הדבר האחרון שהיינו צריכים זה את הטעות של קלישי. הייתי במאש עם אבא שלי והייתה אחלה אוירה, אבל אחרי הגול של לנון פשוט ברחנו משם. אם קלישי גמר אותנו בעונה שעברה עם הטעות נגד בירמינגהאם, הוא עושה זאת השנה שוב. ואלמוניה... יכולת מצוינת שלו מתחילת העונה ושתי טעויות גדולות. איך המשחק ברח לנו אלוהים ישמור
אז לכל האנשים שנפלו על טל בגלל אלמוניה, לזה בדיוק הכוונה. לתת שלושה גולים לספרס בבית, זה בלתי נסלח, מבחינתי השוער הזה גמור ולא משנה כמה תצוגות הוא ייתן מול ווסטהאם ופאקינג ניוקאסל. בחיים לא ניקח תואר ששוער כזה עומד בין הקורות. הגיע משחק גדול ועוד פעם הגיעו טעויות שאפשר רק למות מהן, זה הכל. ועוד מילה רעה לונגר, על ההצבה של דנילסון. הוא רך, רך, רך, הוא הפקיר את הבלמים לבעיטות של שחקני טוטנהאם, הוא לא לרמה הזו אסור לו לראות הרכב. אין לי טענות לשאר הקבוצה, גם לא לקלישי שנתן משחק מעולה, החליק, קורה. כואב הלב אבל חייבים להמשיך הלאה, הליגה הזו פתוחה כמו זונה בחוף של תל ברוך, האפסים אמנם שוב חגגו תיקו כיאלו הם לקחו אליפות אבל אנחנו כל כך מעל זה, במקום אחר לגמריי. ARSENAL TILL I DIE
קצב איבוד הנקודות של ארסל לעשרה המחזורים הראשונים הוא איום מבחינתה, כן,יש עוד הרבה מאוד זמן עד חודש מאי אבל ארסנל עם הסגל הזה שנחלש לעומת עונה שעברה, לעומת יונייטד,צ'לסי וליברפול שהתחזקו מי יותר ומי פחות, זה נראה כמו מתכון לעוד עונה בלי אליפות.
איזה פתוח תגיד לי... צריך להיות ריאלים ולא לחיות באשליות - צריך לקרות נס שנזכה באליפות. אנחנו רק עם עשרים נקודות אחרי עשר מחזורים, לא ניצחנו את המשחקים שהיינו חייבים לנצח, ואנחנו עוד צריכים לפגוש את יונייטד, צ'לסי וליברפול. אשכרה צריכים נס.
סטרטפורד, היום ארסנל איבדה הרבה יותר משתי נקודות, וכאן הבעיה. מבחינה מנטלית, הקבוצה ספגה מכה אנושה, ואני בספק אם יש לה כוחות להתאושש מזה ולספק דבר ששווה יותר ממקום 4. 2 נקודות יותר, 2 נקודות פחות, זה הרבה פחות משנה בשלב זה של העונה. עידן, המפגשים נגד הטופ4 הם דווקא ההזדמנות שלנו לצמצם פערים. אין שום סיבה שלא ננצח אותן.
כמו שנה שעברה נכון? שהיינו חייבים לנצח אותם והוצאנו רק שש נקודות מתוך שמונה עשרה. אני אופטימי מטבעי, אבל קשה לי לראות אותנו עושים משהו נגד שאר הגדולות. מבחינתי צריך לקרות נס כדי שנזכה באליפות. לא נצחנו את המשחק שהיינו חייבים לנצח, גם לפי הלך המשחק וגם לפי היריבות, וזה למעשה מה שהוביל אותנו למצב הנוכחי.
היי להירגע בבקשה. אמנם פתיחת עונה שהיא רק בינונית + ולא מושלמת אבל באמת הכל פתוח. אנחנו עדיין לפני יונייטד בטבלה, שאמנם שיחקו מול ליברפול וצ'לסי אבל הוציאו מצמד המשחקים הזה רק נקודה. הליקויים שלנו צצו השנה יחסית מוקדם ויש מספיק זמן לתקן. אף קבוצה לא בורחת לליגה ואליפות היא עדיין בהישג יד. גם לא לשכוח שבסך הכל זה היה משחק מצויין של התותחנים, אם אלמוניה לא היה מתחפש לסנטה קלאוס ומחלק מתנות היינו רואים 70 דקות של גארבג' טיים. אז הספאדס לקחו נקודה, סו פאקינג וואט. קצת אמונה בקבוצה, מספיק עם המאניה דיפרסיה הזו.
