בני, עד הדקה ה-67, הדקה שבה ונגר עשה את שני החילופים- המשחק שלנו לא שטף מספיק ולא היינו מספיק טובים ויעילים בחלק ההתקפי. אז למה לחכות עד הדקה ה-67? איחור של 12 דקות, לטעמי. ירון, שיהיה לך בהצלחה!
לא, 12. המחצית הראשונה לא שטפה, היה אפשר לנסות לתת עוד כמה דקות במחצית השנייה, אבל שזה המשיך- החילוף היה צריך לבוא בסביבות הדקה ה-55, לטעמי.
רפאל, המצבים שוולקוט הגיע (למעט המצב שרובין הוריד לו עם החזה, במהלך יפהפה) אליהם היו אחרי מהלכים אישיים. לא מהלכים קבוצתיים כמו שאנחנו רגילים לראות מארסנל. בגדול, אני לא מתלונן. ונגר יצא גאון.
תזכיר לי מתי בפעם האחרונה ונגר עשה חילוף דקה 55? בקטע הזה ארסן לא משתנה, אם המצב לא בעייתי במיוחד אין חילופים לפני דקה 65.
טוב, זה מאחורינו, ועכשיו כל הפוקוס על יום רביעי. טוטנהאם תגיע מועדדת אחרי הניצחון הראשון העונה, וחייבים להוריד אותה לקרקע. לדעתי היא תגיע עם המון התלהבות והמון רצון, ושער בפתיחה יוציא מהם את כל הרוח מהמפרשים. אני מאוד מקווה שטורה יחזור להרכב. השאלה היא האם גם סאניה חוזר, ואם כן, מה קורה עם אבואה.
בגלל זה רשמתי בסוגריים "כרגיל". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לגבי הדרבי, הם יגיעו עם התלהבות, גם אנחנו נגיע עם לא פחות. דרבי זה דרבי וזה תמיד משחק קשה, לא משנה מה עבר על הספרס ואיך הם נראים. יש לי עדיין סיוטים מהמפגש האחרון מולם, הגיע הזמן להסיר את העול הזה סוף סוף. הקהל יהיה בטירוף.
damn it, מאז סיום המשחק אני לא יכול להפסיק לחשוב על המשחק ברביעי. וזה עוד פאקינג 72 שעות. וואי, אלו עומדים להיות 3 יממות קשות.
ניצחון ענק שהראה על הרבה אופי. קשה לראות את הקבוצה מחמיצה פעם אחר פעם. הכי הפחיד היה הרגע שההגנה נחתכה בקלות ובלאמי נשאר לבד מול אלמוניה. מאוד מאוד קשה להציל כדור חזק ונמוך שהולך לפינה הרחוקה - זאת הייתה בעיטה טובה, ולכן לדעתי ההצלה הייתה ענקית. מגיעים לאלמוניה כל השבחים שבעולם. עוד משהו - בנדטנר פשוט חסר קוארדינציה. כ"כ הרבה פעמים רואים אותו מאבד כדור בשלומיאליות של ילד בכיתה א'. מצד שני לפעמים הוא עושה פעולות ממש חכמות. אני מקווה שזה בגלל חוסר הנסיון ושבקרוב נראה שחקן ענק. נאסרי - אני בדר"כ מאוד מרוצה ממנו ואני ממש אוהב את השחקן הזה. היום הוא היה חלש והיה נראה כאילו הוא מאוד עייף או שהוא אכל משהו לא טוב. אני ממש לא מעדיף את דיאבי בעמדה הזאת ואני מקווה שהוא ישתפר בעתיד.
גם אם לא היינו מנצחים, אסור היה לבוא בטענות לונגר כי חייבת להיות רוטציה ואדאביור צריך לקבל מנוחה מתישהו. אולי זה לא היה ה-משחק אבל אין מה לעשות. שנה שעברה הוא שיחק כמעט בכל המשחקים ובסופו של דבר קרס. כנראה שגם ונגר הסיק מסקנות. Aaron Ramsey, גיוס קל ובהצלחה!
