נשבע לכם שזה הבנאדם הכי מעצבן שפגשתי בחיים שלי, חד וחלק. יש לו קול של ילדה, ומראה של 50% גבר 50% בחורה. נמצא ראשון ברשימת החיסולים שלי בפער גדול, הרבה לפני נסראללה ואחמדינג'ד. צריך לפגוש כדי להבין.
כנראה שמי שלא גדל פה על כדורגל אנגלי זה אתה , יש שנאה ספורטיבית וזה לא מעניין ממש אם השחקנים שלכם משחקים בנבחרת האנגלית או לא . לא ראיתי שאתם נותנים כבוד לג'רארד או קראגר ולא ראיתי שאוהדי טוטנהאם נותנים כבוד לקמפבל. אז הפסדת , קורה , תוציא את התסכול במקום אחר. בקיצור , יצאת ליצן .
ואתה בטח חושב שאין הבדל בין להגיד שג'ררד צוללן וקראגר חוליגן לבין ריו נרקומן וגארי המכוערת(בוגר משלעצמו), מעניין שאף פעם לא ראיתי את אוהדי יונייטד יוצאים בקריאות של "טוני אדמס נרקומן". או "ג'ון טרי מכוער"(שוב, בוגר מאוד!). אל תשווה בבקשה גם את המקרה של קמפבל וטוטנהאם, שזה בכלל סוג אחר. יש לכם למשל כל לגיטימציה שבעולם לרדת על אשלי קול. אכן יש שנאה ספורטיבית, בשביל זה נועדו שירי אוהדים כנגד שחקנים בקבוצות היריבות....אבל זה כל הקטע, זה שנאה ספורטיבית ושירים ולא "ריו נרקומן" "רוני חזיר מטונף" וכל שאר הפנינים שאתם עלולים לספק. אז מי יצא ליצן? בעצם ליצן אמור להצחיק, ואתה לא הצחקת אותי. עריכה: "אז הפסדת, קורה, בלה בלה בלה אני ילד קטן". מה זה עוד סוג של הקנטה מעצבנת? במיוחד אחרי שכתבתי כל הכבוד לארסנל על משחק שהגיע לה לנצח ושיבחתי מספר שחקנים אצלכם? מסתבר שאתה גם לא עברת על הדיון מרוב שאתה נוטף ערס ומתפוצץ משנאה שגוברת עוד יותר על שמחת הניצחון. יופי, ניסית לגרום לי להיראות טיפש ובמקום זה הצלחת להאיר את עצמך באור שלילי עוד יותר, כל הכבוד! וכל זה תוך שימוש באד הומינם, כל הכבוד!!!
:aaagath: נראה לי הוא שמה בכל משחק של ארסנל, אני לא מבין איך הוא עדיין לא קיבל מכות ממישהו שהיה לו קצת יותר מדי אלכוהול בדם בשביל לסבול את הקול שלו
לא ניסיתי בכלל להקניט , פשוט זה נראה סוג של תסכול . אני בטוח שאמרתם דברים יותר גרועים על ג'רארד מאשר "צוללן" , ואם לדעתך להגיד קראגר חוליגן זה בסדר , אז אתה פשוט צבוע. אבל להגיד שרוב אוהדי ארסנל הם אוהדים מסריחים זה בסדר. וכן , גם ב"שנאה ספורטיבית" יש מילים קצת לא יפות על שחקנים בנבחרת הלאומית ואני בטוח שגם שחקנים בליברפול וצ'לסי וגם במנצ'סטר סיטי לא מקבלים ממכם ברכות. אל תהיה צבוע.
איזה הגזמות בקשר לבחור הזה האוהד ארסנל. בסה"כ ילד אנגלי קצת מוזר, "להרוג", "הבן-אדם הכי מעצבן שפגשתי בחיים שלי חד וחלק" לא נסחפתם קצת? red left winger, הספורטיביות שלך אכן ראויה להערכה, העצבים שלך על הירידות על נוויל לא במקום. נוויל הוא קודם כל הקפטן של יונייטד. בניגוד לחלק מהכותבים פה שיש להם עיסוק אובססיבי במוצא ובלאום של כל שחקן, אותי באופן אישי זה לא מעניין שנוויל היה שחקן נבחרת אנגליה. שהשחקנים בנבחרת הם מקבלים את הכבוד המגיע להם (נניח), בליגה it is everybody's game. גם סקולס שיחק עבור אנגליה, פרש ממנה (ויש אומרים- נטש אותה) כדי להתמקד בקריירת יונייטד שלו, ובשבילי הוא תמיד היה ותמיד יהיה ג'ינג'י מכוער.
אני הולך עוד 25 דק' לראות את השידור החוזר ואז אני אהיה הרבה יותר חכם. לבינתיים, אני מרגיש על גג העולם. לא שכחתי את המשחקים מול טוטנהאם וסטוק, ואני עדין חושב שיש כל כך הרבה ליקויים בקבוצה, אבל לבינתיים אפשר קצת לשמוח. בכל זאת, כבר שנה וחצי לא חגגנו ניצחון על היונייטד.
יש שמועות איתנות על כך ש-Fernandes Coelho, המכונה לני (20), חלוצה הבריזלאי של קבוצת פלמירס, יצטרף אלינו בינואר (העברה חופשית). לפי השמועות הנער חתם על חוזה-מקדים, לפיו הוא יצטרף לקבוצה בינואר.
