ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

אני לא מסכים איתך, הם לא היו מאד חלשים והיו להם 2 מצבים מצוינים של שערים בטוחים, אחד בעיטה של די מיקלה מחוץ לרחבה והשני אחד על אחד של בלאמי מול אלמוניה. ברור שגרין נתן משחק מצוין וארסנל הגיעה ליותר הזדמנויות.
    אין שום משחק קל בליגה הטובה בעולם, על אחת כמה וכמה שמדובר בדרבי לוהט וכמובן שזה משחק שני תוך 3 ימים לשתי הקבוצות. עדיין אני חושב שאנחנו מגיעים במומנטום טוב בהרבה מאשר טוטנהאם, עקב 2 נצחונות חוץ חשובים שנתנו המון בטחון לקבוצה, בעוד טוטנהאם החליפה מאמן וכידוע לנו ,השיגה את נצחונה הראשון רק לפני 3 ימים. לכן, אני מצפה שננצח את הדרבי הזה ובצורה משכנעת.

יש לך לינקים לציטוטים של השחקנים? אשמח לקרוא.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל באתר הרשמי רודס (ואיך הבעיטה של די מקלה מרחוק היא "שער בטוח"? הוא היה 20 מטר מהשער). ואני גם חושב שניצחון באפטון פארק זה לא דבר קל בכלל, מחוץ לטופ 4 זה אחד ממשחקי החוץ היותר קשים בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/08
  3. Rudess Member

מאחר ואלמוניה הציל שער בטוח, כי הכדור הלך לחיבורים ולא סתם נבעט למסגרת.
    קראתי את ציטוט דבריו של רובין ואן פרסי, ואני מביא אותו לטובת מי שלא קרא:

“I think so, yes, because we scored a goal after more than 70 minutes and it was a tough game,” said the 25-year-old.

“They had their chances in the first half with Bellamy and a few others. But if you win this game 2-0 at the end, it is a great job and a massive win.”

“At half time we found out Chelsea lost 1-0 and, of course Man United had drawn, so we knew it was really important to get back and make some steps up the table," said Van Persie.

“It was not easy. West Ham played very well, especially in the first half an hour.

“But we knew somehow we would get chances in the second half because they gave everything in the first.

“That is what we said to each other at half-time. We would get chances. The only thing was to make them and just keep the belief high. This is what we did.

"In the end I think it was a big, big win for us.”

מהשורה הראשונה ניתן להבין שאחד העיתונאים שאל אותו לגבי סיכויי האליפות של ארסנל וההולנדי ענה בהתאם. הוא גם התייחס לחשיבות הנצחון עקב תוצאות התיקו של היריבות וגם החמיא לווסטהאם על היכולת. אני לא רואה שום בעיה עם ההתבטאות שלו, שאלו אותו שאלה והוא ענה כמו שצריך.

4. Jack Wilshere Member

גם בעונה שעברה ניצחנו משחקים עם השיניים, גם בעונה שעברה ניצחנו משחקים שעל-פניו לא הגיע לנו לנצח , אך זה לא הספיק לנו לאליפות, מכיוון שבחודש מרץ הקבוצה לא צברה מספיק נקודות (לא שמרה על יציבות). זה נכון שניצחונות עם השיניים וניצחונות במשחקים שלא מגיע לך לנצח בהם הם אינדיקציה לאופי, איניקציה לכך שהקבוצה מסוגלת לזכות באליפות, אבל בנוסף לאלו קבוצה אלופה צריכה לשמור על יציבות. בינתיים, לא חיברנו יותר מארבעה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, או, לחילופין, יותר משלושה ניצחונות ליגה רצופים. בכל מקרה, אני מסכים שניצחון חוץ על ווסט האם הוא ניצחון חשוב.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאיר, עזוב אותך מסטטיסטיקות של "עוד לא ניצחנו ארבעה משחקים רצופים", כי אם ננצח ארבעה אז יגידו שלא ניצחנו חמישה רצופים. מה שחשוב זה שכל תחזיות יום הדין שניבאו לנו בטרום העונה (מקום מחוץ לטופ 4, כשהאפסים מעבר לכביש לוקחים את מקומנו) מתחילים להתבדות, הקבוצה נראית טוב, לקחים הופקו, שחקנים התבגרו וצברו ניסיון וגם יש יותר עומק בסגל. לא לחינם ונגר נתן מנוחה לאדא ו-וולקוט במשחקים האחרונים, ואני צופה שגם מול סטוק בשבת הוא יעשה זאת עם ססק\קלישי. פשוט סיום העונה שעברה היה טראומטי מבחינתנו וכבר מעכשיו ונגר והשחקנים חושבים על התקופה הזו, לדעתי נבוא אליה הרבה יותר רעננים ומוכנים העונה.

