ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהשחקנים המלוכלכים שהכרתי. היה נותן קטנות בלי סוף, וכשדאווידס הרים אותו בעונת 2005/2006 כששיחקנו מול בורו כל הקהל הריע.
    עשה קריירה מפוארת, אני לא אתגעגע אליו זה בטוח.

2. SAMIR NARSI 8 Member

אלכסנדר חלב סיכם על תנאיו בברצלונה ויעבור מדיקל בקטלוניה בימים הקרובים:My Webpage

3. Van Persie Member

הפעם זה נראה באמת סופי... מקווה שהבוס יעשה את השינוי המתאים, ויימצא מחליף ראוי.

4. SZC Member

אל תדאג, גם אנחנו לא נתגעגע לכל מיני "אגדות" שיצאו מהלול של החלאות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

בקשר לחלב, זה היה צפוי למרות שבימים האחרונים עוד הייתה אמונה קטנה שהוא יישאר.
    ונגר יביא את נאסרי כמחליף של חלב ולא כתופסת לסגל. עכשיו, אני לא יודע אם אדבאיור יעזוב או יישאר, אבל אם לא יגיע עוד רכש לקישור או להגנה, מישהו פה באמת רואה אותנו נלחמים על אליפות? הרי אחת הסיבות המרכזיות בעונה שעברה בגללן נפלנו בשליש האחרון היא סגל קצר, אז מה הקטע בלהחליף שחקנים בשחקנים אחרים, שאף אחד לא יודע איך הם יסתגלו, אם בכלל? קשה לי לראות אותנו רצים לאליפות עם סגל קצר ופחות טוב מזה של העונה שעברה, אם כי במפעל גביע הכל יכול ושם לדעתי יש לנו סיכוי להצליח.

5. SAMIR NARSI 8 Member

אגב,הגעה של חלב לברצלונה ככול הנראה מוציאה ברסה ואת צ'לסי(שפרשה מין המירוץ) על אנדריי ארשבין.וכמו שיאיר אומר:יובא ארשבין לאלתר!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/08
  6. David Seaman Member

מעניין מה סכום ההעברה, למישהו יש מושג?

אני מאחל לחלב רק הצלחה בברצלונה, למרות שהוא אולי עוזב בטון קצת צורם, הוא מרגיש שהמועדון לא מתחזק ולא יזכה בתארים בזמן הקרוב - לגיטימי. תמיד חיבבתי אותו, אני לא חושב שהוא מיצה את כל הפוטנציאל שלו בשלוש העונות שלו כאן. אני תמיד אזכור את ההופעות המצוינות שלו בליגת האלופות בעונת הגמר. ביי ביי אלכס.

7. SAMIR NARSI 8 Member

15 מיליון יורו

8. A. Arshavin Member

זה הכל?!
    ונגר נכשל, ללא ספק.

9. Lupo Member

ארסנל ללא ספק הפסידה את אחד השחקנים המוכשרים בעולם. חבל.

10. Rudess Member

ריי פארלור בהחלט שחקן שייזכר אצל אוהדי ארסנל הותיקים, נתן המון נשמה ומלחמה, במיוחד זכור לי שער אדיר שלו מול ולנסיה, מאיזה 25 מטר, אם מישהו מוצא ב- YOUTUBE שיעלה פה ,אני אשמח להיזכר בשער האדיר!

לפארלור לא הלך כל כך בשנים האחרונות, גם התגרש מאשתו והיה צריך לשלם לה די הרבה פיצויי מזונות וגם הקריירה שלו די דעכה. אבל נזכור אותו בהחלט!!!

11. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

טל, רק בגלל שאני אוהב אותך.
    http://www.youtube.com/watch?v=1D1wPyadZ_k

12. Rudess Member

אם חלב יעזוב, זה לא רק יהיה הפסד ענק של ארסנל אלא הפסד לפרמיירליג בכלל.

תודה על הלינקים חברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

13. אבו Member

זהו זה, הגיע שעת האלכס חלב- זה יהיה רשמי בימים הקרובים(אני משער שהחתימה הרשמית שלו בבארסה ושל נאסרי בארסנל, יהיו אולי באותו יום), וחלב עוזב לבארסה תמורת 15 מיליון יורו(פחח)- אמרתי את זה כבר פה, אם ונגר מתכנן על נאסרי כמחליף של חלב- זה כישלון עצום ולא רק שלא התקדמנו, אלא הלכנו אחורה. לעומת זאת, אם ונגר יביא במקום חלב גם את נאסרי כתוספת לסגל, ובמקום חלב עצמו טופ קלאס כמו אנדריי ארשבין, אז אני אהיה מרוצה ואפשר לדבר על התקדמות רצינית.
    ירון(אדבאיור) כבר הסביר את זה כמוני.

