ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

מנואל פלגריני, המאמן של ויאריאל.

מאמן שנכשל ביעדים שהציב לעצמו, צריך להתפטר. אם הוא לא מסוגל לדאוג לתגמל את הכוכבים הכי חשובים של הקבוצה בתנאי שכר טובים יותר, ואפשר לחשוב כמה כבר חלב מרוויח בארסנל? הוא לא מרוויח את המשכורות של פרדיננד או טרי. אז מה זה בשביל מועדון כמו ארסנל להעלות לו קצת את השכר?
    שונגר ימשיך עם הפרינציפים שלו, ואנחנו יכולים להישאר בים מעכשיו כבר עד הקיץ הבא.

2. Djourou Member

תגיד טל אתה רציני ?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .

אנשים פשוט השתגעו.

3. k_700 Member

כי אתה בטח מעדיף את שבצ'נקו על אדארביור.
    קשקשן.

4. k_700 Member

מי שישמע כאילו בבארסה יש כיוון של מועדון שהולך לזכות במשהו.
    בארסה נראית יותר חולה ומתה מארסנל הן מבחינת הכדורגל והן מבחינת השינוי הגדול שהיא צריכה לעבור.
    אני לא רואה את ארסנל נותנת פייט לריאל במאבק לאליפות ולא רואה אותה פרמטר יותר מדי רציני באירופה.

5. Rudess Member

אנשים לא השתגעו, אנשים מתוסכלים ומיואשים מהדרך שהקבוצה האהובה שלהם מתנהלת , וזכותם להביע את האמוציות שלהם. מה קרה? אסור להגיד שונגר צריך ללכת הביתה? מותר בהחלט להגיד.
    יש כאלה שמעדיפים להצטרף לעדר המעריצים העיוורים והאילמים של ונגר ולא לבקר אותו אף פעם , כי הרי הוא גאון ותמיד הוא ימציא משהו חדש. אני לא נמנה על העדר, ומה לעשות שקשה לי לכתוב את זה, אבל ונגר נכשל ביעדיו, ומי שנכשל, צריך ללכת הביתה.
    איך אפשר לייצר קונסיסטנטיות בארסנל אם אתה בונה משהו ואז נותן לשחקני המפתח שלך ללכת ? איך? ושלא יספרו לי סיפורים שארסנל בקשיים והמועדון חייב למכור שחקנים, זה בולשיט אחד גדול.

6. Jack Wilshere Member

שייע "זה קריירה של מועדון שלם" פיינגנבויים פנוי, למיטב ידיעתי. ועכשיו ברצינות, ונגר נכשל בכך שהוא לא הצליח לשמור על שחקני המפתח של הקבוצה, דבר שהוא בעצמו הגדיר כאחד מיעדיו הקיץ, אבל מכאן ועד לטעון שונגר צריך ללכת הביתה המרחק עוד רב. Rudess קצת מתוסכל, משום שהוא באמת ובתמים האמין שחלב ישאר בקבוצה, כך שהוא איבד את הפרופורציה הנכונה ברגע שהוא הפנים שחלב עוזב. מבחינתי, גם אם נרד בעונה הבאה ליגה, ובעונה אחריה עוד ליגה, ונגר צריך להמשיך. מה יהיה הלאה? Wenger knows.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08
  7. Djourou Member

וואי תפסיקו עם השטויות הציב לעצמו ובלה בלה בלה..לא כל דבר הולך כמו שרוצים. ונגר לא ציפה שחלב יבוא עם רצון לעזוב. מה אתה רוצה שהוא יעשה? יקנה אזיקונים ויקשור אותו למיטה שלו בבית? פלאמיני רצה משכורת שאפילו חצי ממנה לא מגיע לו. מה הוא יכול לעשות, שיש שחקנים כאלה?