מתוך התגובות של וונגר על המשחק: "We had some strikers on the bench and in the end that made the difference when we got some openings as they fatigued in the last 20 minutes." כמו שגם אני רשמתי, ווסטהאם נתנופשוט את כל מה שיש להם ושיחקו בקצב מטורף, החילופים של וונגר היו הפעם בתזמון הנכון, בדיוק ברגע שווסטהאם התחילו ליפול מהרגליים. "Last year I over-used him and now we go into a period where we play every three days, which is why I want to rotate שוב החלטה מובנת של וונגר, יש עוד עונה ארוכה לפנינו, וונגר מודה שבעונה שעברה הוא השתמש באדבאיור יותר מידיי (בעיקר מחוסר ברירה, ואן פרסי ואדוארדו היו פצועים) אני לא יודע מי רשם פה על "השילוב הנפלא בין בנדטנר לאדבאיור", זה כנראה מישהו שלא ראה הרבה משחקים בעונה שעברה, בכל מקרה התיאום בינם נבנה לאט לאט, אני בכל מקרה לא חושב שהם צריכים לשחק אחד לצד השני. גם ואן פרסי מדבר על המשחק, ומחמיא לווסטהאם על הלחימה ההירואית שלהם עד הדקה ה70: "It was not easy. They played very well, especially in the first half-an-hour - they were all over the place. But we knew somehow we would get chances, especially in the second half because they gave everything in the first. היה באמת משחק גדול, ואחד שלדעתי יעשה סוויץ' לעונה שלנו לכיוון יציב יותר. יאללה דרבי!
אולי התכוונת אולי, אבל אני כתבתי רק שאהבתי לראות את השיתוף בין בנטדר לאדביור. הם ממש לא רע ביחד, וגם אהבתי לראות את בנטדר מנחם את אדביור אחרי ההחמצה שלו. אני בהחלט חושב שעם עוד עבודה, הם יהיו יכולים להיות יופי של פרטנרים.
אני באופן אישי חושב שהם דומים מידיי בסגנון המשחק שלהם כדי לשחק ביחד, ועדיף שישחקו צמד חלוצים שכל אחד מהם מציע מגוון שונה של תנועות ויכולות. אני חושב שהשילוב אדבאיור-אדוארדו שזכינו לראות מעט ממנו בעונה הקודמת היה מדהים, גם ואן-פרסי-אדבאיור נראים טוב ביחד, בעיקר כי לרובין יש את המימד הנוסף של בעיטות מרחוק. אם וכאשר אדוארדו יחזור לכושר שלפני הפציעה, אני מאמין שהוא ידחוק את בנדטנר לסוף הרוטציה ולמקומו הראוי כחלוץ הרביעי של ארסנל.
אני לא חושב שזה צריך לקרות, ומאמין שזה גם לא יקרה. במידה ואדוארדו יחזור לשחק אני חושב שבנדטנר לא צריך להידחק לסוף רוטציית החלוצים. בנדטנר בכלל לא אשם בפציעה של אדוארדו, קודם כל ארסן ונגר צריך לבחון את אדוארדו משחק או שתיים ואת היכולות שלו. במידה ואדוארדו בכושר הגופני שלו לפני הפציעה, אני מאמין שבנדטנר ידחק לסוף הרוטציה. אך במידה ואדוארדו לא יציג יכולת טובה, הוא זה שידחק לסוף הרוטציה ובנדטנר ישאר החלוץ השלישי של ארסנל.
מישהו אמר שבנדטנר אשם? אדבאיור, ואן פרסי ואדוארדו עדיפים עליהם, פשוט מאוד, ואני לא חושב שיש סיבה שאדוארדו לא יחזור לכושר שהיה לו לפני הפציעה. אולי ייקח לו כמה משחקים לחזור לכושר, אבל אחרי זה אני מאמין שנקבל את אדוארדו שלנו בחזרה ושבנדטנר יחזור למקום המתאים לו.