ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיטר היל ווד על האפשרות שגורם מבחוץ ישתלט על ארסנל :

"Arsenal runs through my veins and we do not want control handed over to somebody who has not got Arsenal in their blood.Rest assured, we are not going to sell out to the first man who comes along".

2. Rudess Member

אגב, קראתי ראיון עם אוסמנוב באנגליה, שגם הוא אומר משהו בסגנון "ארסנל זורמת אצלי בדם, וקניתי מניות בגלל אהבתי לארסנל". בסופו של דבר, גם לדירקטורים ולהנהלת ארסנל לא תהיה ברירה והם לא יוכלו לדחות עוד הרבה שנים השתלטות של מישהו כמו קרואנקי או אוסמנוב. כל עוד הכדורגל יישאר ברמת המחירים המטורפת של השחקנים והמשכורות, רק כך יהיה אפשר לשרוד.

אישית, אני כמובן מעדיף שמחירי השחקנים יחזרו לפרופורציות וכך גם המשכורות וכנגזרת מכך מחירי הכרטיסים, אבל כרגע זה לא נראה באופק.

3. אבו Member

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...nal/7689629.stm
    גאלאס נראה במועדון לילה מעשן סיגרים. ונגר לא מת על העניין, אומר שהוא שמע על זה אבל אין לו תמונה כהוכחה, על פי דבריו. השניים יקיימו ביניהם שיחה בכל מקרה.

אני לא ממש מופתע, למען האמת. ווילי גאלאס, זה פשוט הטיפוס. יש לו גם דיבור של נרקומן.
    על קולו למשל אף פעם לא יהיו דברים מהסוג הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/08
  4. ARSI Member

אם הסיגריות זה לא עניין קבוע וגאלאס תיפקד כרגיל באימון שאחרי הבילוי אז הכל בסדר. מותר להתפנק קצת מידי פעם. אל תחשוב שהשחקנים לא שותים מידי פעם ומבלים.
    גאלאס הוא טיפוס קצת בעייתי (כדורגל זה לא הספורט שמתאים לו מבחינת האופי, אלא משהו כמו טניס שם יוכל לבוא בטענות רק לעצמו) וצריך להבין אותו.

5. אבו Member

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/10/24/article-1080465-02374AFA000005DC-165_468x312.Xxx
    הקפטן שלנו, מודל לחיקוי ללא ספק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

אגב, דניס :aaa8: ברגקאמפ התראיין לATVO, ואמר שאם וכאשר תגיע הצעה בעתיד הוא אשמח להגיע לארסנל. אבל כרגע הוא אומר שהוא עדיין רחוק ממעמד של מאמן ראשי.
    בכל מקרה, היה תענוג לשמוע אותו מדבר. בכל מילה רואים עד כמה הוא בן אדם אינלגנטי וחכם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/08
  6. odobry Member

אני לא ממש מבין את ונגר והסיבה שגאלאס הוא הקפטן שלכם. הוא שחקן מלוכלך לדעתי וגם לא ממש כריזמטי. אני יכול לדמיין אותו יותר כאנס ממישהו שאמור להוליך איזהשהוא קבוצה לתואר.

7. mr.shmactics Member

אני יכול להבין אותו משתי סיבות..
    אנחנו לא נמצאים באימונים לא יודעים מה האווירה החברתית ועד כמה גלאס משפיע.
    הוא רע! אכפת לו מהמשחק הוא מזיז את השחקנים, מתעצבן, צועק ,יש לו את הדרייב.

8. Rudess Member

הסיבות הן פוליטיות: גאלאס צרפתי וגם ונגר מפחד שגאלאס ילכלך עליו בתקשורת אז הוא נתן לו את סרט הקפטן כדי לקנות את שתיקתו. גם ונגר וגם אוהדי ארסנל יודעים שלגאלאס לא מגיע הסרט , כי הוא לא כריזמטי, לא מודל לחיקוי ובוודאי שאין לו יכולת מנהיגות.

9. elade91 Member

איזה שטויות טל, " ונגר מפחד שגאלאס ילכלך עליו". מה ונגר ילד קטן.
    אם אלה היו השיקולים של ונגר, אני לא רוצה לתאר איפה ומה היינו היום.

10. Rudess Member

גאלאס הוא לא לויאלי למועדון, ראינו זאת בצ'לסי ואת הלכלוכים שדיבר על מוריניו וצ'לסי כשעוד שיחק שם. ונגר מודע לזה היטב, ומאחר שלא רצה שזה גם יקרה בארסנל, הוא נתן לגאלאס את סרט הקפטן למרות שיש מספיק שחקנים ותיקים וראויים בארסנל כמו פבריגאס וטורה.

11. odobry Member

אני מבין אבל אני לא חושב שזה מהלך שאמור להתבצע ברמות האלה ובמועדון שכרגע אין לו צרות גדולות על הראש. בקבוצה כמו טוטנהאם או ניוקאסל שבמשבר אני רואה דבר כזה. לדעתי צריך להשתיק את גאלאס ולהעביר את הסרט לשחקן כמו אולי טורה.

12. Tony Adams Member

אדביור התראיין ואמר ש:"money keeling football"
    רק לי זה נשמע טיפה צורם?

13. Strawberry Fields Member

:aaarofl:

אני חושב שזה right up there עם הראיון שנתן ג'ואי בארטון לא מזמן בו הוא אמר שהוא רוצה להיות מודל לחיקוי.

14. אבו Member

טוב, 3 ימים לדרבי הגדול וראמוס מפוטר.
    עדיין לא החלטתי עד כמה זה טוב לנו לגבי רביעי.

קודם כל, בכללי, אני מאוד מרוצה מזה, כי למרות שראמוס עד עכשיו כישלון כמעט מוחלט(יש לו כוכבית על גביע הליגה, אבל כל השאר...), ועושה רושם שהוא לא התאקלם לחלוטין לליגה ולתרבות האנגלית- הוא עדיין מאמן אדיר, טוב יותר מרדנאפ, שיכול למשוך לטוטנהאם שמות גדולים, ומי יודע אם העסק שמה לא היה מתחבר בשלב מסויים.

לגבי רביעי, מצד אחד, ראמוס יודע להעמיד את הקבוצה שלו היטב דווקא במשחקים הקשים ביותר. בנוסף לכך, בכל 3 הדרביים מאז שראמוס הגיע, טוטנהאם היו יותר טובים מאיתנו בכל שלושת המשחקים.
    מצד שני, מאמן חדש, מוטיבציה חדשה, ניצחון מחר לטוטנהאם ומי יודע איך תתפתח העונה שלהם משמה.

מצד שלישי, למה רשמתי את זה בכלל?! אנחנו יותר טובים וצריכים לנצח בכל מקרה! בטח בבית!

15. Strawberry Fields Member

עורך דיאלוג עם עצמך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx