ההרכב להיום: פביאנסקי טורה סילבסטרה דג'ורו קלישי דנילסון פבריגאס ראמזי נאסרי ואן פרסי בנדטנר ספסל: מאנונה,סאניה,סונג,דיאבי,ולה,גיבס,וילשייר טוב עושה ונגר שנותן לפביאנסקי,דג'ורו וראמזי לפתוח. אני הייתי נותן גם לסונג וקרלוס ולה לפתוח. בהצלחה לנו!
יאיר הציע לי להחליף לאלכסנדר סונג, אני שוקל את העניין בכובד ראש. בכל מקרה אלכסנדר חלב הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב בעולם, הוא גאון כדורגל ואני שמח שהיה לי את העונג לפגוש אותו באופן אישי.
חשבתי שאחרי שעפו הציטוטים של הנרי ואח"כ של ונגר בהתאמה תרצה לעדכן גם את שאר החתימה, אבל מה שעושה לך טוב...
אני שמח שאיכפת לך מהחתימה שלי ,ואתה בקיא בכל העדכונים האחרונים. אני מבטיח לעדכן אותך אישית לפני שאני משנה אותה בפעם הבאה
די נדיר שהמשחק של ארסנל הוא היחיד שלא מספק שערים מכל משחקי המחזור עד כה. הנעת כדור שבלונית בעיקר דרך המרכז, המון איבודי כדור של פבריגאס וגם של בנדטנר שחושב שהוא זידאן. שתי החמצות גדולות של ואן פרסי (אחת אחרי בישול חכם של פבריגאס), עוד בעיטה אחת של נאסרי (שהיה צריך לבעוט ישר ברגל שמאל במקום להעביר לימין), מצד שני בעיטה אחת רצינית לשער של פביאנסקי. סילבסטרה ודג'ורו מעולם לא שיחקו ביחד, רואים זאת בחוסר התיאום שלהם. מי שנהניתי לראות במחצית הזאת זה ראמזי, צעיר כל כך אבל משחק כאילו הוא כבר בן 25 , משקיע ומתאמץ.
נמאס לי כבר לראות את נאסרי וקלישי מתמסרים ביניהם באגף שמאל. השילוב ביניהם פרווה, כמו המשחק שלנו במחצית הזו. בכלל, לקלישי יש מהירות (וטכניקה) מדהימה, והוא יכול לתרום הרבה יותר מבחינה התקפית. הוא יכול (וצריך) לבשל יותר שערים, ולשם כך - הוא חייב לנסות לחדור יותר לתוך הרחבה. בנדטנר בשלושה משחקים האחרונים מתחת לכל ביקורת. אם הייתה בקרבי תחושה שהוא השתפר מבחינה טכנית, התחושה הזו הלכה כלא הייתה. ההחמצה של ואן פרסי היא יותר חוסר מזל (והצלה נהדרת של השוער) מאשר רשלנות. ראש ביצה צריך להיזהר. יש לו כרטיס צהוב, והוא לא שחקן חכם במיוחד (לשם מה הכניסה הברוטלית הזו בחצי המגרש?). גם במשחק לא גדול של ראמזי אפשר לראות שמדובר בשחקן-שחקן. כבר בגילו הצעיר הוא יותר טוב מדנילסון. הוא יותר אגרסיבי, יש לו נוכחות, הוא יותר מדויק, יש לו בעיטה טובה יותר ועוד. ולה חייב לשחק, ולא רק 10-15 דקות. רוצים ניצחון!
יאיר, אין לך מה לדאוג. כבר הבטחנו את המקום הראשון בבית. קייב מובילים במחצית על פורטו, מחזור הבא אנחנו נגד קייב ב'אמירויות' סוגרים עניין. קיבלנו את הבית הכי קל מבין השמונה.
בהמשך לדבריך, אני חושב שראמזי צריך לפתוח במקום דנילסון ביום שבת. לפחות ראמזי, רץ, משקיע, מתאמץ, יורד לתיקולים ולא דופק חשבון לשחקנים שמולו, יש לו המון חוצפה חיובית. מסכים שולה צריך לשחק יותר, מצידי שיוציא כבר עכשיו את בנדטנר ויכניס את המקסיקני, יוציא את נאסרי ויכניס את ג'ק וילשייר ונתחיל קצת לראות משחק אגפים(לא סתם קלישי לא תורם התקפית, כי אין לו גיבוי מנאסרי), כי מאז שהתחילה העונה הזאת, פרט לוולקוט לא רואים משחק אגפים (והיום וולקוט כידוע לא זמין).