ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. AW forever Member

אני הבנתי את זה עוד קודם.
    במקום לכעוס על אלילו חלב על זה שהוא בוגד, על זה שהוא ירק בפרצוף של המועדון והמנג'ר שעשו אותו מה שהוא היום- רודס מפנה את הכעס לוונגר ובגלל זה הוא צריך להתפטר.
    ועוד להוסיף חטא על פשע הוא גם שחרר את סנדרוס אז בכלל...
    בקיצור, גם אם נאסרי יהיה מלך השערים של הליגה הוא יהיה "בזבוז כסף", כסף שהיה יכול ללכת לשדרוג המשכורת של אלצ'קו החמדן והבוגדני, הוא הרי בזבז את כל המשכורת השבועית שלו על גלידות במילאנו בזמן שהקבוצה שלו נאבקת על תואר.

2. David Seaman Member

פאק, איזה ברוך יש לנו עם הפציעות האלה.

מכיוון שאצלנו מי ש"בספק" כמעט תמיד לא משחק בסוף, אני מעריך שההרכב יהיה כזה:

אלמוניה
    קלישי, סילבסטרה, טורה, סאנייה
    נאסרי, דנילסון, ססק, סונג,
    דיאבי
    בנדטנר

אם רוצים להוציא ניצחון מהמשחק הזה ססק חייב להשתפר ודחוף, בנדטנר צריך להכיר במגבלות שלו ולא לעשות דברים שהוא לא מסוגל, להיות קרוב לשער. יש לי הרגשה חזקה שמנצחים אותם :aaarse:

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/08
  3. Rudess Member

להבדיל מאחרים פה , חסידי IWWT למיניהם, אני מסתכל על המציאות ולא טומן את הראש באדמה. במקום לקנות את נאסרי היה אפשר להביא מודריץ' ובעודף להביא שוער או קשר אחורי.

חלב בוגד וחמדן.... :aaarofl:

ממש שטפו לך את המוח הצהובונים. מעניין מה תגיד בקיץ כשפבריגאס יעזוב, בטח גם הוא יהיה "בוגד וחמדן"...

4. Rudess Member

לדעתי זה גם צריך להיות ההרכב, עם שינוי קטן, סונג במקום דנילסון.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, הנימוקים שלך כל כך מנצחים, אתה חייב להיות עורך דין. מסכן ערן, כתב הודעות ארוכות, השקיע, פירט, נימק ורודס עונה לו ב"אני צודק, זאת עובדה".

אגב סליחה על הבורות, מה זה IWWT?

בכל מקרה, סילבסטרה שבר את האף מול פנרבחצ'ה ויש אפשרות שהוא יחמיץ את המשחק מול יונייטד.

6. Van Persie Member

IWWT - In Wenger We Trust

7. Rudess Member

IN WENGER WE TRUST, אתה אמור לדעת מה כתוב לך על המצח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי איך שאמרת את זה הייתי בטוח שמדובר באיזה גיי קלאב...

9. אבו Member

רודס, היינו צריכים במקום נאסרי להביא את מודריץ'(שנראה פחות טוב מנאסרי עד כה, אגב) ובעודף להביא עוד קשר אחורי או שוער? אבל איך זה ייתכן, אם מודריץ' לבד עלה יותר מנאסרי?
    מה תקף אותך היום, רודס.

ואיך אפשר להשוות בכלל בין חלב לפאברגס. ססק מוכיח כבר 3 שנים נאמנות כאשר הוא נשאר במועדון למרות שהקטלונים והלבנים רודפים אחריו כל פעם מחדש. חלב? קיץ אחד אחרי עונה טובה היה צריך להוכיח נאמנות, וברח לאינטר...אה, סליחה, בסוף מאנצ'יני פוטר ומוריניו לא רצה אותו בכלל, אז בסופו של דבר הוא כבר תפס טרמפ על ברצלונה.
    רפאל צודק, בהחלט יריקה בפרצוף של ונגר וסוג של בגדנות של חלב, באוהדים ובונגר עצמו(כמובן שאחרי שעוזב הוא לא מפסיק לציין בכל ראיון שני שונגר הוא "אבא שני" שלו. בלה בלה בלה בלה...).

10. Rudess Member

קראתי איפשהו שהוא עלה רק 10 מיליון, כנראה שהמידע לא היה נכון והטעה אותי. בכל מקרה, מודריץ' היה תפור לארסנל בסגנון הרבה יותר מאשר נאסרי, חבל רק שאין לו דרכון צרפתי.

תעשה 1+1 ותבין , שכל השחקנים הגדולים בסופו של דבר בורחים מארסנל כי הם מבינים שהם לא יזכו בתארים בדרך הנוכחית של הקבוצה,וגם כי לא משלמים להם משכורת ריאלית והוגנת. דרך הניהול של ונגר לא מתאימה כיום כמו שגם הכדורגל שלו לא מתאים את עצמו לעידן הנוכחי. אי אפשר להחזיק בכוח שחקנים כמו חלב ופבריגאס, לשלם להם 30 אלף פאונד לשבוע ולצפות שהם יישארו. מגיע לנו ששחקנים כמו חלב ופלאמיני עזבו אם אנחנו לא משלמים להם כמו שצריך.

