ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמשווים את ארשאבין , שעם כל הכבוד לגביע אופ"א ולהעפלה לחצי גמר היורו לא עשה שום דבר גדול בכדורגל העולמי , לשחקנים אגדיים כמראדונה ופלה , אז כן , הוא אוברייטד .

אבל הוא כן המחליף האידיאלי של חלב . שניהם משחקים כמעט באותו סגנון , רק שארשאבין יותר מהיר וגם ארשאבין בועט לשער ומבקיע שערים בניגוד לבלארוסי .

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/08
  2. Jack Wilshere Member

מי השווה אותו למראדונה או פלה?

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר בדיוק , אבל ראיתי את זה ביותר מאתר אחד . לפלה אולי לא , אבל אני זוכר בבירור שמישהו השווה אותו למראדונה והשתמש בטיעונים כמו העובדה ששניהם נמוכים , ולשניהם יש שליטה פנומנלית בכדור ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

4. Jack Wilshere Member

ארשבין לא מרדונה, לא פלה, ובכלל לא שחקן בקליבר הזה, אבל הוא בהחלט שחקן נהדר, בשום פנים ואופן לא overrated, שחקן שיכול להיכנס לנעלים הגדולות של חלב. עם זאת, אני בספק אם ונגר מתכוון בכלל להחתים שחקן במקומו של חלב, ואם כן - הוא לא יהיה מוכן לשלם את הסכום שזניט דורשת תמורת ארשבין.

5. אבו Member

אני חושב שאחרי שחלב הולך לברצלונה, אני מאוד מתקשה להאמין שהם יילכו גם על ארשבין- לא נראה לי, וההוכחה לכך היא כנראה גם העובדה שלפני יומיים הנהלת זניט דחתה את ברצלונה על הסף(עם אותה הצעה שהם הגישו על סשה חלב, רק שאנחנו קיבלנו וזניט על ארשבין לא), כך שזה מוריד את האופצייה המרכזית להערכתי שארשבין רוצה ללכת אליה- כמו שזה נראה כרגע, זה אנחנו או צ'לסי.

ארשבין לא אוברייטד ולא נעליים, הוא שחקן גדול והיה שחקן גדול עוד לפני היורו- רק מי שלא הכיר אותו ככל הנראה, ייטען בטמטום שהוא אוברייטד.

6. SAMIR NARSI 8 Member

גם צ'לסי ירדו מימנו אחרי שזניט דחתה את הצעתה של 12 מיליון פאונד עליו.מצד אחד,אולי ונגר יראה את המצוקה שקימת אחרי העזיבה של חלב ושילם את הסכומים שזניט דורשת עבורו ומצד שני,ונגר ימשיך במדיניות המוזרה שלו ובעונה הבאה נראה את ולה בצד אחד ואת נאסרי בצד שני.לי יש הרגשה שונגר יבחר באפשרות השנייה....

7. Jack Wilshere Member

Abu,

השאלה אם אתה חושב שונגר מתכוון להחתים קשר במקום חלב? והאם ונגר יהיה מוכן לשלם את הסכום שזניט דורשת תמורת ארשבין? לפי הפרסומים, זניט דורשת 23 מיליון פאונד לערך. בנוסף לכך, ארשבין דורש גם שכר של 100,000 פאונד לשבוע לערך. בהתחשב בכך שונגר לא שילם מעולם למעלה מ-20 מיליון פאונד על שחקן, נראה לי שהסיכויים קלושים.

אגב, יש לי תחושה, אחרי שחלב נמכר, שונגר הולך למכור גם את אדא... אם זה יקרה, זו פשיטת רגל מקצועית, וזה לא משנה בכלל מה תהיינה התוצאות בעונה הבאה. אני מאמין, בכל מקרה, שנראה כדורגל טוב, ששחקנים צעירים יתקדמו, אבל לא נזכה בגולת הכותרת (אליפות הליגה). זו פשיטת רגל, כיוון שאנחנו מתנהלים כמו מועדון שולי שלא מצליח לשמור על שחקני המפתח שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08
  8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבו, על סמך מה הטיעון שהוא אוברייטד הוא מטומטם?
    אל תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שהוא אוברייטד כי אני פשוט לא יודע איפה ניתן לדרג אותו.
    אל חאדג'י דיוף, מילאן בארוש, רושטו, שחקנים שהיו אדירים בטורנירים בינלאומיים, שאם לשפוט ע"פ אותם פרמטרים של טורניר אחד היו מדהימים. למעט בארוש, היה להם גם קבלות במועדונים שלהם. ממש כמו ארשאבין. מי מהם נהיה כוכב גדול? למעשה, אפשר לומר ששלושתם אכזבו. והם רק שמות שעלו בשלוף. אורטגה, פובורסקי, יש מלא דוגמאות כאלה, של שחקנים שעלו ביוקר בגלל טורניר כזה ואכזבו. רוב השמות שציינתי גם שיחקו בנבחרת שקצת הפתיעה כשהגיעה רחוק.
    אי אפשר לקבוע קווי דמיון. ארשאבין לא שיחק עד כה בליגה שמבחינת חשיפה, היא בדרג העילי של אירופה ואפילו לא בשני. כשרוני בטירוף, לכל הדיעות, אבל עדיין - קשה לדרג אותו באיזשהו קליבר באופן מוחלט.

9. zivmay Member

איזה **** הונגר הזה יאללה, הפעם הוא באמת העלה לי ת'עצבים.
    בסדר אתה מוכר את חלב, אבל למה בכל מחיר?!?!
    למה ב16 מליון יורו?, אפילו פחות ממה שאנחנו קונים את נסרי! פשוט טפשות.