ממש מזיז לי שאנחנו לפני יונייטד בטבלה(אבל אם כבר הזכרת, יש לה משחק חסר ושני הנקודות שלה נגד הגדולות היו בחוץ ככה שזה לא רע). אני לא מסתכל על המקום החמישי, אלא על המקום הראשון, ושם נמצאת ליברפול עם הפרש של שש נקודות עלינו בעוד שהיא פגשה כבר את יונייטד וצ'לסי והשיגה שש משש ואנחנו עוד צריכים לפגוש את שלוש הגדולות. אתה בוחר להסתכל על המצב שהכל פתוח ואני מתייחס שצריך נס כדי שנזכה באליפות. והלוואי שאתה צודק ואני יאכל את הכובע, אבל אני לא מוכן לעבור שוב את "הכל בסדר, לא נורא, משחק אחד" כמו בעונה שעברה, להיות עם תקווה עד הרגע האחרון ובסוף להתאכזב. כמו שאמרתי, אני אופטימי וכמה מהחבר'ה מהפורום יוכלו להעיד על זה, אבל הפעם אני ריאלי ולא יוצר אשליה.
כואב הלב. הכל הלך נגדנו במשחק הזה, אצל האפסים כל מטאטא יורה וכל התותחים שלנו מפשלים. אולי מחר אני אמצא את הכוחות להגיב על המשחק (או יותר נכון הפשע) הזה כמו שצריך. עריכה : אתם יודעים מה עצוב? שאת הקבוצה האומללה שהגיע לאמירויות הערב, באמת הנשים שלנו יכלו לנצח.
זה טוטנהאם, הם תמיד עושים את זה. הם עשו לנו את זה העונה ב1-1 עם גול מפוקס טעות של קראבליו, במצב היחיד שלהם במשחק. ושנה שעברה במשחק שהיה כבר 3-1 לצ'לסי אז 3-3 ובאלאק הכניס גול בדקה 89 מבעיטה חופשית. לא הספקנו לחגוג 3 דקות וחטפנו גול מבעיטה מ25 מטר מדהימה של רובי קין. זה התרנגולים המניאקים האלה...
העניין הוא שזאת לא ההחלקה עצמה של קלישי, זה היה הדובדבן שבקצפת. הוא החזיק את הכדור בערך 5 שניות, עושה הטעיות של גאושו, ורק אז מחליק. זלזול נטו, ללא ספק. סילבסטרה של היום ברמה של סנדרוס. רכש פשוט מיותר, מבוגר ולא מובן של ונגר. יש לי חבר שהיה במשחק, פשוט רחמים. מול סטוק הייתי שוקל לעלות עם ההרכב שניצח 6-0 את שפילד, לפחות הם לא יזלזלו באוהדים ובסמל. אין ספק שמה שקרה היום, זה הוא ביזיון של כל המערכת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מעניין איפה אדון Dennis Bergkamp שמסר לנו ד"ש מאלמוניה בזמן האחרון, קולו נדם פתאום... אם בקצרה אפשר לסכם את המשחק הזה, אז לדעתי זה הקש ששבר את גב הגמל בנוגע לסיכויי האליפות שלנו. להבקיע 4 שערים מול טוטנהאם זה נהדר, אך לספוג 4 שערים מקבוצה חלשה (שלא עשתה כלום כל המשחק) שהבקיעה 7 שערים עד כה בכל הליגה? להוביל 3:1 ולחטוף מהר גול מצמק, או לחטוף 2 גולים בסיום המשחק? זה לא בפעם הראשונה שזה קורה לארסנל ולכן המסקנה שהקבוצה הזאת חסרת אופי ונאיבית. הוסיפו לכך את ההתנהגות השחצנית של קלישי שגרמה לשער, יחד עם חוסר הקשר האחורי (למה סונג לא פותח בכזה משחק) שגרם לכל הגולים של טוטנהאם להגיע מבעיטות מחוץ לרחבה, ועם אלמוניה שחזר לסורו ולפחות 2 שערים באשמתו הישירה. אם אנחנו מפסידים בבית להאל אחרי יתרון, ולא מסוגלים לשמור על יתרון שני שערים מול טוטנהאם, אז לא מגיע לנו לקחת אליפות לצערי. הדבר החיובי שאני לוקח הוא האווירה הנהדרת שאוהדי ארסנל עשו אתמול בפאב, היה כיף לפגוש את כל האנשים הנפלאים. אני אעלה מאוחר בערב/לילה סיכום מלא של המשחק, כי לא היה לי עדיין זמן לכתוב.
אני רגיל לקום בבוקר אחרי הפסדים/משחקים מתסכלים, ולהרגיש הרבה יותר אופטימי מאשר לאחר המשחק. אבל הבוקר אני קם ואין בי קמצוץ של אופטימיות. \ כמו שלא קמנו מה-2:2 מול בירמינגהאם, אני לא יודע אם נקום מה-4:4 הזה.