אתם יכולים להמשיך כמה שתרצו עם האשמות ילדותיות "בוגד, יריקה בפרצוף". בקיץ גם פבריגאס אצלכם יהיה "בוגד".

11. Rudess Member

הנשים ניצחו באירופה 3:2 במשחק הראשון את UMEA השבדית:
    http://www.arsenal.com/match-menu/171414/l...es-v?tab=report

נדמה לי שזאת היריבה שהן ניצחו לפני שנתיים כשהן זכו בליגת האלופות של הנשים.

זה האיש המרכזי שלנו במשחק מחר והוא שופע בטחון:
    http://www.arsenal.com/assets/_files/images/jul_08/gun__1216998701_bendtner_0809barnet.Xxx

“We still believe we can win the title and it will be like that until the season finishes,” he said. “We owe that to ourselves and we want to win it for everyone.

“We are very young but we can still prove people wrong. We shouldn't be written off yet. We're very strong and we have played well against big teams this season. It will be no different on Saturday.

“Yes it's an important game and Man United are a big team but we'll go out there and try to win it like we always do.

“Every match we play against them is big and we believe we can beat anyone with the players we have available.”

“I always feel confident whoever I play,” he said. “I'll play to my strength and the team will play as a unit. If we all play well that should be enough but I want to do the best I can.

“If I play I'd like to score. It would be fantastic to score against Man United. If I can score and help us win the game then I'll be very happy. If I play well and someone else scores I'll be happy too.

“If you play well, you keep your place so you have to keep working hard.

“It's the same for every striker, there's no free pass [into the team] at a top club.”

12. spurs229 Member

או כמו המנטרה של ונגר:
    I won't win trophies.

13. David Seaman Member

תותחנים, להתעודד לקראת המשחר מחר, הנה כמה תזכורות לנצחונות גדולים שלנו על החלאות:

3-2 בהייבורי עם שער ניצחון של דיוויד פלאט:
    http://www.youtube.com/watch?v=NGMYgL7b4Ug

זוכים באליפות במנצ'סטר:
    http://www.youtube.com/watch?v=pRQuY3XItgw

2-0 בגביע ב-2003:
    http://www.youtube.com/watch?v=3p7amdvvwnU

2-1 בדקה ה92 של הנרי ב-2007:
    http://www.youtube.com/watch?v=BDPzRpvkMvY&feature=related

כמובן הניצחון המתוק בגמר ה-FA:
    http://www.youtube.com/watch?v=M3aley1x1lo

14. ארסנל ונגר Member

נחמד שאתם מנסים להרים את המורל, אבל זה לא קל לבוא אופטימי מול מנצ'סטר,
    שאין לרשותך שתי חלוצים ברמה של רובין ואדא, ומי שישחק במקומם זה בנדטנר,
    שחקן שאני לא ממש מחזיק ממנו בלשון המעטה, אך למזלנו שיטת המשחק של ארסנל
    מתבססת על הנעת כדור ופירגון, מה שיכול להציב את בנדטנר,
    לפחות לרגעים מסוימים, במצבי כיבוש נורא קלים.

אאחחחח החשש מהמשחק מחר, גורם לי להתגעגע להייבורי, לשעון מאחורי השער,
    לאגרופים הקרובים למגרש - המונפים כלפי מעלה שיש שער לזכותנו.
    והכי חשוב הביתיות, כי לדעתי, הייבורי היווה
    הרתעה כלפי הקבוצות המתארחות יותר מהאמיריות.

ארסנל, אהובתי, אני מקווה שתנצחי מחר,
    תקריבי את עצמך בשביל האוהדים, תילחמי
    על כל כדור, אני אוהב אותך...

שלך, אושרי.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קל לבוא אופטימי אולי, אבל אין מקום לרגשי נחיתות. לא לפני זמן רב מדי, הגענו לאולד טראפורד בלי שני החלוצים הבכירים שלנו וניצחנו שם (הכובש היה אדביור). אני חושב שבנדטנר חלוץ טוב מאד, הוא פשוט חייב להפסיק לרדת לאגפים כל הזמן, שם הוא מקבל את הכדור וישר מאבד אותו. הוא צריך לחכות עם קו ההגנה של יונייטד לססק שימצא אותו, או לחכות להגבהה מהאגף, כי מדובר בשחקן עם יכולת סיום מעולה.

ההרכב שהייתי רוצה לראות במשחק הקרוב :

אלמוניה
    קלישי, טורה, גאלאס (דג'ורו), סאנייה
    נאסרי, ססק, סונג, דנילסון, ת'יאו (ראמזי)
    בנדטנר

אם ססק ממשיך בכושר הנוכחי שלו, אז אנחנו פשוט לא ננצח. אין את רובין, אדא, רוזיצקי או אדוארדו שיקחו אחריות, זה המשחק שבו הוא חייב להתעלות על היכולת החלשה שלו בתקופה האחרונה. אני לא יודע באיזה מערך תעלה יונייטד, אבל אני מקווה שפרגוסון ישים את רונאלדו מימין, כדי שקלישי יהיה זה שיצטרך לבלום אותו.

עולים מחר למשחק כאילו יוצאים למלחמה. אני רוצה שהשחקנים יחזרו מגואלים בדם עם רגל של שחקן יונייטד, רצוי הצוללן הפורטוגלי המלוכלך.