8. Rudess Member

זה ממש לא שטויות, בטח שדברים לא ילכו כשונגר לא מתגמש אפילו במקצת.
    ונגר לא ציפה כי הוא לא קורא מהלכים קדימה. את פלאמיני הוא יכול היה להשאיר כבר בינואר בכך שהיה מציב לו אולטימטום, או שאתה חותם, או שאתה עף ליציע. הוא לא עשה זאת, היה אדיש והתנהג בזחיחות ואז קיבל את הבום בפנים כשנגמרה העונה. הוא ידע מראש שפלאמיני בעייתי מבחינת החוזה, מדוע שחרר את דיארה? ברגע שפלאמיני עזב, הוא נשאר בלי שניהם. מאמן שיודע לקרוא מהלכים קדימה, לא היה ממהר לשחרר את דיארה. כשפלאמיני עזב , ונגר היה חייב מייד לקחת את כל הכוכבים ולהבטיח את הישארותם, במיוחד את אלכס חלב, ומה לעשות שזה דורש קצת לשפר את התנאים שלו, זה טבעי וזה נחוץ.

אל תצדיק את ונגר בכוח, הפעם הוא באמת לא צודק והוא נכשל ביעדיו.

9. k_700 Member

למה ארשבין דווקא נראה כאופציה ריאלית מאוד לבארסה.
    בעוד שמדברים על כך שאטו ורונאלדיניו הולכים לעזוב(דוס סאנטונס כבר עזב) זה לא חלום שארשבין ינחת בקאמפ נואו.
    השחקן הודיע שזה החלום שלו לשחק שם. הווא משחק כחלוץ ומצוין גם כקיצוני. בארסה בניגוד לארסנל כבר הגישה עליו הצעה וכל מה שעוצר את העיסקה זה כמה מיליונים נוספים שזניט לא מוכנה להתפשר לגביהם.
    אני מעריך שבסוף בארסה(כנראה המנהל החדש שיתמנה במקום לאפורטה יקח את ארשבין כרכש החם של הקיץ) תפתח את הכיס(כי זה רק עניין של כסף כרגע) ותביא אותו.

גם אני כמוכם לא מאמין שונגר מתכנן לנו איזה שליפה מהכובע.
    הקטע פה שונגר לא מי יודע מה לחוץ והוא די מאמין שאין לו בעיה עם השוער או עם ההגנה.
    הוא גם לא מי יודע מה לחוץ מזה שפאלמיני עזב.
    אחחח כמה ששחקן כמו ריצ'ארדס ועוד איזה חלוץ היו משדרגים אותכם משמעותית.
    דרך אגב קרלוס ולה בעונה הבאה ישחק לא:?

10. Raulito Madridista

אלכסנדר חלב מסמל מבחינתי את ארסנל של העונה החולפת. קבוצה עם הרבה חוכמה, מהנה, אבל קורסת ברגעי האמת וחסרת חדות, קבוצה עם הרבה פוטנציאל שלא מומש, התחלה נהדרת וסיום טראגי(אני מדבר על העונה הספציפית הזו של חלב). לנהל משא ומתן כמו שצריך ארסנל בוודאי לא יודעת, היא לא הרוויחה עליו דבר לפי מה שהבנתי, הוא נמכר באותו סכום שבו הוא נרכש. ברצלונה שילמה על אלבס כפול ממה שהיא שילמה על חלב. יש הבדל מסויים בין הכותרות, השם שיש להם והפירגון שמקבלים השניים, אבל יש להתחשב שאלבס עדיין שחקן הגנה.
    אני חושב שארסנל נחלשה, אבל עזיבתו לא עד כדי כך עצובה.
    לאליפות ארסנל גם ככה לא הייתה מסוגלת לרוץ, אי-אפשר לזכות באליפות עם שוער עלוב, מרכז הגנה בינוני ושאף שחקן כנף לא משחק בהרכב שלך.
    אם ארשבין יגיע זה יהיה מצויין, הרי הוא שחקן שיודע לאיים על השער ויוכל להוסיף לארסנל את המימד הזה. הוא גם חכם מאוד במשחק שלו.
    בכל-אופן, יש הרבה נקודות אור בכל-זאת אצל ארסנל:
    המועדון הצליח להתגבר בהצלחה על עזיבות הרבה יותר כואבות, כמו של הנרי, ברגקאמפ, פירס או ליונברג. חלב היה שחקן עם המון פוטנציאל אבל בשטח התרומה שלו לא הייתה כל-כך גבוהה, ואני מסתכל גם על הסטט' מה לעשות. המטרה במשחק הזה שנקרא כדורגל זה להבקיע שער לקבוצה היריבה וחלב לא כובש מספיק. ארסנל צריכה להיות יותר קילרית ולזכות לשערים גם משחקני הקישור שלה.
    אני בטוח שמעמדו של וולקוט יישתדרג והוא יראה מה הוא שווה. קרלוס ולה שחקן מצויין והוא בוודאי יהיה בתפקיד של וולקוט בשנה הקודמת. רוזיצקי בתקווה שסוף סוף יחלים מהפציעה, גם שחקן כדורגל לא רע. ואן-פרסי פתח את העונה שעברה מצויין ולפחות ביורו הרשים אותי מאוד.
    הבעייה היא שגם אדבאיור בדרך החוצה.
    וונגר כמו תמיד יימצא את הפיתרון ויוביל קבוצה עם כדורגל שמח והתקפי...שתיכשל ברגע האמת.

