אני דווקא לא חושב שאבואה ישוב לעמדת הקיצוני ימני על חשבונו של וולקוט. אבואה השלים שלושה משחקים מלאים בשבוע האחרון, ומאידך וולקוט נכנס כמחליף (פעם אחת) והוחלף (פעמיים) בשלושת המשחקים האחרונים ולכן אני חושב שוולקוט יותר רענן ומוכן למשחק מחר. אני מקווה שונגר יעשה את החישובים הללו וייפתח איתו מחר.
חברינו הטוב, פרדי ליונברג הגדול, עוזב את אירופה ועובר לסיאטל האמריקאית. אה וכמובן, הבלם הנצחי, טוני אדאמס, מונה למאמן של פומפי.
לדעתי מחר ונגר חייב לפתוח עם דנילסון (או דיאבי) ולא עם סונג. דיברתי קודם על כך שצריך להתאים את המערך שלנו לסוג המשחק, אז זה המשחק המושלם לשים בו את הברזילאי. טוטנהאם ממילא לא מבריקים יותר מדי העונה, הם כנראה לא יבואו במטרה לתקוף ולכבוש שערים (מי יכול להאשים אותם, כשהחלוץ שלהם זה דארן בנט), השליטה בכדור והיוזמה תהיה אצלנו ולכן אנחנו צריכים עוד מוביל כדור באמצע, אחד שמסוגל לתת כדור עומק וגם במקרה הצורך לעלות למעלה ולסכן את השער. אני גם חושב שזה מה שונגר יעשה, ואני גם חושב שת'יאו יעלה מחר באגף ימין, ונגר לא הולך לתת לאף אחד שום מנוחה במשחק הזה. נעלה את ההרכב הכי חזק. מדובר בהזדמנות פז לתת לטוטנהאם תבוסה שתיזכר למשך שנים, אני לא זוכר כזו תקופה זוועתית מבחינתם.
תגידו יש מישהו שהולך למאש היום??? אני כנראה אהיה שם אבל נראה לי יהיה רוב גדול של אוהדי טוטנהאם...יש מישהו?
כן יש הרבה תותחנים מהפורום שיהיו שם, ניפגש. אתה שוכח דבר אחד, זה שטוטנהאם לא מבריקים, לא אומר שהם לא יכולים להבריק. המאמן הקודם וגם הנוכחי בעלי אוריינטציית משחק התקפית, ועל אחת כמה וכמה שהמוטביציה בדרבי גבוהה יותר. ברגע שיש לפבריגאס מישהו שמחפה ומכסה עליו, אין צורך ב'מחלק תה' כמו דנילסון. אין מה להשוות בין דנילסון וסונג, מאחר דנילסון הוא קשר התקפי שיכול להחליף את פבריגאס, אך לא מתאים לשחק לצידו כי הוא לא משלים אותו. צריך לנצח ובצורה משכנעת.
טל, אל תהיה חמדן. נצחון היום וגם אם זה יהיה 1-0 דחוק זה עדיין יהיה 3 נק' ונצחון בדרבי שזה תמיד חשוב למוראל. * תודה על התיקון מתחתיי, שיניתי.
אני לא דיברתי על תבוסה (כמו אחד האוהדים האחרים), דיברתי על צורה משכנעת. היה לי את העונג לפני כמה שנים להיות בהייבורי בכזה 1:0 דחוק משער של רייס, במשחק שבו באמת לא התעלינו ביכולתנו על טוטנהאם. מה שזכור לי מאותו משחק, פרט לקור המקפיא, זה שבמחצית שמו את השיר של רייס בביצוע זמר אופרה במערכת הרמקולים של האצטדיון כדי לעורר את הקהל, זה היה פשוט מגוחך.
טוטנהאם אולי לא בתקופה מבריקה, אבל היא יצאה לדרך חדשה ביום ראשון. יש לה טונות של מוטיבציה עכשיו, ובמיוחד שזה משחק כמו דרבי. גם מול צ'לסי, בגשר, טוטנהאם הוציאה 1-1, ככה שאסור בשום פנים ואופן לזלזל.
הזמן לא זז... ועוד יש לי הרצאה ב-18:00. אני חותם על משחק בו העופות יעשו לנו בית-ספר, אך בסופו של דבר נשדוד אותם עם 1-0 קטן משער של אדא בעזרת היד בזמן פציעות. תנו לי 3 נקודות, ואני מאושר עד הגג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_4426305,00.html אדביור מדבר על לנצח בשביל האוהדים. מאז כל הפרשה בקיץ, אדביור עושה הכל כדי לקנות חזרה את אהבת האוהדים. אני חושב שהמבחן האמיתי שלו יהיה בקיץ. אבל עד אז, לבחור יש יופי של רקורד מול הפרגיות. מקווה שהוא ישפר אותו היום.
ווי, עכשיו חזרתי הביתה, כמה סידורים אחרונים, קצת עבודה ואז יוצא באופניים למאש. כל הדרך זימזמתי לעצמי את AND IT'S ARSENAL, ARSENAL FC WE'RE BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN איזה כיף שיש דרבי, כל הגוף רועד לקראת משחק כזה.
מה זה רועד... אני חווה כל היום התמוטטויות עצבים. כבר 4 חברים שלי חטפו ממני צעקות היום. רק שיגיע, ננצח, ויעבור.
Almunia Sagna Gallas Silvestre Clichy Walcott Fabregas Denilson Nasri Adebayor Van Persie אני מרוצה מההרכב, פרט לקולו שונגר כנראה לא רוצה לסכן אותו עדיין, למרות שהוא כשיר כבר. לפחות סאנייה חוזר. שיהיה בהצלחה לתותחנים.