אני גם מצפה בקוצר רוח לחזרתו של אדוארדו, ואני מאוד מקווה שהוא יחזור לכושר שלפני הפציעה. רובין אומנם חלוץ מגוון יותר מאדוארדו (All around player), אבל אני, באופן אישי, מעדיף את אדוארדו על-פניו (בתנאי שהוא יחזור לכושר שלפני הפציעה, כאמור). לא בכדי הקבוצה רצה נהדר כשאדוארדו שיחק לצד אדא בעונה שעברה. השניים משלימים אחד את השני מצויין, מכיוון שהם הפכים במידה רבה. הטכניקה של אדא טובה יותר, משחק הראש שלו טוב יותר, הוא חלוץ מטרה. לעומת זאת, הסיומת של אדוארדו טובה יותר, הוא יותר קר-רוח מול השער, והוא מסוגל להבקיע מכלום (ע"ע - משחק החוץ בגודיסון פארק אשתקד). רוזיצקי היה טוב מאוד בעונה שעברה (עד הפציעה). אומנם, כמו חלב, התרומה המספרית שלו לא הייתה מי-יודע-כמה, אבל הוא היה מעורב מאוד והשפיע על סגנון המשחק. אם הוא יחזור לכושר שלפני הפציעה, זו תהיה תוספת כוח משמעותית.
טל, לנאסרי יש נכונות ויכולת לרוץ עם הכדור על הקו עד לקו השער ולהגביה, אני בקושי זוכר את רוזיצקי עושה את זה. הוא אמנם מאוד טכני (רוזיצקי) אבל לא מהיר במיוחד. בנוסף למרות שאנחנו יודעים שיש לו בעיטה מצויינת (זכורים לי כמה סקרימרים שלו בנבחרת צ'כיה) הוא מיעט לאיים בבעיטה מבחוץ אלא העדיף שוב ושוב הכנסה של כדורים פנימה. לא שאני מתנגד לחזרה שלו (וגם לא שמישהו שואל אותי), וברור שלא יזיקו לנו עוד זוג רגליים כשרוניות בקישור לרוטציה. רוזיצקי יכול גם לשמש כמחליף ראוי לססק בעיתות עומס.
וחזרה לדיון על כך שגאלאס לא צריך להיות הקפטן http://www.youtube.com/watch?v=-0djx3--mlw&feature=related שחקן מלוכלך מדי וחסר כל חוסר מנהיגות, אתם צריכים קפטן אחר טורה או פברגאס.
וואו. אז הוא הכניס בעיטה לנאני. גם אני הייתי מכניס לו בעיטה, לפורטוגלי המכוער הזה. יש מספיק סיבות אחרות למה גאלאס לא צריך להיות קפטן, בכל מקרה.
נכון, הנה אחת מהן: http://www.youtube.com/watch?v=Ss4Ura0yJPE אחד המשחקים המסתכלים ביותר. עד עכשיו אני לא מבין מה עבר על קלישי.
אני לא מחסידיו הגדולים של גאלאס כקפטן, אבל לפחות הוא הודה בקיץ שהוא עשה טעויות והמשחק הזה אחת מהטעויות היותר גדולות שלו והוא יעשה את המקסימום על מנת להפיק לקחים. לא הרבה קפטנים היו יוצאים בהודעה כזאת בתקשורת. למרות שבכל מקרה, הקטע עם הסיגריה לדעתי גמר את הסיפור שלו כקפטן מהעונה הבאה.
זה גם לא כל-כך מופרך שגאלאס יעזוב בסוף העונה. אם אינני טועה, אין לו חוזה לעונה הבאה. אם גאלאס אכן יעזוב בסוף העונה או שונגר יחליט להעביר את סרט הקפטן לשחקן אחר, התחושה שלי היא שאלמוניה יקבל את סרט הקפטן, אף על פי שאני הייתי רוצה לראות את ססק קפטן הקבוצה- דבר שאף יכול להעצים את מחוייבותו כלפי המועדון.
אני מניח שאתה טועה, טורה הוא "סגן הקפטן" של ונגר וגם לפעמים כשגאלאס היה פצוע אז הוא היה עם הסרט, אלמוניה רק מול פנר ואברטון, אז גם גאלאס וגם טורה לא שיחקו, היה הקפטן.
כן, אני יודע. אני לא אומר זאת בהסתמך על המשחק נגד אברטון (בו אלמוניה קיבל את סרט הקפטן לאחר שטורה הוחלף במחצית) והמשחק נגד פנר (בו טורה לא שיחק כלל). התחושה הכללית שלי היא שונגר יתן את סרט הקפטן לאלמוניה אחרי שגאלאס יעזוב או הסרט יועבר לשחקן אחר. מצד אחד, אני לא חושב שטורה מתאים להיות קפטן הקבוצה. מבחינתי, קפטן צריך להיות, בראש ובראשונה, מנהיג. טורה אומנם עומד בדרישות היסוד לתפקיד הקפטן (ותק בקבוצה, מוערך על-ידי האוהדים והשחקנים), אבל הוא לא מנהיג. מצד שני, אני מעדיף ששחקן שדה יהיה קפטן, היות ולשוער אין נגישות לרוב שחקני הקבוצה ולשופט. מבחינתי, קפטן צריך להפעיל לחץ על השופט, לדחוף את השחקנים קדימה או אחורה, לצעוק על שחקנים שצריך, לעודד שחקנים שצריך וכולי. היות וססק מנהיג, שחקן שדה, הוא מוערך על-ידי האוהדים והשחקנים והוא שחקן יחסית ותיק בקבוצה, אני בדעה שהוא צריך לקבל את סרט הקפטן.
אגב, בעונה שעברה דיברו הרבה על כך שבכדי לזכות באליפות צריך לדעת לעשות ugly wins, ואני חושב שהמשחק שלשום זה בדיוק ניצחון מהסוג הזה. ניצחון של המון אופי, במגרש לא פשוט מול קהל לא פשוט.
חרטא,ווסטהאם היו מאוד חלשים..ורק השוער שלהם והמשקוף מנע מהם להתבאס על המשחק מהדקה ה20. משחק קשה יהיה ביום רביעי,ואני לא מרוצה מזה שכל השחקנים שלנו מדברים על אליפות כאילו שהם ניצחו את יונייטד באולד טראפורד ביום ראשון.