מה אני אזכור מחלב? שהוא ללא ספק אחד השחקנים המוכשרים שראיתי, שחקן כ"כ כשרוני עם טכניקה עילאית. מהצד שני, אני אזכור לו רגעים כמו הדקה ה-90 מול ליברפול באיימירטס העונה, וכמו עוד אינספור רגעים אחרים שהוא לא בעט לשער. שיהיה לו בהצלחה, למרות שפרשת הגלידה לא תישכח כ"כ מהר- חבל מאוד בדיעבד שמוריניו מונה למאמן אינטר, אני משער שמאינטר היינו יכולים להוציא יותר כסף על חלב.

שני שחקני מפתח כבר עזבו, אם גם אדא עוזב אנחנו באמת כנראה Selling club, כי זאת ההתנהלות של מועדון שמוכר את כל השחקנים הטובים שלו בשיאם.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני האחרון שיהיה החסיד של התקשורת, אבל הם מספיק עלוקות כדי לעקוב אחריו יום יום ולראות מה הוא עושה. הם ראו שהוא אורז ת'חפצים, במקרים כאלו (דברים שסיפרו בתקשורת הגרמנית) אני מתחיל לקבל רושם שיש סיכויים שהשחקן עוזב מדינה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/08
  15. Jack Wilshere Member

אני מאוד מאוכזב... חלב אחד השחקנים האהובים עלי בקבוצה. לטעמי, חלב היה, במרבית שלבי העונה, השחקן החשוב ביותר בחלק הקדמי. בכלל, חלב הוא אחד השחקנים הכי אלגנטים וקבוצתיים שיצא לי לראות, ואני רואה כדורגל מ-1990, כך שראיתי יחסית הרבה שחקנים. אני שמח שהיה לי העונג לראות אותו משחק אצלנו (אני רציתי שהוא יגיע אלינו עוד שהוא שיחק בשטוטגרט, בדיוק כשם שאני רוצה לראות עכשיו את ארשבין במקומו. אגב, מי שטוען שארשבין הוא overrated הוא ליצן). אומרים שלומדים להעריך משהו רק כשאין לך אותו יותר, כך שאני משוכנע שבעונה הבאה האוהדים יעריכו את חלב. אין לי ספק שאילו המועדון היה מראה נכונות לפתוח לחלב את החוזה ולשדרג משמעותית את שכרו, חלב היה נשאר. שהרי חלב הצהיר בסוף העונה שהוא מאושר בקבוצה, כך שזה מובן מאליו שהסוכנים שלו טחנו לו את המוח על כך שהוא יכול להשתכר יותר בברצלונה, בין היתר, כדי שהם יוכלו לגזור על ראשו קופון. זו הסיבה העיקרית לעזיבתו. בכל מקרה, אני מאחל לחלב הצלחה בברצלונה. ברצלונה מקבלים לידיהם שחקן גדול.

16 מיליון יורו? בדיחה עצובה. הייתי מצפה מהמועדון שיסחוט יותר את החלאות מקטלוניה. כמדומני, חלב נרכש ב-15 מיליון יורו. איך יכול להיות שאנחנו מרוויחים על ראשו של חלב יורו אחד בלבד? חלב אומנם היה שחקן נהדר עוד לפני שהוא הגיע אלינו, אבל ניכר אצלו שיפור במשחק, כך שערכו צריך היה לנסוק במידה מסוימת. את נאסרי הוא מוכן לרכוש ב-16 מיליון פאונד, אך הוא מאפשר למכור את חלב ב-16 מיליון יורו? אני לא מבין את זה...

ונגר לא עמד ביעדים שהוא הציב לעצמו (לשמור על שחקני סגל הקבוצה), וזה לא משנה מהם הטעמים לכך, כך שהוא נכשל בהקשר הזה. עזיבתם של פלאמיני וחלב משנה לגמרי את האיזון בחלק הקדמי של הקבוצה. בנוסף לכך, היא שומטת את הקרקע מתחת לפילוספיה של ונגר, כפי שכבר הסברתי.

אם ונגר החתים את נאסרי כדי שיחליף את חלב, אז הוא לא עשה כאן כלום בעצם. אני רוצה להאמין שונגר מתכוון להחתים עוד קשר (ארשבין ודייגו הם שני שחקנים שיכולים לשדרג אותנו), למעט נאסרי, שאחרת לא התחזקנו ולא נעליים מבחינה התקפית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08