11. Jack Wilshere Member

דניאל, ונגר נכשל בהתנהלות שלו. בכך שהוא איבד גם את דיארה וגם את פלאמיני (הוא יצא קירח מכאן ומכאן). הוא היה צריך להחתים את פלאמיני על חוזה ארוך-טווח עוד בינואר, ואם פלאמיני לא היה מסכים לחתום - אז הוא היה צריך להושיב אותו על הספסל ולתת לדיארה את חולצת ההרכב. זו התנהלות מקצוענית, אבל ונגר לא התנהל בצורה נכונה. ונגר היה צריך לשדרג לחלב ולאדא את השכר עוד לפני שהתחילה הסאגה הזו. שניהם אמרו שהם מאושרים בארסנל. ברגע שהעונה הסתיימה, הסוכנים התחילו לטפטף להם שהם יכולים להשתכר יותר במקום אחר, וזה לא כזה מופרך שהם רוצים לעזוב, היות ומוצע להם שכר גבוה יותר במקום אחר. ההתנהלות של ונגר לא נכונה. אתה לא יכול להתעלם מכך.

12. Djourou Member

אתה יודע מה, נגיד שאני מסכים איתך, הפתרון זה לפטר את ונגר? הרי אתה לא יודע מה הוא יעשה. אולי הוא יקנה את ארשבין, ואז תגיד שבעצם התחזקנו, כי ארשבין שחקן קו הרבה יותר טוב מחלב. לך תדע מה ונגר מתכנן.

יאיר, לאורך השנים, ההתנהלות שלו הייתה אותו הדבר. זה לא משהו חדש. אתם יודעים שלונגר יש עקרונות, והוא הולך לפיהם. אני לא מבין למה אתם כל כך מופתעים.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/08
  13. Rudess Member

נחלשה מאד, ועזיבתו עצובה מאד. לפחות היה לי את הכבוד לתת לו קבלת פנים כשהגיע לארץ וגם תמונה נהדרת למזכרת. אני מסכים שאי אפשר לזכות באליפות עם שוער עלוב ועם בלם כמו גאלאס בהרכב. לגבי שחקני כנף, העונה זאת אמורה להיות הפריצה של ת'יאו סוף סוף.

התרומה של חלב גבוהה מאד ומעבר לדפי הסטטיסטיקה, רק רוב האוהדים לא יודעים להעריך אותה. לא נורא, עכשיו כשהם יראו את ארסנל בלי חלב, הם עוד יתגעגעו אליו מאד. לארסנל לא הייתה שום בעיה בכיבוש שערים לא העונה ולא בעונות הקודמות, כך שאני לא קונה את מה שאמרת לגבי הבקעת השערים של חלב.

14. Jack Wilshere Member

בשום פנים ואופן לא. התייחסתי לכך בהודעה שלי. מבחינתי, גם אם ונגר יוריד אותנו ליגה, בעונה שלאחריה עוד ליגה, הוא צריך להמשיך. האם הוא נכשל בכך שהוא לא הצליח לשמור על שחקני המפתח של הקבצה? חד-משמעית כן.

דניאל, לאורך השנים הקבוצה זכתה באליפויות. אנחנו כבר 4 שנים בלי אליפות... יחי ההבדל הקטן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08
  15. Rudess Member

זה בדיוק מה שאמרתי קודם לכן.