עם כל הספקות מה שבטוח יהיה חם ברביעי אני חושב שאני אפילו יעדיף לראות את טוטנהאם וארסנל נשברות על המגרש מאת צ'לסי מתמסרת בין טרי וקראבליו בהגנה ומשחקת עם ההתקפה הדלילה של האל
לדעתי, אנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה. שינוי רציני ואמיתי קשה לעשות עם אותו הסגל שנמצא עכשיו במקום האחרון בטבלה, מוכשר ככל שיהיה ונחוש להראות בדרבי החם של לונדון מה הוא יודע. ארסנל תמיד חייבת לנצח את הקבוצה במקום האחרון בטבלה בין אם זאת צ'לסי או מנצ'סטר. אני מאמין שננצח, אבל כדי שהכול יעבור חלק אנחנו צריכים לנצח את ווסט האם במשחק הקרוב, ואני מאוד מקווה שנלמד הלקח לא לזלזל בשום קבוצה גם לאחר נצחונות משכנעים למדי.
ונגר על עישון : http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...s-a-young-coach http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...able-at-arsenal
דווקא כן, לאחר נצחונות משכנעים, הצעירים של ארסנל באים בתחושת שאננות מסוימת למשחק, כמו נגד פולהאם והאל, ואז הם מקבלים בראש.
כל קבוצה היא מוקש לגדולות,וילה,טוטנאהם,ווסטאהם,סנדרלנד וכו'. השאלה איך יגיעו למשחק 2 הקבוצות. הביטחון של שחקני ווסטהאם יהיה פקטור רציני היום,ראינו שבאים בפחד מסתגרים מאחור ומנסים לעקוץ,בדרך כלל הקבוצות מפסידות ככה באמירויות,אבל דוגמת האל סיטי,שבאה ואחרי שקיבלה גול לא הסתגרה,ואחרי שהשוותה לא הסתגרה,הרסה את המשחק של ארסנל ותוסיף לזה טיפת מזל.
אתה צודק בהחלט. אבל אני לא חושב שהאל סיטי נפתחה, האל סיטי משחקת על נייחים ובגלל זה היא אוהבת להרים גדולי עומק. מצפה שההגנה תרחיק לקרן או לחוץ או אפילו שהחלוץ שלה יקבל כדור ויגרוף חופשית.
זלזול בווסטהאם? there's no chance. דבר ראשון, אני מאמין שאחרי ההפסדים להאל והתיקו מול סנדרלנד, השחקנים יותר מבינים מה הם צריכים לעשות כדי לנצח. דבר שני, פולהאם והאל הן קבוצות שטבעית אתה מרגיש עליונות עליהן. פולהאם קבוצת תחתית לגיטימית, ומי התסכל על האל לפני הניצחון באמרויות? ווסטהאם, לעומת זאת, קבוצה מאוד מוכחת בליגה ואין שום סיכוי שמישהו מזלזל בה. בטח לא שהמשחק הוא באפטון פארק.
אלמוניה, אבואה, גאלאס, סילבסטרה, קלישי וולקוט, סונג, ססק, נאסרי בנדטנר, ואן פרסי ספסל: פביאנסקי, דיאבי, סאנייה, אדאביור, דג'ורו, טורה, ראמזי. החלטה בהחלט במקום להמשיך עם אבואה כמגן ימני, כנראה שטורה לא בריא במאת האחוזים אז סילבסטרה פותח לצידו של גאלאס בהגנה, סונג קשר אחורי(סוף סוף אחד אמיתי כזה) בעוד שדנילסון לא בסגל, ואדאביור מקבל קצת מנוחה בספסל ובנדטנר פותח עם ואן פרסי בהתקפה.
אוי ואבוי. זה מה שיש לי להגיד. אחרי הניצחון של ליברפול בגשר, אנחנו פשוט חייבים להוציא ניצחון היום. להוריד את אדביור לספסל זאת טעות ענקית לדעתי. אדביור נמצא בכושר לא רע בכלל, וזה ממש לא הזמן לתת לו מנוחה. ולמה סונג ולא דיאבי? דיאבי נתן משחק ענק מול פנרבחצ'ה, הראה ניצוצות מול אברטון, אז למה להוריד אותו לספסל? לא יודע. מפחיד אותי לראות את סונג היום. מקווה שיהיה בסדר. COMMON YOU GUNNERS! :aaarse: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
אדאביור חייב לקבל מנוחה. עונה שעברה הוא קרס בשלבי הסיום. אולי זה לא המשחק לתת לו את המנוחה, אבל הוא צריך לנוח, ואסור לשכוח שיש עוד משחק סופר חשוב נגד האפרוחים באמצע השבוע. אם המצב יהיה קשה, אני מאמין שהוא יכנס במחצית השנייה. חייבים לנצח!
אדא מבחינתי צריך לפתוח כל משחק. בנוסף, ונגר צריך להחליט באיזה עמדה סונג משחק. נגד אברטון הוא פתח כמגן ימני והמשיך כבלם; נגד פנר הוא פתח כבלם; היום הוא פותח כקשר. לא בריא... אני גם לא הייתי יוצא למלחמה עם סילבסטרה וגאלאס. מבחן קשה להגנה שלנו.
החלטה טובה לפתוח אם ראמזי על הספסל. אני מקווה שהוא יקבל דקות במשחק. Come On Arsenal! :aaarse: עריכה:קישור מישהו?
מה אוי ואבוי? ההרכב דווקא מאוזן, יש מקום לרוטציה בעמדת החלוץ, אחרי שואן פרסי נח מול פנר, אדה ינוח היום מול ווסטהאם ויעלה במידת הצורך. אני מאוד שמח שסונג משחק כקשר אחורי, האוריינטציה שלו יותר הגנתית משל דיאבי וזו הזדמנות מצויינת בשבילו לתקוע יתק בהרכב. דנילסון מחוץ לסגל זה גם חדשות טובות. COME ON ARSENAL!