מה יש, לקחת ללב? אני שונא את יונייטד ואת כל השחקנים שלה, ואני גם אוהב לקרוא לשחקנים שלהם בשמות (כאילו שכל האוהדים האחרים לא עושים את זה), מה קשור "אוהד מסריח" או חוסר ספורטיביות? אני לא מכיר אותך, אבל לפי הדברים שלך, לא אנחנו אלה שלא גדלנו על כדורגל אנגלי. הקטנות בין אוהדים של קבוצות יריבות זה דבר מקובל לגמרי באנגליה ומה הקשר לעזאזל שמדובר בשחקני נבחרת אנגליה? אז עכשיו אסור לי גם לקלל את אשלי קול? בחייך. אין כאן שום התבכיינות. יונייטד קבוצה מצוינת, אף אחד לא אמר שלא, סה"כ אמרתי שהשיפוט היה זוועתי לשני הצדדים, אבל אנחנו קופחנו יותר. זה כמו שאני אגיד שנאסרי היה טוב היום במשחק, זה מה שראיתי ואין שום קשר להתבכיינות או סילוף עובדות. בקיצור נראה לי לקחת קשה את ההפסד היום, זה בסדר, לא שופטים אדם בצערו.
בשעה טובה סיימתי לראות את המשחק. במשחק בהחלט גדול. הקצב היה פשוט סוחף, והיו פאקינג 30 בעיטות לשער (18-12 ליונייטד). זה מספר גבוה למשחק כזה. בסופו של דבר זה היה נאסרי, עם המשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע, שהכריע בשבילנו את המשחק. סוף סוף הוא רץ לכל הצדדים, קיבל את הכדור, מסר, בעט, והכי חשוב: כבש. helb who? אה... הוא בישל היום את השישי להנרי ב-6:0 של בארסה על ויאדוליד. קלישי נתן מחצית ראשונה מצוינת, קצת התקרשל בשניה אבל היה טוב מאוד. גאלאס וסילבסטרה השאירו יותר מדי חורים לרוני, ובאמת רק במזל רוני לא כבש. היו לו כמה הזדמנויות גדולות. אני רוצה את טורה חזרה לצדו של גאלאס בשבוע הבא. דיאבי היה לא רע, אבל לא המשחק הכי טוב שלו. וולקוט היה טוב, אבל לא הרבה לבלוט כמו שהיינו רגילים ממנו בזמן האחרון. דניסלון היה ממש לא רע, וטוב שכך. אולי באמת יש בנער הזה משהו. וססק. אוי, ססק. איזה שחקן גדול. השקט שהוא מקרין, המנהיגות, הבישול בגול ה-2. נפלא. נכס למועדון. על נאסרי אין מה להגיד. אם היום הוא התעורר, אז הרווחנו שחקן גדול. שחקן שמעז, שמראה סוף סוף נוכחות, אחרי שכל פעם היה נעלם באגף. היום הוא סוף סוף היה בכל מקום. MOTM בנדטנר היה סביר. בסופו של דבר הוא נתן 90 דק' טובות, עשה כמה פעולות טובות, אבל הוא צריך לחשוב יותר. וגם למסור יותר. בסה"כ הוא לא אדביור, אבל הוא שחקן טוב מאוד. ניצחון כל כך חשוב. אני מאוד מקווה שזה יוציא אותנו לדרך חדשה. חייבים להתחיל לנצח כמה משחקים ברצף. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד עוד נקודות במגרשים כמו הקוטג'. שיהיה שבוע נפלא! :aaarse:
ונגר מקבל חיזוק מכיוון בלתי צפוי - רוי קין. עזבו רגע את השנאה אליו, כל מילה שהוא אומר בכתבה הזו נכונה.
מה בדיוק יפה במאמר הזה? סתמי לחלוטין לטעמי. הכתב יושב בלונדון, איזה ערך מוסף הוא מביא למאמר? המשפט "והדיון התקשורתי (וגם הפנימי בקרב אוהדי ארסנל) בשאלה האם ארסן ונגר איבד את זה סופית" בכלל עצבן אותי. אם אתה קורא עיתונות אנגלית תביא ציטוט ישיר. גם מהיכן הוא מביא בדיוק את דעת האוהדים? מאייסוקר? בהמשך הוא כותב על השירה של אוהדי ארסנל שתומכת בוונגר ואז מגיע המשפט הזה- "במפגן תמיכה מרשים וגם מפתיע, לאור השיחות שנשמעו באוטובוסים וברכבות בדרך לאיצטדיון". לי יש הרגשה חזקה שהוא לא היה במשחק, אם הוא היה באמת שומע שיחה שכזו כעיתונאי רציני הוא היה מצטט ממנה לפחות איזה משפט. ואת ההתחכמות המסכמת של המאמר לא הבנתי, מישהו יכול לפרש לי אותה? "לפחות אוהדי יונייטד יכולים להתנחם, צחקו אוהדי ארסנל, שהדרך שלהם הביתה אחרי המשחק קצרה מהרגיל." WTF? בקיצור, מאמר כורסא שהכותב הוציא מהשרוול כלאחר יד.