על הספסל, לדעתי היה מקום לתת לולה את המפתחות ואת האשראי להרכב, ולא להכניס אותו בדקה ה-73 להציל את המולדת. וונגר אלוף בלהפוך שחקנים צעירים טובים עם פוטנציאל לשחקנים מצויינים ואני מקווה שאותו דבר יהיה עם ולה עצמו. קראתי שתומאס רוזיצקי יעבור עוד ניתוח והוא צפוי לשוב למגרשים עוד חודשיים גג. האמת שהסיפור שלו כבר לא מצחיק אלא עצוב, לא יאומן, אדוארדו יחזור למגרשים לפניו. גם כשרוזיצקי יחזור כבר לכשירות מלאה(אצלו הכל יחסי) אז ייקח לו עוד זמן להיכנס לעניינים. בינתיים וולקוט ונאסרי שבעיקר כובש ומוסיף לארסנל את המימד הזה בקישור בניגוד לחלב, מספקים את הסחורה, אבל אני בטוח שהאוהדים היו רוצים עוד גיבוי על הספסל, וזה מה שיהיה עם רוזיצקי, בשלבים הראשונים הוא ייקבל מעט דקות פה ושם. ועד אז, שולה ייקבל יותר צ'אנסים. בגדול אני חושב שרוזיצקי לא היה הצלחה גדולה בארסנל גם כאשר היה כשיר. לא מספיק בעט מרחוק כמו במדי נבחרת צ'כיה או דורטמונד, לא מספיק פעולות אישיות ולדעתי יותר מידי הגנה. המספרים שלו גם לא מדהימים - 9 שערים ב44 הופעות. מקשר התקפי ברמה של ארסנל אפשר לצפות ליותר. אבל אני חושב שהעמדה באמצע יותר מתאימה לו.
http://sports.setanta.com/en/Sport/News/Fo...space/football/ אדוארדו חזר אתמול, רביעי, לראשונה להתאמן עם הקבוצה. הוא אמר לשחק בריסרבס בשבוע הבא, ואני מקווה שתוך שבועיים-שלוש, נזכה סוף סוף לראות אותו חוזר למגרשים גם במדי הFIRST TEAM. לקראת וילה: אלמוניה ככל הנראה ישחק, אבואה עדיין פצוע והוא בחוץ. רובין מושעה. אדבאיור כרגע מוגדר ע"י ונגר כ50:50.
לקראת וילה, כיף להיזכר במשחקים גדולים: השער הגאוני של פירס: http://www.youtube.com/watch?v=cEVzSSPB4JA ה-5:0 הענק עם אחד השערים הראשונים של אדבאיור בקבוצה (מוקדש לסורנסן: http://www.youtube.com/watch?v=uPb4A-qmMDg מי שמוצא לינק ל-2:1 של עונה שעברה בוילה פארק, שישתף עימנו
צמרמורת כל פעם שאני רואה את השער הזה. כבונוס זה היה גם בשער של יציעי החוץ שלנו. שער פשוט מושלם. אלוהי. שחקן העונה באותה שנה, ובצדק. ה2-1 בעונה שעברה בוילה פארק? עדיף לא להיזכר במחצית השנייה של המשחק הזה.
אני ממש שמח מהידיעה שאדוארדו דה סילבה חוזר לשחק בקרוב. הוא קילר במלוא מובן המילה. אם לומר שחקן שהוא ממש מזכיר את סגנונו הלא הוא אגוארו. אדוארדו כל כך חשוב לארסנל, ולדעתי, אחרי שהוא יתאושש לאט לאט, הוא צריך לפתוח בחוד על חשבון ואן פרסי. יש לו את הכשרון להיות בטופ 10 אם לא 5 בין כל חלוצי אירופה. מקווה שננצח את אסטון וילה ונמשיך רצף נצחונות כדי שנבוא מוכנים למפגש מול צ'לסקי בעוד 3 שבועות וחצי, ושאני אומר מוכנים, אני מתכוון שנהיה מוכנים מנטלית לפגוש את הקבוצה שכרגע בכושר הכי טוב בליגה.
אשלי יאנג, הקיצוני הנהדר של וילה, מפרגן לארסנל ומספר שהוא אוהד ארסנל מילדות: http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4494620,00.html מסתבר שאפילו ילדות עם אבא אוהד ספאדס לא דפקה את הבחור והוא ידע לבחור את הקבוצה הנכונה של לונדון. בנוגע לוילה, קבוצה מצויינת ומאומנת היטב. יאנג הוא כאמור סילון, אגבונלהור גם וקארו טוחן כל בלם שמוצב עליו בקרבות פיזיים. מסוכן מאוד במיוחד לקבוצה כמו ארסנל שמתקיפה עם כ"כ הרבה שחקנים. האם נראה שוב את ה4-5-1 שעלה מול יונייטד? אני מאמין שכן. יש לי הרגשה שקולו יחזור להגנה, אני חושב שהוא מתאים יותר להתמודד עם אגבונלהור.