6. Gnus Avenue Member

או נגד ליברפול בגביע..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. Jack Wilshere Member

בני, הלוואי ואתה צודק. אני מאוד מקווה שנגיע העונה לרגעי ההכרעה רעננים יותר, בשלים יותר. בנוסף לכך, אני מקווה שהפסד הבית להאל סיטי לימד את הקבוצה את הלקח באשר אי-אפשר להוריד את הרגל מהדוושה. ימים יגידו.

8. Gunner_ForeveR Member

נכון, ובמיוחד לאור העובדה שהתקשינו שם בשנים האחרונות.

ד"א, ספורט 5 שוב לא משדרים את המשחק שלנו בליגת האלופות, אבל למי אכפת? הם אלה שממשיכים להפסיד. בכל מקרה, אני מקווה ומאמין שישדרו את המשחק שלנו בליגת האלופות מול פנר, בצ'רלטון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/10/08
  9. Tony Adams Member

90% שהמשחק שלנו ישודר בצ'רלטון. גם כי אין הרבה משחקים יותר מעניינים וגם כי אחרי ההצגה במשחק הקודם, הם לא יוותרו על המשחק הזה.

נ.ב
    טוני אדאמס מונה רשמית למאמן פומפי. שיהיה לו המון בהצלחה!

10. אבו Member

דנילסון יחזור לסגל מחר. מסתבר שהוא לא היה בסגל מול ווסטהאם בגלל פגיעה בגב.
    ונגר שוב אומר שקולו וסאנייה כבר כשירים לחלוטין, אבל מוסיף "תצטרך לחכות למחר ולראות את ההרכב".
    מקווה מאוד שקולו יחזור. סילבסטרה משתפר, אבל ההבדל בינו לבין קולו הוא עצום. לגבי סאנייה זה פחות קריטי, אבל גם הוא עדיף על אבואה.
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/d...-face-tottenham

11. Gnus Avenue Member

אני יקווה שדיאבי או סונג יפתחו במקומו של דנילסון. בכלל אני לא חושב שיש לו מקום בסגל של ארסנל.

12. A. Arshavin Member

קצת הגזמת עם ''בכלל אני לא חושב שיש לו מקום בסגל של ארסנל", הוא כישרון רציני, נכון שכרגע הוא לא משופשף או פיסי מספיק כדי להיות שחקן הרכבב במרכז השדה, אבל בין זה לבין "בכלל אני לא חושב שיש לו מקום בסגל של ארסנל" יש מרחק.

13. Gunner_ForeveR Member

יש לי תחושה שונגר לא ייפתח בהרכב עם נאסרי מחר, לאור העובדה שהוא שיחק שלושה משחקים רצופים בשבוע האחרון וגם לאור העובדה שבשני המשחקים האחרונים הוא היה חלש.

לדעתי, ההרכב ייראה כך, ללא נאסרי:

----------אלמוניה
    קלישי--גאלאס--טורה--סאנייה
    דנילסון-ססק-סונג/דיאבי-וולקוט
    --------אדא----רובין

או:

----------אלמוניה
    קלישי--גאלאס--טורה--סאנייה
    דיאבי--ססק---דנילסון--וולקוט
    --------אדא----רובין

אני אישית, מקווה שדיאבי או סונג יתפקדו כקשרים אחוריים מחר במקומו של דנילסון. אבל אם תשאלו את ונגר עם מי לפתוח מחר כקשר אחורי, אז כמובן שהוא ייפתח עם דנילסון, או שיעלה עם ההרכב הראשון שרשמתי למעלה בו דנילסון גם כן נכלל בהרכב רק לא כקשר אחורי.

COME ON GUNNERS :aaarse:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/10/08
  14. Tony Adams Member

אני לצערי גם חושב שונגר יפתח עם דנילסון במקום סונג, כשדיאבי מחליף את נאסרי.
    לגבי סאניה? אני חושב שונגר יתן לאבואה עוד משחק כמגן.

15. Rudess Member

אם סאניה יהיה כשיר במאה אחוז, ונגר יפתח איתו כמגן ימני ויחזיר את אבואה "אהובנו" על חשבון וולקוט.

אין לי בעיה שדנילסון יחזור לסגל אבל שיישב על הספסל ושונגר ייתן לסונג המשך קרדיט כקשר אחורי בהרכב הפותח. ספסול של נאסרי מחר גם לא אמור להוות בעיה עבורנו שכן דיאבי לא יתרום פחות ממנו ולדעתי אף יותר (למרות שזאת לא עמדה אופטימלית עבור דיאבי).