ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

ונגר על הקהל של ארסנל:

"Last year we were very close to winning the Premier League and we ended four points behind Manchester United. I can understand the fans were disappointed we did not win it, having led for so long. But today when we have such a young team I believe we need to be intelligent. Instead of resentment we have to be behind the team more than ever because this team will deliver. The younger you are the more you need support. Sometimes the fans do not give the support this team deserves."

2. David Seaman Member

טל, תקרא ותפנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

וברצינות, ונגר כמובן צודק, הקהל חייב לעודד יותר ולהיות מאחורי הקבוצה.
    תראו גם כמה סיבות מעניינות שונגר נותן להיותו "cheerful"
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/w...-to-be-cheerful

3. Gnus Avenue Member

ראיין גארי. מגן שישחק בארסנל ונפצע ל4 שנים.

4. Rudess Member

הקהל של ארסנל תומך ומעודד בקבוצה, אך הוא לא הקהל הכי טוב באנגליה, מה לעשות. משנה לשנה (עקב עליית המחירים), נעלמים להם אוהדים אמיתיים ומצטרפים להם כל מיני בעלי ממון שבאים למשחק כחלק מבילוי ולא ממש בשביל לעודד. יוצאים לפני סיום המחצית (הרבה יותר זמן מאשר אוהדים אחרים) חוזרים אחרי תחילת המחצית השנייה, בורחים לרכבת כבר בדקה ה-84 בערך ,העיקר לא לעמוד בתור לרכבת, ולא נשארים לדחוף את הקבוצה (ע"ע למשל משחק התיקו מול איינדהובן לפני שתי עונות) ולעודד גם כאשר המשחק גמור. כשמדובר במשחקי חוץ אז אפשר לראות את הקהל הטוב של ארסנל, כי אלו בכל זאת אנשים שנוסעים אחרי הקבוצה לכל מקום והקבוצה היא חלק אינטגרלי מהחיים שלהם. במשחקי בית לעומת זאת, יש רוב של אוהדים מפונקים.

בנדבך אחר, הקהל לא יכול להמשיך להיות עיוור ולא לבקר את הקבוצה אחרי כל הלוקשים וההבטחות שונגר מכר במהלך חלון ההעברות בקיץ. הוא גם לא יכול להמשיך להיות עיוור ולא לבקר כאשר הקבוצה נחלשה משמעותית לעומת עונה קודמת וזה לא משנה אם יש לארסנל את הצעירים הכי מבטיחים באירופה או לא. האוהדים זוכרים שהקבוצה לא זכתה כבר כמה עונות בתארים ולא נראה שגם בעונה הזאת היא תזכה במשהו. ונגר חייב לשדר מצידו אופטימיות כדי להרגיע את האוהדים, אך כמו שטענתי פה בעבר, גם הסבלנות של האוהדים הולכת ונגמרת.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לציין שה-Arsenal Supporters Trust הגיבו להודעה של ונגר :

"In response to the manager's remarks, the Arsenal Supporters Trust said in a statement: 'The Arsenal Supporters' Trust shares Arsene Wenger's view that the matchday atmosphere at the Emirates sometimes needs galvanising.

'The existing Red Action fan group do a great job with introducing initiatives and calls to get behind the team, but they need more help from the club to get their ideas across.

'The Trust would like to see the club work with supporter groups to address this.

'We believe that through the use of giveaways such as red and white scarves, better music and using the scoreboard that the club and fans could improve the atmosphere.

'Sometimes Arsenal's fans forget just how young our players are given their quality and that they need encouragement on the pitch.

'Wenger himself should appeal to the fans for more support. As his performance at today's AGM demonstrated he is passionate and persuasive about his players."

אני מאמין שדעתי בעניין (שר ההגנה של ונגר, כמו שבעבר צויין פה) ידועה.

6. k_700 Member

סטבן דפור? הוא בכלל קר מרכזי. ילד בן 20, מאוד מוכשר ויצרתי.
    בלם הוא לא.
    בכל מקרה אולי הכוונה פה היא לקומפני?

7. Quaresma Member

השאלה...
    מתי אדוארדו דה סילבה צפוי לחזור?

8. The_Arsenal Member

טל, מה זאת ההתפנקות הזאת של לא משחקים שוטף כמו שנה שעברה וכו'. אז בסדר, שנה שעברה הייתה באמת יוצאת דופן, אבל אנחנו עדיין משחקים את הכדורגל הכי יפה בפרמייר ליג by far. לא מבין את התלונה הזאת.