ארסנל לא מועדון גדול, היא בחיים לא הייתה בקליבר הזה והיא כנראה שלא תהיה.
    עם כל הצער שבדבר.

10. George Best Member

גיא,
    ארשבין נתן עונה ענקית בזניט(אליפות וגביע אופ"א) תוך הצגת יכולת קסומה,
    הוא הרשים אותי שם יותר מאשר ביורו(שני משחקים ראשונים היה מושעה, עוד שניים קסומים ואחד חלש),
    לא יודע אם הוא אוברייטד או לא.
    שחקן מאוד מוכשר שפרץ בגיל מאוחר(כמו לוקה טוני למשל),
    יכול להיות שיהפוך לשחקן יותר טוב אפילו מטוני,
    ויכול להיות שיהיה בלוף כמו השחקנים שציינת...

בתור אוהד יונייטד שמסתכל מהצד על מה שקורה בקיץ הזה בדוחא - אני יותר ממסופק.
    פלאמיני וחלב בחוץ, אדביור פיפטי פיפטי,
    ילד בן 17 ונאסרי מגיעים,
    זה פשוט לא נראה טוב עבור ארסנל.

11. SAMIR NARSI 8 Member

תפסיק לדבר שטויות!

בגלל שחקן אחד ארסנל לא תרד פתאום ליגה.אני רוצה להזכיר לך שיש לחלב הרבה מחליפים אצלנו ועוד כאלה שונגר יכול להביא אז מה אתה כבר מספיד אותנו?! אתה צודק במחיר (16 מיליון יורו?! פשוט בושה) אבל לא בקשר לזה שאנחנו פתאום לא מועדון גדול.שנה שעברה כשונגר החליט שהוא רוצה שפלאמיני במקום ג'ילברטו למרות שהייתה לברזילאי עונה מצוינת הוא לא צדק? כשונגר החליט להביא את סאנייה כמגן שמאלי הוא לא צדק?! כשונגר נתן לתיאו את המושכות כאשר רוזיצקי היה פצוע הוא צדק?! והנקודה שלי היאשונגר תמיד צודק ומה שהוא לא יעשה אני איתו.
    בוא נגיד דבר כזה,גם אם ונגר יחליט פתאום שהוא רוצה את בירם כיאל במחלף של חלב אני איתו כי האיש הזה הביא לנו תארים,גביעים,תהילה ויותר מזה הוא לא ויתר עלינו כאשר הוא היה יכול לעבור למועדונים ה"גדולים" כמו ברצלונה וריאל מדריד. אולי יש לא מדיניות של רכש,אבל זה לא הפך אותו למאמן רע. ובקשר לנאסרי,הוא עוד לא חתם ואיך שזה נראה עכשיו,מונדיאל 2010 יתחיל לפני שהוא יחליט סוף כול סוף לחתום...

12. john Member

אני מאמין שבסופו של דבר וונגר ישלוף משהו מהשרוול, שידהים את כולנו. תאמין לי, ונגר מודע למצב הזה מצוין. ואני כבר מחכה לחיוך שיצא לי שאני יקרא איזו כתבה, ובה נראה ונגלה מה ונגר מתכנן.

להשאיר את ארסנל במצב הזה, רשלני. מה שאני בטוח שלא יקרה.

13. Rudess Member

אם ונגר לא מתגמל את הכוכבים שלו שעדיין נמצאים ביכולת השיא שלהם, ברור שהם ירצו לעזוב למועדון שמציע להם תנאים טובים יותר. הכל טוב ויפה עם המדיניות של ארסן ונגר אך הוא לא מתאים את עצמו למציאות של המאה ה-21. מילא לא לבזבז על שחקן כזה או אחר סכומים של 20 מיליון פאונד ומעלה (שגם פה אני חולק עליו כי הוא יכול היה להביא את ריצ'רדס לארסנל בקיץ הזה), אבל בנושא השכר והתנאים לכוכבי הקבוצה בסגל הקיים, זה פשוט שערורייה ששחקנים עוזבים בגלל זה, על אחת כמה וכמה שזה השחקן הכי חשוב של ארסנל (חלב) , אם הוא באמת עוזב. אי אפשר לתת לחלב עוד קצת במשכורת? הרי הוא אמר שהוא אוהב לשחק בארסנל,אוהב את המועדון ואת המאמן, אז למה לא לשפר לו את התנאים? למה העקשנות המעצבנת הזאת? הוא לא מנסה לסחוט את הקבוצה, זאת הקבוצה מיוזמתה והמאמן בראשה שצריכים לדאוג לדברים כאלה מראש לפני שמתפתחות ספקולציות. מאמן שאומר שהוא ישאיר את כל הסגל שלו ומאבד שחקן כמו אלכסנדר חלב, יכול לשים את המפתחות וללכת הביתה לריביירה הצרפתית, כי הוא נכשל במילוי תפקידו.
    ושכל חסידיו של ונגר, לא יקפצו עליי, כי גם אני נמנה על חסידיו הגדולים של ונגר, אך מה לעשות, האיש הוא לא פרה קדושה, וכשיש ביקורת עליו, היא חייבת להיאמר, גם אם היא לא נעימה.

14. SAMIR NARSI 8 Member

תן שם אחד (מובטל)שיכול להיות מחליף טוב לפרופסור.

15. George Best Member

אז עכשיו אתם שולחים את המנג'ר הביתה?
    שיאים חדשים נשברים פה..