לגבי טורה שחוזר, ואיך שונגר יציב את ההגנה, אני בטוח ב-99 אחוז שנראה כזה דבר:

קלישי--סילבסטרה--גאלאס--טורה

9. AW forever Member

אני מאוד מקווה שאבואה יישחק מגן ימני ולא טורה. קינג קולו צריך להיות במרכז ההגנה במידה והוא פותח, לידו גם החייזר סילבסטרה יראה יותר טוב ואולי הם ישלימו אחד את השני (סילבסטרה בכדורי הגובה, טורה בלגרוף את הפאלטות של סילבסטרה)
    ווסטהאם זו קבוצה נאחס שלנו, הם לא נראים טוב (האמת לא ראיתי אותם, אבל התוצאות שלהם לא טובות) ואם יש דבר שחייבים עכשיו בארסנל זו קצת עקביות. ליברפול וצ'לסי יקיזו דם אחת מהשניה, ארסנל צריכה להידבק לצמרת.
    לגביי החזרה של אדוארדו, היא כמובן מבורכת, אבל יש לזכור שיש סימן שאלה גדול מעל הראש של שחקן שחוזר מפציעה כזו ארוכה ונוראית. לכשהוא יחזור תהיה לנו רביעיית חלוצים כל כך מגוונת, יש מקום לכולם בעונה כ"כ ארוכה, שת"פ בין ואן פרסי או אדבאיור לאדוארדו נשמע מאוד מעניין.

ולידיעה המרגשת ביותר שיצא לי לקרוא מזה זמן רב:
    http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4375908,00.html

כשהוא פרש הוא הודיע שהוא לא מעוניין בקריירת אימון בכדורגל, החיידק כנראה לא מרפה.
    איזה חלום זה יהיה לראות את אחד השחקנים האינטילגנטיים ביותר שאני ראיתי על מגרש כדורגל נמצא על הקווים. אני מאוד מקווה שהוא ישתלב במערכת של ארסנל, יש לו כ"כ הרבה לתרום והוא דמות כ"כ אהובה שזה יכול להיות פשוט מצויין. רק שיתרחק מהרעה החולה שנקראת משרת המאמן באייאקס.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/08
  10. Tony Adams Member

אני חושב שונגר יפתח עם אבואה בגמן ימני. יש לי הרגשה ש"קללת" אבואה נגמרה בהצבה שלו כמגן ימני במשחק מול פנרחצ'ה. אולי סוף סוף ונגר הבין שאבואה צריך לפתוח במשבצת של סאניה כשהצרפתי פצוע.

אבל שוב, בעיית התיאום. טורה וסילבטרה שיחקו מחצית אחת יחד, וזה לא היה מרשים בלשון המעטה. אבואה וטורה לא זוכרים מתי בפעם האחרונה שניהם שיחקו בהגנה ביחד, וזה יכול, שוב, לפגוע בנו. אסור לתת לווסטהאם לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה, כמו שפנר עשתה פעם אחר פעם.

11. Number 8 Member

ברור שאבואה חייב לפתוח כמגן וטורה בהגנה, אבל לא אופתע אם ונגר יציב את סילבסטרה ליד גאלאס וטורה כמגן.

ודניס ברגקאמפ... אי אפשר שלא להפסיק לאהוב אותו.

12. Tony Adams Member

הידיעה על ברגקאמפ הציפה אותי נוסטלגיה, ופתאום חשבתי על ריי פארלור.
    כמה שהייתי שמח לקבל שחקן כמוהו עכשיו. פועל שחור, גרזן נפלא, שחק חכם, ופשוט בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו. אני פשוט מתגעגע לבחור הזה.

מישהו יודע מה איתו עכשיו? הוא היה בבורו, ופשוט נעלם לי.

13. Gnus Avenue Member

שלושה שבועות.

14. Rudess Member

זאת לא התפנקות, זאת המציאות, תרצה לראות אותה או לא. אני חושב שהסברתי בצורה מפורטת מדוע גם אנחנו לא משחקים את אותו הכדורגל.

אם טורה וגאלאס כשירים אז שניהם צריכים להיות בלמים, אין מה לבזבז את טורה כמגן, כאשר יש את אבואה שם, ות'יאו וולקוט יכול לפתוח בצד ימין בקישור.

15. Rudess Member

אפרופו ברגקאמפ: המאמן שהביא אותו לארסנל, פוטר מאלבורג: http://news.walla.co.il/?w=/316/1364858

רוב האנשים חושבים שונגר הביא את ברגקאמפ, אבל זה בכלל ברוס ריוק שהביא אותו.

נקווה שברגקאמפ ישתלב בצוות האימון של ארסנל בעתיד, Legend!!!

קובץ שערים נהדרים של ברגקאמפ, כולל השער הנדיר בניוקאסל ,השלושער מול לסטר ועוד:
    http://www.youtube.com/watch?v=nCEXkik6Iuk